SVT > Inrikes

Friday, 14 December, 04:38

SVT - 24 sep 18 kl. 15:36

SVT-chefen efter Kinasatiren: ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”Redaktionen bakom ”Svenska nyheter” gjorde ett misstag när det satiriska inslaget om Kina bröts ut ur programmet och laddades upp på YouKu, Kinas version av Youtube. ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”, skriver SVT Nöjes programchef Thomas Hall i ett uttalande till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Kinasatiren, Svenska, Kina, YouKu, Youtube, SVT Nöjes, Thomas Hall, SVT Nyheter

Dela artikeln

203 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-chefenefter , Kinasatiren, Helhetenav vårt , budskap, gick, förlorad
Expressen - 29 nov 11 kl. 16:37

Krigsförbytartribunalen i Haag kritiserar SVT - SVT-chefen slår tillbaka

SVT kritiseras av Haag-tribunalen för att man sände den omdiskuterade dokumentären "Staden som offrades" I ett brev kräver företrädare för tribunalen att få komma till tals nästa gång SVT sänder ett program där deras domar motsägs, vilket får SVT-chefen Eva Hamilton att rasa: - Jag anser att det är allvarligt och hoppas att detta är en enstaka omdömeslöshet hos Haag-tribunalen, säger hon i ett skriftligt uttalande. .

Expressen - 23 sep 15 kl. 14:10

SVT-chefen: Förstår om folk är besvikna

SVT vägrar att backa. Kanalen ska inte sända prins Nicolas dop söndagen den 11 oktober, men SVT-chefen erkänner: – Jag förstår om folk känner en besvikelse över vårt beslut, säger Clara Mannheimer. Samtidigt ligger nyhetsbyrån TT i förhandling om att få sändningen inne i Drottningholms slottskyrka..

Dagens Media - 14 sep 17 kl. 10:40

SVT-chefen lämnar efter sexanklagelserna

UPPDATERAD. Via en sugar dating-sajt stämde Brottcentralen träff med SVT-chefen under en falsk identitet som 14-årig flicka. Efter SVT:s internutredning lämnar nu mannen sitt uppdrag..

GöteborgsPosten - 24 jan 18 kl. 10:19

SVT-chefen: Lasse har blivit dömd på förhand

I och med att utredningen mot Lasse Kronér läggs ner så kommer SVT att sända hans nya program Bara sport så snart det går, säger SVT-chefen Peter Nyrén..

DN - 24 sep 18 kl. 21:23

SVT-chefen och SD:s tidigare presschef i duell om avståndstagande

För många debatter, men i huvudsak en bra och hyfsat bred rapportering, var riksdagspartiernas utvärdering om mediernas bevakning av valrörelsen. Hetast debatt under kvällen utlöste en duell om SVT:s avståndstagande av Jimmie Åkessons uttalande, mellan SVT-chefen Jan Helin och SD:s Henrik Vinge..

Expressen - 14 sep 17 kl. 15:18

SVT-chefen lämnar – efter avslöjandet

Efter Brottscentralens avslöjande om att en SVT-chef försökte köpa sex av en 15-åring lämnar chefen nu SVT med omedelbar verkan och har polisanmälts. Det skriver SVT Nyheter.– Han har bekräftat att det är han som förekommer i chatt-loggen som Expressen publicerade, säger Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör..

Expressen - 18 sep 18 kl. 10:18

SVT-chefen fortfarande borta: ”Har semester”

Mitt under brinnande val petades Eva Landahl, programchef och ansvarig utgivare för SVT:s valprogram, från valbevakningen. En vecka senare är Eva Landahl fortfarande inte tillbaka som ansvarig utgivare. – Eva utvärderar vår valbevakning och har en sedan länge planerad semester, meddelar Anne Lagercrantz, chef för nyhetsdivisionen på SVT som fortsätter att backa den kritiserade chefen.

Kristianstadsbladet - 18 apr 11 kl. 06:30

SVT-chefen vill ha ändrat fokus

Den kommersialiserade mediemarknaden leder till ett smalare public service. "Jag kan tycka att det finns en aningslöshet hos politikerna inför de svindlande förändringar vi står inför", säger Eva Hamilton, vd för SVT.
Före sommaren presenterar regeringen direktiven inför den kommande public service-utredningen.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

SVT - 6 timmar sedan

Konto startat av SD-riksdagsledamot spred kvinnohat

Under flera år har kvinnoförnedrande inlägg publicerats på nätforumet Flashback av användaren ”SinX”. Kontot startades av den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Jonas Millard, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 7 timmar sedan

Tekniska problem på SVT Nyheter

För närvarande råder tekniska problem på SVT Nyheters sajt och i nyhetsappen..

SVT - 10 timmar sedan

Vit jul i stora delar av landet

Chansen till en vit jul är god i år i större delen av norra och mellersta Sverige, och kanske i de sydligare delarna också, med undantag för allra längst söderut. Det säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 12 timmar sedan

Löfvens Thailand-känga till Åkesson

– Jag noterar att några kan åka till Thailand. Nej, det gäller att få en regering på plats, nu är det Sverige som gäller först. Så säger Stefan Löfven med anledning av den kärvande regeringsbildningen med udden riktad mot Jimmie Åkesson..

SVT - 12 timmar sedan

Frankrike har gjort internationell efterlysning av misstänkte attentatsmannen i Strasbourg

Frankrike har skickat ut en internationell efterlysning på den 29-årige man som är misstänkt för att ha dödat tre personer och skadat över tio efter skjutningen på julmarknaden i Strasbourg på tisdagskvällen. Svensk säkerhetspolis säger att den i nuläget inte kan se något samband mellan den terrormisstänke som anhållits av svensk åklagare i dag och attacken i Strasbourg..

SVT - 12 timmar sedan

Terroranalytiker: Säpo får information om planerade terrorattentat varannan dag

Varannan dag tar Säkerhetspolisen del av uppgifter om personer som uttryckt en vilja om att genomföra attentat mot Sverige. Det uppger Filip Ahlin som är analytiker inom terrorism på Försvarshögskolan. Han konstaterar även att terrorhotet i Sverige är oförändrat på en höjd nivå – en trea på den femgradiga skalan..

SVT - 14 timmar sedan

Pucko återkallas – glas kan lossna

Arla återkallar chokladdrycken Pucko eftersom glas kan lossna när flaskan öppnas. Det gäller flaskor om 270 ml med bäst före datum 26 september 2019..

SVT - 15 timmar sedan

Nytt åtal efter stölder vid Myntkabinettet – ytterligare kupp kan ha uppdagats

En tidigare anställd vid Kungliga myntkabinettet åtalas nu för grovt häleri. Mannen misstänks ha sålt stulna mynt från museet till ett värde av nästan fyra miljoner kronor..

SVT - 15 timmar sedan

Morgonstudion beklagar rubrikskylt

En rubrikskylt i torsdagens Morgonstudion har fått uppmärksamhet och kritik. I texten stod: ”Ja till ’servett-skiss-budget’ ” under ett avsnitt i Morgonstudion där budgetomröstningen i riksdagen avhandlades..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.