DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 09:31

DI - 24 sep 18 kl. 11:57

Lööf och Björklund portar SD - måste ha S-stöd för regeringsbildningAlliansen kan bara bilda en ny regering om man först får till en överenskommelse med Socialdemokraterna, med garantier om att man får igenom sin budget. Det beskedet ger nu Liberalernas partiledare Jan Björklund och Centerledaren Annie Lööf. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Björklund, SD, Socialdemokraterna, Liberalernas, Jan Björklund, Centerledaren Annie Lööf

Dela artikeln

1600 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lööfoch , Björklund, portarSD måste ha , S-stödför , regeringsbildning
Barometern - 17 nov 18 kl. 13:07

Öppna portar på Oscarsgymnasiet

Under lördagen fylldes Oscarsgymnasiet av ungdomar och vuxna som alla ville ta en närmare titt på programutbudet. – Vi har inte alls bestämt oss för vilka program vi ska söka så för oss är den här dagen jättebra, säger Meja Björklund och Alva Blomkvist..

Alliansfritt Sverige - 12 aug 14 kl. 16:58

Fyra borgerliga ledarsidor med en sak gemensamt: De ger sig på Jan Björklund

Det händer inte ofta men när det händer är det värt att uppmärksamma. Vi talar så klart om att fyra borgerliga ledarsidor har kritiserat alliansen den senaste tiden och där samtliga helt fokuserat på att kritisera utbildningsminister Jan Björklund (FP). Det handlar om Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Expressen och Corren.

Nyheter 24 - 02 mar 14 kl. 13:49

"Snälla Jan Björklund – förlåt vår okunskap"Om Totte

Kommer ni ihåg när Folkpartiets partiledare Jan Björklund för ett drygt år sedan slog näven i bordet och en gång för alla varnade för den ryska upprustningen? Björklund hade tjatat om det där rätt länge då, och det hade väl blivit något av ett skämt att han – si så där en 20 år efter sovjetkommunismens fall – fortfarande oroade sig över att ryssen skulle komma. Jag minns många av de skämt som drogs på Twitter när Björklund uttalade sig i olika medier.

YLE - 15 maj 15 kl. 14:37

HIFK portar våldsamma fans

Både polis och ordningsvakter fick ta i med hårdhandskarna då HIFK:s fotbollsanhängare skämde ut sig i Tammerfors på torsdag. Nu går klubben ut och fördömer beteendet. Dessutom portar klubben personer involverade i incidenten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 viktiga saker Jan Björklund sa i sitt tal

1. Ryssland Putin är det det största hotet mot friheten i Europa, sa Jan Björlund i sitt tal. Svenska politiker har varit fega och Socialdemokraterna är antiamerikanska.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 20:54

Björklund släpper inte greppet om FP

Jan Björklund släpper inte greppet om Folkpartiet. Och de interna avgångskraven tycks rinna ut i sanden.Trots ett uselt val och katastrofala opinionssiffror på under 5 procent i sommar tyder allt på att han blir omvald vid partiets landsmöte i höst.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 20:54

Björklund släpper inte greppet om FP

Jan Björklund släpper inte greppet om Folkpartiet. Och de interna avgångskraven tycks rinna ut i sanden.Trots ett uselt val och katastrofala opinionssiffror på under 5 procent i sommar tyder allt på att han blir omvald vid partiets landsmöte i höst.

BT - 08 mar 14 kl. 14:31

Björklund: Ukraina välkomna i EU

FP-ledaren Jan Björklund välkomnade Ukraina in i EU i sitt inledningstal vid partiets riksmöte i Örebro. - För en del kanske Ukraina känns som ett land långt härifrån. Inget kan vara mer fel.

YLE - 09 jun 15 kl. 15:41

Mikaela Björklund: ”Jag skulle inte vara medlem i SFP om jag inte var socialliberal.”

Mikaela Björklund från Närpes valdes på SFP:s partidag till viceordförande för partiet. Björklund har beskrivits som en värdekonservativ politiker och därför gav sig också den liberala Elli Flén på slutmetrarna in i viceordförandekampen. - Klart att man är besviken för att det inte gick vägen.

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 21:19

"Björklund tycktes tala direkt från hjärtat"


Totte Löfström analyserar Jan Björklunds tal under Almedalsveckans femte dag. "Björklund behövde ingen förtrupp för att få applåder, skratt eller jubel. Hans lugna men varierade röst, i kombination med tydliga argument och ett målande språk var fullt tillräckligt för att vinna publikens gillande".

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Sjöstrand Coffees resultat något bättre i fjärde kvartalet

Sjöstrand Coffees intäkter under det fjärde kvartalet 2018 uppgick till 1,8 miljoner kronor (0,5) och rörelseresultatet blev -0,2 miljoner (-0,9)..

DI - 10 minuter sedan

Initiator Pharma: Fas 1-studien går enligt plan

Bioteknikbolaget Initiator Pharma meddelar i sin bokslutskommuniké att fas 1-studien med IPED2015 fortlöper väl och inga kliniskt signifikanta negativa företeelser har observerats sedan studiens omstart. .

DI - 10 minuter sedan

Bättre resultat för Surgical Science – spår ljust 2019

Surgical Science hade en nettoomsättning på 25,9 miljoner kronor (24,6) under det fjärde kvartalet 2018..

DI - 10 minuter sedan

Ökade intäkter för Litium

Litiums årliga återkommande intäkter, ARR, uppgick per 31 december 2018 till 31,9 miljoner kronor, jämfört med 27,7 miljoner per 30 september 2018..

DI - 5 minuter sedan

Lägre förlust för Prostalund – ”positivt momentum”

Prostalund, som handlas på Spotlight, redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2018 på -3,4 miljoner kronor (-5,0). .

DI - 15 minuter sedan

Zetadisplay ökar vinsten och omsättningen

Det digitala tjänste- och mjukvarubolaget Zetadisplays nettoomsättning ökade till 131 miljoner kronor (69,3) under det fjärde kvartalet 2018..

DI - 15 minuter sedan

Besqabs styrelseordförande har köpt aktier i bolaget för 890.000 kronor

Bostadsutvecklaren Besqabs styrelseordförande Olle Nordström har på torsdagen köpt 10.000 aktier i bolaget för totalt 890.000 kronor.

DI - 15 minuter sedan

Vinslyft för Wise Group

Bemannings- och rekryteringsbolaget Wise Group redovisar ett resultat efter skatt för det fjärde kvartalet 2018 på 12,6 miljoner kronor (6,8). Resultatet per aktie ökade till 1:71 kronor (0:96)..

DI - 15 minuter sedan

Bokslutskommuniké Quartiers Properties – januari till december 2018

Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers Properties” eller ”Bolaget”) offentliggör idag Bolagets bokslutskommuniké för verksamhetsåret 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Franska bankjätten varslar tusentals

Den franska banken Société Générale överväger att varsla tusentals inom sin investmentbankverksamhet, skriver Bloomberg med hänvisning till källor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.