DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 19:22

Liknande nyheter

Taggar: Videgård, gör, comeback, lagade, mordisk, anka
SvD - 26 apr 15 kl. 20:15

Mannen som tog Sichuan till Sverige

Redan för 12 år sedan introducerade Erik Videgård Sichuanköket för stockholmarna. Ändå har den genuint lagade kinesiska maten aldrig känts mer rätt än idag..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Källor: Theresa May redo släppa krav på Irlandsgräns

Storbritanniens premiärminister Theresa May sägs vara beredd att släppa ett nyckelkrav i frågan om den irländska gränsen för att lösa upp knuten i brexitförhandlingarna..

DI - 30 minuter sedan

Saab fronderar i England mot sin USA-partner Boeing

Saab vann tillsammans med Boeing nyligen ett av sina största uppdrag någonsin, att bygga skolflygplan i USA. Nu protesterar det svenska bolaget mot att Boeing vunnit en brittisk upphandling framför näsan på Saab. .

DI - 30 minuter sedan

Sandvik: industrikonjunkturens hÄlsa i fokus - analytiker

Den eventuellt sviktande hälsan hos industrikonjunkturen ser ut att hamna i fokus när verkstadskoncernen Sandvik på tisdag presenterar sin delårsrapport för det tredje kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Starka rapporter lyfter New York-börsen

USA-börserna handlades högre på fredagen efter att starka delårsrapporter bidragit till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 45 minuter sedan

Europabörser: blandat med tapp för däcktillverkare

Utvecklingen var blandad i Europa på fredagen med nedgångar i Frankrike och Tyskland, medan södra Europa och London gick starkt. Samlingsindexet Stoxx 600 var oförändrat..

DI - 45 minuter sedan

Atlas Copcos rapport rena säljbuffén

Placerarna tog handen från Atlas Copco efter verkstadsstjärnans rapport och aktien sjönk med 7 procent, mest på en dag sedan 2015. Det är lätt att se varför. Investerarna hade bara att vraka och välja bland skälen att sälja Atlas Copco och de flesta andra cykliska verkstadsaktier..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: F-Secure rasade i Helsingfors efter prognossänkning

Det var blandat i Norden på fredagen med nedgångar i Köpenhamn och Helsingfors, medan Oslobörsen gick starkt. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,2 procent till 900. .

DI - 1 timme sedan

Rysk oligark stämmer Nordea, SHB och Danske Bank för avtalsbrott

Den ryske oligarken Boris Rotenberg har stämt Nordea, Handelsbanken, Danske Bank och finländska OP Corporate Bank för brott mot avtal i spåren av de amerikanska sanktioner han utsattes för 2014..

DI - 1 timme sedan

SD kan tippa budgetomröstningen

Sverigedemokraterna ser ut att kunna få ett stort inflytande på höstbudgeten, om ingen ny regering finns på plats. ”Vi gör det som är bäst för våra väljare, inget annat tar vi hänsyn till", säger partiets ekonomisk-politiska talesperson Oscar Sjöstedt..

DI - 2 timmar sedan

Tunga fall för Atlas och Skanska på fredagsbörsen

Reaktionerna på kvartalsboksluten under den kanske mest tongivande av Q3-rapportflodens dagar blev övervägande negativa, med Atlas Copco som främsta sänke. Skanskas vinstvarning hjälpte inte till att förbättra humöret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.