DN > Nyheter

Wednesday, 20 February, 16:41

DN - 24 sep 18 kl. 09:34

Sista dagen i rättegången mot KulturprofilenI dag avslutas rättegången mot Kulturprofilen, som misstänks ha utsatt en kvinna för två våldtäkter. Efter att förhör och vittnesmål genomförts väntar nu parternas slutanföranden..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kulturprofilen

Dela artikeln

405 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista dagen i rättegångenmot , Kulturprofilen
Helsingborgs Dagblad - 19 sep 18 kl. 06:28

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds inom kort i Stockholms tingsrätt. Mannen som har kopplingar till Svenska Akademien misstänks för våldtäkt, men nekar själv till brott. Medieintresset är stort inför rättegången.

Sydsvenskan - 19 sep 18 kl. 06:28

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds nu i Stockholms tingsrätt. Mannen som har kopplingar till Svenska Akademien misstänks för våldtäkt, men nekar själv till brott. Medieintresset är stort inför rättegången.

SVT - 19 sep 18 kl. 09:15

Nu inleds rättegången – bakom stängda dörrar

Rättegången mot den så kallade Kulturprofilen har under onsdagsmorgonen precis inletts. Han åtalas för två våldtäkter och totalt sju personer väntas vittna mot honom. Mannen nekar mot alla anklagelser.

SR - 19 sep 18 kl. 06:00

Rättegången inleds mot Kulturprofilen

I dag börjar rättegången mot den så kallade "kulturprofilen" i Stockholms tingsrätt. Åtalet gäller två fall av misstänkt våldtäkt. Kulturprofilen själv nekar till anklagelserna.

SVT - 09 nov 18 kl. 11:30

Katarina Frostenson åberopas som vittne i rättegången mot Kulturprofilen

Akademi-ledamoten Katarina Frostenson åberobas som vittne i rättegången mot den så kallade Kulturprofilen, det rapporterar Dagens Nyheter. Katarina Frostenson är gift med Kulturprofilen som dömts till fängelse för våldtäkt i tingsrätten..

Dagens PS - 4 timmar sedan

Rättegången mot profilen skjuts upp

Rättegången mot Fingerprint Cards storägare och ordförande Johan Carlström skjuts återigen upp. Stockholms tingsrätt meddelar att rättegången planeras till någon gång under hösten, i stället för nu i mars. Det skriver Dagens industri.

DN - 18 sep 18 kl. 21:49

Rättegången mot Kulturprofilen inleds – misstänks för två våldtäkter

På onsdagen startar rättegången mot den så kallade Kulturprofilen, som misstänks ha utsatt en kvinna för två våldtäkter. Han nekar till anklagelserna och advokaten dömer ut bevisningen. – Målsäganden är enligt min bedömning mycket trovärdig och tillförlitlig i sina uppgifter, säger kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz..

GöteborgsPosten - 19 sep 18 kl. 08:15

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds inom kort i Stockholms tingsrätt. Mannen som har kopplingar till Svenska Akademien misstänks för våldtäkt, men nekar själv till brott..

UNT - 19 sep 18 kl. 08:24

Nu inleds rättegången mot "kulturprofilen"

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen inleds nu i Stockholms tingsrätt..

DN - 19 sep 18 kl. 11:06

Rättegången mot Kulturprofilen inleds i dag

DN var på plats när rättegången mot Kulturprofilen inleddes..

DN - 20 sep 18 kl. 10:00

Sju vittnen hörs i dag i rättegången mot Kulturprofilen

På torsdagen sker vittnesförhör i rättegången där Kulturprofilen åtalats för två våldtäkter. Personer som den målsägande kvinnan anförtrott med sin berättelse ska höras bakom rättssalens stängda dörrar..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Kulturprofilen anklagar hovrätten för ”grovt rättegångsfel”

På onsdagen tog Högsta domstolen upp målet kring kulturprofilen Jean-Claude Arnault. Men bara timmar tidigare anklagade mannen hovrätten för ”grovt rättegångsfel” och jäv. Högsta domstolen har nu beslutat att Svea hovrätt skyndsamt ska yttra sig i frågan..

DN - 1 timme sedan

”Skärp straffet för att förhindra utvisningar”

En tio gånger större bötessumma skulle fungera avskräckande..

DN - 45 minuter sedan

”De som stoppar utvisningar visar civilkurage”

Unga kvinnan som vägrade sätta sig i planet gjorde rätt..

DN - 45 minuter sedan

Guide till VM-sprinten – första medaljerna ska delas ut

VM inleds med sprinttävlingar. Stor blågul medaljchans, framför allt på damsidan men kanske en av de större chanserna även på herrsidan för svensk del. Här är en liten guide..

DN - 1 timme sedan

Konstrecension: Det osynliggjorda får värdigheten tillbaka på Färgfabriken

Theresa Traore Dahlberg har belönats med Beckers konstnärsstipendium och en utställning på Färgfabriken. Sevärt i alla bemärkelser, tycker Jessica Kempe..

DN - 1 timme sedan

Sjukhusledning beklagar att kvinna blev sexuellt ofredad

I höstas blev en kvinna sexuellt ofredad av en manlig patient som hon delade rum med på Karolinska i Solna. I ett yttrande till Justitieombudsmannen beklagar sjukhusledningen det inträffade..

DN - 1 timme sedan

UBS får böta 40 miljarder efter penningtvätt

En fransk domstol har funnit schweiziska banken UBS skyldig till penningtvätt av intäkter från skatteflykt. Banken döms att betala böter uppgående till 3,7 miljarder euro, motsvarande 40 miljarder kronor..

DN - 3 timmar sedan

DN listar: Sveriges fem största framgångar i Europa League

Malmö FF har tagit sig till 16-delsfinal mot Chelsea i Europa League. Men MFF är inte det enda lag som lyckats i Europa League eller Uefacupen som var turneringens föregående namn fram till 2009/2010. DN listar de fem största framgångarna för svenska klubbar i turneringen..

DN - 4 timmar sedan

Engla Höglunds syster kritisk mot SVT: ”De förstår inte vilken chock det är”

Sol Höglund, syster till mördade Engla Höglund, kritiserar SVT för bristande hänsyn.  Anledningen är delar i en ny dokumentär, där mördaren intervjuas och inspelningar från rättegången spelas upp. Ansvarig utgivare på SVT menar att ett misstag skett och ber nu om ursäkt..

DN - 5 timmar sedan

Skidskyttelandslagets bagage är framme efter förseningar

Skidskyttelandslaget befinner sig på EM i Belarus. Men resan dit var inte problemfri då deras bagage blev försenat. Nu har utrustningen kommit fram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.