SVT > Inrikes

Tuesday, 16 October, 18:29

Liknande nyheter

Taggar: Mohammad18 , Hoppas, politikerna, byggerett , samhällealla kan , leva i
Dalarnas tidningar - 12 sep 13 kl. 20:56

"Hoppas politikerna kommer"

På fredagseftermiddagen fylls skateparken i Rättvik med ungdomar. ? Hoppas politikerna kommer och med egna ögon får se att vi behöver större ytor, säger Johan Henriks om manifestationen..

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 12 kl. 06:15

Vi hoppas politikerna lärt sig av historien

Under Spjutspetseran råkade många lärare och skolledare illa ut. Idag säger politikerna att lärarna är viktiga för en skolas framgång. Det skriver Lars Ullman och Claes Henriksson i ett inlägg om Spjutspetsskolan.

YLE - 04 feb 15 kl. 04:00

Företagare hoppas på mindre byråkrati

Företagaren Carl-Gustav From i Fiskars har några decenniers erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen. Det han hoppas på av politikerna är mindre byråkrati och färre regler. Han ser optimistiskt på hotell- och konferensverksamheten i Fiskars.

Skånskan - 16 maj 18 kl. 23:00

Politikerna säger nej till ny ridanläggning

bjärsjölagård Politikerna i samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott säger nej till ridanläggning på idrottsplatsen i Bjärsjölagård. Orsaken är att den hamnar för nära närliggande bostäder.Sedan idrottsföreningen BW 90 gick i konkurs förra året har fastighetsägaren RBW Förvaltnings HB försökt sälja anläggningen, som är på drygt 13 500 kvadratmeter.

Sydsvenskan - 02 jul 12 kl. 06:30

Kommunen hoppas på promenadseger

Genom att byta byggrätt mot strandtillgång hoppas politikerna i Lomma kunna förverkliga planerna på en strandpromenad mellan Bjärred och Lomma..

NT - 02 mar 17 kl. 11:41

"Hoppas att det byggs en ny hall"

"Hoppas kommunen bygger en ny hall", säger Leif Johansson som beklagar att motionshallen vid Vrinneviskogen brunnit ned..

Kristianstadsbladet - 30 okt 16 kl. 18:00

"Hoppas politikerna får sig en tankeställare"

Jakob Rehnström, 15, har intervjuat politiker om deras syn på Hanöbukten som är drabbad av föroreningar..

Jönköpingsnytt - 23 sep 11 kl. 18:11

Dahlén hoppas HV71 bygger vidare mot Luleå

HV71 har kommit igång efter storsegern mot svenska mästarna Färjestad. - Vi spelade väldigt bra med puck och utan puck. Precis som vi vill, säger tränaren Ulf Dahlén inför mötet mot Luleå..

YLE - 03 maj 17 kl. 04:15

Mohammad avvisades till Afghanistan: “Alla här föraktar mig för att jag inte lyckades”

Hittills har 16 personer med afghanskt ursprung tvångsdeporterats från Finland till Afghanistan, de senaste i april i år. Men landet saknar möjlighet att ta emot flyktingarna. Utan kontakter till bostad eller arbete blir det en svår tillvaro, speciellt i det krigsdrabbade och oroliga landet.

YA - 16 sep 14 kl. 10:39

Skurups kommun bygger ut gång- och cykel-nätet

Skurups kommun vill göra en ordentlig satsning på gång- och cykelvägarna i kommunen. Med statlig medfinansiering i ryggen hoppas man 2017 ha färdigställt sju olika projekt för gång- och cykeltrafikanter.
– Det handlar om 300 000 till 500 000 kronor årligen som kommunen i så fall satsar, säger Ingmar Thorén, projektchef på kommunen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Tredubbling av antidepressiva läkemedel till barn

Antalet barn som får antidepressiva läkemedel har tredubblats sedan 2007, visar siffror från Socialstyrelsen. Förra året fick nästan 5 700 barn upp till 14 år antidepressiva medel..

SVT - 8 timmar sedan

Stefan Löfvens samtal har inletts – träffar Alliansen i dag

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven sitter just nu i samtal med moderatledaren Ulf Kristersson, skriver Expressen. Detta en dag efter att han tagit över stafettpinnen och försöket att bilda en ny regering..

SVT - 8 timmar sedan

Svårt läge för Löfven – små chanser att locka C och L

Bollen ligger nu hos S-ledaren Stefan Löfven i försöket att bilda en ny regering. För att han ska lyckas måste han få med sig framför allt C, men även L. Löfvens chanser att lyckas verkar dock inte vara särskilt stora, enligt SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 8 timmar sedan

100 000 lever i materiell fattigdom i Sverige

Ungefär en procent av befolkningen i Sverige lever i allvarlig materiell fattigdom i Sverige, enligt SCB:s senaste rapport. Det är lägst i Europa..

SVT - 9 timmar sedan

KD-ledaren räds inte att L och C lämnar Alliansen

KD-ledaren Ebba Busch Thor räds inte att C och L ska överge Alliansen och stödja en regering med Stefan Löfven (S) som statsminister. Detta säger hon dagen efter att Löfven tagit över stafettpinnen. – Alla mina Allianskollegor och jag är tydliga med att vi vill hålla ihop Alliansen, säger hon..

SVT - 9 timmar sedan

Nya kryddburken väcker ilska: ”Det bor en liten Donald Trump i oss alla”

Kryddtillverkaren Santa Maria har varit i blåsväder de senaste dagarna. Anledningen är den nya kryddburken, som fått ett lock med ett större hål än den gamla. Detta har väckt stor ilska i sociala medier och folk är väldigt upprörda.

SVT - 13 timmar sedan

Regeringsbildningen drar ut på tiden – nu höjs röster för grundlagsändring

Fem veckor efter valet finns ännu ingen ny regering i sikte. Och att bilda en ny regering kan i praktiken ta hur lång tid som helst. Nu höjs röster för att grundlagen borde ändras och en maxgräns införas.

SVT - 17 timmar sedan

Ny rapport: Unga som återvänder till Afghanistan blir utstötta

Barn och unga från Afghanistan, som varit i Europa men återvänt till sitt hemland, tvingas ofta till ett farligt liv i rädsla och utsatthet. Det hävdar hjälporganisationen Rädda Barnen som i en ny rapport kritiserar återvändarprocessen..

SVT - 20 timmar sedan

Lövin (MP) om Kristerssons sista-minuten flört: ”Inte seriöst”

Bara någon timme innan Ulf Kristersson publicerade sitt uppmärksammade Facebook-inlägg så sträckte han ut en hand till Miljöpartiet. I SVT:s Aktuellt på måndagen kommenterade Isabella Lövin M-inviten: – Vi upplevde inte att det var seriösa förhandlingar, säger MP:s språkröret..

SVT - Igår: 18:01

Tågstrulen har blivit en vana för pendlaren May

Tågstörningarna mellan Stockholm och Göteborg väntas pågå i flera dagar. Men förseningar i tågtrafiken är inget konstigt för May Jägerland som under många år pendlat mellan de två storstäderna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.