DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 12:07

DI - 24 sep 18 kl. 11:37

Lista: Flygbolagen som sköter sig sämstEtt charterbolag puttar ner lågprisbolaget från tronen när det handlar om vilket reseföretag som är sämst på att ge kompensation efter strul. Här är svarta listan över de som missköter sig mest i resebranschen, enligt en undersökning från Vagabond.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vagabond

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lista, Flygbolagensom , skötersig , sämst
Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 13:01

Lista: Sveriges hetaste digitala analytiker 2017

Att tampas med analys i vår allt mer digitala värld är inte lätt. Främst för att det händer så mycket hela tiden och för att analytikerna måste driva processen utan facit. Därför har vi listat hjältar och hjältinnor som med passion, kunskap och hårt arbete för digital analys framåt i Sverige.

Sydsvenskan - 16 nov 12 kl. 06:30

Njutbart samspel förlåter klichéerna

I våras fick den danska filmen ?En kongelig affære? helt omotiverat heta ?

YA - 09 jan 14 kl. 10:05

Ulrika Axelsson låter politiken bestämma

Foto: Sprisse Nilsson
För 23 år sedan startade Ulrika Axelsson en förskola, som hon fortfarande är chef för. Nu kastar hon sig in i nya utmaningar – och håller tummarna för att Centern ska få framgång i valet.
– Det här med politik är ju en stor chansning.

BT - 29 jan 14 kl. 10:23

Obama tog ställning för jämställdhet

Minskad arbetslöshet, men ökade klyftor. Det var några av punkterna som USA:s president Barack Obama tog upp i ett tal till nationen i natt. Talet direktsändes från kongressen vid tretiden i natt svensk tid.

Barometern - 08 dec 16 kl. 06:50

Lista: Så bra betyg får Nybros äldreboenden

Madesjögläntan får bäst betyg, Strandvägen sämst, när Socialstyrelsen låter de äldre tycka till i sin brukarenkät. ”Nu ska vi analysera siffrorna djupare”..

YLE - 27 aug 15 kl. 14:29

Sipilä: Politiker måste tåla kritik

Statsminister Juha Sipilä (C) har kommenterat sannfinländaren Matti Putkonens svarta lista där han räknar upp politiker och medierepresentanter som enligt Putkonen har hetsat mot sannfinländare. Statsministern säger att politiker ska klara av kritik och han uppmanar sina regeringskumpaner att ha is i magen. Matti Putkonen publicerade på onsdagen en lista med 13 personer, främst socialdemokratiska och gröna riksdagsledamöter.

Alliansfritt Sverige - 02 aug 13 kl. 14:02

Här har du nästan tusen orsaker till att KD borde skämmas under Pride (inlägget kan innehålla spår av dildos)

Nu är det Pride och det betyder att vi som varje år sammanställer partiets HBT-fientliga uttalanden. Det gör vi för att påminna en del unga kristdemokrater om vilken sorts parti de faktiskt engagerar sig i vilket de ibland verkar glömma. Dagen: - Det finns inom HBT-grup­pen en väl­digt stor skep­sis mot Krist­de­mo­kra­ter­na, och de bun­tar ofta ihop oss med Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­na, säger Erik Slott­ner.

Skånskan - 21 aug 18 kl. 14:00

Vill skynda med äldreboende

höör Skånska Dagbladet intervjuserie med Höörs toppkandidater går vidare. I dag är det dags för Kristdemokraternas Erik Mårtensson som är tillbaka som nummer ett på partiets lista. Han vill bland annat att de politiska kostnaderna ska minska ytterligare och att det skyndas på med ett kommunalt äldreboende.

YA - 13 aug 14 kl. 04:00

Röda feminister separerar

Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Män ställs mot kvinnor i vänsterns jämställdhetskamp. Den liberala feminismen jobbar i stället för individen.
”De mjuka frågorna försvinner ju, när man ser mer på tekniska delen”.

YLE - 13 jul 16 kl. 08:21

Kvinnliga pionjärer i stan: Arja Alho löste budgetkris medan männen badade bastu

År 1919 började nio kvinnliga pionjärer arbetet i Helsingfors stadsfullmäktige. Först 70 år senare fick en kvinna sitta på ordförandeposterna i stadsstyrelsen och stadsfullmäktige. I vår serie Kvinnliga pionjärer i stan handlar det den här veckan om kvinnornas intåg i Helsingfors stadsstyre.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Ryska centralbanken höjer styrräntan

Den ryska centralbanken höjde på fredagen styrräntan med 25 punkter till 7,75 procent (7,50)..

DI - 30 minuter sedan

Volkswagens leveranser ned 5,4 procent i november

Volkswagen-koncernen levererade 940.900 fordon i november, vilket är 5,4 procent lägre jämfört med året innan..

DI - 15 minuter sedan

Incoax emission tecknas till 64 procent inför notering

Den nyemission som bredbandsteknikföretaget Incoax gjorde inför sin planerade listning på marknadsplatsen Nasdaq First North tecknades till 64 procent och tillför bolaget 15,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Genom erbjudandet har Incoax fått över 200 nya aktieägare..

DI - 15 minuter sedan

New York stämmer varuhus för bly i leksaker

New York stämmer Walmart och Target för att sälja leksaker, smyckeskitet Cra-Z-Jewelz, som innehåller för höga halter bly. Enligt åklagaren har bolagen brutit mot lagen eftersom produkterna innehåller mer än tio gånger den tillåtna nivån. Det rapporterar New York Post.

DI - 15 minuter sedan

InCoax ingår avsiktsförklaring angående avtal med affärspotential på 100 000 – 200 000 lägenheter

InCoax Networks AB ingår avsiktsförklaring, Letter of Intent, med en ledande bredbandsintegratör/distributör..

DI - 30 minuter sedan

Konjunkturoro sänker basmetallpriserna

Basmetallerna tappade mark på veckans sista handelsdag i spåren av kinesiska och europeiska makrodata som spädde på konjunkturoron. Råoljan backade marginellt jämfört med torsdagskvällens nivåer, men handlades fortsatt inom veckans prisintervall..

DI - 45 minuter sedan

Wallenstams vd: Siktar på att behålla produktionsnivån

Fastighetsbolaget Wallenstam har nu nått upp till en takt i byggnation av nya hyresbostäder som bolaget hoppas kunna hålla framöver..

DI - 45 minuter sedan

Analyshuset: Aktierna du ska äga 2019

Med stapplande konjunktur och nerver på helspänn väntar ett tufft börsår 2019. Kepler Cheuvreux har valt ut en portfölj som kombinerar stormskydd med långsiktig potential. Här är analyshusets nordiska favoriter för 2019..

DI - 30 minuter sedan

Pen Concept får order från Gekås Ullared

Spotlight-bolaget Pen Concept Group har fått en order på komplett restauranginredning till GEKÅS Ullared. Affären omfattar design, tillverkning och leverans av möbler och inredning till ett integrerat sportbarskoncept i GEKÅS varuhus..

DI - 1 timme sedan

EMU: Arbetskraftskostnaderna ökar med 2,5 procent

Arbetskraftskostnaderna per timme i euroområdet ökade med 2,5 procent i nominella termer under tredje kvartalet, jämfört med samma kvartal föregående år. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.