DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 02:18

DI - 25 sep 18 kl. 08:53

Sämre utsikter inom fransk industriInsée:s konfidensindikator för den franska tillverkningsindustrin sjönk till 107 i september jämfört med oreviderade 110 föregående månad. Analytikerna hade väntat sig ett index på 109, enligt Reuters prognosenkät..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre utsikterinom , fransk, industri
DI - 23 mar 17 kl. 09:15

Sämre utsikter för fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator sjönk till 104 i mars, jämfört med oreviderade 107 föregående månad..

DI - 24 aug 17 kl. 08:51

Stärkta utsikter för fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator var steg till 111 i augusti, jämfört med reviderade 108 föregående månad (109). Analytikerna hade väntat sig ett index på 108, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 26 sep 17 kl. 08:50

Mörkare utsikter i fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator var sjönk till 110 i september, jämfört med oreviderade 111 föregående månad. Analytikerna hade väntat sig ett index på 111, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 21 jan 11 kl. 08:48

Stärkta framtidsutsikter i fransk industri

Den franska industrins konfidensindikator steg till 108 i januari, jämfört med reviderade 102 föregående månad (103)..

DI - 24 mar 11 kl. 08:57

Stärkt framtidstro i fransk industri

Den franska industrins konfidensindikator steg till 109 i mars, jämfört med oreviderade 106 föregående månad.Analytikerna hade väntat sig ett index på 105, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 10 jun 11 kl. 08:50

Fransk industri svagare än väntat

Industriproduktionen i Frankrike sjönk 0,3 procent i april jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 2,6 procent..

DI - 11 jul 11 kl. 09:25

Bra drag i fransk industri

Industriproduktionen i Frankrike steg 2,0 procent i maj jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 2,6 procent..

DI - 21 okt 11 kl. 08:57

Fransk industri tappar modet

Den franska industrins konfidensindikator sjönk till 97 i oktober, jämfört med 99 föregående månad..

DI - 09 dec 11 kl. 08:52

Stiltje i fransk industri

Industriproduktionen i Frankrike var oförändrad i oktober jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 1,8 procent..

Affärsvärlden - 09 dec 11 kl. 08:55

Fransk industri håller fortet

Inget nytt på industrifronten i Frankrike. Industriroduktionen var oförändrad vilket är positivt eftersom marknaden inprisat en tillbakagång..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Italien får sänkt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Italiens kreditbetyg till Baa3, från tidigare Baa2. Utsikterna för betyget är stabila. .

DI - 3 timmar sedan

Entusiasterna som odlar sitt eget snus

Det är en växande gräsrotsrörelse där resultatet läggs under läppen. Di Weekend lyfter på locket till tobaks­odlarna som suktar efter att bli ­självförsörjande på snus..

DI - 3 timmar sedan

Efter fiaskona – Vattenfall tar sikte på ny marknad

Frankrike står näst på tur när Vattenfall expanderar vidare i Europa. Energikoncernen går in på privatmarknaden och tävlar om att få bygga vindkraft för miljardbelopp..

DI - 4 timmar sedan

Nervös New York-vecka slutade på plus

USA-börserna avslutade veckan med en liten uppgång, till skillnad från motsvarigheten i Stockholm. Starka delårsrapporter bidrog till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 4 timmar sedan

Ager-Hanssen till attack mot brittiska mediebolagets styrelse

Den norske finansmannen och Qvibergfienden Christen Ager-Hanssen gick förra veckan till attack i Fokus mot Kinnevik för att ha friserat siffrorna i Metro inför Custos förvärv. På fredagen var det dags för styrelsen i Johnston Press, där Custos är storägare och nu har ökat sitt innehav, att känna av den norska vreden..

DI - 4 timmar sedan

Akelius rustar för kärvare tider – vill säkra tillgång till kapital

Akelius försöker höja sitt kreditbetyg genom att sänka belåningsgraden och öka räntetäckningsgraden.  Skälet är att säkra tillgången till kapital, enligt vd..

DI - 4 timmar sedan

Ränteproffsets känga: Fed-chefen beter sig som en cheerleader

Nyckeln till nästa kapitel i börsdramat hittar man på räntemarknaden i USA. Det tror Rajiv Setia, chef för ränteanalys på Barclays.  ”Om räntorna ska upp ytterligare 50 punkter måste man uppenbarligen tänka om kring multiplarna”, säger han till Di..

DI - 4 timmar sedan

Mekonomens finansiering av danska storköpet bärgad

Företrädesemissionen på 1,65 miljarder som ska delfinansiera ett dansk/polskt förvärv övertecknades..

DI - 5 timmar sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 5 timmar sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.