Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 19 October, 00:07

Sydsvenskan - 24 sep 18 kl. 14:08

Person påkörd på SolbackenEn person blev påkörd på Lorensborgsgatan på måndagseftermiddagen..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Solbacken, Lorensborgsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person påkörd, Solbacken
BT - 04 sep 14 kl. 09:13

Ge oss chansen att återupprätta Solbacken

Vi går till val med det tydliga beskedet och löftet att vi vill återupprätta Solbacken i Länghem. Vi vill ha ett Solbacken som helt eller delvis är ett vård- och omsorgsboende med nattbemanning. Kök och restaurang ska ha minst lika bra service som innan Solbacken lades ner som vård- och omsorgsboende.

BT - 17 jun 14 kl. 09:35

Slutet gott för Solbacken

Nu kan vi läsa i tidningen att mat kan lagas på Solbacken igen. Nu har berörda tjänstemän, efter drygt två månader, upptäckt det vi som inte är experter på kommunal logistik men ser till den boendes bästa påpekade redan när förslaget kom, att det var ingen bra lösning när maten lagades i Limmared och sedan kördes till Solbacken. Samtidigt försvann den gemensamma frukosten och kvällsmålet med allt vad det innebar för den sociala samvaron.

Västerbottens Folkblad - 26 maj 11 kl. 09:05

Klädkejda öppnar på Solbacken

SKELLEFTEÅ Våren 2012 öppnar en känd klädkedja en 900 kvadratmeter stor butik på Solbacken i Skellefteå. SKELLEFTEÅ Våren 2012 öppnar en känd klädkedja en 900 kvadratmeter stor butik på Solbacken i Skellefteå. KappAhl som idag har 367 butiker, varav 159 ?

Västerbottens Folkblad - 11 jul 11 kl. 11:15

Vattentornet vid Solbacken töms på vatten

SKELLEFTEÅ I dag töms vattentornet vid Solbacken på en stor mängd vatten. SKELLEFTEÅ I dag töms vattentornet vid Solbacken på en stor mängd vatten. Avtappningen sker under kontroll och i samband med den renspolning av ledningsnätet som pågår i Skellefteå ?

BT - 11 sep 14 kl. 15:52

Släng prestigen om Solbacken

Slutreplik. Svar till Persson (C), Vesterlund (M), Blomgren (FP) och Barenfeld (KD), BT 10/9.
Det är dags att de borgerliga släpper prestigen och återupprättar Solbacken i Länghem.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 08:28

Trafikolycka på Solbacken

SKELLEFTEÅ En person förd till lasarett med ambulans. SKELLEFTEÅ En person förd till lasarett med ambulans. Strax före klockan åtta på fredagsmorgonen krockade två personbilar vid OK Solbacken i Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 11 kl. 10:12

Nya företagsetableringar på Solbacken

SKELLEFTEÅ Både Wayne´s Coffee och Skopunkten tar plats på området. SKELLEFTEÅ Både Wayne´s Coffee och Skopunkten tar plats på området. Solbacken Handelsområde i Skellefteå kompletterar nu sitt utbud med ett sedan länge efterfrågat matställe.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 11 kl. 15:29

Passagerare orsakade trafikolycka vid Solbacken

SKELLEFTEÅ Nu åtalas en Skellefteåbo för framkallande av fara för annan. SKELLEFTEÅ Nu åtalas en Skellefteåbo för framkallande av fara för annan. Det var den 2 juni som fyra personer färdades i en personbil på E4 vid Solbacken.

Västerbottens Folkblad - 24 jan 12 kl. 09:48

Klädkedjan börjar ta form på Solbacken

SKELLEFTEÅ KappAhl planerar att öppna 15 mars.SKELLEFTEÅ KappAhl planerar att öppna 15 mars. Den 900 kvadratmeter stora butiken blir den andra i kommunen.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 12 kl. 10:56

KappAhl öppnar på Solbacken

SKELLEFTEÅ. Idag öppnar klädkedjan KappAhl sin 382:a butik på Solbacken i Skellefteå. ?

Västerbottens Folkblad - 31 okt 12 kl. 17:20

Singelolycka på Solbacken

En personbil är inblandad i en trafikolycka på E4 vid Solbacken, i höjd med brandstationen. Räddningstjänst, polis och ambulans är på väg till platsen, det [...].

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Molin missnöjd matchvinnare för Malmö

”Jag har ganska mycket kvar.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nedgraderad USA-diplomati hos palestinierna

De amerikansk-palestinska kontakterna är mycket frostiga och nu nedgraderar USA sin diplomatiska närvaro i de palestinska områdena och flyttar generalkonsulatets uppgifter till den nya kontroversiella ambassaden i Jerusalem. Washington talar om en effek.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bred nedgång på New York-börsen

Kurserna på New York-börsen föll brett under torsdagen. Svagare rapporter än väntat från industriföretag bidrog till nedgången, liksom oron över Italiens ekonomi sedan EU-kommissionen uttryckt kritik. Kurserna sjönk ytterligare efter beskedet att finans.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Mattelärare lämnar högskolan för högre lön

Allt eftersom grundskolor och gymnasier höjer lönen för lärare i matematik blir högskolor utan personal på sina lärarutbildningar, skriver Dagens Nyheter. Lärare som utbildar i matematik eller naturvetenskapsdidaktik erbjuds 10 000 till 12 000 kronor me.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Poäng för Rögle men turligt Timrå-avgörande

Efter den tunga SHL-starten med sex raka förluster har jumbon Rögle börjat hitta spelet. I bortamötet med Timrå blev Craig Schira sen poängräddare för Ängelholmslaget när han satte 3–3 med sex minuter kvar av ordinarie tid i den tredje perioden. Men hem.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Djurgården utklassade Skellefteå

Utskåpningen var närmast total. Djurgården imponerade stort när laget bortaslog Skellefteå med 5–0 i SHL-ishockeyn. Reprisen på vårens heta SM-semifinaluppgörelse blev aldrig riktigt spännande.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Europa kör ifrån Sverige med rasande hastighet

Jag trodde faktiskt inte att det hade gått så långt, att det var så illa..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vägarbetare påkörd – allvarligt skadad

En vägarbetare är allvarligt skadad efter att ha blivit påkörd på riksväg 40 i höjd med Hökerumsmotet strax väster om Ulricehamn. Polisen utreder händelsen både som en trafikolycka och en arbetsplatsolycka. – De har hållit på med någon form av markering.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Italien varnas för "allvarligt" budgetbrott

Italiens vidlyftiga budgetplaner saknar motstycke, skriver EU-kommissionen i ett brev som utgör en formell varning. Så farligt är det inte, kontrar Italiens premiärminister Giuseppe Conte. De italienska planerna på rejält ökade statliga utgifter – samti.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Ny plan ger 160 bostäder norr om Kalkbrottet och Elinegård kan växa

Ny plan kan ger 160 nya bostäder norr om Kalkbrottet och Elinegård kan växa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.