DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 18:22

DI - 24 sep 18 kl. 11:00

AAK AB bjuder in till kapitalmarknadsdagAAK AB bjuder härmed in analytiker, investerare och media till kapitalmarknadsdag den 21 november på konferenshotellet Eriksberg i Trensum, Blekinge. AAK:s VD och koncernchef Johan Westman kommer tillsammans med finansdirektör Fredrik Nilsson och marknadsdirektör Anne Mette Olesen att uppdatera representanter från finansmarknad och media om AAK:s strategi, verksamhet och finansiella utveckling samt företagets framsteg inom hållbarhetsområdet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AAK AB, Eriksberg, Trensum, AAK, VD, Johan Westman, Fredrik Nilsson, Anne Mette Olesen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AAKAB , bjuderin till , kapitalmarknadsdag
DI - 13 nov 14 kl. 10:19

AAK: Danske höjer riktkursen

AAK, Aarhus Karlshamn, får se sin riktkurs höjd till 480 kronor från tidigare 450 kronor av Danske Bank efter bolagets kapitalmarknadsdag i Karlshamn den 12 november. Rekommendationen är fortsatt köp..

Dagens PS - 31 jan 19 kl. 07:09

AFV bjuder på skållhet aktieduo

Affärsvärlden rekommenderar köp av Lyko och AAK i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Kappahl och lämnar säljråd för Sensys Gatso, där den sistnämnda rekommendationen blev känd redan på onsdagen. Hårvård och skönhetsbolaget Lyko är en av e-handelsboomens få tillväxtraketer som kan lyckas bygga skyddsvallar kring den framtida lönsamheten.

DI - 28 feb 12 kl. 13:42

Chans till jackpott vid Hexagons kapitalmarknadsdag

Hexagonchefen Ola Rollén bjuder in ett 80-tal analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag i spelstaden Las Vegas..

DI - 23 feb 18 kl. 15:20

Inbjudan till Clavisters kapitalmarknadsdag 2018

Örnsköldsvik, Sverige. 23:e februari, 2018. Clavister (CLAV: NASDAQ), en ledande leverantör av högpresterande nätverkssäkerhet, bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag den 22:a mars 2018.

DI - 18 apr 18 kl. 14:07

Inbjudan till Q1-presentation samt kapitalmarknadsdag 2018

THQ Nordic bjuder härmed in investerare, aktieägare, analytiker och media att delta vid en presentation av bolagets Q1-rapport samt kapitalmarknadsdag onsdagen den 16 maj på Berns, Berzelii Park, Stockholm..

PrivataAffärer - 09 jan 19 kl. 14:29

”AAK ett bra ställe att gömma sig på”

Investmentbanken, som nu rekommenderar behåll, pekar i analysen främst på att aktien har backat med 20 procent från toppen i slutet av september. Men rekommendationshöjningen motiveras även med bolagets defensiva kvaliteter. ”Vi tror också att AAK erbjuder attraktiva egenskaper i en värld med växande global osäkerhet; de senaste sju åren har AAK aldrig levererat en årlig ebit-tillväxt mindre än 9 procent”, skriver ABG i analysen.

BT - 25 maj 12 kl. 11:08

AAK köper i USA

Aarhus Karlshamn (AAK), som tillverkar specialfetter, köper amerikanska Oasis Foods Company med en omsättning på 925 miljoner kronor och 160 anställda. Bolaget som är baserat i Hillside, New Jersey, tillverkar bland annat oljor, margarin, bredbara smörblandningar, vinäger, majonnäs och såser, enligt ett pressmeddelande från AAK.
Affären väntas få en "begränsad påverkan" på AAK:s rörelseresultat 2012.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 14 kl. 09:11

AAK köper i Colombia

Fettbolaget Aarhus Karlshamn (AAK) köper colombianska Fanagra med 155 anställda och en omsättning i fjol på motsvarande cirka 270 miljoner kronor. Fanagra är specialiserat på vegetabiliska oljor och fetter inom bagerisegmentet, skriver AAK i ett pressmeddelande. Affären väntas få en "begränsad inverkan" på AAK:s rörelseresultat för 2014..

