Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 19 December, 13:33

Liknande nyheter

Taggar: Figgeär , kommunanställd, hundi , Lund
Expressen - 04 jun 14 kl. 18:13

Kommunanställd man misstänks langat sprit

En kommunanställd man i Halland åtalas för storskalig langning av alkohol till ungdomar, den yngsta var bara 15 år. Dessutom är han åtalad för åtta fall av häleri. Även mannens hustru, som också är kommunanställd, åtalas för häleri eftersom hon borde ha förstått vad mannen höll på..

Dalarnas tidningar - 15 aug 17 kl. 20:08

En kommunanställd man avskedas – ska ha misskött sitt arbete

En kommunanställd man i Gagnef avskedas efter att ha misskött sig på arbetet. Kommunen varnar även en annan anställd för att bli avskedad..

UNT - 20 nov 13 kl. 08:40

Tjänsteman ordnade bostad åt kommunanställd

En kommunanställd som är inblandad i korruptionshärvan ska ha ordnat så att en tjänsteman på kommunen fick hyra ett torp billigt. Ärendet har polisanmälts..

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk


Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten, rapporterar Skånskan på nätet.Ett privat säkerhetsbolag kopplades in och utförde säkerhetsanalys på mannens jobb och i hans hem.

UNT - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde..

Sydsvenskan - 14 okt 14 kl. 14:57

Kommunanställd fejkade dödshot

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten..

BT - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten, rapporterar Skånskan på nätet. Ett privat säkerhetsbolag kopplades in och utförde säkerhetsanalys på mannens jobb och i hans hem.

SvD - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten, rapporterar Skånskan på nätet..

Jmini.se - 05 jan 16 kl. 12:11

Kommunanställd stal från jobbet

När det visade sig att en kommunanställd bland annat kört bil privat med kommunbilen samt handlat till sig själv med kommunens betalkort, så uppdagades också allvarliga brister inom förvaltningen. Vid början av förra året, så utförde kultur- och.....

Barometern - 02 feb 16 kl. 10:01

Dödshot mot kommunanställd i Torsås

Kommunhusen i Torsås håller sina dörrar låsta under tisdagen. Anledningen är ett dödshot mot en kommunanställd..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Stuhec vann även i super-G

Andra dagen, andra segern. Slovenskan Ilka Stuhec lär aldrig glömma dagarna i Val Gardena. Fartstjärnan i alpint följde upp gårdagens seger i störtlopp med en triumf i super-G idag.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Över 100 döda – bara dagar före valet

Över 100 personer har dödats i den senaste veckans sammandrabbningar mellan rivaliserande etniska grupper i nordvästra Kongo-Kinshasa. Många människor i provinsen Mai-Ndombe har flytt till grannlandet Kongo-Brazzaville. En lokal källa säger till nyhetsb.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Mutko avgår som fotbollsordförande

Nu lämnar Vitalij Mutko idrotten helt. Rysslands vice premiärminister avgår från posten som ordförande i landets fotbollsförbund. Beskedet var väntat, Mutko klev av tillfälligt redan förra året för att koncentrera sig på ministerjobbet.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Lokal debatt: Förhoppningsvis sätter våra kommuners agerande press på en framtida regering

Sverigedemokraternas gruppledare i Staffanstorp skriver om tiggeriförbudet..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Danmarks rikaste man förlorade 5.2 miljarder på ett par timmar

Tog stryk av kursfallen i veckan för nätbaserade klädhandlare..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Misstänkt mord i butik i Bollnäs

En skadad man hittades under morgonen av personalen i en Icabutik i Bollnäs. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, men var så svårt skadad att han senare avled. Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Norrman ersätter Isaksson i Djurgården

Djurgården har hittat en ersättare till Andreas Isaksson. Norske målvakten Per Kristian Bråtveit räknar med att skriva på för den allsvenska fotbollsklubben inom kort. – Jag tror och hoppas att det blir klart i dag.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Corazza Bildt röstade emot transparens

Anna Maria Corazza Bildt (M) har krävt ökad transparens kring EU-parlamentarikernas kontorsbidrag, samtidigt har hon vid flera tillfällen röstat nej till mer transparens, enligt en granskning som Svenska Dagbladet har gjort. Varje månad får alla EU-parl.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Brister inom strokevården

Allt färre insjuknar och dör i stroke, eftersom fler får förebyggande åtgärder. Men när en stroke inträffar kan skillnaderna i vården skilja stort beroende på var man bor, enligt Socialstyrelsen. Exempelvis kan tiden man vårdas skilja kraftigt, från 15.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Polisskjutning i Linköping var inget brott

En ung man avled efter att ha skjutits av polis i samband med ett gripande i Linköping i somras. Nu har Särskilda åklagarkammaren beslutat att lägga ner förundersökningen mot polisen då polismannen bedöms ha handlat i nödvärn, enligt ett pressmeddelande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.