SVT > Inrikes

Friday, 15 February, 20:37

SVT - 25 sep 18 kl. 08:57

Stina Wollter: Det finns någonting friskt i selfie-kulturenStina Wollter brinner för kroppsaktivism och nu har hon skrivit en bok om att gilla sin kropp. I SVT:s Morgonstudion berättar hon om att hennes framgångar får henne att känna att det finns hopp om synen på kvinnokroppen. – Jag blir stoppad på stan av 12-åringar som piper som om jag vore nån rockstjärna, berättar Stina Wollter i Morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Wollter, SVT, Morgonstudion, Stina Wollter

Dela artikeln

251 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stina, WollterDet finns , någonting, friskti , selfie-kulturen
Expressen - 14 apr 17 kl. 20:12

Stina Wollter om hälsoproblemet

Stina Wollter har ett hektiskt schema under veckorna i "Let's Dance" – utöver dansen är hon aktuell med en utställning och sitt jobb på radion. Nu berättar Stina Wollter att hon behöver hjälp för att kunna sova. – Jag har svårt att sova och jag måste få någonting som hjälper mig med det, säger hon..

Expressen - 14 okt 12 kl. 13:05

Wollter glömde allt efter psykisk kollaps

GÖTEBORG. Sven Wollter drabbades av en psykisk kollaps. Skådespelaren tappade minnet på grund av överansträngning och kunde inte ens komma ihåg sina barns namn.

GöteborgsPosten - 13 dec 15 kl. 10:34

Silver-Stina tog klivet högst upp

Efter alla andraplatser kom Stina Nilssons dag. Efter ett perfekt finallopp i fristilssprinten i Davos fick hon kliva högst upp på pallen efter sin första seger i världscupen. -Jag hade inte kunnat gör någonting bättre idag, sade hon med ett stort segerleende..

Expressen - 28 jun 17 kl. 15:02

Stina bryter tystnaden – efter tunga bakslaget

TORSBY. Stina Nilsson klev in laddad i OS-förberedelserna.Då kom smällen.

DN - 20 aug 17 kl. 14:42

Johan Hilton: Jag misstänker att det bor en författare i Stina Ekblad

För många är nog Stina Ekblad själva sinnebilden för så kallad finkultur, hela hennes väsen bär liksom med sig tonerna från en stråkkvartett – någonting upphöjt, behärskat och emellanåt rentav distanserat..

DalaDemokraten - 10 aug 17 kl. 14:58

Fördubblat intresse för löptävling i Sälenfjällen – Stina Nilsson en av deltagarna

Intresset för att löpa i fjällen blir större för varje år. Det är någonting som arrangörerna av Bagheera Fjällmaraton fått erfara. Förra året hade evenemanget i Sälen tusen deltagare – men till årets upplaga har antalet löpare fördubblats..

Dalarnas tidningar - 10 aug 17 kl. 14:58

Fördubblat intresse för löptävling i Sälenfjällen – Stina Nilsson en av deltagarna

Intresset för att löpa i fjällen blir större för varje år. Det är någonting som arrangörerna av Bagheera Fjällmaraton fått erfara. Förra året hade evenemanget i Sälen tusen deltagare – men till årets upplaga har antalet löpare fördubblats..

YLE - 29 okt 16 kl. 08:02

Anna-Sofia Nylund: Att leta i sina rötter

En del av mitt kulturella känslomässiga arv grundades på arbetarklassidan på Alholmen i Jakobstad där min pappa föddes. Trots efterkrigstidens motgångar har familjen Nylund spottat nävarna och gått vidare. Under en identitetsökande, ångestladdad period av mitt liv slog det mig plötsligt att jag inte vet någonting om min rötter.

Dagens PS - 01 jun 17 kl. 14:46

Krönika: Så hög är din skatt – egentligen

I ett system där skatter kallas avgifter och betalas av olika intressenter i olika led blir det svårt att reda ut vad den totala belastningen faktiskt är. Detta ska ju sedan ställas emot vad man egentligen får tillbaka i form av till exempel dagisplatser, sjukförsäkring, pension, sjukvård och allmän trygghet. Det är dags att gå till botten med detta, en gång för alla.

