DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 08:33

DI - 25 sep 18 kl. 11:28

Miljöpartisten hann inte fälla upp bordsskivan - missade omröstningenMiljöpartiets nyinkryssade ledamot Leila Ali-Elmi hade svårt att få upp bordsskivan när statsministeromröstningen skulle ske i riksdagen. Hon missade därför att rösta och registrerades som frånvarande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Leila Ali-Elmi

Dela artikeln

10610 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljöpartisten, hanninte , fällaupp , bordsskivan, missade, omröstningen
Cornucopia - 25 jul 14 kl. 16:15

Fredagsmys: Den stridsvillige miljöpartisten från Herrljunga

Jag har fått många (20+) uppmaningar från läsare om att ta upp den "krigshetsande miljöpartisten" Jerker Nordlund, andranamn på (mp):s kommunala lista i Herrljunga. Då jag känner Jerker erbjöd jag honom möjligheten att skriva ett gästinlägg på bloggen, eftersom Gota Media/BT raderade alla hans kommentarer till artikeln om hans Israel-uttalande. Dock har han sedan dess haft fullt upp med intervjuer, och känner inte att han behöver skriva något.

Skånskan - 18 nov 15 kl. 14:00

Miljöpartist sågar budgetförslaget

höör På ytan en överenskommelse mellan sex partier. Men miljöpartisten Kenneth Kallin är långtifrån nöjd med den budget som det snart ska beslutas om i fullmäktige.
– Man har pyst ut lite väl mycket luft som jag ser det, säger han.

Skånskan - 21 okt 16 kl. 06:00

Miljöpartist röstade mot partiets motion

höör För andra gången på ett år röstar andre vice ordföranden i socialnämnden Maria Truedsson (MP) ner en motion från partikamraten och Miljöpartiets ordförande i Höör, Fredrik Hanell. Ordföranden förnekar att det skulle röra sig om en schism.
– Det finns ingen som helst konflikt på det sättet, säger Fredrik Hanell.

DN - 05 okt 17 kl. 14:07

Miljöpartist i Järfälla döms för hets mot folkgrupp

Miljöpartisten Jonas Serneholt, politisk sekreterare och ledamot i kommunfullmäktige i Järfälla, skrev att somalier är en ”cancersvulst” på Facebook. Nu döms han för hets mot folkgrupp, enligt Stockholmdirekt. .

Sydsvenskan - 24 feb 15 kl. 17:14

Migrationsmuseum inte ett zoo

Varför skulle någon genomföra en så befängd idé som att bygga ett invandrarmuseum?Dragan Nikoli, etnolog, forskare och verksamhetsledare på Regionmuseet i Kristianstad, målar upp en bild av hur fastighetsbolaget Diligentia, ledande tjänstemän i Malmö stad och ”en intresserad miljöpartistisk politiker” gör gemensam sak för att, inbillar sig Nikolić, bygga ett ”invandrarmuseum” (Åsikter 19/2).Det är jag som är den intresserade miljöpartisten.

Trelleborgs Allehanda - 07 feb 13 kl. 06:35

Kommunal kovändning i köksfrågan

Arkiv: Claes Nyberg
Efter en plötslig kovändning av Miljöpartiet har servicenämnden nu beslutat att behålla köken på Akka och Gröningen i kommunal regi.
Beslutet togs efter att miljöpartisten Tomas Tigerschiöld på nämndens möte på tisdagen oväntat röstat för Socialdemokraternas yrkande att låta kommunen ha det fortsatta ansvaret för köken.? Det är inte bara jag, utan hela Miljöpartiet står numera bakom den här åsikten, säger Tomas Tigerschiöld.

Alingsås tidning - 10 jan 16 kl. 15:07

Lindell: ”Alla är ansvariga för sina egna handlingar”

– Jag tycker definitivt att vi lyckades få ökad debatt om frågan. Det säger Stellan Lindell (MP), som stod bakom aktionen mot nya ID-lagen på Kastrups flygplats i lördags. Alingsåsaren, och miljöpartisten, Stellan Lindell startade en aktionsgrupp på Facebook för att visa sitt missnöje mot den nya ID-lagen som började tillämpas den 4 januari.

