SVT > Inrikes

Saturday, 23 February, 22:24

SVT - 24 sep 18 kl. 15:36

SVT-chefen efter Kinasatiren: ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”Redaktionen bakom ”Svenska nyheter” gjorde ett misstag när det satiriska inslaget om Kina bröts ut ur programmet och laddades upp på YouKu, Kinas version av Youtube. ”Helheten av vårt budskap gick förlorad”, skriver SVT Nöjes programchef Thomas Hall i ett uttalande till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Kinasatiren, Svenska, Kina, YouKu, Youtube, SVT Nöjes, Thomas Hall, SVT Nyheter

Dela artikeln

203 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-chefenefter , Kinasatiren, Helhetenav vårt , budskap, gick, förlorad
Expressen - 29 nov 11 kl. 16:37

Krigsförbytartribunalen i Haag kritiserar SVT - SVT-chefen slår tillbaka

SVT kritiseras av Haag-tribunalen för att man sände den omdiskuterade dokumentären "Staden som offrades" I ett brev kräver företrädare för tribunalen att få komma till tals nästa gång SVT sänder ett program där deras domar motsägs, vilket får SVT-chefen Eva Hamilton att rasa: - Jag anser att det är allvarligt och hoppas att detta är en enstaka omdömeslöshet hos Haag-tribunalen, säger hon i ett skriftligt uttalande. .

Expressen - 23 sep 15 kl. 14:10

SVT-chefen: Förstår om folk är besvikna

SVT vägrar att backa. Kanalen ska inte sända prins Nicolas dop söndagen den 11 oktober, men SVT-chefen erkänner: – Jag förstår om folk känner en besvikelse över vårt beslut, säger Clara Mannheimer. Samtidigt ligger nyhetsbyrån TT i förhandling om att få sändningen inne i Drottningholms slottskyrka..

Dagens Media - 14 sep 17 kl. 10:40

SVT-chefen lämnar efter sexanklagelserna

UPPDATERAD. Via en sugar dating-sajt stämde Brottcentralen träff med SVT-chefen under en falsk identitet som 14-årig flicka. Efter SVT:s internutredning lämnar nu mannen sitt uppdrag..

GöteborgsPosten - 24 jan 18 kl. 10:19

SVT-chefen: Lasse har blivit dömd på förhand

I och med att utredningen mot Lasse Kronér läggs ner så kommer SVT att sända hans nya program Bara sport så snart det går, säger SVT-chefen Peter Nyrén..

DN - 24 sep 18 kl. 21:23

SVT-chefen och SD:s tidigare presschef i duell om avståndstagande

För många debatter, men i huvudsak en bra och hyfsat bred rapportering, var riksdagspartiernas utvärdering om mediernas bevakning av valrörelsen. Hetast debatt under kvällen utlöste en duell om SVT:s avståndstagande av Jimmie Åkessons uttalande, mellan SVT-chefen Jan Helin och SD:s Henrik Vinge..

Expressen - 14 sep 17 kl. 15:18

SVT-chefen lämnar – efter avslöjandet

Efter Brottscentralens avslöjande om att en SVT-chef försökte köpa sex av en 15-åring lämnar chefen nu SVT med omedelbar verkan och har polisanmälts. Det skriver SVT Nyheter.– Han har bekräftat att det är han som förekommer i chatt-loggen som Expressen publicerade, säger Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör..

Expressen - 18 sep 18 kl. 10:18

SVT-chefen fortfarande borta: ”Har semester”

Mitt under brinnande val petades Eva Landahl, programchef och ansvarig utgivare för SVT:s valprogram, från valbevakningen. En vecka senare är Eva Landahl fortfarande inte tillbaka som ansvarig utgivare. – Eva utvärderar vår valbevakning och har en sedan länge planerad semester, meddelar Anne Lagercrantz, chef för nyhetsdivisionen på SVT som fortsätter att backa den kritiserade chefen.

Kristianstadsbladet - 18 apr 11 kl. 06:30

SVT-chefen vill ha ändrat fokus

Den kommersialiserade mediemarknaden leder till ett smalare public service. "Jag kan tycka att det finns en aningslöshet hos politikerna inför de svindlande förändringar vi står inför", säger Eva Hamilton, vd för SVT.
Före sommaren presenterar regeringen direktiven inför den kommande public service-utredningen.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Kritik mot Valmyndigheten efter SVT:s uppgifter om cyberattack på valdagen

Valmyndigheten kritiseras av it-experter efter att myndighetens hemsida slogs ut av en överbelastningsattack på valdagen, vilket SVT Nyheter rapporterade om förra veckan. – Det är inte svårt att skydda sig mot det här, säger it-säkerhetsexperten Fredrik Möller, till SvD..

SVT - 4 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt i Sverige

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

SVT - 7 timmar sedan

Moderatledaren Ulf Kristersson glömde låsa vapenskåpet – polisen omhändertog jaktvapnen

Moderatledaren Ulf Kristersson lämnade vapenskåpet olåst hemma i villan. Polisen har nu omhändertagit hans jaktvapen och startat en utredning, uppger Aftonbladet. – Jag begick ett misstag, säger partiledaren..

SVT - 13 timmar sedan

Reinfeldt och KTH förnekar samröre med kinesiske affärsmannen

Fredrik Reinfeldt förnekar samröre med den kinesiske affärsmannen Kevin Liu, trots att han används i Lius marknadsföring. SVT Nyheter kan nu visa att även Kungliga tekniska högskolan utnyttjas som reklam i Lius bolag trots att detta inte sanktionerats av KTH..

SVT - 10 timmar sedan

Här räknas rösterna i Sveriges största underhållningsprogram

Varje vecka röstar svenska folket miljontals gånger på sina favoritbidrag i Melodifestivalen och det är mycket som står på spel. Ansvariga för att röstningsmomentet och rösträkningen går till på rätt sätt är en grupp personer ihopträngda i fikarummet för de som till vardags kör hockeyarenans ismaskin..

SVT - 10 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

SVT - 14 timmar sedan

Kinesiske affärsmannen vill köpa svensk medicinsk högteknologi

Kevin Liu, den kinesiske affärsman som var involverad i förhandlingar om frigivning av den svenske förläggaren Gui Minhai, förhandlar nu med ett svenskt högteknologiskt företag. Den svenske entreprenören Thorleif Lavold blev inbjuden till Lius flotta kontor i Kina och möttes av en bild på Fredrik Reinfeldt och av reklam för Karolinska institutet och KTH..

SVT - Igår: 21:59

Aktiespararnas vd kritisk både mot Swedbank och Finansinspektionen

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är kritisk både mot Swedbanks agerande, men också hur Finansinspektionen agerat. – Jag tycker att det finns anledning att rikta kritik mot hur Finansinspektionen agerat hittills, säger han..

SVT - Igår: 21:19

Blixthalka orsakar många olyckor

SMHI varnar för plötslig blixthalka i Västerbottens och Norrbottens kustland. Längs med stora delar av Norrlandskusten rapporteras om mängder av halkolyckor och lastbilar som ställer sig på tvären. Jag har stått i bilkö i fem timmar, säger en bilist vid Kinnbäck, norr om Skellefteå..

SVT - Igår: 19:42

Bolaget som ska syna Swedbank granskas själva för inblandning i penningtvätt

Revisionsbolaget EY har anlitats för att göra en extern utredning av den misstänkta penningtvätten i Swedbank. Men samtidigt granskas EY själva för inblandning i penningtvättshärvan i Danske Bank, skriver Affärsvärlden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.