Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 20 February, 06:12

Sydsvenskan - 24 sep 18 kl. 09:12

På röd gryning följer ruggigt väder – och frostEtt par ruskiga dagar med vindar från norr, lokala köldknäppar och halka väntar Skåne..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: röd, gryning, följer, ruggigt, väderoch , frost
Helsingborgs Dagblad - 24 sep 18 kl. 09:12

På röd gryning följer ruggigt väder – och frost

Ett par ruskiga dagar med vindar från norr, lokala köldknäppar och halka väntar Skåne..

YA - 23 sep 13 kl. 20:18

Med mörkret följer olyckor

Foto: Mark Hanlon
Tre miljarder kronor per år ? så mycket kostar viltolyckorna det svenska samhället. Nu satsar Motormännens riksförbund på att informera Ystadsborna om hur man kan skydda sig.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD:s succéval – får två mandat i EUSå följer du valetMandatfördelning enligt Valus siffror

SVERIGE. Under söndagen ska svenska folket välja sina 20 representanter till Europaparlamentet. Klockan 21.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:06

Vem släppte in nazisterna?

Svenskarnas parti befäster länets position som ett brunt delta. Barometern följer ett parti som vill skapa svenska oaser på landsbygden, en form av etniskt homogena livsrum. Vi är på väg hem till en nazist.

BT - 18 okt 13 kl. 18:06

Le Pen på besök hos Åkesson

Sverigedemokraterna överväger samarbete med franska Front National och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet efter valet nästa år om SD lyckas komma in. På fredagen träffade SD-ledaren Jimmie Åkesson Front Nationals ledare Marine Le Pen i Stockholm. - Front National har inlett en sund resa med Marine Le Pen som ledare jämfört med tidigare, säger Åkesson till TT.

YLE - 11 nov 14 kl. 11:28

Att läsa är både roligt och nyttigt

Inom ramen för projektet "Kura gryning" får eleverna delta i både sagostund och tillhörande diskussion. -Tema för i år är "Troll i Norden" och vi har valt att lyfta fram Tove Jansson och Mumintrollen, säger Gun-Britt Tallbäck, ordförande för Pohjola-Norden i Korsholm.Tis 11.

YLE - 01 feb 17 kl. 16:37

Framtidens jägare bor i städerna

Allt fler jägare bor i städer och är beredda att betala för till exempel ett jaktveckoslut med kompisarna. Ändrade jaktvanor skapar nya företag på landsbygden som kan syssla med allt från jaktupplevelser till viltsafari och slakteritjänster. Ungefär två tredjedelar av Finlands drygt 300 000 jägare bor nära sina jaktmarker.

Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 07:40

Nytt ljus på Célines mörker

Foto: Michel Lipchitz
?Resa till nattens ände? av Louis-Ferdinand Céline är en rasande uppgörelse med världen.

Nerikes Allehanda - 12 jan 14 kl. 05:03

Här är Vänsterpartiets kandidat att leda EU-kommissionen

Alexis Tsipras från Grekland blir Vänsterpartiets kandidat till EU-kommissionens ordförande, vid valet till EU-parlamentet i maj. Chansen att Alexis Tsipras blir utsedd att leda EU-kommissionen är obefintlig. Han chanser ligger ungefär i nivå med Jonas Sjöstedts chanser att bli Sveriges statsminister efter riksdagsvalet i september.

Sydsvenskan - 09 mar 15 kl. 04:00

Politiken överröstar schlagern

I Spanien är det där med Melodifestivalen ingen stor sak. Det finns så mycket annat som är viktigare att analysera på landets arbetsplatser och barer än om det var rätt låt som vann i Festival de la Canció de Eurovisió, som schlagertävlingen kallas här i Spanien. Just detta år står politiken i fokus.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”En dag kom de med en balja kokande vatten som de hällde över kvinnan och hennes barn.”

Irene Kruse, humanitär rådgivare för Läkare utan gränser..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Japan får kritik för långa häktestider

Rättighetsorganisationerna FIDH och CPR ser frihetsberövandet av före detta Nissanchefen Carlos Ghosn som ett exempel på brister i det japanska rättssystemet. Ghosn frihetsberövades den 19 november, och har fått avslag på flera ansökningar om att släppa.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Högsta domstolen stoppar avrättning

Delstaten Texas förbjuds att avrätta en man som dömts för att ha mördat ett affärsbiträde i Houston 1980. USA:s högsta domstol slog på tisdagen fast att 59-årige Bobby Moore har en intellektuell funktionsnedsättning och därför inte kan avrättas. Domstol.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Nytt steg för Trumps rymdförsvar

USA:s president Donald Trump har undertecknat ett direktiv för att inleda den långa vägen mot inrättandet av en ny försvarsgren, inriktad på rymden. Den ska ligga under flygvapnets paraply, på liknande sätt som marinkåren fungerar under flottan. Trumpad.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Mystisk "vit dvärg" hittad

En amatörforskare har hittat den kallaste och äldsta vita dvärgstjärna som människan hittills skådat, rapporterar Nasa. Den är omgiven av ringar, vilket sådana himlakroppar inte brukar vara. "Denna stjärna utmanar verkligen våra antaganden om hur planet.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Insats mot illegala Amazonasgruvor

Peru har inlett en insats för att sätta stopp för illegala guldgruvor i Madre de Dios i Amazonas. Gruvorna leder till bland annat regnskogsskövling och föroreningar. 1 500 poliser och soldater skickas till området under ett två månader långt undantagsti.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fords lastbilar backar ur Sydamerika

Den amerikanska fordonsjätten Ford stänger sin fabrik i São Bernardo do Campo i södra São Paulo i Brasilien. Det innebär också att Ford slutar att marknadsföra sina tunga lastbilar i Sydamerika. Fabriken med 2 800 anställda tillverkar också Ford Fiesta.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Efter it-haveri: AF-chefen måste förklara sig

Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg kallas till riksdagens arbetsmarknadsutskott efter ett it-haveri på myndigheten, rapporterar SVT Nyheter. Flera tusen arbetssökande kan ha fått sina aktivitetsstöd indragna till följd av ett fel i Arbet.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Dubbelt mållöst i Champions League

Bayern München försökte i första halvlek – sedan parkerades bussen på Anfield. Efter det mållösa mötet med Liverpool väntar nu en sprakande Champions League-retur i mitten av mars. Mållöst blev det även i åttondelsfinalen mellan Lyon och Barcelona.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

IS-kvinna kan bli av med medborgarskap

Den 19-årig brittiska kvinnan Shamima Begum som reste till Syrien som 15-åring för att ansluta sig till terrorrörelsen IS kan bli av med sitt medborgarskap, rapporterar brittiska medier. Enligt kvinnans advokat har hennes familj fått beskedet av det bri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.