DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 18:09

DI - 24 sep 18 kl. 19:30

Antonia har rättNär Jonas Sjöstedt talade i Almedalen i somras förklarade han när "utförsbacken för svensk välfärd" började. Det var när "Socialdemokraterna och högern tillsammans gjorde en marknad av välfärden och skapade ett skattesystem som är riggat för de rika", sa han och fortsatte: "Skattesystemet ska inte vara till för Wallenberg och Antonia Ax:son Johnson, utan för dig och mig och välfärden.".
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jonas Sjöstedt, Almedalen, Socialdemokraterna, Wallenberg, Antonia Ax, Johnson

Dela artikeln

2189 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antoniahar rätt
Kristianstadsbladet - 06 maj 11 kl. 06:30

Hamburg vill förlänga med Antonia

Foto: Scanpix
Hamburger SV vill förlänga med Antonia Göransson. Om hon tackar ja har Kristianstads DFF rätt till ytterligare ekonomisk ersättning.
Debutsäsongen som proffs är över.

YLE - 07 jun 14 kl. 22:00

Duvteatern får årets Antonia-pris

De nominerade för Antonia-priset 2014 1. Teater Viirus i samarbete teater 90°: Där vi en gång flått
Hejdlöst fördomsfri lek med former och influenser. En föreställning som kritiserar exploatering och kvartalskapitalism, och utan tvekan ligger i tiden.

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 09:54

Antonia Göransson klar för Vittsjö

Foto: Tommy Svensson
Det blir ingen comeback i Kristianstads DFF för Antonia Göransson. I stället har hon skrivit kontrakt med Vittsjö GIK.
Under onsdagen började det ryktas om att Göransson var på väg till KDFF.

Kristianstadsbladet - 29 jul 11 kl. 06:30

Stentuff premiär för Antonia Göransson

Antonia Göransson ställs mot Hamburg i premiären. Turbine Potsdams legendariska tränare Bernd Schröd?
?

Sydsvenskan - 26 feb 12 kl. 14:55

Antonia vann i Göteborg

Foto: Lotta Gyllensten
- När folk frågat vad jag vunnit visste jag inte vad jag skulle svara. Nu kan jag svara det här. Antonia Andersson, ryttartalangen från Billinge som Sydsvenskan skrev om i söndagstidningen, tog sitt unga livs största seger när hon vann Young Rider Cup vid Göteborgs Horse Show.

Skånskan - 03 okt 15 kl. 20:07

Antonia från Stehag vann Breeders Throphy

RIDSPORT Förvirringen var total men till slut stod det klart, Antonia Andersson från Stehag hade vunnit Breeders Trophy med sin femåriga Northern Diamond.– Det känns helt sjukt, det här hade jag inte väntat mig, sa hon.
Unghästfinalerna handlar både om titeln Breeders Trophy och Öppna Championatet.

YLE - 02 jun 17 kl. 15:40

Fyra föreställningar tävlar om Antonia-priset

Kandidaterna för Antonia-priset 2017 nominerades i samband med Hangö teaterträff på fredagen. Det är fyra föreställningar som tävlar om priset, som delas ut i samband med Hangö teaterträff på lördag. De nominerade föreställningarna för Antonia-priset 2017 är: Viirus: Allt som sägs, [sisko]: Festen, Svenska Teatern: Peggy Pickit ser Guds ansikte, Viirus: Ramy - In the Frontline.

Dagensanalys.se - 26 sep 17 kl. 10:39

Bannerflow rekryterar Antonia och Eddie

Bannerflow rekryterar Antonia Lindmark som Head of Insight och Eddie Gustavsson som Chief Marketing Officer.  Bannerflow är ett svenskt företag som gör det möjligt att enkelt skapa, hantera, skala upp och distribuera stora volymer digitala annonser i olika språk och storlekar till kunder från hela världen. Antonia Lindmark kommer närmast från en anställning hos SF Studios, ett av världens äldsta filmbolag och den ledande filmstudion i Norden, där hon var Head of Business Intelligence.

