Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 14 December, 03:51

Sydsvenskan - 24 sep 18 kl. 14:08

Person påkörd på SolbackenEn person blev påkörd på Lorensborgsgatan på måndagseftermiddagen..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Solbacken, Lorensborgsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person påkörd, Solbacken
BT - 04 sep 14 kl. 09:13

Ge oss chansen att återupprätta Solbacken

Vi går till val med det tydliga beskedet och löftet att vi vill återupprätta Solbacken i Länghem. Vi vill ha ett Solbacken som helt eller delvis är ett vård- och omsorgsboende med nattbemanning. Kök och restaurang ska ha minst lika bra service som innan Solbacken lades ner som vård- och omsorgsboende.

BT - 17 jun 14 kl. 09:35

Slutet gott för Solbacken

Nu kan vi läsa i tidningen att mat kan lagas på Solbacken igen. Nu har berörda tjänstemän, efter drygt två månader, upptäckt det vi som inte är experter på kommunal logistik men ser till den boendes bästa påpekade redan när förslaget kom, att det var ingen bra lösning när maten lagades i Limmared och sedan kördes till Solbacken. Samtidigt försvann den gemensamma frukosten och kvällsmålet med allt vad det innebar för den sociala samvaron.

Västerbottens Folkblad - 26 maj 11 kl. 09:05

Klädkejda öppnar på Solbacken

SKELLEFTEÅ Våren 2012 öppnar en känd klädkedja en 900 kvadratmeter stor butik på Solbacken i Skellefteå. SKELLEFTEÅ Våren 2012 öppnar en känd klädkedja en 900 kvadratmeter stor butik på Solbacken i Skellefteå. KappAhl som idag har 367 butiker, varav 159 ?

Västerbottens Folkblad - 11 jul 11 kl. 11:15

Vattentornet vid Solbacken töms på vatten

SKELLEFTEÅ I dag töms vattentornet vid Solbacken på en stor mängd vatten. SKELLEFTEÅ I dag töms vattentornet vid Solbacken på en stor mängd vatten. Avtappningen sker under kontroll och i samband med den renspolning av ledningsnätet som pågår i Skellefteå ?

BT - 11 sep 14 kl. 15:52

Släng prestigen om Solbacken

Slutreplik. Svar till Persson (C), Vesterlund (M), Blomgren (FP) och Barenfeld (KD), BT 10/9.
Det är dags att de borgerliga släpper prestigen och återupprättar Solbacken i Länghem.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 08:28

Trafikolycka på Solbacken

SKELLEFTEÅ En person förd till lasarett med ambulans. SKELLEFTEÅ En person förd till lasarett med ambulans. Strax före klockan åtta på fredagsmorgonen krockade två personbilar vid OK Solbacken i Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 11 kl. 10:12

Nya företagsetableringar på Solbacken

SKELLEFTEÅ Både Wayne´s Coffee och Skopunkten tar plats på området. SKELLEFTEÅ Både Wayne´s Coffee och Skopunkten tar plats på området. Solbacken Handelsområde i Skellefteå kompletterar nu sitt utbud med ett sedan länge efterfrågat matställe.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 11 kl. 15:29

Passagerare orsakade trafikolycka vid Solbacken

SKELLEFTEÅ Nu åtalas en Skellefteåbo för framkallande av fara för annan. SKELLEFTEÅ Nu åtalas en Skellefteåbo för framkallande av fara för annan. Det var den 2 juni som fyra personer färdades i en personbil på E4 vid Solbacken.

Västerbottens Folkblad - 24 jan 12 kl. 09:48

Klädkedjan börjar ta form på Solbacken

SKELLEFTEÅ KappAhl planerar att öppna 15 mars.SKELLEFTEÅ KappAhl planerar att öppna 15 mars. Den 900 kvadratmeter stora butiken blir den andra i kommunen.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 12 kl. 10:56

KappAhl öppnar på Solbacken

SKELLEFTEÅ. Idag öppnar klädkedjan KappAhl sin 382:a butik på Solbacken i Skellefteå. ?

Västerbottens Folkblad - 31 okt 12 kl. 17:20

Singelolycka på Solbacken

En personbil är inblandad i en trafikolycka på E4 vid Solbacken, i höjd med brandstationen. Räddningstjänst, polis och ambulans är på väg till platsen, det [...].

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Organisationer stoppas i Nicaragua

Nicaragua stoppar fem icke-statliga organisationer som har varit kritiska till landets president Daniel Ortega. Enligt internationella organisationer är beslutet en hämnd mot grupperna som har pekat på brott mot mänskliga rättigheter under de omfattande.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Digitalt flygledartorn invigt

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på skärmar som är som fönster på ett traditionellt torn. Tekniken har utveckla.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ny skjutning i Malmö

Ett radhus i de södra delarna av Malmö besköts natten till fredagen. Polisen utreder skottlossningen som försök till mord..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tre häktade i sin frånvaro i äldrehärva

Tre personer har häktats i sin frånvaro av Uddevalla tingsrätt, misstänkta för inblandning i den äldreliga som tros ha härjat i hela landet. För två veckor sedan häktades två män, och de fem personerna misstänks för 50 grova stölder, grova bedrägerier o.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Polisen har bekräftat 40 mordoffer

Amerikansk polis har hittills kunnat bekräfta fler än 40 mord som 78-årige Samuel Little i Texas kan vara skyldig till. Little erkände nyligen 90 mord, framför allt på narkotikamissbrukare och prostituerade i flera delar av landet mellan 1970 och 2005,.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tre bröder döms till fängelse

Tre bröder döms till flera års fängelsestraff för narkotikabrott i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten. Männen var åtalade för att ha haft drygt tolv kilo cannabis och ett hekto kokain i ett källarförråd. Värdet på drogerna uppskattades till en halv.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

MFF spelade för Håkan Jeppsson: ”Gav oss segern idag”

Mot Besiktas fann spelarna styrka i den tragiska händelsen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Spannmål för dyrt – gamla bullar blir etanol

Årets spannmålsskörd drabbades hårt av hettan i somras och nu får även etanolproducenten Lantmännen Agroetanol i Norrköping lida av effekterna. Spannmålspriset har blivit så högt att företaget börjat använda chips och gamla bullar i stället. – I dagsläg.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna pendlade mellan plus och minus under torsdagen när investerarna tvekade mellan bedömningen av brexitläget, Kinaförhandlingarna och frågetecken runt räntan. Finansmarknaden var en av de bleka sektorerna och storbankerna Bank of America och W.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Oscar Lewicki: ”Mycket därför som man håller på med det här”

Hyllade Håkan Jeppsson efter bragden mot Besiktas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.