SVT > Inrikes

Friday, 19 October, 05:02

SVT - 24 sep 18 kl. 15:36

SVT-chefen efter Kinasatiren: ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”Redaktionen bakom ”Svenska nyheter” gjorde ett misstag när det satiriska inslaget om Kina bröts ut ur programmet och laddades upp på YouKu, Kinas version av Youtube. ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”, skriver SVT Nöjes programchef Thomas Hall i ett uttalande till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Kinasatiren, Svenska, Kina, YouKu, Youtube, SVT Nöjes, Thomas Hall, SVT Nyheter

Dela artikeln

203 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-chefenefter , Kinasatiren, Helhetenav vårt , budskap, gick, förlorad
Expressen - 29 nov 11 kl. 16:37

Krigsförbytartribunalen i Haag kritiserar SVT - SVT-chefen slår tillbaka

SVT kritiseras av Haag-tribunalen för att man sände den omdiskuterade dokumentären "Staden som offrades" I ett brev kräver företrädare för tribunalen att få komma till tals nästa gång SVT sänder ett program där deras domar motsägs, vilket får SVT-chefen Eva Hamilton att rasa: - Jag anser att det är allvarligt och hoppas att detta är en enstaka omdömeslöshet hos Haag-tribunalen, säger hon i ett skriftligt uttalande. .

Expressen - 23 sep 15 kl. 14:10

SVT-chefen: Förstår om folk är besvikna

SVT vägrar att backa. Kanalen ska inte sända prins Nicolas dop söndagen den 11 oktober, men SVT-chefen erkänner: – Jag förstår om folk känner en besvikelse över vårt beslut, säger Clara Mannheimer. Samtidigt ligger nyhetsbyrån TT i förhandling om att få sändningen inne i Drottningholms slottskyrka..

Dagens Media - 14 sep 17 kl. 10:40

SVT-chefen lämnar efter sexanklagelserna

UPPDATERAD. Via en sugar dating-sajt stämde Brottcentralen träff med SVT-chefen under en falsk identitet som 14-årig flicka. Efter SVT:s internutredning lämnar nu mannen sitt uppdrag..

GöteborgsPosten - 24 jan 18 kl. 10:19

SVT-chefen: Lasse har blivit dömd på förhand

I och med att utredningen mot Lasse Kronér läggs ner så kommer SVT att sända hans nya program Bara sport så snart det går, säger SVT-chefen Peter Nyrén..

DN - 24 sep 18 kl. 21:23

SVT-chefen och SD:s tidigare presschef i duell om avståndstagande

För många debatter, men i huvudsak en bra och hyfsat bred rapportering, var riksdagspartiernas utvärdering om mediernas bevakning av valrörelsen. Hetast debatt under kvällen utlöste en duell om SVT:s avståndstagande av Jimmie Åkessons uttalande, mellan SVT-chefen Jan Helin och SD:s Henrik Vinge..

Expressen - 14 sep 17 kl. 15:18

SVT-chefen lämnar – efter avslöjandet

Efter Brottscentralens avslöjande om att en SVT-chef försökte köpa sex av en 15-åring lämnar chefen nu SVT med omedelbar verkan och har polisanmälts. Det skriver SVT Nyheter.– Han har bekräftat att det är han som förekommer i chatt-loggen som Expressen publicerade, säger Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör..

Expressen - 18 sep 18 kl. 10:18

SVT-chefen fortfarande borta: ”Har semester”

Mitt under brinnande val petades Eva Landahl, programchef och ansvarig utgivare för SVT:s valprogram, från valbevakningen. En vecka senare är Eva Landahl fortfarande inte tillbaka som ansvarig utgivare. – Eva utvärderar vår valbevakning och har en sedan länge planerad semester, meddelar Anne Lagercrantz, chef för nyhetsdivisionen på SVT som fortsätter att backa den kritiserade chefen.

Kristianstadsbladet - 18 apr 11 kl. 06:30

SVT-chefen vill ha ändrat fokus

Den kommersialiserade mediemarknaden leder till ett smalare public service. "Jag kan tycka att det finns en aningslöshet hos politikerna inför de svindlande förändringar vi står inför", säger Eva Hamilton, vd för SVT.
Före sommaren presenterar regeringen direktiven inför den kommande public service-utredningen.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

9 600 ansökningar – ändå 137 tomma platser på polisutbildningen

Många platser på Polishögskolan gapar tomma trots rekordmånga sökande. Men tillsammans med Rekryteringsmyndigheten ser polisen om man kan förändra ansökningsprocessen. – Vi tittar konstant på om vi kan göra saker bättre, säger Sofie Engström, kommunikationschef på Rekryteringsmyndigheten..

SVT - 8 timmar sedan

Morgan Johansson (S): ”För få klarar testerna till polisutbildningen”

Tillräckligt många sökande klarar inte antagningstesterna. Det är den främsta anledningen till att Polishögskolan inte klarar att fylla platserna, tror inrikesminister Morgan Johansson (S)..

SVT - 8 timmar sedan

Forskaren: Därför är det viktigt att tjejer intresserar sig för teknik

Svenska tjejers intresse för teknik störtdyker under högstadiet. Medan hela 86 procent är intresserade när de går i femman är bara 37 procent intresserade i nian. Det visar statistik från Skolinspektionen..

SVT - 8 timmar sedan

Drottning Silvia: ”Jag beundrade hennes djupa engagemang”

På bokmässan i Göteborg, på slottet och under deras arbeten för barns rättigheter. ”Jag hade förmånen att träffa henne vid flera tillfällen”, skriver drottning Silvia om den nyligen avlidna Lisbeth Palme, som hon minns med beundran..

SVT - 11 timmar sedan

Sverige förbereder sig för värsta brexit

Nu intensifieras de svenska förberedelserna för om britterna kraschar ut ur EU. – Sannolikheten för att det blir en hård brexit har definitivt ökat, säger handelsminister Ann Linde (S)..

SVT - 12 timmar sedan

SVT:s politikreporter: ”Ingenting ska uteslutas i det här läget”

Än syns inget ljus i tunneln för en potentiell ny regering. Just nu har Stefan Löfven (S) i uppdrag att försöka få fram ett alternativ som kan tolereras av riksdagen. Men vad händer om han misslyckas?

SVT - 14 timmar sedan

Unicefs ordförande: ”Hon var en stark röst för barnens rätt”

– Lisbet Palme har ägnat hela sitt yrkesliv åt barnens rättigheter. Hon var en stark röst. Det säger Maj-Inger Klingvall, ordförande för Unicef Sverige..

SVT - 14 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Hade många fina samtal med Lisbeth Palme”

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven möter nyheten om Lisbeth Palmes bortgång genom att hylla henne i ett skriftligt meddelande. ”Det är med stor sorg jag tagit emot beskedet om Lisbeth Palmes bortgång” skriver han, rapporterar TT..

SVT - 14 timmar sedan

C-toppen trött på interna kritiken: Rättning i ledet

Centerpartiet har fått hård kritik efter att de inte velat släppa fram en regering bestående av enbart Moderaterna och Kristdemokraterna. Nu anklagar Centerpartiets andre vice ordförande, Fredrick Federley, ytterkanterna i de andra partierna för att vilja splittra Alliansen..

SVT - 15 timmar sedan

Lisbeth Palme har avlidit

Lisbet Palme, tidigare statsminister Olof Palmes änka, har avlidit efter en tids sjukdom, meddelar familjen rapporterar TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.