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 09:08

AAK köper i Colombia


Fettbolaget Aarhus Karlshamn (AAK) köper colombianska Fanagra med 155 anställda och en omsättning i fjol på motsvarande cirka 270 miljoner kronor. Fanagra är specialiserat på vegetabiliska oljor och fetter inom bagerisegmentet, skriver AAK i ett pressmeddelande.Affären väntas få en "begränsad inverkan" på AAK:s rörelseresultat för 2014..

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 14 kl. 09:08

AAK köper i Colombia


Fettbolaget Aarhus Karlshamn (AAK) köper colombianska Fanagra med 155 anställda och en omsättning i fjol på motsvarande cirka 270 miljoner kronor. Fanagra är specialiserat på vegetabiliska oljor och fetter inom bagerisegmentet, skriver AAK i ett pressmeddelande.Affären väntas få en "begränsad inverkan" på AAK:s rörelseresultat för 2014..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Uppgifter: May bör avgå om tre månader, enligt hennes ministrar

Theresa May borde lämna sin post senast om tre månader enligt ministrar i hennes regering, erfar The Guardian..

DI - 15 minuter sedan

Europabörser: Stark avslutning på veckan

Europabörserna handlades svagt uppåt på fredagen medan rapporter satte avtryck i enskilda aktier. Positiva toner kring handelsförhandlingarna mellan USA och Kina bidrog till viss optimism. Regionala Stoxx 600 var upp 0,2 procent..

DI - 15 minuter sedan

34-åring slipper megaskattesmocka

Den 34-årige stockholmare som krävdes på närmare en halv miljard kronor i skatt har prutat ned beloppet till 335 000 kronor, något som Dagens Nyheter var först med att rapportera om. Glädjen grumlas möjligen något av en förseningsavgift på 3 750 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Kise och Kjos innehav i Norwegian minskar med över 6 procent

Bjørn Kjos och Bjørn Kises bolag HBK Holding andel i Norwegian minkar från 24,7 till 18,5 procent i och med nyemissionen, enligt ett börsmeddelande från Oslo Börs..

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörser: ISS upp i Köpenhamn på starka utsikter för 2019

De nordiska börserna steg på fredagen och samlingsindexet vinx 30 ökade 0,7 procent till nivån 929. .

DI - 45 minuter sedan

Uppåt i New York efter tecken på framsteg i handelssamtalen

USA-börserna steg på fredagen när marknaden tog fasta på positiv rapportering om handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 45 minuter sedan

Intrum säljer del av spansk fastighetsportfölj enligt plan

Intrum har fullbordat refinansieringen av den fastighetsportfölj som förvärvades av spanska Ibercaja Banco i december i fjol. Kredithanteraren har även sålt en del av aktierna i det bolag som äger portföljen till en medinvesterare, i enlighet med kommunicerad plan..

DI - 1 timme sedan

Rekyl för banker – OMXS30 uppåt för nionde veckan i rad

OMXS30 går mot nionde uppgångsveckan i rad på fredagen, där bankerna rekylerade upp efter tunga ras tidigare i veckan..

DI - 1 timme sedan

Experter: Krävs mer om Swedbank verkligen vill få upp korten på bordet

Den utredning som Swedbank har beställt om misstänkt penningtvätt i Baltikum är för begränsad för att inge förtroende, anser en expert. Valet av revisor kan dessutom väcka misstankar om partiskhet. En annan bedömare anser att banken, om den vill, kan berätta mer om vad den gjort..

DI - 1 timme sedan

Sluta curla bankcheferna

Storbankerna har tilldelats privilegier som vanliga företag bara kan drömma om och har tackat genom att utsätta svensk ekonomi för stora risker. Krisen i Swedbank är det senaste exemplet på att bankdirektörerna skulle må bra av en strängare uppfostran. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.