DI > Ekonomi

Sunday, 16 December, 07:09

DI - 25 sep 18 kl. 08:53

Sämre utsikter inom fransk industriInsée:s konfidensindikator för den franska tillverkningsindustrin sjönk till 107 i september jämfört med oreviderade 110 föregående månad. Analytikerna hade väntat sig ett index på 109, enligt Reuters prognosenkät..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre utsikterinom , fransk, industri
DI - 23 mar 17 kl. 09:15

Sämre utsikter för fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator sjönk till 104 i mars, jämfört med oreviderade 107 föregående månad..

DI - 24 aug 17 kl. 08:51

Stärkta utsikter för fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator var steg till 111 i augusti, jämfört med reviderade 108 föregående månad (109). Analytikerna hade väntat sig ett index på 108, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 26 sep 17 kl. 08:50

Mörkare utsikter i fransk industri

Den franska tillverkningsindustrins konfidensindikator var sjönk till 110 i september, jämfört med oreviderade 111 föregående månad. Analytikerna hade väntat sig ett index på 111, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 21 jan 11 kl. 08:48

Stärkta framtidsutsikter i fransk industri

Den franska industrins konfidensindikator steg till 108 i januari, jämfört med reviderade 102 föregående månad (103)..

DI - 24 mar 11 kl. 08:57

Stärkt framtidstro i fransk industri

Den franska industrins konfidensindikator steg till 109 i mars, jämfört med oreviderade 106 föregående månad.Analytikerna hade väntat sig ett index på 105, enligt Bloomberg News prognosenkät..

DI - 10 jun 11 kl. 08:50

Fransk industri svagare än väntat

Industriproduktionen i Frankrike sjönk 0,3 procent i april jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 2,6 procent..

DI - 11 jul 11 kl. 09:25

Bra drag i fransk industri

Industriproduktionen i Frankrike steg 2,0 procent i maj jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 2,6 procent..

DI - 21 okt 11 kl. 08:57

Fransk industri tappar modet

Den franska industrins konfidensindikator sjönk till 97 i oktober, jämfört med 99 föregående månad..

DI - 09 dec 11 kl. 08:52

Stiltje i fransk industri

Industriproduktionen i Frankrike var oförändrad i oktober jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen med 1,8 procent..

Affärsvärlden - 09 dec 11 kl. 08:55

Fransk industri håller fortet

Inget nytt på industrifronten i Frankrike. Industriroduktionen var oförändrad vilket är positivt eftersom marknaden inprisat en tillbakagång..

Fler nyheter från DI

DI - 9 timmar sedan

Audis korsning klarar klumptestet

Det här är en biltyp, lyxcoupé och suv på samma gång, som är svår att få ihop designmässigt. Stora suvar som slimmas ser ofta mest klumpiga ut. Men med Q8 har Audi lyckats ovanligt bra och modellen har fina proportioner trots sin storlek..

DI - 9 timmar sedan

EU ber Turkiet avstå invasion i Syrien

EU:s utrikeschef Federica Mogherini vädjar till Turkiet att inte inleda en militärinsats i områden i nordöstra Syrien som den kurdisk-arabiska alliansen SDF kontrollerar. Även USA har varnat för en intervention..

DI - 10 timmar sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år..

DI - 11 timmar sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. ”Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är det säkert också det”, säger Peter Hedin på Patent- och registreringsverket (PRV)..

DI - 11 timmar sedan

Franska regeringen: 66.000 deltog i protesterna

Inrikesdepartementet ändrar nu antalet deltagare i protesterna under dagen till cirka 66 000, rapporterar AFP..

DI - 11 timmar sedan

Svenskan som ger Renault nya linjer

En intensivt blå Renault Laguna fick Agneta Dahlgren att falla för bildesign.  Som en av de svenskar som klättrat högst i den inter­nationella bilvärlden har hon nått toppjobb inom design hos Renault och prisats som föredöme i branschen. Nu formger hon morgondagens eldrivna bilar.

DI - 12 timmar sedan

Mycket färre deltar i protesterna i Frankrike

Proteströrelsen Gula västarna har samlats i centrala Paris och på andra håll i Frankrike för en femte helg av demonstrationer. Men demonstranterna är mycket färre än vid tidigare protester..

DI - 12 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar..

DI - 12 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län.  Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270.000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland..

DI - 12 timmar sedan

Säpo förhindrade nytt terrordåd i Sverige

Säkerhetspolisen gjorde ett tillslag mot ett uzbekiskt nätverk i våras och förhindrade därmed sannolikt ett nytt terrordåd i Sverige, enligt myndighetschefen Klas Friberg, skriver Svenska Dagbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.