DI > Ekonomi

Friday, 15 February, 20:16

Liknande nyheter

Taggar: Sämre utsikterinom , fransk, industri
DI - 23 mar 17 kl. 09:15

Sämre utsikter för fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator sjönk till 104 i mars, jämfört med oreviderade 107 föregående månad..

DI - 24 aug 17 kl. 08:51

Stärkta utsikter för fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator var steg till 111 i augusti, jämfört med reviderade 108 föregående månad (109). Analytikerna hade väntat sig ett index på 108, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 26 sep 17 kl. 08:50

Mörkare utsikter i fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator var sjönk till 110 i september, jämfört med oreviderade 111 föregående månad. Analytikerna hade väntat sig ett index på 111, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 21 jan 11 kl. 08:48

Stärkta framtidsutsikter i fransk industri

Den franska industrins konfidensindikator steg till 108 i januari, jämfört med reviderade 102 föregående månad (103)..

DI - 24 mar 11 kl. 08:57

Stärkt framtidstro i fransk industri

Den franska industrins konfidensindikator steg till 109 i mars, jämfört med oreviderade 106 föregående månad.Analytikerna hade väntat sig ett index på 105, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 10 jun 11 kl. 08:50

Fransk industri svagare än väntat

Industriproduktionen i Frankrike sjönk 0,3 procent i april jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 2,6 procent..

DI - 11 jul 11 kl. 09:25

Bra drag i fransk industri

Industriproduktionen i Frankrike steg 2,0 procent i maj jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 2,6 procent..

DI - 21 okt 11 kl. 08:57

Fransk industri tappar modet

Den franska industrins konfidensindikator sjönk till 97 i oktober, jämfört med 99 föregående månad..

DI - 09 dec 11 kl. 08:52

Stiltje i fransk industri

Industriproduktionen i Frankrike var oförändrad i oktober jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 1,8 procent..

Affärsvärlden - 09 dec 11 kl. 08:55

Fransk industri håller fortet

Inget nytt på industrifronten i Frankrike. Industriroduktionen var oförändrad vilket är positivt eftersom marknaden inprisat en tillbakagång..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

När mammor tar makten betyder utbildning nästan allt

Svenska kvinnor jobbar mest i världen. När de utbildar sig och sedan väljer partner därefter får det stora konsekvenser för barnen, och därmed för samhället..

DI - 1 timme sedan

Teliadomen ett fullständigt magplask – och 21 förlorade miljarder för aktieägarna

Intåget i Uzbekistan kostade Telias aktieägare 13,6 miljarder kronor, men enligt Stockholms tingsrätt var det inte mer än en usel affär. Åklagarens mutåtal mot tidigare vd:n Lars Nyberg och två andra chefer bygger i avgörande delar på spekulationer, hävdar domstolen..

DI - 1 timme sedan

Stort väljartapp för Moderaterna

Moderaterna gör ett kraftigt väljartapp i Sifos väljarbarometer för februari. Partiet har nu ett stöd på 17,2 procent, jämfört med 19,5 procent i januarimätningen..

DI - 1 timme sedan

Myndighet slår tillbaka: Skulle ge elkunderna mångmiljardhöjningar

Orimliga prishöjningar på mångmiljardbelopp för elkunderna skulle bli följden om vindkraftsbranschen får igenom sina krav.  Det hävdar Energimyndigheten som avvisar den hårda kritiken mot och kraven på att ändra i dess förslag om elcertfikatsystemet..

DI - 1 timme sedan

The Athletic utmanar lokalpressen med riskkapital i ryggen

Riskkapitalister har gått in med närmare 700 miljoner kronor i The Athletic. Det unga och hajpade företaget är baserat nära Silicon Valley men växer snabbt och finns snart på närmare 50 ställen i Nordamerika..

DI - 1 timme sedan

Analyspodden: Stökigt läge för trygga aktier

Kraftig kursturbulens och storägare som dumpar allt – börsen förment stabila välfärdsbolag har bjudit på stor dramatik i veckan. ”Antingen ska man vara väldigt långsiktig eller ställa sig utanför”, säger Di:s Ulf Petersson om ett av bolagen i Di:s Analyspodden..

DI - 2 timmar sedan

Oscar Properties vinstvarnar

Oscar Properties vinstvarnar för det fjärde kvartalet. Prissänkningar och en fortsatt låg försäljningstakt tynger..

DI - 2 timmar sedan

Äganderätten attackeras av staten på flera fronter

DEBATT. Äganderätten är en grundsten i den svenska rättsordningen men hotas av godtyckliga inskränkningar på flera håll. Det måste bli tydligt i ny lag att alla skall ha en effektiv möjlighet att överklaga myndighetsbeslut till domstol – inte till regeringen – när staten inkräktar på den, skriver affärsjuristen Claes Sjölin..

DI - 2 timmar sedan

Positivt veckoslut för Nordenbörserna – Finnair lyfte

Börserna i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors handlades uppåt på fredagen, i likhet med övriga Europa, efter positiva signaler från USA angående handelssamtalen med Kina.  .

DI - 2 timmar sedan

Lista: Så stor är skillnaden mellan rik och fattig i din kommun

De ekonomiska klyftorna blir allt större. I samtliga kommuner har inkomstskillnaden ökat de senaste sex åren. Listan visar att glappet ser olika ut beroende på var i landet du bor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.