SVT > Inrikes

Sunday, 16 December, 07:36

SVT - 25 sep 18 kl. 08:57

Stina Wollter: Det finns någonting friskt i selfie-kulturenStina Wollter brinner för kroppsaktivism och nu har hon skrivit en bok om att gilla sin kropp. I SVT:s Morgonstudion berättar hon om att hennes framgångar får henne att känna att det finns hopp om synen på kvinnokroppen. – Jag blir stoppad på stan av 12-åringar som piper som om jag vore nån rockstjärna, berättar Stina Wollter i Morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Wollter, SVT, Morgonstudion, Stina Wollter

Dela artikeln

251 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stina, WollterDet finns , någonting, friskti , selfie-kulturen
Expressen - 14 apr 17 kl. 20:12

Stina Wollter om hälsoproblemet

Stina Wollter har ett hektiskt schema under veckorna i "Let's Dance" – utöver dansen är hon aktuell med en utställning och sitt jobb på radion. Nu berättar Stina Wollter att hon behöver hjälp för att kunna sova. – Jag har svårt att sova och jag måste få någonting som hjälper mig med det, säger hon..

Expressen - 14 okt 12 kl. 13:05

Wollter glömde allt efter psykisk kollaps

GÖTEBORG. Sven Wollter drabbades av en psykisk kollaps. Skådespelaren tappade minnet på grund av överansträngning och kunde inte ens komma ihåg sina barns namn.

GöteborgsPosten - 13 dec 15 kl. 10:34

Silver-Stina tog klivet högst upp

Efter alla andraplatser kom Stina Nilssons dag. Efter ett perfekt finallopp i fristilssprinten i Davos fick hon kliva högst upp på pallen efter sin första seger i världscupen. -Jag hade inte kunnat gör någonting bättre idag, sade hon med ett stort segerleende..

Expressen - 28 jun 17 kl. 15:02

Stina bryter tystnaden – efter tunga bakslaget

TORSBY. Stina Nilsson klev in laddad i OS-förberedelserna.Då kom smällen.

DN - 20 aug 17 kl. 14:42

Johan Hilton: Jag misstänker att det bor en författare i Stina Ekblad

För många är nog Stina Ekblad själva sinnebilden för så kallad finkultur, hela hennes väsen bär liksom med sig tonerna från en stråkkvartett – någonting upphöjt, behärskat och emellanåt rentav distanserat..

DalaDemokraten - 10 aug 17 kl. 14:58

Fördubblat intresse för löptävling i Sälenfjällen – Stina Nilsson en av deltagarna

Intresset för att löpa i fjällen blir större för varje år. Det är någonting som arrangörerna av Bagheera Fjällmaraton fått erfara. Förra året hade evenemanget i Sälen tusen deltagare – men till årets upplaga har antalet löpare fördubblats..

Dalarnas tidningar - 10 aug 17 kl. 14:58

Fördubblat intresse för löptävling i Sälenfjällen – Stina Nilsson en av deltagarna

Intresset för att löpa i fjällen blir större för varje år. Det är någonting som arrangörerna av Bagheera Fjällmaraton fått erfara. Förra året hade evenemanget i Sälen tusen deltagare – men till årets upplaga har antalet löpare fördubblats..

YLE - 29 okt 16 kl. 08:02

Anna-Sofia Nylund: Att leta i sina rötter

En del av mitt kulturella känslomässiga arv grundades på arbetarklassidan på Alholmen i Jakobstad där min pappa föddes. Trots efterkrigstidens motgångar har familjen Nylund spottat nävarna och gått vidare. Under en identitetsökande, ångestladdad period av mitt liv slog det mig plötsligt att jag inte vet någonting om min rötter.

Dagens PS - 01 jun 17 kl. 14:46

Krönika: Så hög är din skatt – egentligen

I ett system där skatter kallas avgifter och betalas av olika intressenter i olika led blir det svårt att reda ut vad den totala belastningen faktiskt är. Detta ska ju sedan ställas emot vad man egentligen får tillbaka i form av till exempel dagisplatser, sjukförsäkring, pension, sjukvård och allmän trygghet. Det är dags att gå till botten med detta, en gång för alla.

