VA > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 18:17

VA - 24 sep 18 kl. 12:07

Vad kan du betala med bolagets pengar? Här är de privata kostnader du kan låta företaget stå förMånga tror att den som driver företag kan göra avdrag för lite vad som helst. Men vilka privata kostnader kan du egentligen låta företaget stå för? Janne Westerlund, auktoriserad redovisningskonsult på Wint, ger några exempel. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Westerlund, Wint

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad kan du betalamed , bolagets, pengarHär är , de privata kostnader du kan låta företaget stå för
Kristianstadsbladet - 21 jul 12 kl. 14:38

Beachhandbollen vägrar betala

Foto: Tommy Svensson
För polisbevakningen 2011 ska Åhus Beachhandboll Festival betala 40 000 kronor. För 2012 kan siffran bli så hög som 100 000 kronor. ?

DrivaEget - 28 aug 17 kl. 06:39

8 vanliga missar när du rekryterar – som kan stå dig dyrt

 Personal  Dags att växa? Grattis! Men se upp så du inte trampar i klaveret – då riskerar du att anställa fel person, skrämma bort en stjärna eller ge ditt företag dåligt rykte.

BT - 21 jul 14 kl. 08:45

Rökridåer från brända pengar

Replik. Svar till Öfab:s styrelse genom VD Tommy Stensson, BT 19/5. Slutsatsen är glasklar – inte en enda av mina sex frågor har besvarats.

DrivaEget - 13 okt 15 kl. 07:28

5 vanliga bokföringsmissar – så gör du för att undvika dem

 Pengar  Bokföringen skapar huvudbry hos många småföretagare. Många väljer att lämna bort den, andra försöker själva. Men vilka bokföringsmissar är vanliga?

Dagensanalys.se - 05 apr 17 kl. 17:29

Är Blockchains det nya heta för marknadsförare?

På NextM förra veckan pratade Nic Hodges, tidigare medarbetare på GroupM, om Blockchains, och hur de kan påverka utvecklingen inom marknadsföring. Men först måste vi förstå vad blockchains är. Blockchains är en ny typ av databas som syftar till att vara decentraliserad, opåverkbar och såväl säker som privat.

YA - 04 feb 13 kl. 04:00

Egenföretagare skattar för motion

Om man är anställd på ett svenskt företag kan man, om arbetsgivaren vill betala, få friskvård och enklare motion betald, utan att behöva skatta för det.
Arbetsgivaren får dra av pengarna för sina anställdas gymkort, massage eller entrébiljetter till simhallen, och räkna det som vilken kostnad i företaget som helst. Även enklare personalvård som frukt och kaffe i fikarummet räknas som utlägg i verksamheten, så länge alla anställda kan ta del av det.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 15 kl. 15:50

"Regeringens politik verkar för mig mer handla om makt än om att skapa ett bättre Sverige med tillväxt."

Hur tänkte ni där Sverige?Först väljer ni väljare att sprida era röster så brett att inget av blocken ens är nära egen majoritet, vilket resulterar i att Sverige inte bara förlorar världens bäste finansminister utan även den smartaste, mest välutbildade regering landet har haft de senaste årtiondena.Okej, ni vill ha förändring.

Sydsvenskan - 23 apr 15 kl. 15:50

"Regeringens politik verkar för mig mer handla om makt än om att skapa ett bättre Sverige med tillväxt."

Hur tänkte ni där Sverige?Först väljer ni väljare att sprida era röster så brett att inget av blocken ens är nära egen majoritet, vilket resulterar i att Sverige inte bara förlorar världens bäste finansminister utan även den smartaste, mest välutbildade regering landet har haft de senaste årtiondena.Okej, ni vill ha förändring.

YLE - 29 okt 16 kl. 08:02

Airbnb skapar irritation på bostadsmarknaden

Paris, New York, Rom, London, Lissabon, Rio de Janeiro .... Världens stora turistmål drar till sig miljoner resenärer varje år. En människa på resa vill ha ett ställe att bo på, åtminstone sova på.

YLE - 26 okt 16 kl. 16:23

Åtalad i Bensowrättegången: Jag har inte brutit mot stiftelsens regler

Den åtalade tidigare verksamhetsledaren och styrelsemedlemmen i stiftelsen Bensows barnhem försvarade sig under onsdagseftermiddagen i Esbo tingsrätt. Han sköt in pengar från stiftelsen i sitt företag och använde dem privat. Han åtalas för grovt skattebedrägeri, grovt bokföringsbrott och missbruk av förtroendeställning.

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Googles vd bekräftar tester med censurerad sökmotor för Kina

Googles vd bekräftade och kommenterade sökjättens kontroversiella planer på en sökmotor för den kinesiska marknaden under måndagen. .

VA - 2 timmar sedan

Ikea 2.0 skruvas ihop: Så ser möbeljättens framtidsstrategi ut

Det tog tio rekordsnabba veckor att ta fram mobilappen där kunderna kan placera ut Ikeamöbler i sitt eget hem. Det är bara en del av Ikeas satsning för att kunna fortsätta möblera världens hem. Här är Ikeas framtidsstrategi.

VA - 3 timmar sedan

Börsen: Index lyfter men NNCC och Volvo halkar efter

Stockholmsbörsen handlades högre efter lunch på tisdag med stöd av stigande Europabörser där inte minst Milanobörsen avancerade efter optimism kring Italiens budget. .

VA - 3 timmar sedan

Volvos förlust: 20 miljarder kronor – och aktien kan ta stryk i flera år framöver

Volvos besked om att man har hittat fel i sitt avgasefterbehandlingssystem kan få långsiktiga konsekvenser eftersom felet inte är överblickbart. Det skriver Di som tillägger att oklarheten i omfattningen av problemet har ökat risken i Volvo dramatiskt.  ”Volvos aktie handlades i slutet på septemb....

VA - 4 timmar sedan

Duo startar workshop efter larmrapport om att antalet kvinnliga startup-bolag minskar

Sverige är ett av få innovativa länder i världen där entreprenörskapet minskar, enligt en rapport från Global Entrepreneurship Monitoring, GEM. Huvudskälet är att på tok för få kvinnor i Sverige startar bolag. Nu har två eldsjälar - Jennie Forsberg och Kim Wictorin - dragit igång en krisworkshop.

VA - 4 timmar sedan

Av 316 vd:ar är endast 25 kvinnor - det här krävs för en förändring

Sandra Bourbon, grundare av Framtidsfeministen gästar podden PåJobbet. Avsnittet handlar denna vecka om det alltid så viktiga ämnet jämställdhet. .

VA - 4 timmar sedan

Warren Buffett förutsåg Sears fall – för 13 år sedan

Sears står nu på ruinens brant. Men redan 2005 lyfte Warren Buffett fram den en gång stolta varuhuskedjans problem.  .

VA - 5 timmar sedan

Norwegian faller efter hård dom från Danske Bank

Flygbolaget Norwegian var en av tisdagens stora förlorare i Oslo. .

VA - 5 timmar sedan

Fyra gånger pålitligare än EU-snittet: Därför funkar investeringar i peer-to-peer-lån bäst i Sverige

Svenskarna är näst bäst i hela EU på att betala tillbaka privatlån – vilket ger perfekta förutsättningar för att investera i peer-to-peer-lån. .

VA - 7 timmar sedan

Träffsäker analytiker haussar Apples nya "budget"-lur

En analytiker som gjort sig känd för träffsäkra analyser av Apple skruvar upp sin prognos kring den nya modellen Iphone XR. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.