Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 11:16

Liknande nyheter

Taggar: Titan, Television, läggs, ner
Dagens Media - 24 sep 18 kl. 11:13

Titan läggs ner

Nent Studios lägger ner produktionsbolaget Titan Television. Åtta personer berörs av beslutet..

YLE - 05 okt 16 kl. 17:08

SVT World läggs ner - men inte i Finland

Sveriges Television lägger ner sin utlandskanal SVT World av kostnadsskäl. Kanalen kan ändå fortsätta i Finland tack vare specialfinansiering. SVT World har tappat abonnenter med åren och Sveriges Television uppger att man inte längre kan bedriva verksamheten på ett ekonomiskt försvarbart sätt.

Resume - 23 apr 14 kl. 20:34

Guld – och Titan!


Volvo Trucks och Forsman & Bodenfors glänser allra mest på Guldäggs-galan.Nu belönas reklamsamarbetet med det prestigefyllda Titan-priset för att ha ”omdefinierat en hel bransch”..

SR - 07 mar 17 kl. 06:00

Magnesium kanske ersätter titan

Ett nytt implantat som bryts ner och försvinner helt och håller på att forskas fram i Sverige. Det handlar om att använda metallen magnesium istället för titan för viss behandling av tänder..

Cornucopia - 08 sep 18 kl. 12:50

SVT belyser varför de bör läggas ner

Vuxendagiset SVT belyste igår efter partiledarnas slutdebatt i den statskontrollerade televisionen, varför Public Service-utredningen har grovt fel i att garantera vuxendagisets fortsatta tvångsfinansierade existens. Agerandet är således positivt och visar varför Public Service bör bantas ner till dels frivillig finansiering och dels kraftigt reduceras i storlek.
Inifrån vuxendagiset i Göteborg.

YLE - 18 jun 14 kl. 16:34

Priskonkurrens sänker SAS - sänkta löner vid Finnair

Det skandinaviska flygbolaget SAS ekonomiska läge är sämre än väntat. Bolaget uppvisar en förlust på över en miljard svenska kronor för årets andra kvartal - eller 120 miljoner euro. Omsättningen sjönk också mer än vad analytikerna hade räknat med.

Sydsvenskan - 20 maj 14 kl. 10:30

"Sydnytt" läggs i malpåse

Sveriges Television lägger programnamnet "Sydnytt" i malpåse. Samma öde drabbar "Blekingenytt". Från den 1 mars nästa år blir de i stälelt SVT Nyheter Skåne respektive SVT Nyheter Blekinge..

IDG - 31 aug 17 kl. 10:20

Project Titan-anställda lämnar Apple – går till Zoox


Medan Apple har skruvat ner målsättningarna för sitt bilprojekt har en rad anställda valt att gå till nystartade företaget Zoox..

Barometern - 22 okt 13 kl. 09:26

Hela Sveriges Television

Medan konkurrenten TV4 drar ner på sin lokala bevakning på platser som Stockholm, Linköping och Borås meddelade det radio- och tv-avgiftsfinansierade bolaget häromdagen att det ska etablera fler lokalredaktioner för att stärka den regionala bevakningen. 27 regionala program ska bli 35! I en tid när mediehus varslar och säger upp personal var och varannan dag är varje redaktionell satsning minst sagt välkommen.

Barometern - 22 okt 13 kl. 09:26

Hela Sveriges Television

Medan konkurrenten TV4 drar ner på sin lokala bevakning på platser som Stockholm, Linköping och Borås meddelade det radio- och tv-avgiftsfinansierade bolaget häromdagen att det ska etablera fler lokalredaktioner för att stärka den regionala bevakningen. 27 regionala program ska bli 35! I en tid när mediehus varslar och säger upp personal var och varannan dag är varje redaktionell satsning minst sagt välkommen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Felicia Margineau lever efter mottot "hakuna matata"

PODD. Uppstickarnas Johanna Snickars och Karin Bäcklund möter Felicia Margineau. Rean som 17-åring anordnade hon en manifestation mot rasism som samlade 10 000 personer.

Dagens Media - 2 timmar sedan

Sara Liljegren blir managing director på Mediamonks

Sara Liljegrens uppgift blir att positionera företagets olika affärsområden: "Mediamonks Stockholm har en enorm potential", säger hon..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Toppkvartal för Netflix

Två miljoner fler prenumeranter än väntat för Stramingjätten – som dessutom meddelade att de kommer att fokusera på fler egna produktioner i framtiden. .

Dagens Media - 3 timmar sedan

Carat vinner Sats

Mediabyrån ska driva gymkedjan Sats digitala resa i Norden..

Dagens Media - 19 timmar sedan

70 marknadsförbund i upprop mot e-privacyförordningen

Svenska Swedma bland dem som har skrivit under: "Förordningen försvårar och omöjliggör för oss".

Dagens Media - 22 timmar sedan

Hur skyddar jag mitt varumärke?

EXPERTEN SVARAR. Vad kan du som annonsör göra för att minimera risken för att synas i sammanhang som är skadliga för varumärket, och hur stort är problemet egentligen? Jonas Olsen, Nordeuropachef på Pubmatic, reder ut..

Dagens Media - Igår: 11:11

Ny OOH-jätte på gång i Storbritannien

Radiogruppen Global har köpt tre utomhusaktörer på kort tid..

Dagens Media - Igår: 09:05

Bidtheater: "Ingen gynnas av Oligopol"

DEBATT. Dominans och bristande transparens ökar riskerna för annonsörer och konsumenter. Bidtheaters Marcus Johansson sin syn på vad som krävs för att ge Facebook och Google en match..

Dagens Media - Igår: 08:27

Facebookintrånget: detta fick hackarna med sig

Färre konton har drabbats av intrånget än vad som befarades – men hela 29 miljoner Facebookanvändare har fått sina personuppgifter stulna..

Dagens Media - Igår: 08:00

Microsofts medgrundare död

Bill Gates om Paul Allens bortgång: "Mitt hjärta brister"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.