YLE - 04 apr 14 kl. 04:13

Församlingsrådet vid Johannes överrumplades av "förtroendekrisen"

Inom församlingsrådet vid Johannes församling i Helsingfors är man nu överrumplad och konfunderad efter att den enda sökanden till tjänsten som kyrkoherde, Stina Lindgård, drar sig ur och hänvisar till att rådet inte stöder henne. Flera medlemmar säger att Lindgård har deras stöd och man undrar om det ligger någonting annat bakom hennes uttalande. - Jag drog mig ur eftersom jag kände att församlingsrådet inte helhjärtat stod bakom valet av mig.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Så kan din mobil bli hackad – trots säkerhetstipset

Tvåfaktorsautentisering är i dag det bästa sättet att säkra våra konton på internet. Trots det lyckades säkerhetsexperten David Jacoby att hacka ett konto på bara fem minuter..

SVT - 2 timmar sedan

Är ditt konto säkert? – ”Jag har samma lösenord överallt”

Våra konton på internet innehåller personlig information, något som vi inte vill att obehöriga ska ta del av. Frågan är dock om vi försöker säkra våra konton till max..

SVT - 12 timmar sedan

Nu blir det varmare igen: ”En ordentlig temperaturstigning”

I flera delar av landet står termometern på minus 20 grader. Framförallt i Norrland och Dalarna har det varit väldigt kallt. Men du kan packa ner sockorna och lägga undan fleecejackan ett tag.

SVT - 16 timmar sedan

Ingen fri kollektivtrafik för unga i sommar

Det blir ingen andra och tredje sommar där ungdomar kan åka kollektivtrafik gratis. I och med att Moderaternas och Kristdemokraternas budgetförslag röstades igenom i riksdagen, med hjälp av Sverigedemokraterna, dras det statliga bidraget på 350 miljoner kronor för 2019 in. – Det är djupt olyckligt, anser Jens Holm (V), ordförande i riksdagens trafikutskott..

SVT - 18 timmar sedan

Samtal om ny regering fortsätter i helgen

I riksdagen fortsätter nu samtalen om hur Sverige ska kunna få en ny regering. Kontakterna inleddes enligt uppgift på fredagen och kommer att fortsätta under helgen, säger talmannens pressekreterare Anna Ström till SVT Nyheter..

SVT - 20 timmar sedan

Finansinspektionen raderade i utlämnade dokument

Finansinspektionen har manipulerat dokument innan myndigheten lämnat ut dem, enligt SvD. – Jag skulle säga att det är brottsligt, säger Olle Lundin, professor i förvaltningsrätt vid Uppsala universitet, till SvD. Finansinspektionen tillsätter nu en utredning för att granska det inträffade..

SVT - 21 timmar sedan

Kvinnor och rika mer nöjda med sitt sexliv än män och de med lägre inkomst

Är du kvinna, gift eller höginkomsttagare? Då är chansen stor att du är mer nöjd med ditt sexliv. Det visar en undersökning som Novus har gjort på uppdrag av SVT Nyheter..

SVT - Igår: 07:36

Trendbrott: Vinterresandet minskar

Flygresorna till sol och värme på vintern har ökat stadigt i flera år, men i år syns ett trendbrott. Men det tycks inte bero på klimatdebatten – snarare den varma sommaren och svaga kronan..

SVT - Igår: 21:41

Opinionsbildarna: Så stor är sannolikheten för ett extra val

Stefan Löfven (S) är nedröstad och Sverige har tagit ett steg närmare ett extra val. SVT Nyheter har frågat fyra opinionsbildare vad de tror kommer att hända framöver. – Det är klokt att börja förbereda sig på ett extra val, säger Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet..

SVT - Igår: 20:52

Jonas Millard: Jag står inte bakom de grova inläggen på Flashback

Jonas Millard, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, säger till SVT Nyheter att han inte skrivit något av de grova inläggen på det Flashback-konto som han startade när han gick på gymnasiet och att han inte vet vem eller vilka som gjort det. Han får stöd från partiets gruppledare Mattias Karlsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.