Sydöstran > Nyheter

Friday, 22 February, 14:18

Liknande nyheter

Taggar: Julia, Anderssonoch , Morgan, Birgersson
Nyan - 07 jul 16 kl. 14:12

Julia Andersson tillbaka i Åland United

FOTBOLL. Åländska Julia Andersson har skrivit på ett så kallat amatörkontrakt med Åland United, enligt Finska Fotbollförbundets transferregler. Andersson spelade i klubben mellan 2007-2010 och gjorde totalt 53 matcher för klubben.

Nya Wermlands Tidningen - 11 nov 14 kl. 06:00

Julia Andersson avgjorde i sudden

Lesjöfors/Filipstads damer styrde matchen mot Heden. Trots det gick matchen till förlängning – där Julia Andersson satte dit det avgörande målet. – Hon var matchens drottning, säger tränaren Robert Hedlund..

Blekinge Läns tidning - 25 sep 18 kl. 09:05

Julia Andersson och Morgan Birgersson

Blekinge Läns tidning - 25 sep 18 kl. 15:54

Julia Andersson och Morgan Birgersson

Sydöstran - 25 sep 18 kl. 15:54

Julia Andersson och Morgan Birgersson

Nyan - 22 jul 16 kl. 13:45

Andersson redo hjälpa ÅU

FOTBOLL. Efter fem år i Stockholm är hon tillbaka i Åland United, där allt en gång började.

Lemlänningen Julia Andersson, 25, är redo att hjälpa laget att ta sig till den övre slutspelsserien.

Nya Wermlands Tidningen - 13 sep 14 kl. 06:00

Många nyheter i vardagen för Julia

Efter tre år i Karlstad är 19-åriga Julia Andersson hemma i Lesjöfors igen. Mycket är nytt i vardagen för henne. Hon arbetar på nyöppnade Café Stationshuset och ska den här säsongen spela för Lesjöfors/Filipstad IBK.

Barometern - 22 sep 17 kl. 06:00

Julia Andersson och Sonny Reinholdsson

Blekinge Läns tidning - 16 apr 18 kl. 08:48

Tim Möller och Julia Andersson

i Ronneby fick den 9 mars en flicka, Vera Möller, som vägde 3 100 g och var 51 cm. .

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Höjd ersättning ska ge läger kostnader

AV-nämnden kämpar för att vända minusresultatet. Det gör man på ett offensivt sätt och en del handlar om höjda ersättningar till familjehemmen och en satsning på ett jourhem i egen regi..

Sydöstran - 15 minuter sedan

KHK:s aktieförsäljning närmar sig

Karlskrona HK har under en längre tid planerat för en kapitalisering. Inför mötet på AIK träffade klubben 100-talet företag och berättade om sitt upplägg kring en aktieförsäljning. – Det finns redan nu indikationer på 2,5-3 miljoner in som en del företagare vill satsa, säger ordföranden Tobias Larsson..

Sydöstran - 15 minuter sedan

300 år gammalt vrak identifierat

Vraket som vilar under Marinmuseum i Karlskrona är med största sannolikhet örlogsskeppet Prins Carl, enligt ett pressmeddelande från museet. Det var under två veckor i höstas som dykningar genomfördes för att bland annat göra arkeologiska dokumentationer och prover av vraket.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Så här kan trafikplatsen byggas om

Trafikplats Ronneby väst vid E 22 har snäva påfarter vilket försämrar säkerheten. Nu presenterar Trafikverket ett ombyggnadsförslag. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Skolan ska ha fokus på kunskaper

Replik till insändare om Internationella Engelska Skolan i Sydöstran 20 februari av Henrik Hedman, V. I Karlskrona finns en stolt tradition av samverkan med näringslivet, t.ex via Karlskrona företags- och hantverksförening (KFH) som grundades 1847.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Karlshamn erbjuder 175 sommarjobb

Med tanke på insändaren i Sydöstran den 21 februari där det SD-ledda Samstyret i Sölvesborg redovisar att Karlshamns Kommun inte erbjuder feriearbete till 18 åringar vill jag klargöra hur det faktiskt ligger till..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Miljardbelopp avsätts för avtalslös brexit

Irländska centralbanken meddelade på fredagen att två miljarder euro, motsvarande drygt tio miljarder kronor öronmärks för utlåning till små och medelstora företag som drabbas av stora omställningskostnader relaterade till brexit.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Evakueringen från IS sista fäste snart klart

USA-ledda styrkor har fortsatt evakueringen av civila från IS sista enklav i Syrien. Terrorsektens sista fäste finns i en liten del av den östligt belägna staden Baghouz och är totalt knappt en halv kvadratkilometer stort.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Åkerström och Rose till inne-EM

Den svenska truppen till inomhus-EM i friidrott i Glasgow i nästa vecka har utökats med två personer. Det är kulstötaren Frida Åkerström och sprintern Odain Rose som kompletterar truppen. Åkerström är debutant i inomhusmästerskap medan Rose är med för fjärde gången i ett EM inomhus.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Brott: Polisen tog snabb epa-traktor i beslag

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.