DN > Nyheter

Tuesday, 16 October, 20:17

DN - 25 sep 18 kl. 09:14

Ygeman tror bara på en talmansrundaSocialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Anders Ygeman, gästade Sveriges Radios P1-morgon för att prata om dagens statsministeromröstning, där Stefan Löfven med största sannolikhet röstas bort.  Trots det parlamentariska dödläget som just nu råder tror inte Ygeman att regeringsbildningen kommer dra ut särskilt mycket på tiden. – I alla fall om det fungerar som det tidigare gjort i Sverige. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ygeman, Sveriges Radios P1, Stefan Löfven, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, tror, barapå en , talmansrunda
Kristianstadsbladet - 22 feb 16 kl. 03:00

Allergisk målspottare: Tror bara att det gynnar mig

Han är allergisk mot päls och kan inte träna med laget i ridhuset i Fjälkestad. Men Hanaskogs forward Anton Nordfeldt – som gjorde tre mål mot Önnestad i helgen – är inte orolig för de missade träningarna. – Jag tror bara att det gynnar mig, säger han..

Expressen - 24 apr 16 kl. 22:05

"Jag tror bara de hade tre pass inom laget"

En tråkig match menade båda. Och så sågade stjärnorna varandras insats. – Jag tror bara de hade tre pass inom laget, säger Markus Rosenberg om Djurgårdens insats..

SR - 09 nov 15 kl. 20:04

Ygeman tror inte på Moderaternas förslag

Regeringen kritiserar Moderaternas förslag om att skärpa reglerna för asyl i Sverige.Inrikesminister Anders Ygeman säger att förslaget strider mot asylrätten, och ger dubbla budskap..

Regeringen - 11 apr 16 kl. 18:12

Ygeman tror på mer samarbete med Danmark

Idag, tisdagen den 11 april, besökte inrikesminister Anders Ygeman sin danska kollega Søren Pind. Gemensamt besökte de id-kontrollerna på Kastrup och åkte sedan till de danska gränskontrollerna mot Tyskland, i Frøslev..

Dagens PS - 11 apr 17 kl. 08:52

Kinberg Batra pressar Ygeman

Moderatledaren vill ha svar på hur den misstänkte terroristen som erkänt att han körde lastbilen på Drottninggatan kunde hålla sig kvar i landet trots utvisningsbeslutet. Anna Kinber Batra vill ha svar så fort som möjligt av ansvariga nyckelpersoner hur den 39-årige mannen kunde gömma sig för polisen och varför inte utvisningen verkställdes. Men inrikesminister Anders Ygeman (S) anser att det är för tidigt och att läget inte rätt just nu.

DN - 17 maj 17 kl. 16:42

Ygeman: Straffskärpningar leder till färre vapen

Inrikesminister Anders Ygeman tror att regeringens straffskärpningar för vapeninnehav kommer att leda till att det blir färre vapen på gatorna..

DN - 03 okt 18 kl. 07:44

Ygeman: Löfven mest troliga regeringsbildaren

Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman tror att Ulf Kristerssons försök att bilda en regering misslyckas. Posten som statsminister kommer i slutändan gå till Stefan Löfven, säger han i SVT:s morgonstudio. .

YLE - 03 sep 16 kl. 20:48

Karin Storbacka slutar nästa år: ”Nu ska jag bara ha roligt”

Efter ännu en allergifylld sommar har Karin Storbacka bestämt sig för att lägga av. Ett år till kör Finlands mångåriga medeldistansdrottning, men sedan är toppidrottskarriären över. Det lossnade aldrig för Karin Storbacka i sommar.

ÖstersundsPosten - 12 sep 16 kl. 12:30

Ygeman kom bara halvvägs med polispengar i en tid när politiken behöver överleverera

Är glaset halvfullt eller halvtomt? Räcker det för att släcka törsten hos en poliskår som går på knäna? Svaret blir halvtomt och nej..

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 17 kl. 14:00

”Malmö behöver poliser, Ygeman - inte bara pekpinnar.”

Efter sitt Malmöbesök får inrikesministern kritik från C-håll..

Fler nyheter från DN

DN - just nu

SD hjälpte fram S-kandidater i Halmstad och Nybro

I Halmstad och Nybro har Sverigedemokraterna röstat så att S-kandidater fått kommunala nyckelpositioner. I Halmstad vill S nu inleda blocköverskridande samtal för att minska SD:s inflytande. .

DN - 15 minuter sedan

Så har invandringen förvandlat Lessebo

Arif Sharifis första tanke när han kom till småländska Lessebo var att vända på klacken och aldrig komma tillbaka. Nio år senare har flyktingmottagandet förvandlat den tidigare avfolkningsbygden. Och Arif har blivit ett exempel på hur en ensamkommande grabb från Afghanistan kan skapa sig en framtid i ett litet brukssamhälle..

DN - 15 minuter sedan

Johannes Åman: Bakom integrationsframgångar finns ofta en mänsklig faktor

Utan händer som lyfter, öron som lyssnar och människor med engagemang och idéer går allt i stå. Regioners välmående är helt beroende av att några vill stanna och andra flytta in..

DN - 45 minuter sedan

EU-valet: Sverige får ytterligare ett mandat

Tack vare Brexit får Sverige ytterligare ett mandat i Europaparlamentet nästa år. DN:s genomgång visar att de flesta svenska europaparlamentariker ställer upp för omval. Sara Skyttedal (KD), som misslyckades med att kryssa in sig i riksdagen, kandiderar nu till Europaparlamentet.

DN - 45 minuter sedan

Fastighetsägaren: Skolan har fått varningar i flera år

Fastighetsägaren till lokalerna där ESS-gymnasiet har hyrt in sig har under lång tid påpekat hur elever har misskött sig, enligt Lars Edberg, chef för avdelningen för förvaltning vid AFA Fastigheter.  – Vi har haft en dialog med gymnasiet under flera års tid, säger han. .

DN - 45 minuter sedan

Lösenord till Försvarsmaktens server till salu på nätet

Hackade lösenord till en server hos Försvarsmakten har lagts ut till försäljning på ett kriminellt internetforum, kan DN avslöja. Forumet har spårats till Ryssland. Ytterligare över 800 svenska datorer kapades, bland annat på kommuner, myndigheter och stora företag..

DN - 1 timme sedan

Omsorgens arbetsledare på ”golvet” behöver stöd

Vårdens och omsorgens avdelningschefer är överbelastade och behöver mer stöd. Det fastslår Arbetsmiljöverket efter tre års inspektioner.  99 procent av alla inspekterade arbetsplatser fick anmärkningar och krav på åtgärder.

DN - 1 timme sedan

Journalister och författare stämmer Trump för att försöka tysta dem

Amerikanska författare och journalister stämmer nu USA:s president Donald Trump för dennes upprepade attacker mot medierna och för att på så sätt försöka tysta det fria ordet..

DN - 1 timme sedan

Här får Ugandas president sneakers av Kanye West

Vid mötet i presidentpalatset i Entebbe presenterade Kanye West ett par vita sneakers från sin kollektion Yeezy..

DN - 1 timme sedan

Farliga falafel-tillbehör stoppas

Falafeltillbehör som har sålts i Malmö är färgade med ett ämne som kan orsaka cancer. Miljöförvaltningen i Malmö har larmat andra EU-länder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.