Nyteknik > Teknik

Monday, 15 October, 21:39

Nyteknik - 25 sep 18 kl. 08:09

Då släpper uppstickaren från Kina elbilen i EuropaMed två olika elbilar ska Byton ta marknaden med storm. Säljstart i Europa är beräknad till slutet av 2020 – med förhoppningen om att bli en seriös utmanare till Tesla..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Kina, Europa, Byton, Tesla

Dela artikeln

45 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , släpper, uppstickarenfrån , Kina, elbileni , Europa
Kristianstadsbladet - 10 sep 13 kl. 09:58

Moa Andersson reser till Kina för junior-VM

Foto: Tom Wall
Tre JSM-guld i sommar. Och nu uttagen till junior-VM i Kina om en månad. Livet leker för Kristianstadstjejen Moa Andersson.

DI - 28 maj 15 kl. 18:31

Soros varnar för krig mellan USA och Kina

Ett tredje världskrig kommer att bryta ut om inte USA släpper fram Kina på världsscenen. Den varningen utfärdade finanspampen George Soros i ett tal förra veckan, rapporterar sajten Value Walk..

BT - 03 maj 11 kl. 19:40

Pengar från Kina ger Saab andrum

Saab Automobile har fått en kinesisk livlina.
Uppstickaren Hawtai hystar in drygt 1,3 miljarder kronor och blir i gengäld störste ägare bakom Saab. Minst ett dussin kinesiska biltillverkare ska ha kontaktat Saab om samarbete enligt styrelseordföranden Victor Muller.

Cornucopia - 28 mar 17 kl. 16:17

Klimatkatastrofen redo ta fart - USA drar sig ur Parisavtalet - Kina nästa?

Efter att 2016 slagit ett antal klimatrekord - högst temperatur, minst is, högst havsnivå tillsammans med högsta CO2-nivåerna på 100 000+ år, så ska nu Donald Trump skrota USA:s åtaganden enligt Parisavtalet. Rimligtvis innebär det att världens största utsläppare av CO2, Kina, därmed följer efter näst största utsläpparen USA. Klimatförändringarna ser allt mer ut att bli oåterkalleliga och att värsta scenariot kommer utspela sig.

DI - 11 timmar sedan

Trump upprepar tullhotet mot Kina

USA:s president Donald Trump varnade på söndagen Kina för nya tullar och anser att Kinas inblandning i amerikansk politik är ett större problem än Rysslands inblandning i valet 2016..

DI - 6 timmar sedan

Goldman Sachs: Svag efterfrågan i Kina ökar riskerna med Apple

Riskerna i Apple har ökat i samband med att flera tecken på en inbromsande efterfrågan i Kina håller på att uppenbaras. .

DI - 2 timmar sedan

USA:s oljeexport till Kina i september en rännil mot tidigare i år

USA exporterade i september bara 30.000 fast olja per dag till Kina – en kraftig minskning mot de 350.000 dagliga fat det handlade om under januari-juli..

E24 - 08 apr 11 kl. 09:56

Kina utmanar flygjättarna

Boeing och Airbus har båda fått stora otillåtna stöd från sina regeringar. Men medan de fortsätter sin långa strid hotas båda av uppstickaren från Kina..

Sydsvenskan - 11 aug 15 kl. 18:50

Kina väcker ilska och oro. Men vi har inte sett slutet.

I december i fjol gick järnmalmsgruvan i Pajala i konkurs efter några få år. Det grandiosa projektet fick ett abrupt slut när priset på världsmarknaden sjönk. Priskollapsen berodde mest på att Kina inte alls köpte så mycket malm som förväntat.

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 15 kl. 18:50

Kina väcker ilska och oro. Men vi har inte sett slutet.

I december i fjol gick järnmalmsgruvan i Pajala i konkurs efter några få år. Det grandiosa projektet fick ett abrupt slut när priset på världsmarknaden sjönk. Priskollapsen berodde mest på att Kina inte alls köpte så mycket malm som förväntat.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 7 timmar sedan

Razzia hos Opel efter dieselfusk

Tysk åklagare har genomfört razzior hos biltillverkaren Opel på grund av misstankar kring dieselfusk. Razziorna ska ha skett i Rüsselsheim samt Kaiserslautern och bekräftas av Opel..

Nyteknik - 7 timmar sedan

BMW går in i Northvolt

De två företagen ska utveckla elbilsbatterier, enligt ett pressmeddelande..

Nyteknik - 8 timmar sedan

I de här städerna lyckas du starta ditt onlineföretag

Vill du säga upp dig och starta ett onlineföretag? Då har Quebec i Kanada bästa förutsättningarna i världen, enligt en studie från Amazonbolaget Sellics..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Fortfarande färre kvinnor i stora industribolag

De kvinnliga börsdirektörerna har blivit rejält många fler, enligt stiftelsen Allbrights studie. Men nio av tio verkställande direktörer är fortfarande män..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Här är bästa tipsen inför utvecklingssamtalet

Dags för utvecklingssamtal? Se det som ett tillfälle att tänka igenom vad du vill i livet, karriären och på jobbet. Det kan kännas jobbigt men med några enkla knep kommer du framåt.

Nyteknik - 12 timmar sedan

Livsmedel och förpackningar i ett miljöperspektiv - flexibel automatisering gör skillnad

Hur skall vi minska klimatpåverkan från förpackningen när vi förpackar mer än någonsin?.

Nyteknik - 12 timmar sedan

Återkallar superbilen – ett fel kan få modellen att brinna upp

Ett tyskt exemplar av nya Ford GT fattade spontant eld under sommaren. Nu har tillverkaren hittat orsaken – och en många ägare kommer få sin superbil återkallad..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Kinesisk forskning lyckades göra två musmammor föräldrar

Kinesiska forskare har lyckats med konststycket att få två musmammor att bli föräldrar till en kull med till synes helt friska musbarn. Någon hanne var alltså aldrig inblandad. Att tekniken ska komma att användas på människor anses dock vara helt uteslutet..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Ny metod hittar fler bröstcancertumörer

En ny metod gör det möjligt att upptäcka drygt 30 procent fler bröstcancertumörer än vid en traditionell mammografi, visar svensk forskning. Nackdelen är att metoden även ger fler falska cancerlarm..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Tesla kör om Mercedes och BMW – närmar sig Volkswagen

Tesla säljer nu fler personbilar i USA än både Audi och Mercedes. Detta kvartal ser elbilstillverkaren ut att gå om även BMW, rapporterar Forbes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.