SVT > Inrikes

Friday, 19 October, 20:31

SVT - 25 sep 18 kl. 08:57

Stina Wollter: Det finns någonting friskt i selfie-kulturenStina Wollter brinner för kroppsaktivism och nu har hon skrivit en bok om att gilla sin kropp. I SVT:s Morgonstudion berättar hon om att hennes framgångar får henne att känna att det finns hopp om synen på kvinnokroppen. – Jag blir stoppad på stan av 12-åringar som piper som om jag vore nån rockstjärna, berättar Stina Wollter i Morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Wollter, SVT, Morgonstudion, Stina Wollter

Dela artikeln

251 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stina, WollterDet finns , någonting, friskti , selfie-kulturen
Expressen - 14 apr 17 kl. 20:12

Stina Wollter om hälsoproblemet

Stina Wollter har ett hektiskt schema under veckorna i "Let's Dance" – utöver dansen är hon aktuell med en utställning och sitt jobb på radion. Nu berättar Stina Wollter att hon behöver hjälp för att kunna sova. – Jag har svårt att sova och jag måste få någonting som hjälper mig med det, säger hon..

Expressen - 14 okt 12 kl. 13:05

Wollter glömde allt efter psykisk kollaps

GÖTEBORG. Sven Wollter drabbades av en psykisk kollaps. Skådespelaren tappade minnet på grund av överansträngning och kunde inte ens komma ihåg sina barns namn.

GöteborgsPosten - 13 dec 15 kl. 10:34

Silver-Stina tog klivet högst upp

Efter alla andraplatser kom Stina Nilssons dag. Efter ett perfekt finallopp i fristilssprinten i Davos fick hon kliva högst upp på pallen efter sin första seger i världscupen. -Jag hade inte kunnat gör någonting bättre idag, sade hon med ett stort segerleende..

Expressen - 28 jun 17 kl. 15:02

Stina bryter tystnaden – efter tunga bakslaget

TORSBY. Stina Nilsson klev in laddad i OS-förberedelserna.Då kom smällen.

DN - 20 aug 17 kl. 14:42

Johan Hilton: Jag misstänker att det bor en författare i Stina Ekblad

För många är nog Stina Ekblad själva sinnebilden för så kallad finkultur, hela hennes väsen bär liksom med sig tonerna från en stråkkvartett – någonting upphöjt, behärskat och emellanåt rentav distanserat..

DalaDemokraten - 10 aug 17 kl. 14:58

Fördubblat intresse för löptävling i Sälenfjällen – Stina Nilsson en av deltagarna

Intresset för att löpa i fjällen blir större för varje år. Det är någonting som arrangörerna av Bagheera Fjällmaraton fått erfara. Förra året hade evenemanget i Sälen tusen deltagare – men till årets upplaga har antalet löpare fördubblats..

Dalarnas tidningar - 10 aug 17 kl. 14:58

Fördubblat intresse för löptävling i Sälenfjällen – Stina Nilsson en av deltagarna

Intresset för att löpa i fjällen blir större för varje år. Det är någonting som arrangörerna av Bagheera Fjällmaraton fått erfara. Förra året hade evenemanget i Sälen tusen deltagare – men till årets upplaga har antalet löpare fördubblats..

YLE - 29 okt 16 kl. 08:02

Anna-Sofia Nylund: Att leta i sina rötter

En del av mitt kulturella känslomässiga arv grundades på arbetarklassidan på Alholmen i Jakobstad där min pappa föddes. Trots efterkrigstidens motgångar har familjen Nylund spottat nävarna och gått vidare. Under en identitetsökande, ångestladdad period av mitt liv slog det mig plötsligt att jag inte vet någonting om min rötter.

Dagens PS - 01 jun 17 kl. 14:46

Krönika: Så hög är din skatt – egentligen

I ett system där skatter kallas avgifter och betalas av olika intressenter i olika led blir det svårt att reda ut vad den totala belastningen faktiskt är. Detta ska ju sedan ställas emot vad man egentligen får tillbaka i form av till exempel dagisplatser, sjukförsäkring, pension, sjukvård och allmän trygghet. Det är dags att gå till botten med detta, en gång för alla.

