GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 October, 13:33

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 12:00

Ironin i imitationen blir mindre kul i längdenVisst går det att med hjälp av ironi och imitation ifrågasätta arbetslinjen och prestationskraven. Men utställningen Utrymningsplaner i Varberg faller en smula på sitt eget grepp..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Utrymningsplaner, Varberg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ironini , imitationenblir mindre , kuli , längden
Barometern - 29 sep 14 kl. 21:30

Liten prinsessa hade kul på bal

Det är vanligt att fritidshusfolk firar skördefesten.
Nya sommarstugeägarna kronprinsessan Victoria med familj följde traditionen. Under lördagen syntes kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel på ett par ställen i den Öländska skördefestyran.

BT - 21 okt 14 kl. 10:59

Ska vinna i längden ? med oprövad taktik

Ny seriefinal. Då kan Borås Basket utnyttja ett ännu oprövat taktiskt kort. Christian Maråker, Mike Palm och Chris McKnight på planen – samtidigt.

BT - 21 okt 14 kl. 10:59

Ska vinna i längden ? med oprövad taktik

Ny seriefinal. Då kan Borås Basket utnyttja ett ännu oprövat taktiskt kort. Christian Maråker, Mike Palm och Chris McKnight på planen – samtidigt.

BT - 18 nov 16 kl. 22:35

Fotskäl föll stort - men hade ändå kul mot BHC

Länge och väl höll Fotskäl emot. Men i längden orkade inte laget. – Det är ändå kul att möta BHC, säger hemmamålvakten Stefan Grasewski..

BT - 14 maj 18 kl. 15:15

Boråsarens första SM-guld: ”Jäkligt kul”

Ett i mängden för Nina Flack, men för Cathrine Lindström var helgens SM-guld det första. – Det var jäkligt kul att få dela glädjen med alla i laget, säger 25-åringen från Borås. .

Sydsvenskan - 26 apr 13 kl. 06:30

Skönheten vinner i längden

Så möttes de äntligen, Skönheten och Odjuret. Men ur MFF-spelarnas synvinkel blev inte slutet som i sagan, där odjuret förvandlas till en vacker prins i sista sekunden.Snarare tvärtom.

DN - 06 feb 14 kl. 23:25

Svenska hopp i längden

EM-tvåan från i fjol Michel Tornéus har aldrig börjat en inomhussäsong bättre. I sista längdhoppet lan­dade han på 8,14 efter en perfekt plankträff.– Perfekt att lägga premiären i Globen.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 15 kl. 22:56

"Kul att slå dem i sudden"

Nicklas Lidholm är inte en i mängden längre.
Nicklas Lidholm spelar stort i slutspelet.
– Jag tycker att alla har höjt sig.

Uppsalanyheter.se - 08 okt 16 kl. 01:42

Recension: Paul Gilbert Band vann i längden.

Fredagens sena konsert på gitarrfestivalen är den första i stora salen och artisterna som underhåller är amerikanen Paul Gilbert och hans band. Fredagens sena konsert på gitarrfestivalen är den första i stora salen och artisterna som underhåller är amerikanen Paul Gilbert och hans band.   Innan konserten började hölls en kort prisceremoni där Ola Strandberg från Uppsalaföretaget Strandberg Guitars tillkännager att förstapriset, en Strandberg gitarr, i en tävling som företaget ordnar i samarbete med Uppsala Internationella Gitarrfestival i år har gått till Jose Marcario från Mexico.

YLE - 29 jan 17 kl. 08:16

Hyllad Kurri oroad över målmängden i NHL: ”Hellre 7–6 än 2–1”

En rörd Jari Kurri hyllades i helgen som en av NHL:s 100 bästa spelare genom tiderna. Och målsprutan passade samtidigt på att slå ett slag för offensiv gladhockey. Över 600 mål i NHL hjälpte Jari Kurri att ta en plats på ligans egen lista över de 100 främsta spelarna.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Utställning om olika sidor av cykling

Cyklandet har haft stor betydelse för människor under hela 1900-talet. På Mölndals stadsmuseum ny utställning speglas det ur många aspekter. Som hälsa och hållbarhet men också doping och trafikkonflikter..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Stora hinder för en mittenregering

Sakpolitiskt är det fullt möjligt. S och C kan få till en mittenregering, tror bedömare TT talat med. Men strategiskt är det ett högriskspel.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sjöstedt: C:s hårda linje "orimlig"

Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering. Partiledaren Jonas Sjöstedt ger inget besked om han i ett sådant läge kan försöka stoppa Löfven som statsminister..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fler gratis-tåg för unga i EU

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Man svårt skadad efter krock med lastbil

En moped och en lastbil krockade under förmiddagen i höjd med ett litet samhälle i Falkenbergs kommun.
Enligt polisen är skadeläget efter olyckan mycket allvarligt..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Amaranthe gör flera Sverigespelningar

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Tesla bygger jättefabrik i Shanghai

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Uppmärksammad utvisning av pojke stoppas

Migrationsverket stoppar tillfälligt den mycket uppmärksammade utvisningen av en i praktiken föräldralös sexårig pojke till Ukraina. Verket ska nu utreda ordentligt om pojken kan skickas tillbaka eller om det finns andra alternativ..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sörmländska mammor bolmar mest

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Moped i krock med lastbil

En moped och en lastbil har krockat i höjd med ett litet samhälle i Falkenbergs kommun. Vägen är just nu helt avstängd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.