Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 21:06

Liknande nyheter

Taggar: Eniros, obligationserbjudandei , hamn
PrivataAffärer - 25 sep 18 kl. 08:22

Eniros obligationserbjudande i hamn

De obligationer som nu placerat har ett nominellt värde om 1.000 kronor. De erbjöds till ett pris om 33 procent av detta.

Affärsvärlden - 24 maj 13 kl. 09:19

Northland drar tillbaka obligationserbjudande

Gruvbolaget Northland Resources drar tillbaka det obligationserbjudande som lanserades den 7 maj..

YLE - 14 timmar sedan

Kvinna hittades död i hytt på färja i Åbo hamn

En kvinna har hittats död i en av hytterna ombord på Baltic Princess på måndag kväll. Kvinnan hittades då fartyget lagt till i Åbo hamn..

Barometern - 11 timmar sedan

Ljusfestival invigs i Mörbylånga hamn

Kulturveckan Ljus på kultur invigs i sockerladan i Mörbylånga hamn nästa lördag..

DI - 26 sep 17 kl. 09:47

Konkurrenter hotar sänka Eniros räddningsplan

Två av Eniros nordiska konkurrenter har i det tysta köpt tillräckligt med preferensaktier för att kunna skjuta ned krisbolagets räddningsplan. Duon har indirekt krävt att få köpa Eniros tillgångar i Finland och Norge mot att inte göra det, hävdar Eniros ordförande Björn Björnsson..

VA - 31 jan 11 kl. 11:37

Han kan bli Eniros nya ordförande

31 januari Eniros valberedning föreslår Lars-Johan Jarnheimer, tidigare vd för Tele2, till ny styrelseordförande i Eniro. Det framgår av ett pressmeddelande. "Lars-Johan Jarnheimer har lång erfarenhet från bolag inom branscher såsom telekom, media och internet, vilka präglas av snabb förändring och ständig utveckling av nya produkter och tjänster.

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie


Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat.Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

TA - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie


Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat.Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

BT - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie

Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat. Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

Affärsvärlden - 22 aug 14 kl. 10:48

Storägare försvarar Eniros ex-vd

Eniros storägare Staffan Persson menar att Eniros förre vd Johan Lindgren gjort ett bra jobb med att ställa om Eniro och är även kritisk till Aktiespararnas kritik mot Lindgrens aktieförsäljning..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Stod pall i första vindpusten

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljens defensiva värdecase har så här långt under börsrekylen klarat sig betydligt bättre än börsen som helhet..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Billerud Korsnäs faller på rapport

Förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs föll på Stockholmsbörsen sedan resultatet för det tredje kvartalet presenterats vid lunchtid på tisdagen..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Börsras för Volvo efter fel i avgassystem

Volvokoncernen varnar för betydande kostnader i samband med ett fel i avgasbehandlingssystemet hos koncernens lastbilar och bussar. Volvo rasar på börsen efter beskedet..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Index lyfter, NCC och Volvo halkar efter

Stockholmsbörsen handlades högre efter lunch på tisdag med stöd av stigande Europabörser där inte minst Milanobörsen avancerade efter optimism kring Italiens budget..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Goldman Sachs intäkter över förväntan

Goldman Sachs redovisar ett resultat per aktie på 6:28 dollar för det tredje kvartalet 2018..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Efter kursraset: SEB höjer NCC till köp

SEB Equities höjer sin rekommendation för NCC till köp från behåll..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Börsplus: Grönt ljus i First North-bolaget

Det förvärv av konkurrenten Svensk Markservice som Green Landscaping, verksamt inom utemiljöskötsel, aviserade på måndagskvällen, ger bra tillväxtnäring både åt Green Landscapings vinst och kanske även åt värderingen av bolagets aktie..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Johnson & Johnson höjer helårsprognos

Johnson & Johnson, amerikansk tillverkare av hälso- och sjukvårdsprodukter, redovisar ett justerat resultat per aktie på 2:05 dollar för det tredje kvartalet 2018..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

NCC:s vd: "Möjlighet till samma utdelning i år"

"Vi kommer att ha möjlighet att göra utdelning på samma nivå som förra året om styrelsen rekommenderar det och stämman så beslutar", säger NCC:s koncernchef Tomas Carlsson..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Bolaget som dubblar omsättningen på spillvärme

I stället för att låta lågtempererad värme gå till spillo kan den omvandlas till el. Det är affärsidén bakom företaget Againity. Nu skalar de upp sitt system..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.