DI > Ekonomi

Friday, 15 February, 19:45

DI - 24 sep 18 kl. 19:30

Antonia har rättNär Jonas Sjöstedt talade i Almedalen i somras förklarade han när "utförsbacken för svensk välfärd" började. Det var när "Socialdemokraterna och högern tillsammans gjorde en marknad av välfärden och skapade ett skattesystem som är riggat för de rika", sa han och fortsatte: "Skattesystemet ska inte vara till för Wallenberg och Antonia Ax:son Johnson, utan för dig och mig och välfärden.".
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jonas Sjöstedt, Almedalen, Socialdemokraterna, Wallenberg, Antonia Ax, Johnson

Dela artikeln

2186 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antoniahar rätt
Kristianstadsbladet - 06 maj 11 kl. 06:30

Hamburg vill förlänga med Antonia

Foto: Scanpix
Hamburger SV vill förlänga med Antonia Göransson. Om hon tackar ja har Kristianstads DFF rätt till ytterligare ekonomisk ersättning.
Debutsäsongen som proffs är över.

YLE - 07 jun 14 kl. 22:00

Duvteatern får årets Antonia-pris

De nominerade för Antonia-priset 2014 1. Teater Viirus i samarbete teater 90°: Där vi en gång flått
Hejdlöst fördomsfri lek med former och influenser. En föreställning som kritiserar exploatering och kvartalskapitalism, och utan tvekan ligger i tiden.

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 09:54

Antonia Göransson klar för Vittsjö

Foto: Tommy Svensson
Det blir ingen comeback i Kristianstads DFF för Antonia Göransson. I stället har hon skrivit kontrakt med Vittsjö GIK.
Under onsdagen började det ryktas om att Göransson var på väg till KDFF.

Kristianstadsbladet - 29 jul 11 kl. 06:30

Stentuff premiär för Antonia Göransson

Antonia Göransson ställs mot Hamburg i premiären. Turbine Potsdams legendariska tränare Bernd Schröd?
?

Sydsvenskan - 26 feb 12 kl. 14:55

Antonia vann i Göteborg

Foto: Lotta Gyllensten
- När folk frågat vad jag vunnit visste jag inte vad jag skulle svara. Nu kan jag svara det här. Antonia Andersson, ryttartalangen från Billinge som Sydsvenskan skrev om i söndagstidningen, tog sitt unga livs största seger när hon vann Young Rider Cup vid Göteborgs Horse Show.

Skånskan - 03 okt 15 kl. 20:07

Antonia från Stehag vann Breeders Throphy

RIDSPORT Förvirringen var total men till slut stod det klart, Antonia Andersson från Stehag hade vunnit Breeders Trophy med sin femåriga Northern Diamond.– Det känns helt sjukt, det här hade jag inte väntat mig, sa hon.
Unghästfinalerna handlar både om titeln Breeders Trophy och Öppna Championatet.

YLE - 02 jun 17 kl. 15:40

Fyra föreställningar tävlar om Antonia-priset

Kandidaterna för Antonia-priset 2017 nominerades i samband med Hangö teaterträff på fredagen. Det är fyra föreställningar som tävlar om priset, som delas ut i samband med Hangö teaterträff på lördag. De nominerade föreställningarna för Antonia-priset 2017 är: Viirus: Allt som sägs, [sisko]: Festen, Svenska Teatern: Peggy Pickit ser Guds ansikte, Viirus: Ramy - In the Frontline.

Dagensanalys.se - 26 sep 17 kl. 10:39

Bannerflow rekryterar Antonia och Eddie

Bannerflow rekryterar Antonia Lindmark som Head of Insight och Eddie Gustavsson som Chief Marketing Officer.  Bannerflow är ett svenskt företag som gör det möjligt att enkelt skapa, hantera, skala upp och distribuera stora volymer digitala annonser i olika språk och storlekar till kunder från hela världen. Antonia Lindmark kommer närmast från en anställning hos SF Studios, ett av världens äldsta filmbolag och den ledande filmstudion i Norden, där hon var Head of Business Intelligence.

Kristianstadsbladet - 16 maj 11 kl. 06:30

Antonia från start när Sverige vann

Det blev svensk seger i den inofficiella fotbollslandskampen mot England i Thame utanför Oxford. Antonia Göransson spelade 56 minuter innan hon byttes ut.
Hamburgsproffset Antonia Göransson spelade från start i det första mötet av två mot England.