YLE - 04 apr 14 kl. 04:13

Församlingsrådet vid Johannes överrumplades av "förtroendekrisen"

Inom församlingsrådet vid Johannes församling i Helsingfors är man nu överrumplad och konfunderad efter att den enda sökanden till tjänsten som kyrkoherde, Stina Lindgård, drar sig ur och hänvisar till att rådet inte stöder henne. Flera medlemmar säger att Lindgård har deras stöd och man undrar om det ligger någonting annat bakom hennes uttalande. - Jag drog mig ur eftersom jag kände att församlingsrådet inte helhjärtat stod bakom valet av mig.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

MP:s förslag till C och L: Kan tänka sig höjda skatter

Sverige har fortfarande ingen ny regering, snart sex veckor efter valet. Nu ger sig Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin in i förhandlingarna i ett försök att bilda en mittenregering. MP erbjuder C och L att sänka värn- och företagsskatten – i utbyte mot höjda miljöskatter, skriver Dagens Nyheter..

SVT - 45 minuter sedan

Bankernas skattesvindel: Så mycket hade 70 miljarder räckt till

Hela svenska barnomsorgen – så mycket hade de bortsvindlade pengarna räckt till.

SVT - 2 timmar sedan

Margot Wallström om försvunne journalisten Jamal Khashoggi

Stämmer uppgifterna om vad som hände journalisten Jamal Khashoggi på Saudiarabiens konsulat i Turkiet är det skandalöst och måste få konsekvenser, anser utrikesminister Margot Wallström (S). – Det är fruktansvärt och helt oacceptabelt, säger hon..

SVT - 5 timmar sedan

Nu blir det kallare i hela Sverige

Helgen bjuder på tillfälligt varmare temperaturer innan de dyker ner igen i början av nästa vecka med kallare luft norrifrån. ”Nu börjar vi se första tecknen på att vintern är antågande”, säger SVT:s meteorolog Nitzan Cohen..

SVT - 8 timmar sedan

SVT/Novus väljarbarometer: Väljarna håller fast vid valresultatet

Det osäkra läget med bildandet av en ny regering verkar inte ha påverkat väljarna i någon märkbar utsträckning. Det här visar SVT/Novus senaste väljarbarometer för oktober. – Det är väldigt små förändringar, och de förändringar vi ser är inom felmarginalen, så i praktiken är situationen nu ungefär som på valdagen, säger Torbjörn Sjöström, vd för Novus, till SVT Nyheter..

SVT - 12 timmar sedan

Ida Warg: Varför ska man inte kunna klä sin son i rosa?

Mom-shaming är ett fenomen som har ökat i sociala medier. Folk som kritiserar andras sätt att uppfostra sina barn. Bloggarna Ida Warg, och Carin Da Silva är två personer som får utstå mom-shaming dagligen på sina sociala medie-plattformar.

SVT - 13 timmar sedan

Före detta SEB-chef: Vi har utfört skatteupplägg mot Sverige

Svenska skattebetalare har drabbats av avancerade skatteupplägg med syfte att minska skatten på aktieutdelningar. – Vi har gjort detta i stor skala helt tills nu, säger en tidigare SEB-chef till SVT..

SVT - 13 timmar sedan

Skatteverket okunniga om skatteplanering

Enligt en tidigare bankchef vid SEB har omfattande skatteupplägg med aktieägartransaktioner gjorts i Sverige. Men till skillnad mot myndigheter i bland annat Tyskland, Danmark och Norge har svenska Skatteverket inte undersökt omfattningen..

SVT - 23 timmar sedan

9 600 ansökningar – ändå 137 tomma platser på polisutbildningen

Många platser på Polishögskolan gapar tomma trots rekordmånga sökande. Men tillsammans med Rekryteringsmyndigheten ser polisen om man kan förändra ansökningsprocessen. – Vi tittar konstant på om vi kan göra saker bättre, säger Sofie Engström, kommunikationschef på Rekryteringsmyndigheten..

SVT - 23 timmar sedan

Morgan Johansson (S): ”För få klarar testerna till polisutbildningen”

Tillräckligt många sökande klarar inte antagningstesterna. Det är den främsta anledningen till att Polishögskolan inte klarar att fylla platserna, tror inrikesminister Morgan Johansson (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.