GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 February, 06:03

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 12:00

Ironin i imitationen blir mindre kul i längdenVisst går det att med hjälp av ironi och imitation ifrågasätta arbetslinjen och prestationskraven. Men utställningen Utrymningsplaner i Varberg faller en smula på sitt eget grepp..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Utrymningsplaner, Varberg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ironini , imitationenblir mindre , kuli , längden
Barometern - 29 sep 14 kl. 21:30

Liten prinsessa hade kul på bal

Det är vanligt att fritidshusfolk firar skördefesten.
Nya sommarstugeägarna kronprinsessan Victoria med familj följde traditionen. Under lördagen syntes kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel på ett par ställen i den Öländska skördefestyran.

BT - 21 okt 14 kl. 10:59

Ska vinna i längden ? med oprövad taktik

Ny seriefinal. Då kan Borås Basket utnyttja ett ännu oprövat taktiskt kort. Christian Maråker, Mike Palm och Chris McKnight på planen – samtidigt.

BT - 21 okt 14 kl. 10:59

Ska vinna i längden ? med oprövad taktik

Ny seriefinal. Då kan Borås Basket utnyttja ett ännu oprövat taktiskt kort. Christian Maråker, Mike Palm och Chris McKnight på planen – samtidigt.

BT - 18 nov 16 kl. 22:35

Fotskäl föll stort - men hade ändå kul mot BHC

Länge och väl höll Fotskäl emot. Men i längden orkade inte laget. – Det är ändå kul att möta BHC, säger hemmamålvakten Stefan Grasewski..

BT - 14 maj 18 kl. 15:15

Boråsarens första SM-guld: ”Jäkligt kul”

Ett i mängden för Nina Flack, men för Cathrine Lindström var helgens SM-guld det första. – Det var jäkligt kul att få dela glädjen med alla i laget, säger 25-åringen från Borås. .

Sydsvenskan - 26 apr 13 kl. 06:30

Skönheten vinner i längden

Så möttes de äntligen, Skönheten och Odjuret. Men ur MFF-spelarnas synvinkel blev inte slutet som i sagan, där odjuret förvandlas till en vacker prins i sista sekunden.Snarare tvärtom.

DN - 06 feb 14 kl. 23:25

Svenska hopp i längden

EM-tvåan från i fjol Michel Tornéus har aldrig börjat en inomhussäsong bättre. I sista längdhoppet lan­dade han på 8,14 efter en perfekt plankträff.– Perfekt att lägga premiären i Globen.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 15 kl. 22:56

"Kul att slå dem i sudden"

Nicklas Lidholm är inte en i mängden längre.
Nicklas Lidholm spelar stort i slutspelet.
– Jag tycker att alla har höjt sig.

Uppsalanyheter.se - 08 okt 16 kl. 01:42

Recension: Paul Gilbert Band vann i längden.

Fredagens sena konsert på gitarrfestivalen är den första i stora salen och artisterna som underhåller är amerikanen Paul Gilbert och hans band. Fredagens sena konsert på gitarrfestivalen är den första i stora salen och artisterna som underhåller är amerikanen Paul Gilbert och hans band.   Innan konserten började hölls en kort prisceremoni där Ola Strandberg från Uppsalaföretaget Strandberg Guitars tillkännager att förstapriset, en Strandberg gitarr, i en tävling som företaget ordnar i samarbete med Uppsala Internationella Gitarrfestival i år har gått till Jose Marcario från Mexico.

YLE - 29 jan 17 kl. 08:16

Hyllad Kurri oroad över målmängden i NHL: ”Hellre 7–6 än 2–1”

En rörd Jari Kurri hyllades i helgen som en av NHL:s 100 bästa spelare genom tiderna. Och målsprutan passade samtidigt på att slå ett slag för offensiv gladhockey. Över 600 mål i NHL hjälpte Jari Kurri att ta en plats på ligans egen lista över de 100 främsta spelarna.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Skulle prata bra järnvägar – tog flyget

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ann-Louise Hanson stöttas av dottern på scen

Melodifestivalens mesta veteran är tillbaka. Med "Kärleken finns kvar" tävlar Ann-Louise Hanson för tolfte gången. Låten handlar om nära vännen Lill-Babs och vid sin sida har hon dottern Josefin Glenmark som både körsångerska och låtskrivare..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Godisfri månad för formstark Halfvarsson

En formstark Calle Halfvarsson hoppas överraska redan i VM:s inledande sprint. Uppladdningen har inneburit hård disciplin, orkestrerad av den tidigare landslagsstjärnan Johan Olsson..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Förtroendet är brutet – ta ansvar för IT-läckorna

IT-skandalen på Transportstyrelsen och nu senast Vårdguiden 1177 är inga engångsföreteelser. Känslig information kommer att läcka igen och det kommer att drabba dig. Vi behöver en lag om tjänstemannaansvar och en kompetent åtgärdskommission med fokus på integritetsfrågan och strukturella lösningar, skriver Lynn Thulin (M)..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Trump vill ersätta Rosenstein med Rosen

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Mobbare får betala miljonskadestånd

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Hon är politikern som läser dikter i nämnden

Kulturnämnden i Göteborg har fått nytt styre och tre nya partier. I en miniserie träffar GP nykomlingarna; D, SD och FI. Först ut är Demokraternas Iréne Sjöberg-Lundin, som både är äldst i kommunfullmäktige och helt ny i politiken.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Borgerliga budgeten en social katastrof

På område efter område försöker nu den svaga borgerliga minoriteten under Axel Josefsons (M) ledning att montera ned Göteborgs framgångsrika jämlikhetsarbete, skriver Marina Johansson (S)..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Här är framtidens jobb

Klimatrevisor? Molnvakt? DNA-coach?

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kraftigt vattenläckage i nybyggda idrottshallen

Ett och ett halvt år efter att den öppnat stängs Sparråshallen i Ytterby. Orsaken är att det tränger upp vatten genom golvet som gör att idrottshallen översvämmas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.