DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 11:29

DI - 24 sep 18 kl. 11:57

Lööf och Björklund portar SD - måste ha S-stöd för regeringsbildningAlliansen kan bara bilda en ny regering om man först får till en överenskommelse med Socialdemokraterna, med garantier om att man får igenom sin budget. Det beskedet ger nu Liberalernas partiledare Jan Björklund och Centerledaren Annie Lööf. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Björklund, SD, Socialdemokraterna, Liberalernas, Jan Björklund, Centerledaren Annie Lööf

Dela artikeln

1601 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lööfoch , Björklund, portarSD måste ha , S-stödför , regeringsbildning
Barometern - 17 nov 18 kl. 13:07

Öppna portar på Oscarsgymnasiet

Under lördagen fylldes Oscarsgymnasiet av ungdomar och vuxna som alla ville ta en närmare titt på programutbudet. – Vi har inte alls bestämt oss för vilka program vi ska söka så för oss är den här dagen jättebra, säger Meja Björklund och Alva Blomkvist..

Alliansfritt Sverige - 12 aug 14 kl. 16:58

Fyra borgerliga ledarsidor med en sak gemensamt: De ger sig på Jan Björklund

Det händer inte ofta men när det händer är det värt att uppmärksamma. Vi talar så klart om att fyra borgerliga ledarsidor har kritiserat alliansen den senaste tiden och där samtliga helt fokuserat på att kritisera utbildningsminister Jan Björklund (FP). Det handlar om Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Expressen och Corren.

Nyheter 24 - 02 mar 14 kl. 13:49

"Snälla Jan Björklund – förlåt vår okunskap"Om Totte

Kommer ni ihåg när Folkpartiets partiledare Jan Björklund för ett drygt år sedan slog näven i bordet och en gång för alla varnade för den ryska upprustningen? Björklund hade tjatat om det där rätt länge då, och det hade väl blivit något av ett skämt att han – si så där en 20 år efter sovjetkommunismens fall – fortfarande oroade sig över att ryssen skulle komma. Jag minns många av de skämt som drogs på Twitter när Björklund uttalade sig i olika medier.

YLE - 15 maj 15 kl. 14:37

HIFK portar våldsamma fans

Både polis och ordningsvakter fick ta i med hårdhandskarna då HIFK:s fotbollsanhängare skämde ut sig i Tammerfors på torsdag. Nu går klubben ut och fördömer beteendet. Dessutom portar klubben personer involverade i incidenten.

YLE - 09 jun 15 kl. 15:41

Mikaela Björklund: ”Jag skulle inte vara medlem i SFP om jag inte var socialliberal.”

Mikaela Björklund från Närpes valdes på SFP:s partidag till viceordförande för partiet. Björklund har beskrivits som en värdekonservativ politiker och därför gav sig också den liberala Elli Flén på slutmetrarna in i viceordförandekampen. - Klart att man är besviken för att det inte gick vägen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 viktiga saker Jan Björklund sa i sitt tal

1. Ryssland Putin är det det största hotet mot friheten i Europa, sa Jan Björlund i sitt tal. Svenska politiker har varit fega och Socialdemokraterna är antiamerikanska.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 20:54

Björklund släpper inte greppet om FP

Jan Björklund släpper inte greppet om Folkpartiet. Och de interna avgångskraven tycks rinna ut i sanden.Trots ett uselt val och katastrofala opinionssiffror på under 5 procent i sommar tyder allt på att han blir omvald vid partiets landsmöte i höst.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 20:54

Björklund släpper inte greppet om FP

Jan Björklund släpper inte greppet om Folkpartiet. Och de interna avgångskraven tycks rinna ut i sanden.Trots ett uselt val och katastrofala opinionssiffror på under 5 procent i sommar tyder allt på att han blir omvald vid partiets landsmöte i höst.

BT - 08 mar 14 kl. 14:31

Björklund: Ukraina välkomna i EU

FP-ledaren Jan Björklund välkomnade Ukraina in i EU i sitt inledningstal vid partiets riksmöte i Örebro. - För en del kanske Ukraina känns som ett land långt härifrån. Inget kan vara mer fel.

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 21:19

"Björklund tycktes tala direkt från hjärtat"


Totte Löfström analyserar Jan Björklunds tal under Almedalsveckans femte dag. "Björklund behövde ingen förtrupp för att få applåder, skratt eller jubel. Hans lugna men varierade röst, i kombination med tydliga argument och ett målande språk var fullt tillräckligt för att vinna publikens gillande".

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

EMU: Arbetskraftskostnaderna ökar med 2,5 procent

Arbetskraftskostnaderna per timme i euroområdet ökade med 2,5 procent i nominella termer under tredje kvartalet, jämfört med samma kvartal föregående år. .

DI - 30 minuter sedan

Kina tar bort strafftullar på USA-bilar i tre månader

Kina slopar strafftullar på bilar och bildelar från USA i tre månader, uppger Bloomberg News. Med sänkningen skulle tullsatsen sjunka från 40 till 15 procent..

DI - 15 minuter sedan

Citigroup säljer stor del av innehavet i Mr Green

Citigroup har på nytt minskat ägandet i spelbolaget Mr Green och äger nu knappt 0,9 procent av kapital och röster i bolaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Så mycket lägger 30-åringen på boendet

I medelåldern är boendet dyrast, enligt färska siffror från SCB. I åldrarna 30–49 år lägger svensken i genomsnitt över 94 000 kronor om året på sitt boende..

DI - 30 minuter sedan

Rekordstora utflöden ur amerikanska aktiefonder

Förra veckan var nettoutflödena ur amerikanska aktiefonder de största någonsin. Det visar statistik från Lipper som tillhör finansfirman Thomson Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Bostadsutvecklarnas kris en joker i leken

Små prisrörelser under november visar att bostadsmarknaden fortsätter att gå i sidled. Framöver är det räntan och konjunkturen som avgör..

DI - 45 minuter sedan

Audi A7 - komfort i toppklass

Intrycken från den första presskörningen i Sydafrika tidigare i år består, även i det betydligt bistrare klimatet i norra Danmark, Audi A7 är en långfärdsdröm. Och bland övriga nya Audimodeller finns det ingen där insida och utsida spelar så väl tillsammans som i A7. Precis som föregångaren definieras bilen av en lång hjulbas, korta överhäng och ett sluttande bakparti..

DI - 1 timme sedan

340.000 ton olja ska ha stulits från Shells raffinaderi i Singapore

Stöldhärvan på Shells raffinaderi i Singapore ser ut att vara betydligt värre än vad som först befarats. Enligt domstolsdokument som Reuters tagit del av ska 340.000 ton olja till ett värde av omkring 1,4 miljarder kronor ha stulits från raffinaderiet sedan 2014.

DI - 1 timme sedan

Svagaste signalerna från europeiska inköpschefer på över fyra år

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex sjönk till 51,3 i december, jämfört med 52,7 föregående månad. .

DI - 1 timme sedan

Amazon-ägda Whole Foods avslutar leveranssamarbete med Instacart

Matleveransföretaget Instacart meddelar att samarbetet med Amazon-ägda Whole Foods nu upphör. De båda bolagen ingick ett femårigt avtal 2016 men det hela har komplicerats av att Amazon köpte upp Whole Foods förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.