Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 23 February, 21:47

Liknande nyheter

Taggar: Person påkörd, Solbacken
BT - 04 sep 14 kl. 09:13

Ge oss chansen att återupprätta Solbacken

Vi går till val med det tydliga beskedet och löftet att vi vill återupprätta Solbacken i Länghem. Vi vill ha ett Solbacken som helt eller delvis är ett vård- och omsorgsboende med nattbemanning. Kök och restaurang ska ha minst lika bra service som innan Solbacken lades ner som vård- och omsorgsboende.

BT - 17 jun 14 kl. 09:35

Slutet gott för Solbacken

Nu kan vi läsa i tidningen att mat kan lagas på Solbacken igen. Nu har berörda tjänstemän, efter drygt två månader, upptäckt det vi som inte är experter på kommunal logistik men ser till den boendes bästa påpekade redan när förslaget kom, att det var ingen bra lösning när maten lagades i Limmared och sedan kördes till Solbacken. Samtidigt försvann den gemensamma frukosten och kvällsmålet med allt vad det innebar för den sociala samvaron.

Västerbottens Folkblad - 26 maj 11 kl. 09:05

Klädkejda öppnar på Solbacken

SKELLEFTEÅ Våren 2012 öppnar en känd klädkedja en 900 kvadratmeter stor butik på Solbacken i Skellefteå. SKELLEFTEÅ Våren 2012 öppnar en känd klädkedja en 900 kvadratmeter stor butik på Solbacken i Skellefteå. KappAhl som idag har 367 butiker, varav 159 ?

Västerbottens Folkblad - 11 jul 11 kl. 11:15

Vattentornet vid Solbacken töms på vatten

SKELLEFTEÅ I dag töms vattentornet vid Solbacken på en stor mängd vatten. SKELLEFTEÅ I dag töms vattentornet vid Solbacken på en stor mängd vatten. Avtappningen sker under kontroll och i samband med den renspolning av ledningsnätet som pågår i Skellefteå ?

BT - 11 sep 14 kl. 15:52

Släng prestigen om Solbacken

Slutreplik. Svar till Persson (C), Vesterlund (M), Blomgren (FP) och Barenfeld (KD), BT 10/9.
Det är dags att de borgerliga släpper prestigen och återupprättar Solbacken i Länghem.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 08:28

Trafikolycka på Solbacken

SKELLEFTEÅ En person förd till lasarett med ambulans. SKELLEFTEÅ En person förd till lasarett med ambulans. Strax före klockan åtta på fredagsmorgonen krockade två personbilar vid OK Solbacken i Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 11 kl. 10:12

Nya företagsetableringar på Solbacken

SKELLEFTEÅ Både Wayne´s Coffee och Skopunkten tar plats på området. SKELLEFTEÅ Både Wayne´s Coffee och Skopunkten tar plats på området. Solbacken Handelsområde i Skellefteå kompletterar nu sitt utbud med ett sedan länge efterfrågat matställe.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 11 kl. 15:29

Passagerare orsakade trafikolycka vid Solbacken

SKELLEFTEÅ Nu åtalas en Skellefteåbo för framkallande av fara för annan. SKELLEFTEÅ Nu åtalas en Skellefteåbo för framkallande av fara för annan. Det var den 2 juni som fyra personer färdades i en personbil på E4 vid Solbacken.

Västerbottens Folkblad - 24 jan 12 kl. 09:48

Klädkedjan börjar ta form på Solbacken

SKELLEFTEÅ KappAhl planerar att öppna 15 mars.SKELLEFTEÅ KappAhl planerar att öppna 15 mars. Den 900 kvadratmeter stora butiken blir den andra i kommunen.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 12 kl. 10:56

KappAhl öppnar på Solbacken

SKELLEFTEÅ. Idag öppnar klädkedjan KappAhl sin 382:a butik på Solbacken i Skellefteå. ?

Västerbottens Folkblad - 31 okt 12 kl. 17:20

Singelolycka på Solbacken

En personbil är inblandad i en trafikolycka på E4 vid Solbacken, i höjd med brandstationen. Räddningstjänst, polis och ambulans är på väg till platsen, det [...].

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Läkare: Begränsa antalet patienter per läkare

Alla invånare ska ha rätt till en fast läkare och varje heltidsarbetande läkare bör inte ha fler än 1 500 patienter, skriver åtta representanter för Sveriges läkarkår på DN Debatt. "Principen om fast läkare och listtak är nödvändig för att säkerställa a.

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Dahlin nätade och vann i Hagelins debut

Carl Hagelin gjorde sin första match för Washington efter att ha trejdats från Los Angeles. Men det var en svensk i det andra laget som fick lämna isen med det största leendet. Rasmus Dahlin gjorde ett av målen, hans åttonde totalt för säsongen, när han.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Lättare jämföra tandvårdspriser till hösten

Tandvårdspatienter ska kunna jämföra priser på en särskild sajt på nätet. Tjänsten omfattar alla vårdgivare som är anslutna till det statliga tandvårdsstödet, vilket de flesta är. "Du ska kunna jämföra tandläkarens priser på ett bra sätt oavsett var du.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

M vill ha nya lagar mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar. Moderaterna vill att straffansvar införs.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. – Vi är för mjuka mot de här terroristerna, säger han till GT.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Peter Frampton lider av ovanlig sjukdom

Den brittiske sångaren och gitarristen Peter Frampton, 68, har avslöjat att han lider av den ovanliga muskelsjukdomen inklusionskroppsmyosit, som gör att musklerna långsamt bryts ner. Artistens kommande USA-turné kommer därför att bli hans sista. Peter.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Direktrapport från Melodifestivalens fjärde deltävling

Håkan Engström är på plats i Lidköping och kommenterar Melodifestivalens fjärde deltävling..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Svalde halvt kilo knark – flög med ettåring

En kvinna i 40-årsåldern greps på Landvetter i november efter att ha landat med ett plan från Amsterdam tillsammans med sin ettåriga dotter. Tullpersonalen misstänkte att hon var en "sväljare" och röntgen avslöjade att kvinnan hade 63 förpackningar med.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Rögle närmar sig efterlängtat SM-slutspel

Rögle studsade tillbaka efter förlusten senast. Mot nästjumbon Mora kom fjärde segern på de senaste fem matcherna efter ett hattrick av Linus Sandin. Ängelholmlaget tar sig därmed allt närmare sitt första SM-slutspel sedan 1994.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Körde på hästekipage – flydde till skogs

En man i 65-årsåldern har gripits utanför Borlänge, missänkt för att med sin bil ha kört på ett hästekipage. Djuret fick avlivas och föraren fördes till sjukhus. – Vi påträffade en genomblöt herre som misstänks vara föraren, han hade varit ute och sprun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.