DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 11:16

DI - 24 sep 18 kl. 18:55

”Metoo”-härva på SHB – försöktes tystas ned av ledningenEtt antal kvinnliga assistenter på Handelsbanken har utsatts för kränkningar av en bankchef och hans närmaste medarbetare. Fallet, som uppdagades i spåren av metoo-rörelsen, har varit känt i bankens högsta ledning men har tystats ner, enligt källor till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB, Handelsbanken, Di

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Metoo, härva, SHB, försöktes, tystas, nedav , ledningen

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Svagare pund efter lägre brittisk inflation

Europaräntorna sjunker på onsdagen och dollarn har stärkts mot yenen efter att amerikanska börser återhämtat sig på tisdagen. Även Europabörserna handlades högre på onsdagsförmiddagen, även om uppgångarna var mindre än i Nordamerika. .

DI - 10 minuter sedan

Analytiker: Tuffare svensk marknad väntar Telia

Utvecklingen för Telias svenska verksamhet väntas hamna i fokus när bolaget lägger fram siffrorna för det tredje kvartalet. Här flaggar flera analytiker för något tuffare trender andra halvåret. Det framgår av en rad analyser..

DI - 10 minuter sedan

Lönsamhet för riskkapitalbolag minskar för tredje kvartalet i rad

Efter nära ett decennium av stadigt ökande avkastning minskar lönsamheten för världens riskkapitalbolag för tredje kvartalet i rad, enligt researchföretaget Efront..

DI - 15 minuter sedan

Gustaf Douglas och Didner & Gerge säljer i plastraketen

Två tunga investerare har fattat samma beslut – samtidigt. Både finansmannen Gustaf Douglas och Didner & Gerges aktiefond har sålt stora poster i en av förra årets kursrusare..

DI - 15 minuter sedan

Max Mitteregger stänger Gladiator för nya insättningar

Hedgefonden Gladiator, som förvaltas av Max Mitteregger Kapitalförvaltning, har enligt ett styrelsebeslut beslutat att stänga fonden för nyteckning från och med den 1 december 2018. Det framgår av en nyhet på fondbolagets hemsida..

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank drar tillbaka nomineringen av Jacob Aarup-Andersen

Danske Bank drar tillbaka nomineringen av Jacob Aarup-Andersen som ny vd. Annledningen är att den danska finansinspektionen anser att han inte har tillräckligt med erfarenhet. .

DI - 30 minuter sedan

Brittiska inflationen under förväntan i september

Den brittiska inflationen landade på 2,4 procent i september. Analytikerna hade räknat med 2,6 procent enligt en sammanställning från Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Kronan fortsätter att stärkas mot dollarn och euron

Den svenska kronan forsätter uppåtresan och stärks mot euron, dollarn och det brittiska pundet på onsdagen. Någon specifik förklaring ligger inte i korten utan stärkningen är en fortsättning på förra veckans trend, uppger Richard Falkenhäll, valutastrateg på SEB för Di..

DI - 1 timme sedan

Nu är krisrean total

De sex nordiska storbankerna förväntas dela ut 300 miljarder kronor de tre närmsta åren.  Allra högst direktavkastning väntas Danske Bank generera, men banken riskerar mastodontböter i spåren av penningtvättshärvan..

DI - 1 timme sedan

Rejält vinstlyft från Asos – aktien rusar med 13 procent

Den brittiska nätmodehandlaren Asos redovisade ett vinstlyft på 28 procent under det senaste räkenskapsåret, vilket var marginellt över analytikernas förväntningar. Aktien bjöd dock på ett lättnadsrally på 12 procent på Londonbörsen efter optimistiska vd-kommentarer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.