Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 October, 21:29

Expressen - 24 sep 18 kl. 09:00

Förra ledarens hälsning: ”Var inte nyttiga idioter”Att släppa fram SD till respekterade poster i staten är att bli lakejer till den auktoritära populismen. Det hälsar den tidigare, folkpartistiska partiledaren Maria Leissner sina kolleger inför måndagens talmansval – där alliansen sagt att de ska lägga ner sina röster i valet av andra vice talman, där Björn Söder (SD) står nominerad. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, Maria Leissner, Björn Söder

Dela artikeln

2174 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förra ledarens, hälsningVar inte , nyttiga, idioter
Cornucopia - 15 mar 15 kl. 15:18

Putinavgörandets stund närmar sig

"Min erfarenhet att när det gäller rysk nyhetsförmedling, så kan de blåljuga precis hur som helst. De kan skicka ut hur många dimridåer som helst." - Kristian Gerner till Schibsted/SvDI morgon ska man fira invasionen och annekteringen av Krim i Moskva, där krimbor, inklusive närvarande ryska militärer, fick rösta mellan JA till Ryssland eller alternativet NEJ till Ukraina.

Nyan - 26 feb 16 kl. 07:32

Idrottsministern anmäler Inter-inlägg till bollförbundet

Idrottsminister Tony Asumaa (Lib)  vänder sig till Finlands bollförbund efter Inter lagledarens twitter-inlägg om att skänka Åland till Finland. På sin Facebook-sida publicerar ministerna hela brevet han skickat till förbundet.

 

Läs artikel om Inter-ledarens tweet genom att klicka här!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Älgen Sune rymde men kom hem till parken igen

När den stora granen blåste sönder staketet la älgarna Sune och Ragnar benen på ryggen och drog från älgparken.Men efter nästan en månad på rymmen är Sune hemma igen – men Ragnar saknas fortfarande..

Expressen - 30 minuter sedan

Vännen om Kamprads sorg efter sitt sista möte på Ikea

Ingvar Kamprad var dumsnål så att det skadade honom samtidigt som han var omtänksam mot andra. I en ny bok berättar Ikea-grundarens närmsta medarbetare öppenhjärtligt om entreprenören som aldrig ville skiljas från livsverket han byggt upp under nästan 75 år. Bilden som målas upp är tydligt: Familjen och vännerna var viktiga, men inget var viktigare än Ikea..

Expressen - 30 minuter sedan

Camillas drömhus brann ner – vann 11,4 miljoner

I vintras köpte Camilla Elfstedt, 37, och hennes man sin drömgård, strax utanför dalsländska Bäckefors. Kort därefter brann huset ner till grunden.Men nu har lyckan vänt.

Expressen - 45 minuter sedan

Ungdomar skadade efter bråk vid köpcenter

Flera personer ska ha varit inblandade i ett bråk vid ett köpcenter i Kalmar.Polisen anträffade två ungdomar skadade på platsen. – Vi håller på att utreda vad som hänt, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Starka stödet för Denis – över 100 000 har reagerat

Expressens artikel om föräldralöse Denis, 6, som ska utvisas till Ukraina har väckt starka reaktioner.Ett upprop för att stoppa utvisningen har skrivits under av mer än 16 000 personer –och på Facebook har artikeln fått nästan 120 000 interaktioner.– Väldigt många jurister har hört av sig, berättar pojkens gode man, Midia Soufi..

Expressen - 1 timme sedan

Här är kommunerna där SD tar makt efter valet

Sverigedemokraterna har sitt starkaste fäste i Sydsverige – men hur mycket inflytande partiet får skiljer sig mellan olika kommuner. I Hörby får SD störst makt av alla. Samma sak kan nu hända i Sölvesborg.

Expressen - 1 timme sedan

13-årig flicka försvunnen – efter föräldrarnas mystiska död

13-åriga Jayme Closs, är försvunnen sedan natten till måndag. Hennes föräldrar hittades skjutna till döds i familjens hus i Wisconsin i USA, och sedan dess har ingen sett den 13-åriga dottern, rapporterar Abc Chicago..

Expressen - 5 timmar sedan

Falafelingrediens återkallas – innehåller farligt färgämne

Grönsaken majrova, som ofta används som ingrediens till falafel, återkallas från flera restauranger i Malmö.En inspektion visar att grönsaken innehåller cancerogena ämnen.– Detta ämne används för att färga avloppsvatten för att upptäcka vattenläckor på ledningsnät, säger Maria Svensson, livsmedelsinspektör på miljöförvaltningen i Malmö stad, i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Advokaten: Gunilla Persson har inte talat med mig

Gunilla Persson vill att Leif GW Persson ska ställas inför rätta för förtal – hon uppger i en intervju i Aftonbladet att hon varit i kontakt med stjärnadvokaten Johan Eriksson. Men Johan Eriksson förnekar att han har varit i kontakt med Hollywoodfrun och säger att han inte kommer ta sig an fallet.– Det kommer inte ske.

Expressen - 2 timmar sedan

Företaget skapar nuggets utan att slakta kycklingar

Tänk dig att kunna äta chicken nuggets från en kyckling som fortfarande är i livet. Det är inte så långt borta, rapporterar BBC. Företaget Just i San Francisco har nämligen lyckats utvinna kött från kycklingfjädrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.