Kristianstadsbladet - 16 maj 11 kl. 06:30

Antonia från start när Sverige vann

Det blev svensk seger i den inofficiella fotbollslandskampen mot England i Thame utanför Oxford. Antonia Göransson spelade 56 minuter innan hon byttes ut.
Hamburgsproffset Antonia Göransson spelade från start i det första mötet av två mot England.

YLE - 11 jun 17 kl. 08:44

Ramy - In the Frontline fick Antonia-priset

Vinnaren av årets Antonia-pris för konstnärligt mod och mångfald inom finlandssvensk teater är Viirus föreställning Ramy - In the Frontline. Enligt juryn erbjuder Ramy - In the Frontline ett nytt perspektiv i flyktingkrisen genom att ge röst åt Ramy Essam, en världskänd artist, aktivist och fristadskonstnär i Helsingfors. Föreställningen visar att teatern kan omförhandla fördomar, spegla världen i stort och möjliggöra möten som påminner oss om att vi alla är världsmedborgare.

Kristianstadsbladet - 26 maj 11 kl. 06:30

Antonia Göransson VM-laddar med KDFF

På måndag tas truppen ut till sommarens fotbolls-VM i Tyskland. Förra KDFF-stjärnan Antonia Göransso?
På måndag tas truppen ut till sommarens fotbolls-VM i Tyskland.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

New York-börsernas uppgångar stärks

De ledande börserna på Wall Street fortsatte att stiga efter ett par timmars tisdagshandel. Optimismen vägde upp för den fortsatta oro som rådde kring såväl tillväxten i Kina som relationerna mellan USA och Saudiarabien efter journalisten Jamal Khashoggis försvinnande..

DI - 15 minuter sedan

Icas automatlagerleverantör i bräschen för europeiska börsuppgångar

Europabörserna fortsatte att återhämta sig under tisdagen efter förra veckans börsoro. Samlingsindexet Stoxx 600 steg 1,6 procent, och FTSE 100-indexet i London var upp 0,4 procent..

DI - 15 minuter sedan

Thorwaldssons varning till Löfven

Löfvens utspel om arbetsrätten får LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson att markera hårt. Samtidigt öppnar han dörren på glänt om välfärdsvinster, delar ut en ministerpost och agnar betet till Centerpartiet..

DI - 15 minuter sedan

Falnat budhopp sänkte Norwegian på i övrigt starka nordiska börser

De nordiska börserna handlades högre på tisdagen med stöd av stigande Europabörser, där inte minst Milanobörsen avancerade efter optimism kring Italiens budget. .

DI - 1 timme sedan

Börsen steg med Volvo mot strömmen

Volvo intog förarsätet på börsen genom ett rejält kurstapp på tisdagen, som dock i övrigt slutade i dur efter flera dagars börsnedgång. Följ utvecklingen i Di-tv:s Closing Bell..

DI - 1 timme sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Di TV Closing Bell följer tisdagens börsstängning. .

DI - 1 timme sedan

Ambea fyndköper Investors omsorgsfiasko

Investor säljer omsorgsdelen i Aleris, knappt halva koncernen, till Ambea, som nu blir största aktör i Skandinavien. För Investor har ägandet varit en usel investering, som slukat miljarder..

DI - 1 timme sedan

Fortsatt trög Com Hem-tillväxt i Q3 spås av analytiker

Com Hem, som väntas gå samman med Tele2 den 5 november, spås ha haft en fortsatt pressad tillväxt under det tredje kvartalet. .

DI - 1 timme sedan

Oväntat kvistig delning av skogsjätte

Uppdelningen av skogsbolaget Bergvik Skog, där Billerud Korsnäs är en av ägarna, har försenats..

DI - 1 timme sedan

Tesla och banker lyfter Wall Street

De ledande börserna på Wall Street inledde tisdagens handel med positiva rörelser. Optimismen vägde upp för den fortsatta oro som rådde kring såväl tillväxten i Kina som relationerna mellan USA och Saudiarabien efter journalisten Jamal Khashoggis försvinnande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.