DN > Nyheter

Tuesday, 18 December, 14:18

DN - 24 sep 18 kl. 09:34

Sista dagen i rättegången mot KulturprofilenI dag avslutas rättegången mot Kulturprofilen, som misstänks ha utsatt en kvinna för två våldtäkter. Efter att förhör och vittnesmål genomförts väntar nu parternas slutanföranden..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kulturprofilen

Dela artikeln

405 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista dagen i rättegångenmot , Kulturprofilen
SR - 19 sep 18 kl. 06:00

Rättegången inleds mot Kulturprofilen

I dag börjar rättegången mot den så kallade "kulturprofilen" i Stockholms tingsrätt. Åtalet gäller två fall av misstänkt våldtäkt. Kulturprofilen själv nekar till anklagelserna.

Helsingborgs Dagblad - 19 sep 18 kl. 06:28

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds inom kort i Stockholms tingsrätt. Mannen som har kopplingar till Svenska Akademien misstänks för våldtäkt, men nekar själv till brott. Medieintresset är stort inför rättegången.

Sydsvenskan - 19 sep 18 kl. 06:28

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds nu i Stockholms tingsrätt. Mannen som har kopplingar till Svenska Akademien misstänks för våldtäkt, men nekar själv till brott. Medieintresset är stort inför rättegången.

SVT - 19 sep 18 kl. 09:15

Nu inleds rättegången – bakom stängda dörrar

Rättegången mot den så kallade Kulturprofilen har under onsdagsmorgonen precis inletts. Han åtalas för två våldtäkter och totalt sju personer väntas vittna mot honom. Mannen nekar mot alla anklagelser.

SVT - 09 nov 18 kl. 11:30

Katarina Frostenson åberopas som vittne i rättegången mot Kulturprofilen

Akademi-ledamoten Katarina Frostenson åberobas som vittne i rättegången mot den så kallade Kulturprofilen, det rapporterar Dagens Nyheter. Katarina Frostenson är gift med Kulturprofilen som dömts till fängelse för våldtäkt i tingsrätten..

DN - 18 sep 18 kl. 21:49

Rättegången mot Kulturprofilen inleds – misstänks för två våldtäkter

På onsdagen startar rättegången mot den så kallade Kulturprofilen, som misstänks ha utsatt en kvinna för två våldtäkter. Han nekar till anklagelserna och advokaten dömer ut bevisningen. – Målsäganden är enligt min bedömning mycket trovärdig och tillförlitlig i sina uppgifter, säger kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz..

GöteborgsPosten - 19 sep 18 kl. 08:15

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds inom kort i Stockholms tingsrätt. Mannen som har kopplingar till Svenska Akademien misstänks för våldtäkt, men nekar själv till brott..

UNT - 19 sep 18 kl. 08:24

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds nu i Stockholms tingsrätt..

DN - 19 sep 18 kl. 11:06

Rättegången mot Kulturprofilen inleds i dag

DN var på plats när rättegången mot Kulturprofilen inleddes..

DN - 20 sep 18 kl. 10:00

Sju vittnen hörs i dag i rättegången mot Kulturprofilen

På torsdagen sker vittnesförhör i rättegången där Kulturprofilen åtalats för två våldtäkter. Personer som den målsägande kvinnan anförtrott med sin berättelse ska höras bakom rättssalens stängda dörrar..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Disney anklagas för kolonialism i samband med frasen ”Hakuna matata”

Disney registrerade uttrycket ”hakuna matata” som ett eget varumärke i samband med ”Lejonkungen” 2003. Inför nypremiären av den tecknade långfilmen anklagas nu företaget för kolonialism och rån i ett upprop. .

DN - 1 timme sedan

Gripande hävt efter intrång på skyddsobjekt i Bålsta

En person greps i söndags efter att ha vistats utan tillstånd på ett militärt skyddsobjekt i Bålsta utanför Stockholm. Nu har gripandet hävts, rapporterar  SR P4 Uppland..

DN - 2 timmar sedan

Utrymning efter containerexplosion i Malmö

Innehållet i en container har exploderat på ett företagsområde i Malmö. Allmänheten uppmanas att hålla sig borta..

DN - 2 timmar sedan

Ny roll för Alicia Vikander i Netflixserie

Svenska Oscarsvinnaren Alicia Vikander har fått en ny roll. I strömningstjänsten Netflixs nya tv-serie ”The dark crystal: age of resistance” ingår hon i en stjärnspäckad röstensemble..

DN - 23 timmar sedan

Bästa bubblet till jul- och nyårsfesterna

DN:s Alf Tumble tipsar om champagne och mousserande viner..

DN - 5 timmar sedan

”Jag har ett bra liv trots mina åtta diagnoser”

Bokaktuella Melika Zakariae vill få andra unga att inse att livet aldrig är kört..

DN - 6 timmar sedan

Nisse: Tomteträngsel och julefrid i fjärran östern

Kåseri. I Hongkong får man speja noga för att hitta något som alls skvallrar om Kristi födelse i det mäktiga överdådet av tomtar, snö, granar och julklappar. .

DN - 7 timmar sedan

Vapenvila i Jemen över på några minuter

Vid midnatt till tisdag ingick de stridande parterna i Jemen en vapenvila i hamnstaden Hodeidah för att hjälpsändningar ska nå den katastrofalt utsatta civilbefolkningen. Minuter senare bröts den..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.