Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 15 October, 18:48

Liknande nyheter

Taggar: Efter försäljningsraset, Starbucks, minskar, personalstyrkan
Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 17:53

Green Cargo minskar personalstyrkan

Foto: TT
Green Cargo dras med lönsamhetsproblem och minskar personalstyrkan. I Skåne försvinner 122 tjänster, varav en finns i Kristianstad.
Sedan 2008 har godstågbolaget gått med minussiffror med undantag för en liten vinst 2011.

Affärsvärlden - 20 apr 18 kl. 07:55

Qualcomm minskar personalstyrkan med 15000

Chiptillverkaren Qualcomm minskar personalstyrkan med 1.500 anställda i Kalifornien..

DI - 12 sep 11 kl. 17:19

Bank of America minskar personalstyrkan

Bank of America meddelar på måndagen att personalstyrkan kommer att minskas med 30.000 i en första fas i ett program av kostnadsnedskärningar..

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 12 kl. 13:07

Mcneil minskar personalstyrkan i Helsingborg

Enligt ett skriftligt uttalande från företaget måste organisationen ses över för att Mcneil ska kunna behålla sin konkurrenskraft. Därför vill företaget minska personalstyrkan i Helsingborg. Hur många som får gå är ännu oklart.

Affärsvärlden - 27 maj 13 kl. 15:15

Bergs Timber minskar personalstyrkan

Bergs Timber genomför en rad åtgärder för att effektivisera produktionen, som beräknas minska personalstyrkan med 15 personer..

Nerikes Allehanda - 07 sep 13 kl. 17:00

Meritor minskar personalstyrkan

Meritor tvingas dra ner på personalstyrkan med 53 personer. Orsaken stavas lägre produktionsvolymer..

DI - 19 nov 13 kl. 16:50

Saab minskar personalstyrkan

Saab ska minska personalstyrkan med cirka 50 personer inom affärsområde Support & Services. Omstruktureringsåtgärderna berör ytterligare cirka 50 personer inom affärsområdet..

Affärsvärlden - 20 dec 13 kl. 14:02

Stora Enso minskar personalstyrkan

Skogsbolaget Stora Enso har avslutat förhandlingar med arbetstagarrepresentanter vid svenska Fors Bruk med utfallet att personalstyrkan minskas med 104 tjänster..

BT - 20 mar 14 kl. 13:02

Volvo CE minskar personalstyrkan

Volvo Construction Equipment vill minska sin verksamhet vid fabriken i Braås, norr om Växjö, med 95 anställda. Vid Volvo CE i Eskilstuna ska 70 anställda bort och i Hallsberg och Arvika får över 200 gå. Volvo Construction Equipment vill minska sin verksamhet vid fabriken i Braås, norr om Växjö, med 95 anställda.

DI - 22 apr 15 kl. 09:11

Eniro minskar personalstyrkan med 260 personer

Sökföretaget Eniro meddelar i dag att bolaget ska genomföra en omorganisation som innebär att personalstyrkan minskas med 260 personer, eller 350 tjänster. Besparing för 2015 uppgår till 25 miljoner kronor med en årseffekt om 120 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Porsche nekar till börsplaner

Porsche tog på måndagen avstånd från uttalanden från företagets finanschef, som gett upphov till spekulationer om en avknoppning av sportbilstillverkaren från Volkswagenkoncernen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Medicintekniktillverkare vinstvarnar - aktien rasar

Den tyska medicintekniktillverkaren, Drägerwerk, delvis konkurrent med Getinge, vinstvarnar på måndagseftermiddagen och aktien rasar på Frankfurtbörsen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Telia: Så stora blir de norska förvärvssynergierna

Telia anger nu de totala synergierna från förvärvet av GET och TDC Norge till 0,7 miljarder norska kronor. Tidigare har bolaget angett synergier på 0,6 miljarder norska kronor..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Analytiker: Kurstapp ger köpläge i gruvbolaget

Efter Lundin Minings kurstapp under sommaren samt de senaste veckorna har värderingen av gruvbolaget blivit mer attraktivt. Och de långsiktiga utsikterna är ljusa då bland annat en rejäl förbättring väntas på kassaflödesfronten från och med nästa år..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

EU planerar miljardstöd till batterifabriker

EU planerar att erbjuda mångmiljardbelopp i euro för delfinansiering till bolag som vill bygga fabriker för batterier till elbilar i Europa. Unionen öppnar även för statsstöd till forskning om batterier, skriver Wall Street Journal..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Analytiker sänker Netflix inför rapport

Streamingtjänsten Netflix aktie ifrågasätts inför bolagets delårsrapport som väntas efter USA-börsernas stängning på tisdagen. Såväl Goldman Sachs som Raymond James kapar riktkurserna för Netflix, uppger tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

"Phillipskurvan vaknar sakta ur sin koma"

Sambandet mellan arbetslöshet och inflation börjar långsamt vakna upp ur sin koma, sade ECB-ledamoten och Finlands centralbankschef Olli Rehn i en intervju med Bloomberg News..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Här är länen där företagen går bäst

Högkonjunkturen driver på lönsamheten i Sveriges företag. Men det är inte storstadslänen som ligger i topp..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Getinge och Medivir dagens förlorare

Stockholmsbörsen drog sig lätt nedåt när veckans handel började på måndagen. Bland sektorerna avancerade energi och telekom, medan det för de flesta andra branscher var minussiffror. Hälsovård och industri fanns bland de sektorer som tappade mest..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Dyster prognos för bostadsutvecklaren

"Vi förväntar oss att utbudet av färdigställda bostäder toppar under 2019 och att det krävs prissänkningar för att sälja ut lagret av osålda bostäder", skriver Handelsbanken i en ny analys..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.