Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 20 February, 06:33

Blekinge Läns tidning - 24 sep 18 kl. 11:54

”Jag blev kritiserad som mamma”Lova Necksten (MP) hörde att det tisslades och tasslades bland flera politiker under utbildningsnämndens möte i torsdags. I fikapausen frågade hon därför om det var henne det gällde. Och fick till svar att det var för att hon ammade under mötet..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Necksten

Dela artikeln

134 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag blev kritiseradsom , mamma
SmålandsPosten - 29 nov 13 kl. 19:53

Kritiserad förskola i konkurs

Omstridda privata Carisma musikförskola kommer att begäras i konkurs under veckan som kommer. Av Lärarförbundet men i samförstånd med ägarna. – Vi har haft det ansträngt med ekonomin en längre tid och vi har inte fått det att gå ihop, säger ägaren och kommunpolitikern Andreas Ekman (M)
De bakomliggande skälen till den dåliga ekonomin är Växjö kommuns nya ersättningssystem till förskolorna men också en hög personaltäthet, enligt Andreas Ekman.

Posh24 - 22 apr 14 kl. 13:07

Ambrosio kritiserad - tog 5-åriga dottern till Coachella!

Supermodellen Alessandra Ambrosio tog med sin 5-åriga dotter till Coachella-festivalen i lördags, vilket hon fick enorm kritik för på internet. Festivalen är en stjärnspäckad musik- och konsttillställning i Kalifornien, som även är välkänt för sin atmosfär, fylld av droger och alkohol.

Victoria's Secret-modellen lade ut en bild på Instagram av dottern på festivalen, och möttes av tusentals arga kommentarer.

Världen Idag - 05 aug 15 kl. 00:00

Lukas Berggren: Har mamma och pappa blivit oviktiga för KD?

Kristdemokraternas nya partiledare, Ebba Busch Thor, medverkade under Pridefestivalen nyligen. Hon blev då utfrågad av RFSL och fick bland annat redogöra för sin syn på könsbyten, homoadoptioner och väjningsrätt för präster. Angående sin syn på homoadoptioner sa hon till RFSL: "Men jag personligen är till exempel tydlig med att jag tycker att Kristdemokraterna ska ställa sig bakom homosexuellas rätt att adoptera, och därmed ändra hållning i den frågan.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 17 kl. 20:19

Barns sorg tema i kritiserad hamburgerreklam

McDonald's har tvingats dra tillbaka tv-reklam i Storbritannien sedan hamburgerkedjan anklagats för att ha exploaterat sorgen hos barn som förlorat en förälder. I den 90 sekunder långa reklamfilmen frågar en pojke sin mor om hur hans döde far var. Mamma.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Älskade mamma  – det här vill jag säga dig

SVERIGE. I dag firar vi den kvinnan som har fött oss och tagit hand om oss.Och det gör vi genom att låta några utvalda läsare hylla sina egna mammor.

Sydsvenskan - 27 apr 11 kl. 06:30

"Vi vet ju att mamma aldrig blir bättre"

Foto: Bibi Häggström
Anette Axmachers döttrar berättar om mammas dödliga sjukdom.
? Då, den hösten när hon blev sjuk, tänkte jag kanske blir det här den sista julen med mamma.

Kristianstadsbladet - 03 dec 12 kl. 09:18

Mina stunder med mamma

Foto: Bo Nilsson
Vad är livet? De dramatiska ögonblicken? Eller vardagens möten, skratt och gemenskap?

YLE - 27 sep 14 kl. 08:00

Veera Railio klarar Mamma Mia! med sin skolsvenska

Drömrollen i Mamma Mia! gav Veera Railio chansen att lufta skolsvenskan. Musikalen är en internationell produktion med medverkande från många nordiska länder.

YLE - 16 jan 17 kl. 06:02

Dubbelt så många blir mamma utan partner - vanligast i Nyland

Antalet barn som föds genom fertilitetsbehandlingar för kvinnor utan partner har fördubblats på tio år. Det har Folkhälsan märkt och ordnar nu föräldrakurs för ensamstående mammor. Nina Nyman blev mamma för ett år sedan och upplever att stödet från rådgivningen och på BB varit bra.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 10:45

Vände kameran mot sin mamma

I sin nya film, Mamma har varit direktör, återvänder filmaren Malin Skjöld till uppväxtorten Vinslöv. Den här gången berättar hon en av sin barndoms sagor – om hur hennes mamma Britt-Marie i slutet av 50-talet tog tillbaka Kronborsten från sin mans elaka bröder.
– Det är en historia jag hört sedan jag var liten, säger hon.

Dagens Medicin - 11 aug 11 kl. 09:03

Kritiserad mottagning polisanmäls av patient

En läkare vid en kritiserad husläkarmottagning i Stockholm polisanmäls efter uppgifterna om att patienter upplevt undersökningar som övergrepp..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här nattens händelser

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

KD går starkt i opinionen

Kristdemokraterna går starkt och noterar 7,9 procent i TV4:s senaste opinionssammanställning. I den förra fick KD 5,4 procent. Väljaropinionen, som presenteras i TV4 Nyheterna, är en sammanvägning av alla väljarbarometrar och görs av valforskare vid Göteborgs universitet.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Anmälda patientskador i vården ökar

Antalet patienter som anmäler att de skadats i sjuk- eller tandvården har ökat med hela 30 procent de senaste sex åren. Vanligast är vårdrelaterade infektioner inom slutenvården - som lider av en eskalerande brist på vårdplatser.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Öppet brev till sjukvården i Blekinge

Varför inte bjuda på parkeringen för den som vill ta bilen till sjukhusbesöket?.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Det är du som borde be om ursäkt, Bengt Mauritzson

Rune Persson, Sölvesborg, svarar på Bengt Mauritzsons insändare ”Jag kan inte ta in det, Heléne Björklund (S)” (BLT den 15 februari)..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Kränkande att föräldrar tillåts filma under simlektion

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Aktieägare blir allt yngre

Aktiemarknaden lockar en allt yngre målgrupp. Medan andelen aktieägare mellan 61 och 70 år blir allt mindre är nu drygt var tionde 30 år eller yngre, visar en ny kartläggning.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Skulle prata bra järnvägar - tog flyget

Bättre järnvägsförbindelser mellan västra Sverige, Norge och Tyskland. Det är ämnet för ett möte i Hamburg i veckan. Som för att visa på behovet har de flesta delegaterna från regionen Västra Götaland tagit flyget till mötet, rapporterar P4 Göteborg.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ann-Louise Hanson stöttas av dottern på scen

Melodifestivalens mesta veteran är tillbaka. Med "Kärleken finns kvar" tävlar Ann-Louise Hanson för tolfte gången. Låten handlar om nära vännen Lill-Babs och vid sin sida har hon dottern Josefin Glenmark som både körsångerska och låtskrivare.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Godisfri månad för formstark Halfvarsson

En formstark Calle Halfvarsson hoppas överraska redan i VM:s inledande sprint. Uppladdningen har inneburit hård disciplin, orkestrerad av den tidigare landslagsstjärnan Johan Olsson. - Jag har inte ätit en godisbit på mer än en månad, säger Halfvarsson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.