Nyteknik > Teknik

Tuesday, 20 August, 01:07

Nyteknik - 24 sep 18 kl. 08:15

Skuttande robotar inleder undersökning av asteroidEtt par små robotar som skickats ut från en japansk rymdsond har landat på asteroiden Ryugu..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Ryugu

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skuttande, robotar, inleder, undersökningav , asteroid
Affärsvärlden - 04 apr 13 kl. 07:30

Bundesbank inleder undersökning av Deutsche Bank

Bundesbank har inlett en undersökning av Deutsche Bank efter påståenden om att har dolt förluster på flera miljarder dollar på kreditderivat under finanskrisen..

DI - 21 sep 15 kl. 21:20

Källa: USA inleder undersökning mot Volkswagen

Det amerikanska justitiedepartementet ska inleda en undersökning mot Volkswagen efter att bolaget manipulerat avgastester i USA..

DI - 22 sep 15 kl. 16:18

Tyska regeringen inleder undersökning om Volkswagen

Den tyska regeringen inledde på tisdagen en undersökning om Volkswagen, rapporterar Bloomberg News och hänvisar till ett pressmeddelande från transportdepartementet..

Affärsvärlden - 10 apr 19 kl. 07:11

FI inleder undersökning av SEB:s baltiska verksamhet

Finansinspektionen kommer att inleda en gränsöverskridande undersökning av SEB:s arbete med att motverka penningtvätt i Baltikum..

DN - 14 feb 19 kl. 17:05

Efter hemliga mötet om Gui Minhai: Säpo inleder undersökning

Säkerhetspolisen har inlett en förundersökning om egenmäktighet vid förhandling med främmande makt. Detta dagen efter det avslöjades att Sveriges ambassadör i Kina, utan UD:s vetskap, anordnat ett möte i Stockholm med kinesiska affärsmän och den i Kina fängslade bokförläggaren Gui Minhais dotter..

Corren - 13 jul 12 kl. 07:25

SOS inleder teknisk undersökning

SOS Alarm inleder nu en teknisk undersökning om vad som kan vara orsaken till att larmcentralen inte svarade i telefonen..

SR - 20 maj 14 kl. 12:26

Pistorius inleder rättspsykiatrisk undersökning

Den mordmisstänkte sprintstjärnan Oscar Pistorius inleder en rättspsykiatrisk undersökning i början av nästa vecka..

BT - 12 mar 19 kl. 13:57

JUST NU: Efter svåra villabranden – polisen inleder teknisk undersökning

Under måndagskvällen hittades en person död efter en villabrand på Bergdalen i Borås. En förundersökning om mordbrand är inledd och en teknisk undersökning ska genomföras. – Nu handlar det om att vi ska ta reda på orsaken till detta, säger Claes Lindberg, chef för grova brott vid polisen i Borås..

YLE - 20 okt 12 kl. 16:44

Finland ombeds inleda undersökning mot Israel

Aktivister kräver att Finland inleder en undersökning mot Israel. I ett meddelande som publicerats på internet krävs det att Finland utreder Israels agerande. Det finskflaggade biståndsfartyget Estelle var på internationellt vatten då det bordades.

YLE - 20 okt 12 kl. 18:02

Finland ombeds inleda undersökning om Israels agerande

Aktivister kräver att Finland inleder en undersökning om Israels agerande. I ett meddelande som publicerats på internet krävs det att Finland utreder Israels agerande. Det finskflaggade biståndsfartyget Estelle var på internationellt vatten då det bordades.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 9 timmar sedan

Mobildata får inte längre användas som bevis vid brottsmål

Efter att nya fel upptäckts i det program som dansk polis använder för att spåra mobiltelefoner, får mobildata inte längre användas som bevis i brottsmål..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Huawei får amerikansk respit med 90 dagar

Kinesiska telejätten Huawei får förlängd respit från att bli utestängd från operativsystemet Android..

Nyteknik - 10 timmar sedan

MIT:s lösning reducerar wifi-buffring

Vem ska egentligen få lov att streama i hd om kvällarna? Med MIT-forskarnas lösning kan denna familjekonflikt begravas..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Nya el-sparkcykeln kör själv till laddstationen

Glöm energitomma elsparkcyklar som ligger slängda överallt. Nu kommer ett alternativ där sparkcyklarna själva kör till en laddstation. .

Nyteknik - 13 timmar sedan

”Sätt ett tak för hur varmt det får bli inomhus”

DEBATT. 600 personer dog av värmen sommaren 2018. Vi måste få en övre gräns för inomhustemperaturen och sätta igång åtgärder inför kommande värmeböljor, skriver Lennart Asteberg, ordförande i Svenska Kyltekniska Föreningen..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Se bilderna på Virgin Galactics nya bas för rymdturism

Spaceport America är officiellt redo för att sättas i drift. Se bilderna på Virgin Galactics nya bas för rymdturism, inifrån byggnaden Gateway to Space.  .

Nyteknik - 14 timmar sedan

Elbilsladdare kan vara en öppning för cyberattacker

Ett måste för fordonselektrifiering – men en säkerhetsrisk för samhället. Enligt ny forskning kan elbilar och laddstationer vara kryphål för cyberattacker på elnätverk..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Färre tjänstemän vill vara med i facket − men ingenjörerna går mot strömmen

Intresset för att vara med i ett fackförbund har börjat dala bland tjänstemän under de senaste två åren, visar en rapport. Sveriges Ingenjörer ser dock ingen avmattning i antalet medlemmar..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Nu har Musks Tesla Roadster rundat solen

Teslas kosmiska förare Starman har rest över 1 200 miljoner mil sedan uppskjutningen. Nu ska han ha slutfört sin första bana runt solen..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Elon Musk vill återigen atombomba Mars

Den amerikanske entreprenören Elon Musk har flera gånger under de senaste dagarna twittrat om han vill atombomba Mars, och lagt upp en bild på en t-shirt med budskapet i fråga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.