Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 February, 17:54

Liknande nyheter

Taggar: Eniros, obligationserbjudandei , hamn
PrivataAffärer - 25 sep 18 kl. 08:22

Eniros obligationserbjudande i hamn

De obligationer som nu placerat har ett nominellt värde om 1.000 kronor. De erbjöds till ett pris om 33 procent av detta.

Affärsvärlden - 24 maj 13 kl. 09:19

Northland drar tillbaka obligationserbjudande

Gruvbolaget Northland Resources drar tillbaka det obligationserbjudande som lanserades den 7 maj..

DI - 26 sep 17 kl. 09:47

Konkurrenter hotar sänka Eniros räddningsplan

Två av Eniros nordiska konkurrenter har i det tysta köpt tillräckligt med preferensaktier för att kunna skjuta ned krisbolagets räddningsplan. Duon har indirekt krävt att få köpa Eniros tillgångar i Finland och Norge mot att inte göra det, hävdar Eniros ordförande Björn Björnsson..

VA - 31 jan 11 kl. 11:37

Han kan bli Eniros nya ordförande

31 januari Eniros valberedning föreslår Lars-Johan Jarnheimer, tidigare vd för Tele2, till ny styrelseordförande i Eniro. Det framgår av ett pressmeddelande. "Lars-Johan Jarnheimer har lång erfarenhet från bolag inom branscher såsom telekom, media och internet, vilka präglas av snabb förändring och ständig utveckling av nya produkter och tjänster.

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie


Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat.Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

TA - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie


Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat.Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

BT - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie

Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat. Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

Affärsvärlden - 22 aug 14 kl. 10:48

Storägare försvarar Eniros ex-vd

Eniros storägare Staffan Persson menar att Eniros förre vd Johan Lindgren gjort ett bra jobb med att ställa om Eniro och är även kritisk till Aktiespararnas kritik mot Lindgrens aktieförsäljning..

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 10:58

Eniros ras fortsätter


Eniros aktiekurs rasade ytterligare på tisdagen. Orsaken är att flera tidningar spekulerar i att söktjänstföretaget kan tvingas göra en nyemission av aktier för att ha råd att betala sina räntor framöver.I spåren av förra veckans uppdagade siffertrixande med Eniros bokföring ifrågasätts nu bolagets finanser allt mer.

BT - 09 sep 14 kl. 10:58

Eniros ras fortsätter

Eniros aktiekurs rasade ytterligare på tisdagen. Orsaken är att flera tidningar spekulerar i att söktjänstföretaget kan tvingas göra en nyemission av aktier för att ha råd att betala sina räntor framöver. I spåren av förra veckans uppdagade siffertrixande med Eniros bokföring ifrågasätts nu bolagets finanser allt mer.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Börsplus: Sportamore-aktien lär pressas ytterligare - sälj

I hela e-handelssegmentet har förhoppningarna om högre lönsamhet skruvats ned rejält under hösten. När den synen sprider sig till Sportamore lär aktien pressas ytterligare..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

”Det står högst på agendan”

INTERVJU. Rejlers vd Viktor Svensson ligger inte på latsidan. Efter ett år av städande går hans åtgärdsprogram nu in i fas två.

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Ingves: Bankerna var för naiva

Bankerna var för naiva när de klev in i Baltikum, anser riksbankschefen Stefan Ingves. Det gick helt enkelt för fort efter bankkrisen där för tio år sedan, säger han..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Kraft Heinz rasar i förhandeln på Wall Street

Handeln på New York-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att inleda med något högre index, efter att samtliga tre huvudindex fallit 0,4 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Fullvärderad förvärvare

ANALYS Addtech-avknoppningen Addlife har utvecklats starkt under bolagets knappa tre år på börsen. Från dagens nivåer är uppsidan begränsad..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp. Dagens förlorare var strålknivstillverkaren Elekta som föll tungt efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.