YLE - 11 jun 17 kl. 08:44

Ramy - In the Frontline fick Antonia-priset

Vinnaren av årets Antonia-pris för konstnärligt mod och mångfald inom finlandssvensk teater är Viirus föreställning Ramy - In the Frontline. Enligt juryn erbjuder Ramy - In the Frontline ett nytt perspektiv i flyktingkrisen genom att ge röst åt Ramy Essam, en världskänd artist, aktivist och fristadskonstnär i Helsingfors. Föreställningen visar att teatern kan omförhandla fördomar, spegla världen i stort och möjliggöra möten som påminner oss om att vi alla är världsmedborgare.

Kristianstadsbladet - 26 maj 11 kl. 06:30

Antonia Göransson VM-laddar med KDFF

På måndag tas truppen ut till sommarens fotbolls-VM i Tyskland. Förra KDFF-stjärnan Antonia Göransso?
På måndag tas truppen ut till sommarens fotbolls-VM i Tyskland.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

När mammor tar makten betyder utbildning nästan allt

Svenska kvinnor jobbar mest i världen. När de utbildar sig och sedan väljer partner därefter får det stora konsekvenser för barnen, och därmed för samhället..

DI - 45 minuter sedan

Teliadomen ett fullständigt magplask – och 21 förlorade miljarder för aktieägarna

Intåget i Uzbekistan kostade Telias aktieägare 13,6 miljarder kronor, men enligt Stockholms tingsrätt var det inte mer än en usel affär. Åklagarens mutåtal mot tidigare vd:n Lars Nyberg och två andra chefer bygger i avgörande delar på spekulationer, hävdar domstolen..

DI - 1 timme sedan

Stort väljartapp för Moderaterna

Moderaterna gör ett kraftigt väljartapp i Sifos väljarbarometer för februari. Partiet har nu ett stöd på 17,2 procent, jämfört med 19,5 procent i januarimätningen..

DI - 1 timme sedan

Myndighet slår tillbaka: Skulle ge elkunderna mångmiljardhöjningar

Orimliga prishöjningar på mångmiljardbelopp för elkunderna skulle bli följden om vindkraftsbranschen får igenom sina krav.  Det hävdar Energimyndigheten som avvisar den hårda kritiken mot och kraven på att ändra i dess förslag om elcertfikatsystemet..

DI - 1 timme sedan

The Athletic utmanar lokalpressen med riskkapital i ryggen

Riskkapitalister har gått in med närmare 700 miljoner kronor i The Athletic. Det unga och hajpade företaget är baserat nära Silicon Valley men växer snabbt och finns snart på närmare 50 ställen i Nordamerika..

DI - 1 timme sedan

Analyspodden: Stökigt läge för trygga aktier

Kraftig kursturbulens och storägare som dumpar allt – börsen förment stabila välfärdsbolag har bjudit på stor dramatik i veckan. ”Antingen ska man vara väldigt långsiktig eller ställa sig utanför”, säger Di:s Ulf Petersson om ett av bolagen i Di:s Analyspodden..

DI - 1 timme sedan

Oscar Properties vinstvarnar

Oscar Properties vinstvarnar för det fjärde kvartalet. Prissänkningar och en fortsatt låg försäljningstakt tynger..

DI - 1 timme sedan

Äganderätten attackeras av staten på flera fronter

DEBATT. Äganderätten är en grundsten i den svenska rättsordningen men hotas av godtyckliga inskränkningar på flera håll. Det måste bli tydligt i ny lag att alla skall ha en effektiv möjlighet att överklaga myndighetsbeslut till domstol – inte till regeringen – när staten inkräktar på den, skriver affärsjuristen Claes Sjölin..

DI - 1 timme sedan

Positivt veckoslut för Nordenbörserna – Finnair lyfte

Börserna i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors handlades uppåt på fredagen, i likhet med övriga Europa, efter positiva signaler från USA angående handelssamtalen med Kina.  .

DI - 1 timme sedan

Lista: Så stor är skillnaden mellan rik och fattig i din kommun

De ekonomiska klyftorna blir allt större. I samtliga kommuner har inkomstskillnaden ökat de senaste sex åren. Listan visar att glappet ser olika ut beroende på var i landet du bor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.