Skånskan - 30 jan 16 kl. 20:00

Tystade Eyragårdes tupp

Kävlinge Besökarna på Eyragården fäste sig snabbt vid kycklingen som växte upp och blev en tupp.
Även grannarna var positiva till att få lite lantliv inpå knuten. Alla utom kommunfullmäktiges ordförande Boriana Åberg (M).

Skånskan - 31 jan 16 kl. 14:00

Tuppgaranti gäller när kycklingar får nya hem

Dösjebro – En sedelärande historia om hur vissa personer kan reagera.
Det säger Nils Nyberg, miljöpartisten som skänkte kycklingen som blev en tupp till Eyragården, om att politikerkollegan Boriana Åberg tvingade bort tuppen.– Vi har avlägsnat oss så långt från verkligheten nu.

Skånskan - 28 maj 16 kl. 14:00

Stor skepsis mot höghastighetståg

höör En majoritet i Höörs kommunfullmäktige kan tänka sig höghastighetståg - om södra stambanan mellan Lund och Hässleholm får ytterligare två spår. Men att döma av onsdagskvällens debatt är flera partier i Höör fortsatt tveksamma till den enorma tågsatsningen.Höörs kommun ska delta i en överenskommelse med Region Skåne om en framtida byggstart av höghastighetståg i Skåne med villkoret att den södra stambanan mellan Lund och Hässleholm byggs ut.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Swedol köper norskt bolag

Nordstjernan-kontrollerade Swedol förvärvar Karl S Hanssen i Arendal i Norge. .

DI - 30 minuter sedan

Söderberg & Partners fortsätter att växa inom Private Bankingsegmentet

Söderberg & Partners fortsätter att växa i snabb takt. Nu går Consortum Kapitalförvaltning ABs verksamhet in i Söderberg & Partners Securities AB..

DI - 30 minuter sedan

Victoria Parks jätteköp höjer resultatet med nästan 20 procent

Fastighetsbolaget Victoria Park räknar med att förvärvet av tusentals lägenheter från Akelius ökar förvaltningsresultatet med cirka 95 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Bästa klockslagen att sälja dina aktier

Avanzas statistik pekar mot ett tydligt mönster för de tidpunkter under dygnet då flest sparare trycker på köp- eller säljknappen. Tre klockslag är absolut hetast och ett bra tillfälle fatt bli av med ett trögsålt papper..

DI - 15 minuter sedan

Preem och Rederiet Sirius skänker pengar till Mercy Ships

Preem och Rederiet Sirius skänker tillsammans en gemensam julgåva på totalt 81 900 kr till välgörenhetsorganisationen Mercy Ships - som driver världens största civila sjukhusfartyg..

DI - 15 minuter sedan

Christina Nyman blir ny chefekonom i Handelsbanken

Christina Nyman har utsetts till ny chefekonom i Handelsbanken när hennes företrädare Ann Öberg får en nyinrättad analyschefsbefattning..

DI - 15 minuter sedan

Noteringsflopp för Softbanks mobilenhet – föll 14 procent

På onsdagen var det dags för Japans största börsnotering genom tiderna när Softbanks mobiltelefonenhet gjorde entré på Tokyobörsen. Noteringen slutade dock i moll och aktien rasade med drygt 14 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Assa köper amerikanskt bolag inom hemleveranser

Assa Abloy har köpt Luxer One, en amerikansk leverantör av avancerade lösningar för paketleveranser med omsättning på drygt 300 Mkr i år..

DI - 10 minuter sedan

Ratosveteran blir permanent finanschef på Netent

Net Ent har nu utsett Lars Johansson till bolagets ordinarie finanschef, efter att han i september blev interimsfinanschef efter att företrädaren Therese Hillman blev vd..

DI - 45 minuter sedan

Victoria Park reviderar sin prognos för 2019

Victoria Park AB tillkännagav idag förvärvet av två fastighetsbestånd bestående av 2 340 lägenheter i Stockholm och Göteborg. Victoria Park förutspår att helårseffekten av förvärvet är en ökning av förvaltningsresultatet med cirka 95 miljoner kronor. Tillträde i affären väntas äga rum den 1 april 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.