BT > Nyheter

Wednesday, 19 December, 12:52

BT - 25 sep 18 kl. 06:42

Borås stjärnguard jagar revansch: ”Hela staden är värd ett guld”Nimrod Hilliard IV hade tänkt leda Borås Basket till mästartiteln redan förra säsongen – då satte skadorna stopp. Men efter en sommar med specialträning är stjärnguarden redo att försöka igen. – Jag har räknat dagarna tills jag skulle återvända. Den här staden är värd ett guld, säger han..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hilliard IV, Borås Basket

Dela artikeln

221 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borås, stjärnguard, jagar, revanschHela staden är , värdett , guld
BT - 01 dec 17 kl. 07:00

Borås Baskets stjärnspelare skadad igen

Borås Baskets stjärnguard Nimrod Hilliard IV är skadad. Han följde gårdagens träning från läktaren..

BT - 11 okt 16 kl. 05:00

”Har både fru och son tack vare året i Borås”

Han lämnade Borås Basket våren 2013. I dag återvänder Terrence Oglesby, 28, till staden han håller varmt om hjärtat. – Jag har både fru och son tack vare året i Borås, säger Umeås stjärnguard till BT..

BT - 04 jan 16 kl. 18:48

Stjärnan missar stormatchen

Omar Krayems knäskada håller honom borta från spel fem till tio dagar. – Trist att missa matchen mot turkarna, men det kunde ha varit värre, säger Borås Baskets stjärnguard..

BT - 09 apr 14 kl. 09:18

Miller lättad: "Svullnaden har gått ner"

Borås stjärnguard JJ Miller avstod att träna i går – men kunde ändå lämna lugnande besked kring sin skadade häl. – Svullnaden har gått ner, jag ser det som ett gott tecken,? säger han.

BT - 18 jul 12 kl. 08:18

Krayem nobbas av Borås

För några veckor sedan sa hans agent att det bara handlade om siffror.
Men nu väljer Borås Basket att släppa stjärnan Omar Krayem. - Vi har valt att gå en annan väg, säger sportchefen Jonas Larsson.

BT - 18 jul 12 kl. 08:18

Omar Krayem nobbas av Borås

För några veckor sedan sa hans agent att det bara handlade om siffror. Men nu väljer Borås Basket att släppa stjärnan Omar Krayem. - Vi har valt att gå en annan väg, säger sportchefen Jonas Larsson.

BT - 12 apr 14 kl. 15:18

Stjärnor misstänkta för mord

Varje land har haft sin mordanklagade stjärna. I Sverige hette han Olle Möller. I USA var den misstänkte OJ Simpson.

BT - 12 apr 14 kl. 15:18

Stjärnor misstänkta för mord

Varje land har haft sin mordanklagade stjärna. I Sverige hette han Olle Möller. I USA var den misstänkte OJ Simpson.

BT - 13 apr 14 kl. 11:25

Dags för revansch

Borås Basket åkte på en riktig stjärnsmäll i fredags. Ny match i eftermiddag – och lagledningen jobbar intensivt med att dämpa känslostormarna. – Ett slutspel är en emotionell berg-och-dalbana.

BT - 13 apr 14 kl. 11:25

Dags för revansch

Borås Basket åkte på en riktig stjärnsmäll i fredags. Ny match i eftermiddag – och lagledningen jobbar intensivt med att dämpa känslostormarna. – Ett slutspel är en emotionell berg-och-dalbana.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Norrman ersätter Isaksson i Djurgården

Djurgården har hittat en ersättare till Andreas Isaksson. Norske målvakten Per Kristian Bråtveit räknar med att skriva på för den allsvenska fotbollsklubben inom kort. - Jag tror och hoppas att det blir klart i dag.

BT - 30 minuter sedan

Misstänkt mord i butik i Bollnäs

En skadad man hittades under morgonen av personalen i en Icabutik i Bollnäs. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, men var så svårt skadad att han senare avled. Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.

BT - 30 minuter sedan

Volvo säljer bolag till VW

Volvokoncernen säljer 75,1 procent av aktierna i det helägda dotterbolaget Wireless Car, som säljer tjänster och lösningar för uppkopplade personbilar till globala bilproducenter, till Volkswagengruppen.(TT).

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Stort strömavbrott

Svenljunga tätort har drabbats av ett större strömavbrott under förmiddagen. Flera skolor påverkas av felet och även simhallen är stängd..

BT - 1 timme sedan

De får Maria Bonner Dahlins stipendium

Konstnärerna Liva Isakson Lundin och Linnéa Sjöberg har belönats med 2018 års upplaga av Maria Bonnier Dahlins stiftelses stipendium. De får 100 000 kronor var och våren 2019 presenteras deras konstnärskap i en utställning på Bonniers Konsthall i Stockholm.(TT).

BT - 1 timme sedan

Polisskjutning i Linköping var inget brott

En ung man avled efter att ha skjutits av polis i samband med ett gripande i Linköping i somras. Nu har Särskilda åklagarkammaren beslutat att lägga ner förundersökningen mot polisen då polismannen bedöms ha handlat i nödvärn, enligt ett pressmeddelande från polisen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Brister inom strokevården

Allt färre insjuknar och dör i stroke, eftersom fler får förebyggande åtgärder. Men när en stroke inträffar kan skillnaderna i vården skilja stort beroende på var man bor, enligt Socialstyrelsen. Exempelvis kan tiden man vårdas skilja kraftigt, från 15 till 25 dagar.

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Talmannens besked – ingen ny regering före jul

Sverige kommer inte att få en ny regering före jul. – Jag beklagar det, säger talmannen Andreas Norlén..

BT - 1 timme sedan

Efter brutala yxmordet – ulricehamnaren döms till fängelse

Magnus Natschki, 36, hittades död utanför Uddevalla, ihjälhuggen med en yxa. Nu döms den 22-årige ulricehamnaren som höll i yxan till tio års fängelse vid Uddevalla tingsrätt. Dådet filmades av en kumpan som döms till tolv års fängelse..

BT - 1 timme sedan

Satir har drabbat svenska företag i Kina

Polisens ingripande mot kinesiska turister i september och den efterföljande satiriska sketchen i SVT har drabbat svenska företag i Kina, visar en undersökning som Svenska handelskammaren gjort.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.