SVT > Inrikes

Wednesday, 19 December, 14:27

SVT - 24 sep 18 kl. 15:50

Höstrusk på ingång – ingen sensommarvärme i sikteHöstrusket är på ingång ordentligt, och många har nog märkt att temperaturen sjunkit de senaste dagarna. SVT:s meteorolog Åsa Rasmussen har själv haft möss- och vantpremiär i dag. – Vi är inte vana vid den här kylan, våra kroppar har inte hunnit anpassa sig efter sommaren, säger hon..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Åsa Rasmussen

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höstrusk, ingångingen , sensommarvärmei , sikte
SmålandsPosten - 22 sep 14 kl. 07:09

Arrangörer hade tur med vädret

Det var nog många av helgens arrangörer som drog en lättnadens suck när de vaknade i går morse. En lättnadens suck över att de valde att förlägga sitt arrange­mang på lördagen i stället för söndagen. I strålande sol och sensommarvärme i stället för ösregn och höstrusk.

Dalarnas tidningar - 01 apr 16 kl. 08:54

Drömresan till New York - en livsinvestering för mor och dotter

Det svenska höstrusk vi lämnar byts emot mild sensommarvärme och ljumma vindar, i en av världens mest besökta städer; New York. Att ta med sig en tonåring till en världsstad, innebär att få syn på annat än reseföretagens fokus. Vilken otroligt lång kö för att få komma in i landet överhuvudtaget!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Passa på och stek i dag – i morgon kan det vara försent

I dag skiner solen över stora delar av Sverige – så passa på att njut av sensommarvärme. För snart är det kört.Redan i morgon söndag är en kallfront på ingång och ostadigare väder är att vänta, rapporterar SMHI.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Passa på och stek i dag – i morgon kan det vara försent

I dag skiner solen över stora delar av Sverige – så passa på att njut av sensommarvärme. För snart är det kört.Redan i morgon söndag är en kallfront på ingång och ostadigare väder är att vänta, rapporterar SMHI.

YA - 20 sep 14 kl. 14:58

"Det här är nog sista rycket"

Foto: Moa Dahlin
På fredagen var det 19 grader i havet utanför Sandskogen och sensommarsolen värmde gott. Det gäller dock att skynda på att njuta. Redan i morgon utlovas höstigare väder och kommande vecka ser ut att bli kall.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Stefan Löfven och Ulf Kristersson kommenterar talmannens beslut

Stefan Löfven och Ulf Kristersson säger att de kommer att tillbringa de närmaste helgdagarna med att försöka lösa regeringskrisen. De båda partiledarna har fått i uppgift att samla på sig stöd för sina egna kandidaturer, så att Sverige kan få en statsminister i mitten av januari..

SVT - 30 minuter sedan

Arbetsförmedlingen slutar med extratjänster

Arbetsförmedlingen kommer redan från årsskiftet sluta anvisa nya så kallade extratjänster – en insats riktad mot personer som står långt utanför arbetsmarknaden. Presschef Patrik Svensson bekräftar för SVT att ledningen fattat detta kontroversiella beslut idag. Man slutar också med moderna beredskapsjobb..

SVT - 1 timme sedan

Jonas Millard (SD) lämnar riksdagen

Jonas Millard, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, lämnar riksdagen, där han varit ordinarie ledamot i konstitutionsutskottet och suppleant i utrikesutskottet och EU-nämnden..

SVT - 2 timmar sedan

LISTA: Här är talmannens planering – då ska vi senast ha en regering

Det här händer i regeringsbildandet nu – talman Andreas Norlén har lagt upp en tidtabell för när den sista statsministeromröstningen ska ske. Om den faller, kommer han att gå vidare med att planera extra val. Han lägger nu press på Löfven och Kristersson.

SVT - 3 timmar sedan

Talmannen berättar om nästa steg i regeringsbildningen

I dag väntas talman Andreas Norlén lämna ett nytt besked om nästa steg i regeringsbildningsprocessen. Sannolikheten att han planerar en ny statsministeromröstning innan jul är dock låg..

SVT - 6 timmar sedan

Postnords Sverigechef: ”Jag tror inte man är lika negativ längre”

Hårt kritiserade Postnord har blivit bättre bara det senaste året, det säger företagets Sverigechef Annemarie Gardshol, som menar att kunderna nu har en bättre bild av företaget. På onsdagsmorgonen svarade hon på tittarnas frågor i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 6 timmar sedan

Riksrevisionen kritiserar Skolverket för att nationella prov läckte ut

Skolverket har haft stora svårigheter att förhindra att nationella prov läckt ut. Det visar en granskning som Riksrevisionen presenterade på onsdagsmorgonen. Bristerna är tydligast under 2017 när rekordmånga prov spreds på ett otillåtet sätt..

SVT - 8 timmar sedan

19 december: Nattens nyheter

SVT - 9 timmar sedan

EU förbjuder ålfiske nästa år

Efter förhandlingar i dagar har EU:s fiskeministrar beslutat att förbjuda allt ålfiske i EU-vatten under tre månader nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.