DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 16:34

DI - 25 sep 18 kl. 11:28

Miljöpartisten hann inte fälla upp bordsskivan - missade omröstningenMiljöpartiets nyinkryssade ledamot Leila Ali-Elmi hade svårt att få upp bordsskivan när statsministeromröstningen skulle ske i riksdagen. Hon missade därför att rösta och registrerades som frånvarande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Leila Ali-Elmi

Dela artikeln

10618 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljöpartisten, hanninte , fällaupp , bordsskivan, missade, omröstningen
Cornucopia - 25 jul 14 kl. 16:15

Fredagsmys: Den stridsvillige miljöpartisten från Herrljunga

Jag har fått många (20+) uppmaningar från läsare om att ta upp den "krigshetsande miljöpartisten" Jerker Nordlund, andranamn på (mp):s kommunala lista i Herrljunga. Då jag känner Jerker erbjöd jag honom möjligheten att skriva ett gästinlägg på bloggen, eftersom Gota Media/BT raderade alla hans kommentarer till artikeln om hans Israel-uttalande. Dock har han sedan dess haft fullt upp med intervjuer, och känner inte att han behöver skriva något.

Skånskan - 18 nov 15 kl. 14:00

Miljöpartist sågar budgetförslaget

höör På ytan en överenskommelse mellan sex partier. Men miljöpartisten Kenneth Kallin är långtifrån nöjd med den budget som det snart ska beslutas om i fullmäktige.
– Man har pyst ut lite väl mycket luft som jag ser det, säger han.

Skånskan - 21 okt 16 kl. 06:00

Miljöpartist röstade mot partiets motion

höör För andra gången på ett år röstar andre vice ordföranden i socialnämnden Maria Truedsson (MP) ner en motion från partikamraten och Miljöpartiets ordförande i Höör, Fredrik Hanell. Ordföranden förnekar att det skulle röra sig om en schism.
– Det finns ingen som helst konflikt på det sättet, säger Fredrik Hanell.

DN - 05 okt 17 kl. 14:07

Miljöpartist i Järfälla döms för hets mot folkgrupp

Miljöpartisten Jonas Serneholt, politisk sekreterare och ledamot i kommunfullmäktige i Järfälla, skrev att somalier är en ”cancersvulst” på Facebook. Nu döms han för hets mot folkgrupp, enligt Stockholmdirekt. .

Sydsvenskan - 24 feb 15 kl. 17:14

Migrationsmuseum inte ett zoo

Varför skulle någon genomföra en så befängd idé som att bygga ett invandrarmuseum?Dragan Nikoli, etnolog, forskare och verksamhetsledare på Regionmuseet i Kristianstad, målar upp en bild av hur fastighetsbolaget Diligentia, ledande tjänstemän i Malmö stad och ”en intresserad miljöpartistisk politiker” gör gemensam sak för att, inbillar sig Nikolić, bygga ett ”invandrarmuseum” (Åsikter 19/2).Det är jag som är den intresserade miljöpartisten.

Trelleborgs Allehanda - 07 feb 13 kl. 06:35

Kommunal kovändning i köksfrågan

Arkiv: Claes Nyberg
Efter en plötslig kovändning av Miljöpartiet har servicenämnden nu beslutat att behålla köken på Akka och Gröningen i kommunal regi.
Beslutet togs efter att miljöpartisten Tomas Tigerschiöld på nämndens möte på tisdagen oväntat röstat för Socialdemokraternas yrkande att låta kommunen ha det fortsatta ansvaret för köken.? Det är inte bara jag, utan hela Miljöpartiet står numera bakom den här åsikten, säger Tomas Tigerschiöld.

Alingsås tidning - 10 jan 16 kl. 15:07

Lindell: ”Alla är ansvariga för sina egna handlingar”

– Jag tycker definitivt att vi lyckades få ökad debatt om frågan. Det säger Stellan Lindell (MP), som stod bakom aktionen mot nya ID-lagen på Kastrups flygplats i lördags. Alingsåsaren, och miljöpartisten, Stellan Lindell startade en aktionsgrupp på Facebook för att visa sitt missnöje mot den nya ID-lagen som började tillämpas den 4 januari.

