DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 05:58

DI - 24 sep 18 kl. 17:41

Nordenbörserna: Stigande oljepriser lyfte OslobörsenDe nordiska börserna handlades lägre under måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen mot bakgrund av stigande oljepriser. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,4 procent till nivån 963. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oslobörsen, Oslo, Vinx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NordenbörsernaStigande , oljepriserlyfte , Oslobörsen
DI - 28 sep 18 kl. 18:20

Nordenbörser: Oljebolag lyfte på Oslobörsen

De nordiska börserna handlades på fredagen överlag lägre i likhet med övriga Europa sedan den italienska populistregeringens budgetförslag med större budgetunderskott än vad EU vill se utlöst finansmarknadsoro. På Oslobörsen steg dock oljerelaterade bolag med stöd av högre oljepriser..

DI - 23 apr 15 kl. 17:06

Nordenbörser: Oslobörsen gick mot strömmen

Med undantag för på Oslobörsen backade nordiska aktier överlag på torsdagen. Stigande oljepriser gav stöd åt oljerelaterat, samtidigt som en mängd kvartalsrapporter föranledde stora rörelser i båda riktningar..

DI - 27 jun 13 kl. 17:39

Nordenbörserna: Oljeservicebolag sänkte Oslobörsen

Börserna i Helsingfors och Köpenhamn stängde - likt Stockholmsbörsen - uppåt på torsdagen, medan Oslobörsen gick mot strömmen tyngd av ett fall i Subsea 7-aktien..

DI - 14 mar 17 kl. 18:19

Nordenbörser: Lägre oljepris satte press på Oslobörsen

De nordiska börserna uppvisade en blandad utveckling. Återigen var det Köpenhamnsbörsen som utvecklades bäst. Sämre gick det för Oslobörsen som sattes under press av ett sjunkande oljepris..

DI - 03 apr 18 kl. 18:00

Nordenbörser: Oslobörsen trotsade surt börsklimat

De nordiska börserna sjönk överlag på tisdagen i linje med Europa när marknaden smälte måndagens amerikanska börsnedgångar, inte minst i tekniksektorn. Oslobörsen utgjorde dock ett undantag genom en uppgång.  Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 drevs ned 0,9 procent till nivån 910.

DI - 07 jun 18 kl. 18:20

Nordenbörser: Oslobörsen vinnare på högre oljepris

De nordiska börserna utvecklades blandat på torsdagen med Oslobörsen som den stora vinnaren efter att oljepriset stigit under eftermiddagen. .

DI - 08 jun 18 kl. 17:29

Nordenbörser: Oslobörsen stiger mot strömmen

De nordiska börserna utvecklades blandat på torsdagen med Oslobörsen som enda vinnare efter att oljepriset stigit under eftermiddagen.  Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,4 procent till 925..

DI - 06 nov 15 kl. 17:23

Nordenbörser: Oslobörsen gick mot strömmen

Köparna hade övertaget i fredagshandeln på Nordenbörserna, bortsett från Oslo som tyngdes av råvarurelaterat..

DI - 14 jun 12 kl. 17:38

Nordenbörserna: Nokia tynger

Börserna i Helsingfors och Köpenhamn sjönk under torsdagen, medan Oslobörsen var något högre..

DI - 08 okt 13 kl. 17:39

Nordenbörserna: Oslo sämst i klassen

De nordiska börserna rörde sig svagt nedåt under tisdagen. Oslobörsen ledde nedgångarna med oljeservicebolag i botten..

DI - 25 nov 15 kl. 17:42

Nordenbörserna: Oslo på efterkälken

Indexpilarna på de nordiska börserna pekade överlag uppåt under onsdagens handel. Undantaget var Oslobörsen, där många aktier tyngdes av ett fallande oljepris..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Detta händer onsdag den 20 februari

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Scandi Standard (kl 7.30), Raysearch (kl 7.45), GHP Specialty Care (kl 8.

DI - 15 minuter sedan

Japans export minskar

Den japanska exporten minskade med 8,4 procent i januari jämfört med samma månad året före..

DI - 30 minuter sedan

Tuff höst för pensionerna – men jättens reträtt räddade spararnas pengar

Vinterstormarna på världens börser slog mot svenska pensionssparare. Flera pensionsjättar såg kapitalet krympa under fjolåret – men några lyckades trots allt generera avkastning..

DI - 1 timme sedan

Telenors nya chef träffas på gymmet

Kaaren Hilsen gör comeback i telekomgiganten Telenor och blir bolagets första kvinnliga Sverigechef. I ett halvår har vd-bytet varit klart och hon har haft gott om tid på sig att fundera på framtiden. Ett av de första besluten var att ställa ledningsgruppen inför en utmaning..

DI - 1 timme sedan

Asienbörserna tuffar på uppåt

Börserna i Kina och Japan inledde onsdagshandeln i dur, till följd av uppgångar i USA på tisdagen och förhoppningarna om att handelssamtalen mellan Kina och USA ska leda framåt..

DI - 7 timmar sedan

Trump: Ingen brådska med nedrustning

USA:s president Donald Trump meddelar en vecka före mötet med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un att slutmålet är att diktaturen avvecklar sina kärnvapen, men att det inte är någon brådska..

DI - 7 timmar sedan

Trump antyder förlängda handelsförhandlingar

USA och Kina inledde en ny samtalsrunda på tisdagen för att försöka att hitta en lösning på handelskonflikten. Senare i veckan kommer uppföljande samtal att hållas på en högre nivå, uppger Vita huset..

DI - 7 timmar sedan

Danmark klår Sverige i matkriget

Köpenhamn går nu förbi Stockholm på krogscenen. Och kanske får vi vänja oss vid årliga antiklimax när Guide Michelin presenterar de nya stjärnkrogarna..

DI - 7 timmar sedan

Saudiska kronprinsen sopar mordet under sedelmattan

HONGKONG Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman är på charmturné i Pakistan, Indien och Kina. Trots mordet på journalisten Jamal Khashoggi möts prinsen av öppna armar – och erbjuder massiva investeringar och politiska samarbeten i utbyte..

DI - 7 timmar sedan

Walmart och Ford upp på stigande NY-börser

I spåren på åtta uppgångsveckor i rad steg New York-börserna på tisdagen, trots en  svag inledning. I täten gick Ford och Walmart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.