YLE - 04 apr 14 kl. 04:13

Församlingsrådet vid Johannes överrumplades av "förtroendekrisen"

Inom församlingsrådet vid Johannes församling i Helsingfors är man nu överrumplad och konfunderad efter att den enda sökanden till tjänsten som kyrkoherde, Stina Lindgård, drar sig ur och hänvisar till att rådet inte stöder henne. Flera medlemmar säger att Lindgård har deras stöd och man undrar om det ligger någonting annat bakom hennes uttalande. - Jag drog mig ur eftersom jag kände att församlingsrådet inte helhjärtat stod bakom valet av mig.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Digitaliseringen kraschade – nu vinner Arbetsförmedlingen

Systemet ELDA skulle spara mångmiljonbelopp åt Arbetsförmedlingen. Men det totalkraschade och hamnade i domstol. För två år sedan förlorade Arbetsförmedlingen i tingsrätten – men nu har man vunnit i hovrätten..

SVT - 3 timmar sedan

Åklagaren: Fanns en betydande risk för ett terrorattentat

Det stora terrormålet är nu avslutat och under fredagen kommenterade åklagare David Lindqvist för första gången fallet. – Jag tycker att jag har kunnat bevisa att de har förberett ett terroristbrott, säger han..

SVT - 5 timmar sedan

Liberalerna: Allan Widman petas från EU-lista

Riksdagsledamoten Allan Widman petas från den föreslagna placeringen som tvåa på Liberalernas lista i valet till EU-parlamentet. Istället tar den tidigare riksdagsledamoten Said Abdu andraplatsen på listan, efter den nuvarande EU-parlamentarikern Cecilia Wikström som toppar listan, skriver nyhetsbyrån TT..

SVT - 6 timmar sedan

Generalsekreteraren: ”Det är en gammal och dålig lag”

Generalsekreteraren för Institutet mot mutor, Natali Phalén, är kritisk mot den före detta lagen som de tidigare Telia-cheferna döms enligt. – Det man kan konstatera är att det är en gammal och dålig lag, säger Natali Phalén till SVT. Om brottet skulle dömas enligt den nya lagen skulle domslutet eventuellt kunna se annorlunda ut, enligt generalsekreteraren..

SVT - 6 timmar sedan

Fetma fortsatt hälsoproblem i Sverige – ”Siffrorna är alarmerande”

51 procent av den svenska befolkningen i åldern 16-84 lider av fetma eller övervikt, det visar en rapport från Folkhälsomyndigheten. – Siffrorna är oroväckande och måste minska, säger Marlene Makenzius, utredare på Folkhälsomyndigheten..

SVT - 8 timmar sedan

Advokat: ”Taffligt men mediavänligt försök av åklagaren”

Åklagarens bevisning bygger på ogrundade påståenden. Det sa advokat Kristoffer Stahre under slutpläderingen av det stora terrormålet. – Försvaret väntar fortfarande på att åklagaren ska komplettera utredningen med någonting av substans, sa han..

SVT - 8 timmar sedan

Wallström om kritiserade Kinaambassadören: ”Vi hade ingen aning om mötet”

Kinaambassadören Anna Lindstedt har kallats hem för en intern utredning om hur hon agerat i fallet med den fängslade förläggaren Gui Minhais dotter Angela. – Vi hade absolut ingen aning om mötet i förväg, säger utrikesminister Margot Wallström (S) under fredagen..

SVT - 10 timmar sedan

Domen i mutåtalet i Telia-affären faller i dag

Klockan 11 meddelar Stockholms tingsrätt domen mot Telias förre vd Lars Nyberg och två andra Telia-chefer som tvingats sluta. De misstänks för att ha betalat cirka 3 miljarder kronor i mutor till Uzbekistans dåvarande diktatorsdotter och riskerar därför långa fängelsestraff. SVT Nyheter sänder direkt..

SVT - 10 timmar sedan

Ebba Busch Thor (KD) om den skadade relationen till Annie Lööf (C)

I en partiledardebatt i slutet av januari hettade det till mellan de forna allianskollegorna Annie Lööf (C) och Ebba Busch Thor (KD) då KD-ledaren bröt mot en tidigare policy inom Alliansen – och tog replik på Centerpartiets Annie Lööf. I veckans avsnitt av ”Skavlan” berättar Ebba Busch Thor om händelsen. – Vi känner varandra ganska väl så jag såg att hon inte var helt nöjd med situationen..

SVT - 10 timmar sedan

Silvana Imams budskap med nya skivan: Befria er från egot – jorden är till för alla

Hennes fans har fått vänta länge. Men nu är den hyllade rapartisten Silvana Imam tillbaka med nytt album på ett eget skivbolag. Och precis som tidigare riktar hon svidande kritik mot samhället.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.