SVT > Inrikes

Friday, 14 December, 11:47

SVT - 25 sep 18 kl. 13:25

Svåra regeringssamtal börjar på torsdagStatsminister Stefan Löfven (S) varnar de borgerliga för att bli ”totalt beroende” av SD efter att själv ha röstats ned av oppositionen. Försöken att bilda en ny regering startar på torsdag..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stefan Löfven, SD

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svåra, regeringssamtalbörjar på , torsdag
Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Torsdag blir studentdag även 2020

Studenten på Furulundsskolan kommer våren 2020, precis som 2019, att hållas en torsdag för att inte kollidera med studentutspringet i Karlshamn och Kristianstad. .

GöteborgsPosten - 25 sep 18 kl. 13:29

Svåra regeringssamtal börjar på torsdag

Statsminister Stefan Löfven (S) varnar de borgerliga för att bli "totalt beroende" av SD efter att själv ha röstats ned av oppositionen. Försöken att bilda en ny regering startar på torsdag..

Sydsvenskan - 13 nov 11 kl. 11:03

Brådskande regeringssamtal

Presidenten håller i dag i regeringssamtal med ett brådskande mål - att ha en ny ledning för Italien på plats när världsmarknaden drar i gång i morgon. Premiärminister Silvio Berlusconi väntas ersättas av Mario Monti.
Med början vid 9-tiden på söndagsmorgonen håller president Giorgio Napolitano i regeringssamtal med ett brådskande mål ?

Kristianstadsbladet - 15 okt 13 kl. 00:39

Nya regeringssamtal i Tyskland


Förbundskansler Angela Merkels parti CDU och socialdemokratiska SPD har kommit överens om att träffas för en tredje samtalsomgång på torsdag. Syftet är att utröna förutsättningarna för en koalitionsregering, uppger partiföreträdare.CDU vann valet i september men fick inte egen majoritet och måste hitta en ny regeringspartner eftersom FDP inte kom in i förbundsdagen.

NT - 15 okt 13 kl. 00:39

Nya regeringssamtal i Tyskland

Förbundskansler Angela Merkels parti CDU och socialdemokratiska SPD har kommit överens om att träffas för en tredje samtalsomgång på torsdag. Syftet är att utröna förutsättningarna för en koalitionsregering, uppger partiföreträdare..

UNT - 15 okt 13 kl. 00:39

Nya regeringssamtal i Tyskland

Förbundskansler Angela Merkels parti CDU och socialdemokratiska SPD har kommit överens om att träffas för en tredje samtalsomgång på torsdag. Merkel letar samarbetspartner för en koalitionsregering.(TT).

BT - 15 okt 13 kl. 00:41

Nya regeringssamtal i Tyskland

Förbundskansler Angela Merkels parti CDU och socialdemokratiska SPD har kommit överens om att träffas för en tredje samtalsomgång på torsdag. Syftet är att utröna förutsättningarna för en koalitionsregering, uppger partiföreträdare. CDU vann valet i september men fick inte egen majoritet och måste hitta en ny regeringspartner eftersom FDP inte kom in i förbundsdagen.

NSD - 15 okt 13 kl. 00:39

Nya regeringssamtal i Tyskland

Förbundskansler Angela Merkels parti CDU och socialdemokratiska SPD har kommit överens om att träffas för en tredje samtalsomgång på torsdag. Syftet är att utröna förutsättningarna för en koalitionsregering, uppger partiföreträdare..

SvD - 15 okt 13 kl. 00:39

Nya regeringssamtal i Tyskland

Förbundskansler Angela Merkels parti CDU och socialdemokratiska SPD har kommit överens om att träffas för en tredje samtalsomgång på torsdag..

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 13 kl. 02:26

Nya regeringssamtal i Tyskland

Förbundskansler Angela Merkels parti CDU och socialdemokratiska SPD har kommit överens om att träffas för en tredje samtalsomgång på torsdag. Syftet är att utröna förutsättningarna för en koalitionsregering, uppger partiföreträdare. CDU vann valet i september men fick inte egen majoritet och måste hitta en ny regeringspartner eftersom FDP inte kom in i förbundsdagen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Talmannens besked sedan Löfven röstats ned

Efter att riksdagen röstat nej till Stefan Löfven som statsminister kommer talman Andreas Norlén nu ha informella samtal med partiledarna för att snabbt komma vidare med regeringsbildningen. Samtidigt bedömer talmannen att partierna driver Sverige allt närmare ett extra val..

SVT - 4 timmar sedan

Därför viftas det friskt i riksdagen

SVT:s tittare har reagerat på att det viftas väldigt mycket med händerna vid voteringar i riksdagen. SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein förklarar vad handsignalerna betyder..

SVT - 4 timmar sedan

Riksdagen röstar om Stefan Löfven (S) som statsminister

Klockan 09.00 röstar riksdagen om Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven ska bli statsminister. Som det ser ut nu kommer han att förlora omröstningen..

SVT - 4 timmar sedan

Så ofta har svenskarna sex – var tionde ligger aldrig

Att ligga minst en gång i veckan är vanligt – men var tionde svensk har aldrig sex. Det visar en undersökning SVT Nyheter har gjort tillsammans med Novus. – Man kanske tillbringar mer tid med att titta i mobilen än i ens partners ögon, säger sexologen Leigh Norén..

SVT - 4 timmar sedan

Statsvetaren: Kan bli en joker som blir statsminister

Om Stefan Löfven blir nedröstad som statsminister under fredagen är frågan vem som står näst på tur? Ett scenario är att talmannen utser en joker till statsministerkandidat, som inte sitter i riksdagen eller kanske till och med är en tjänsteman. – Det är ett kort talmannen kan använda, säger statsvetaren Bo Rothstein..

SVT - 4 timmar sedan

En majoritet av svenskarna väljer mobilen framför sex

Är svenskarna så mobilberoende att de hellre väljer mobilen framför sex? Enligt en Novusundersökning som gjorts på uppdrag av SVT Nyheter är svaret ja..

SVT - 13 timmar sedan

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

SVT - 13 timmar sedan

Konto startat av SD-riksdagsledamot spred kvinnohat

Under flera år har kvinnoförnedrande inlägg publicerats på nätforumet Flashback av användaren ”SinX”. Kontot startades av den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Jonas Millard, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 15 timmar sedan

Tekniska problem på SVT Nyheter

För närvarande råder tekniska problem på SVT Nyheters sajt och i nyhetsappen..

SVT - 17 timmar sedan

Vit jul i stora delar av landet

Chansen till en vit jul är god i år i större delen av norra och mellersta Sverige, och kanske i de sydligare delarna också, med undantag för allra längst söderut. Det säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.