Barometern > Nyheter

Thursday, 29 October, 12:06

Barometern - 25 sep 18 kl. 09:43

Företag prisas för hållbarhetStrandnära Eco Bed & Breakfast får stipendium på 50 000 kronor från försäkringsbolag..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Eco Bed

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företag, prisasför , hållbarhet
EU-Bloggen - 30 okt 14 kl. 21:10

Två svenska företag prisas för europeisk hållbarhet

Två svenska företag har erövrat certifiering för hållbarhetsarbete i kategorin affärsmässig samhällsnytta. Ett av företagen, Fyrishov känner jag mer än väl som Uppsalabo. Det andra är Stockholm Vatten.

Skånskan - 02 jul 19 kl. 11:09

Små företag kan bli energismarta

Energianvändningen i Sverige ligger i stort sett stilla sedan lång tid tillbaka och energidebatten fokuseras oftast på hur vi kan tillföra ny energi. Kanske dags att fokusera på vem som använder energi, och hur de använder energin? De stora företagens energiarbete drivs sedan länge av omfattande krav på energieffektivisering.

NT - 26 jun 18 kl. 11:50

Företag prisas för hållbarhet

Landets mest hållbara arbetsplats finns i Skärblacka..

Supermiljöbloggen - 23 apr 17 kl. 14:30

Allt fler storföretag ansluter sig till cirkulär ekonomi

H&M lanserar vision om att bli cirkulära. Och de är inte ensamma bland klädföretag om att återanvända och återvinna. H&M meddelade i början av april att de har som mål att till 2030 endast använda återvunnet eller annat hållbart material i sina produkter.

Hela Gotland - 25 jun 19 kl. 15:00

Gotländskt företag exporterar hållbarhet till Norge

Det gotländska företaget Gotfire designar och tillverkar skräddarsydda värmecentraler för flis och pellets..

Supermiljöbloggen - 18 feb 15 kl. 09:38

Jesper Jonsteg & Jesper Lövkvist, Hållbart Näringsliv: ”Fem myter om hållbarhet”

Det finns ett stort antal mer eller mindre vedertagna ”sanningar” som flyter omkring när vi pratar näringsliv och hållbarhet. Dessvärre är det si och så med sanningshalten. Och om vi som jobbar med, brinner för och lever på att utveckla hållbarhet ska få ett större gehör så måste vi akta oss för svepande formuleringar, lösa antaganden och halvsanningar.

BT - 08 nov 14 kl. 11:52

Därför tjänar företag på att ta sitt ansvar

Om ett par veckor arrangeras en konferens på Textile Fashion Center om hållbarhet inom modeindustrin. I synnerhet handlar det om vikten av aktiv kommunikation från företagens sida och nödvändigheten av öppenhet mot kunderna. Företag som arbetar med konsumentprodukter i allmänhet, och modeindustrin i synnerhet är utsatta för ett hårt tryck när det gäller ansvarstagande för miljö och samhälle.

Skånskan - 24 nov 16 kl. 10:17

Kulturföretag ger nycklar till hållbarhet

ERWP.fif(0)Konstnärliga, kulturella och kreativa verksamheter är viktiga i samhället -på många sätt. De bidrar till innovationer och ger oss nya lösningar till att tackla vår tids utmaningar.

BT - 07 nov 14 kl. 20:17

Hållbarhet ska bli en hörnpelare för Eton

En genomlysning av hela företag och ambitiöst uppsatta mål för miljö och samhällsansvar. Eton satsar nu hårt på hållbarhet. Frågorna om hållbarhet och samhällsansvar är allt viktigare i näringslivet.

Jmini.se - 25 apr 17 kl. 08:29

De prisas som årets turistföretag

Priset Årets turismpris delas årligen ut till företag, organisationer, föreningar eller andra som genom föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet och hållbarhet i företagandet, har bidragit till att utveckla besöksnäringen.....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.