Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 08:53

Affärsvärlden - 25 sep 18 kl. 08:01

Eniros obligationserbjudande i hamnYtterligare ett steg i Eniros omfattande rekapitalisering och nya finansiering är i hamn. Genom att ett obligationserbjudande "framgångsrikt" placerats tas 325 miljoner kronor in..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Eniros

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eniros, obligationserbjudandei , hamn
PrivataAffärer - 25 sep 18 kl. 08:22

Eniros obligationserbjudande i hamn

De obligationer som nu placerat har ett nominellt värde om 1.000 kronor. De erbjöds till ett pris om 33 procent av detta.

Affärsvärlden - 24 maj 13 kl. 09:19

Northland drar tillbaka obligationserbjudande

Gruvbolaget Northland Resources drar tillbaka det obligationserbjudande som lanserades den 7 maj..

DI - 26 sep 17 kl. 09:47

Konkurrenter hotar sänka Eniros räddningsplan

Två av Eniros nordiska konkurrenter har i det tysta köpt tillräckligt med preferensaktier för att kunna skjuta ned krisbolagets räddningsplan. Duon har indirekt krävt att få köpa Eniros tillgångar i Finland och Norge mot att inte göra det, hävdar Eniros ordförande Björn Björnsson..

VA - 31 jan 11 kl. 11:37

Han kan bli Eniros nya ordförande

31 januari Eniros valberedning föreslår Lars-Johan Jarnheimer, tidigare vd för Tele2, till ny styrelseordförande i Eniro. Det framgår av ett pressmeddelande. "Lars-Johan Jarnheimer har lång erfarenhet från bolag inom branscher såsom telekom, media och internet, vilka präglas av snabb förändring och ständig utveckling av nya produkter och tjänster.

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie


Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat.Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

TA - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie


Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat.Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

BT - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie

Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat. Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

Affärsvärlden - 22 aug 14 kl. 10:48

Storägare försvarar Eniros ex-vd

Eniros storägare Staffan Persson menar att Eniros förre vd Johan Lindgren gjort ett bra jobb med att ställa om Eniro och är även kritisk till Aktiespararnas kritik mot Lindgrens aktieförsäljning..

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 10:58

Eniros ras fortsätter


Eniros aktiekurs rasade ytterligare på tisdagen. Orsaken är att flera tidningar spekulerar i att söktjänstföretaget kan tvingas göra en nyemission av aktier för att ha råd att betala sina räntor framöver.I spåren av förra veckans uppdagade siffertrixande med Eniros bokföring ifrågasätts nu bolagets finanser allt mer.

BT - 09 sep 14 kl. 10:58

Eniros ras fortsätter

Eniros aktiekurs rasade ytterligare på tisdagen. Orsaken är att flera tidningar spekulerar i att söktjänstföretaget kan tvingas göra en nyemission av aktier för att ha råd att betala sina räntor framöver. I spåren av förra veckans uppdagade siffertrixande med Eniros bokföring ifrågasätts nu bolagets finanser allt mer.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Kappahls resultat under förväntan

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat på 52 miljoner kronor för det första kvartalet (september-november) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Stockholmsbörsen ändrar om i listorna

Fyra snabbväxare knuffar ut Fingerprint Cards, Collector och Leo Vegas från Large Cap..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Uniteds aktie steg efter Mourinhos avhopp

Fotbollsklubben Manchester Uniteds aktie, som handlas i New York, stärktes 5,8 procent under tisdagens handelssession..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Uppåt på Wall Street

USA-börserna handlades högre på tisdagen efter rejäla ras under de två föregående handelsdagarna..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Skördetiden stundar

ANALYS Norska Gaming Innovation Groups stora investeringsperiod är avklarad. Nu tar bolaget klivet till Stockholmsbörsen..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Hoists ordförande tankar aktier

Hoist Finance ordförande Ingrid Bonde köpte på tisdagen 7.000 aktier i Hoist Finance för cirka 0,3 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Industribolag i topp

Stockholmsbörsen inledde tisdagen på lägre nivåer men vände upp efter några timmars handel och var vid lunchtid oförändrad..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Sydbank vinstvarnar för helåret

Danska Sydbank sänker sin vinstprognos för helåret 2018 på grund av negativa investmentportföljresultat samt lägre tradingintäkter än vanligt under det fjärde kvartalet..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Casens kamp för uppmärksamhet

BÖRSSPANING Fortsatt baisse i Pandora naggar på Nordiska Värdeportföljens indexförsprång. Därtill om Millicoms New York-resa och om köpt uppdragsbevakning är av godo i fallet Eolus..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Nya aktier till First North-index

Nasdaq Stockholm har uppdaterat indexet First North 25, FN25, och den nya sammansättningen börjar gälla när marknaden öppnar onsdagen den 2 januari 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.