Skånskan - 30 jan 16 kl. 20:00

Tystade Eyragårdes tupp

Kävlinge Besökarna på Eyragården fäste sig snabbt vid kycklingen som växte upp och blev en tupp.
Även grannarna var positiva till att få lite lantliv inpå knuten. Alla utom kommunfullmäktiges ordförande Boriana Åberg (M).

Skånskan - 31 jan 16 kl. 14:00

Tuppgaranti gäller när kycklingar får nya hem

Dösjebro – En sedelärande historia om hur vissa personer kan reagera.
Det säger Nils Nyberg, miljöpartisten som skänkte kycklingen som blev en tupp till Eyragården, om att politikerkollegan Boriana Åberg tvingade bort tuppen.– Vi har avlägsnat oss så långt från verkligheten nu.

Skånskan - 28 maj 16 kl. 14:00

Stor skepsis mot höghastighetståg

höör En majoritet i Höörs kommunfullmäktige kan tänka sig höghastighetståg - om södra stambanan mellan Lund och Hässleholm får ytterligare två spår. Men att döma av onsdagskvällens debatt är flera partier i Höör fortsatt tveksamma till den enorma tågsatsningen.Höörs kommun ska delta i en överenskommelse med Region Skåne om en framtida byggstart av höghastighetståg i Skåne med villkoret att den södra stambanan mellan Lund och Hässleholm byggs ut.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Credit Suisse: 4 till 5 gånger högre bot än väntat för UBS

Böteslappen på totalt 4,5 miljarder euro till den schweiziska banken UBS, 3,7 miljarder för att ha hjälpt kunder att fly undan skatt och 800 miljoner euro i skadestånd till franska regeringen, är fyra till fem gånger högre än vad marknaden hade väntat sig..

DI - 15 minuter sedan

Estland undersöker penningtvättsanklagelserna mot Swedbank

Estland utreder anklagelserna om penningtvätt som riktats mot Swedbank. Det uppger Estlands åklagarmyndighet enligt nyhetsbyrån Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Ekonomistudion podd: ”Svårt för Bonnesen att sitta kvar”

Nu finns Di TV:s Ekonomistudion även som podd.  Lyssna på dagens avsnitt i spelaren här intill – och glöm inte att prenumerera på podden här..

DI - 30 minuter sedan

Bolund om Swedbank: “Helt oacceptabelt”

Finansmarknadsminister Per Bolund är allvarligt bekymrad över den skandal som uppdagats i Swedbank. “Det handlar om förtroende”, säger han. .

DI - 30 minuter sedan

EMU: Stigande konfidensindikator för hushållen i februari

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till minus 7,4 i februari, jämfört med oreviderade minus 7,9 föregående månad..

DI - 45 minuter sedan

Irlands premiärminister varnar för ”instabil” brexit-situation

Brexitsituationen är mycket instabil och svår att förutsäga..

DI - 45 minuter sedan

FI: Ser allvarligt på uppgifter om penningtvätt i svenska banker

Det är av högsta vikt att bankernas ledningar och styrelser tar uppgifter om penningtvätt och andra regelöverträdelser i svenska banker på allvar, skriver Finansinspektionen i ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Prime Living: Rörelsekapitalet räcker till slutet av mars

Studentbostadsbolaget Prime Living bedömer att bolagets rörelsekapital räcker hela mars, utan att beakta eventuella framtida lån, tillskott eller emissioner..

DI - 1 timme sedan

1930-talet är DN:s enda argument

Vad anser Dagens Nyheters politiska redaktör Per Svensson om Sveriges inträde i euro-zonen? Vad anser han om svenskt deltagande i bankunionen? Vad tycker han om energiunionens konsekvenser?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.