BT > Nyheter

Tuesday, 16 October, 08:45

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Familj, kördeav , vägeni , Herrljunga
Barometern - 04 aug 18 kl. 17:12

Familj körde av vägen

Vid en högerkurva körde en bil med familj i av vägen, alla fick föras till sjukhus..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Familj körde bil på tågspår

En bilförare lyckades på söndagskvällen köra en kilometer på spåret till Tvärbanan i Stockholm.Mannen, som körde en finlandsregistrerad bil, körde upp på tågspåret vid Mårtensdal i Hammarby Sjöstad och fortsatte sedan hela vägen fram till Gullmarsplan. Där väntade polisen.

GT - 07 aug 16 kl. 19:04

Familj körde av vägen – två förda till sjukhus

En familj bestående av mamma, pappa och dotter var inblandade i en trafikolycka i Sunnetrakten under söndagen, uppger polisen. Dottern har förts med ambulanshelikopter till sjukhus. – Flickan klagade på smärtor i nacke och rygg, säger polisens Bo Jansson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

GT - 05 feb 14 kl. 10:22

Familj körde av vägen – ner i vattenfyllt dike

Olyckan inträffade på länsväg 661 strax innan Svenshögen i Stenungsund. Larm om olyckan kom klockan 08.25..

Kristianstadsbladet - 28 jun 17 kl. 08:02

Familj körde in i träd – hade änglavakt

En bil med två vuxna och två barn körde på tisdagskvällen in i ett träd längs med väg 104, Harlösavägen, i höjd med Öveds kloster. De fördes till sjukhus, men kunde ta sig ur bilen själva..

SN - 17 jul 15 kl. 15:04

Just nu: Körde genom viltstängsel på E4

En trafikolycka inträffade vid 14.30-tiden på E4, norr om Stavsjö i norrgående riktning vid trafikplats Stavsjö. En bil körde av okänd anledning av vägen.

GT - 17 jun 17 kl. 09:30

JUST NU: Körde ner i ravin – krasch i träd

Kvinnan kraschade rakt ner i ravinen – och efter 50 meter slutade färden rakt in i ett träd. Bilvraket var inte synligt från vägen men mirakulöst nog lyckades den kvinnliga föraren ta sig ut och upp på vägen för att få hjälp. – Hade hon suttit fast vet jag inte när eller om hon skulle ha hittats, det är helt otroligt att hon klarar sig så bra, säger Hans Blom, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten på Orust.

BT - 06 aug 17 kl. 19:15

JUST NU: Körde in i väggen på Ica Byttorp – gick in och handlade

En äldre dam körde in i vägen på Ica Supermarket Byttorp. Sedan parkerade han och gick in och handlade..

BT - 23 jun 18 kl. 09:23

JUST NU: Hörde jordskalvet i Viskafors – ”Lät ungefär som åska”

Polis och räddningstjänst i Västergötland har under midsommarmorgonen tagit emot flera samtal om ett jordskalv. Ljudet från skalvet hördes hela vägen till Viskafors, berättar Linda Wåkerås. – Jag låg i sängen och hörde ett mullrande ljud.

Skånskan - 28 okt 16 kl. 05:00

Tågen får inte falla från agendan

OPINION Om svenska tågens framtid råder oklarhet. Från att ha varit i ropet i breda led politiskt har tågfrågan nu närmast svalnat av. Det som inför och under valrörelsen 2014 lanserades som något av en storslagen profilfråga har i dagsläget snarare kommit att anta formen av något som har svårt att ta sin på den politiska agendan.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Hårdast drabbade barnen får idrotta max en gång i veckan: ”Akut läge”

Inomhusidrotterna ska prioriteras under vinterhalvåret och trots att Marks Handbollsklubb och Basketklubben Marbo låter flera lag träna tillsammans räcker inte tiderna till. – Läget är i det närmaste akut. Vi befinner oss på bristningsgränsen, säger Berndt Ekholm ordförande i Marks handbollsklubb..

BT - 15 minuter sedan

Neuraths bok blir tv-serie

Matias Varela och Julia Ragnarsson spelar huvudrollerna i TV4:s och C Mores kommande originalserie "Fartblinda". Serien bygger på Carolina Neuraths bok med samma namn och handlar om en journalist som avslöjar en skandal i den svenska finansvärlden.(TT).

BT - 10 minuter sedan

Löfven inleder sonderingar

Klockan har börjat ticka för S-ledaren Stefan Löfvens utmätta tid att sondera möjligheterna att få ihop en regering. Hans uppdrag verkar inte vara enklare än Moderatledarens just avslutade, som slutade med en ganska omild kakelkänning.(TT).

BT - 10 minuter sedan

Mattis: "Trump stöttar mig till 100 procent"

USA:s försvarsminister Jim Mattis har presidentens fulla stöd. Det säger Mattis efter att president Donald Trump i en intervju med CBS News kallat Mattis "ett slags demokrat", och antytt att denna kommer att sluta. Mattis säger att han fått ett samtal från Trump under sin flygresa till Vietnam.

BT - 15 minuter sedan

Pink till Sverige nästa år

Pink kommer till Sverige för en spelning nästa år. Den amerikanska stjärnans världsturné "Beautiful trauma" tar henne till Stockholm och Tele2 arena den 3 augusti, skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande. Det blir Pinks första besök i Sverige på sex år.

BT - 15 minuter sedan

Fyra anhållna för mordförsök i Filipstad

Fyra män i 20-årsåldern greps under måndagskvällen, skäligen misstänkta för försök till mord, sedan en man hittats med allvarliga skador i Filipstad. Mannen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Skadade Pettersson - blir avstängd

Floridabacken Mike Matheson stängs av i två matcher för tacklingen mot Elias Pettersson som skadade Vancouverspelaren. Succésvensken drabbades av en hjärnskakning och kommer att missa åtminstone två matcher, enligt Vancouvers klubbledning.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Kryssningsturismen till Stockholm slår rekord

Stockholm fortsätter att vara en populär destination för kryssningsresenärer, enligt ett pressmeddelande från Stockholms Hamnar. Denna säsong slogs ett nytt rekord i antalet passagerare från internationella kryssningsfartyg som besökt Stockholm - totalt 619 000.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Fel i avgassystem hos Volvo

Volvokoncernen varnar för betydande kostnader i samband med ett fel i avgasbehandlingssystemet hos koncernens lastbilar och bussar.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Kinas ekonomi bromsar in

Det pågående handelskriget med USA bidrar till att Kinas BNP-tillväxt bromsar in enligt en enkät som Reuters genomfört. 68 tillfrågade ekonomer tror i genomsnitt på en BNP-tillväxt på 6,6 procent för perioden juli-september, i så fall den lägsta tillväxten sedan första kvartalet 2009.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.