SVT > Inrikes

Friday, 19 October, 01:36

SVT - 24 sep 18 kl. 10:48

S bryter praxis och röstar på V:s kandidat som andre vice talmanSocialdemokraterna tänker rösta på Vänsterpartiets kandidat i valet av vice talman i dag, det meddelade Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman på en presskonferens..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Vänsterpartiets, Socialdemokraternas, Anders Ygeman

Dela artikeln

3743 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S bryter, praxisoch , röstar, V:s, kandidatsom , andre vice talman
SmålandsPosten - 21 maj 14 kl. 00:30

Hästar mer än bara en hobby

Det påstås att Sverige har näst flest hästar per invånare i hela Europa. Den svenska hästnäringen sysselsätter närmare 25 000 personer fördelade på 7 500 företag: allt från stora riksanläggningar som Strömsholm till hovslagare, veterinärer och tränare. Likväl betraktas hästar som hobby snarare än seriös verksamhet.

DN - 18 sep 14 kl. 11:39

Statsvetare: praxis för talmän kan ändras

Den 29 september röstar Sveriges riksdag om vilka som blir nya talmän. Praxis är att talmännen kommer från de fyra största partierna, men enligt statsvetaren Marja Lemne kan praxis ändras..

YLE - 08 jun 15 kl. 12:54

Aminoff: Hästar ska inte stå i garage som bilar

Ryttare Jessica Aminoff låter sina hästar beta och umgås med varandra, medan många ställer sina hästar i stallet som bilar. Hon anser också att finländare borde äta mera hästkött. Jessica Aminoff från Billnäs ridcentrum bytte ut stallet mot studion då hon gästade Sportmåndag (8.

Kristianstadsbladet - 19 sep 13 kl. 10:08

Mazzy Star återvänder efter 17 år

När Mazzy Star släpper ett nytt album är det som att vara tillbaka i 90-talet. Ett band som tar sig tid är tillbaka.
Få band har så hängivna men tystlåtna följare som Mazzy Star.

Trelleborgs Allehanda - 19 sep 13 kl. 10:08

Mazzy Star återvänder efter 17 år

När Mazzy Star släpper ett nytt album är det som att vara tillbaka i 90-talet. Ett band som tar sig tid är tillbaka.
Få band har så hängivna men tystlåtna följare som Mazzy Star.

Resume - 13 sep 13 kl. 09:13

Star Alliance ? ingen policy att måla över logga


Resumé kunde igår berätta att Thai Airways målade över sin logga på ett plan som kanade av banan vid Bangkok. Flygbolagets talesperson uppgav att det är praxis i branschen att måla över logotyper eller andra detaljer vid olyckor. Flygnätverket Star Alliance håller inte med..

Posh24 - 19 jul 11 kl. 17:03

Kändisarna som bryter mot klädkoden!

Det är verkligen skönt att se att även om du är en superkändis, är det ok att bära samma kläder flera gånger. Vilken lättnad! Precis som oss, har kändisar som Keira Knightley, Kate Bosworth och Jessica Alba också sina favoriter i garderoben som de inte kan sluta använda!

GT - 20 feb 16 kl. 20:54

Han bryter tystnaden om färjebranden

159 personer dog i samband med brandkatastrofen på Scandinavian Star 1990. Nu bryter fallets förundersökningsledare tystnaden efter 26 år - och minskar kraftigt kretsen av misstänkta personer, skriver danska Politiken. – Det måste ha varit noga planlagt.

Expressen - 23 sep 17 kl. 14:18

Harrison Ford bryter tystnaden om romansen med Carrie Fisher

Harrison Ford och Carrie Fisher hade en relation under inspelningarna av Star Wars, avslöjade Fisher i en självbiografi förra året.Nu bryter Harrison Ford tystnaden om den numera avlidna skådespelaren.– Det var konstigt, säger han till GQ..

GT - 20 feb 16 kl. 20:54

"Scandinavian Star- branden var anlagd"

159 personer dog i samband med brandkatastrofen på Scandinavian Star 1990. Nu bryter fallets förundersökningsledare tystnaden efter 26 år - och menar att branden var anlagd, skriver danska Politiken. .

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

9 600 ansökningar – ändå 137 tomma platser på polisutbildningen

Många platser på Polishögskolan gapar tomma trots rekordmånga sökande. Men tillsammans med Rekryteringsmyndigheten ser polisen om man kan förändra ansökningsprocessen. – Vi tittar konstant på om vi kan göra saker bättre, säger Sofie Engström, kommunikationschef på Rekryteringsmyndigheten..

SVT - 4 timmar sedan

Morgan Johansson (S): ”För få klarar testerna till polisutbildningen”

Tillräckligt många sökande klarar inte antagningstesterna. Det är den främsta anledningen till att Polishögskolan inte klarar att fylla platserna, tror inrikesminister Morgan Johansson (S)..

SVT - 5 timmar sedan

Forskaren: Därför är det viktigt att tjejer intresserar sig för teknik

Svenska tjejers intresse för teknik störtdyker under högstadiet. Medan hela 86 procent är intresserade när de går i femman är bara 37 procent intresserade i nian. Det visar statistik från Skolinspektionen..

SVT - 5 timmar sedan

Drottning Silvia: ”Jag beundrade hennes djupa engagemang”

På bokmässan i Göteborg, på slottet och under deras arbeten för barns rättigheter. ”Jag hade förmånen att träffa henne vid flera tillfällen”, skriver drottning Silvia om den nyligen avlidna Lisbeth Palme, som hon minns med beundran..

SVT - 8 timmar sedan

Sverige förbereder sig för värsta brexit

Nu intensifieras de svenska förberedelserna för om britterna kraschar ut ur EU. – Sannolikheten för att det blir en hård brexit har definitivt ökat, säger handelsminister Ann Linde (S)..

SVT - 8 timmar sedan

SVT:s politikreporter: ”Ingenting ska uteslutas i det här läget”

Än syns inget ljus i tunneln för en potentiell ny regering. Just nu har Stefan Löfven (S) i uppdrag att försöka få fram ett alternativ som kan tolereras av riksdagen. Men vad händer om han misslyckas?

SVT - 10 timmar sedan

Unicefs ordförande: ”Hon var en stark röst för barnens rätt”

– Lisbet Palme har ägnat hela sitt yrkesliv åt barnens rättigheter. Hon var en stark röst. Det säger Maj-Inger Klingvall, ordförande för Unicef Sverige..

SVT - 11 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Hade många fina samtal med Lisbeth Palme”

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven möter nyheten om Lisbeth Palmes bortgång genom att hylla henne i ett skriftligt meddelande. ”Det är med stor sorg jag tagit emot beskedet om Lisbeth Palmes bortgång” skriver han, rapporterar TT..

SVT - 11 timmar sedan

C-toppen trött på interna kritiken: Rättning i ledet

Centerpartiet har fått hård kritik efter att de inte velat släppa fram en regering bestående av enbart Moderaterna och Kristdemokraterna. Nu anklagar Centerpartiets andre vice ordförande, Fredrick Federley, ytterkanterna i de andra partierna för att vilja splittra Alliansen..

SVT - 12 timmar sedan

Lisbeth Palme har avlidit

Lisbet Palme, tidigare statsminister Olof Palmes änka, har avlidit efter en tids sjukdom, meddelar familjen rapporterar TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.