DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 20:05

Liknande nyheter

Taggar: Peab, tar, norsk, mångmiljonorder
E24 - 07 jun 16 kl. 12:35

Peab får norsk mångmiljonorder

Peab har fått uppdraget att bygga tre bostadshus i Bardufoss, Norge. Ordervärde är cirka 103 miljoner norska kronor och bokförs under det andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 06 nov 17 kl. 12:38

Ratosbolaget Aibel får norsk mångmiljonorder

Ratosbolaget Aibel, verksamt inom oljeservice, tilldelas ett kontrakt på över 600 miljoner norska kronor av Statoil med partners..

Barometern - 28 mar 18 kl. 20:14

Press Kogyo tar hem mångmiljonorder – och byter vd

Press Kogyo har fått en jätteorder på 50 miljoner kronor per år i flera år. Samtidigt passar företaget på att byta vd. Shunsuke Takagi heter den nye vd:n som efterträder Peter Sandström.

DI - 18 jul 18 kl. 15:09

Saab tar estnisk mångmiljonorder

Försvarsbolaget Saab har fått en beställning från den estniska inköpsmyndigheten Centre for Defence Investment på ammunition för det bärbara vapensystemet Carl-Gustaf. .

SvD - 13 okt 16 kl. 11:47

Peab får svensk mångmiljonorder

Peab har fått uppdraget att bygga företagslägenheter i Lund, med en kontraktssumma på 111 miljoner kronor som orderanmäls under det fjärde kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 23 maj 18 kl. 11:08

Peab landar mångmiljonorder för vägunderhåll

Byggbolaget Peab har fått i uppdrag från Trafikverket att sköta vägunderhåll på allmänna vägar i Hudiksvall, Borlänge, Rättvik och Avesta. Den sammantagna kontraktssumman uppgår till omkring 520 miljoner kronor. Samtliga projekt orderanmäls i det andra kvartalet 2018.

Sydsvenskan - 03 jun 16 kl. 10:59

Mångmiljonorder till mjukvarubolaget Ortelius

Malmöföretaget ska leverera en "digital hjärna" till byggbolaget Peab..

ÖstersundsPosten - 28 nov 17 kl. 10:08

Gelab i Gäddede får mångmiljonorder

Gäddedebaserade teknikbolaget Gelab tar hem en order på 70 miljoner kronor från Inresol..

Länstidningen i Jämtland - 28 nov 17 kl. 10:08

Gelab i Gäddede får mångmiljonorder

Gäddedebaserade teknikbolaget Gelab tar hem en order på 70 miljoner kronor från Inresol..

DI - 09 sep 13 kl. 14:05

Systemair tar mångmiljonorder

Systemair har valts ut av CMT, Copenhagen Metro Team, som leverantör av tunnelfläktar och övrig utrustning för säkerhetsventilation för den nya tunnelbanelinjen i Köpenhamn, Cityringen. Totalt ordervärde är cirka 4,5 miljoner euro, enligt ett pressmeddelande. "Det här är den största ordern vi har fått inom tunnelventilation", säger Gerald Engström, koncernchef för Systemair, i en kommentar..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Italien ger efter i budgetbråket med EU

Italiens premiärminister Giuseppe Conte luftar mer försonande tongångar i budgetbråket med EU-kommissionen och erbjuder ett mindre budgetunderskott än vad Rom tidigare sagt..

DI - 30 minuter sedan

Kinesiska investeringar ger inte mindre kritik

DEBATT. Det sägs ibland att länder inte vill kritisera kinesiska brott mot mänskliga rättigheter av rädsla att förlora investeringar. En jämförelsevis liten del av de kinesiska investeringarna går till Europas ”Kina-vänliga” länder, skriver Utrikespolitiska institutets Björn Jerdén och Viking Bohman..

DI - 45 minuter sedan

Komfort i toppklass

Intrycken från den första presskörningen i Sydafrika tidigare i år består, även i det betydligt bistrare klimatet i norra Danmark, Audi A7 är en långfärdsdröm.  Och bland övriga nya Audimodeller finns det ingen där insida och utsida spelar så väl tillsammans som i A7..

DI - 45 minuter sedan

Handelslättnad: Kina miljardköper sojabönor från USA igen

Kina gjorde under onsdagen sitt första stora köp av amerikanska sojabönor på över ett halvår. Det är tecken på att den bittra handelsstriden mellan länderna är på väg att tina upp i spåren av G20-mötet, skriver Reuters..

DI - 1 timme sedan

Experterna synar budgeten: Fler skarpa företagarreformer behövs

Bättre skattevillkor för generationsväxlingar och slopad löneskatt för äldre. Däremot inga satsningar för att tackla näringslivets akuta kompetensbehov. Tre experter synar budgeten som lämnar en del att önska på företagarområdet.

DI - 1 timme sedan

Theresa May ställer inte upp för omval 2022

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer inte att ställa upp för omval vid nästa val. .

DI - 1 timme sedan

Europabörser: BRETT UPPÅT, KLÄDBOLAG RASADE, STOXX 600 +1,7%

Europabörserna handlades uppåt på onsdagen. En stark börsöppning i New York bidrog till det positiva sentimentet. .

DI - 1 timme sedan

Fastighetsexperter tror på starkt 2019

Det mesta pekar mot att 2019 blir ännu ett starkt fastighetsår, enligt experter som Di har talat med. Men orosmolnen hopar sig vid horisonten. ”Centralbankernas stödköp av statsobligationer är något av en dark horse”, säger Joacim Sjöberg, transaktionschef på fastighetsrådgivaren JLL..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Ny kursslakt på Pandora i Köpenhamn

De nordiska börserna steg på onsdagen då framförallt Helsingfors gick starkt med Stora Enso, Mestä Board och Nokia bland vinnarna. Desto sämre gick det för Pandora som rasade i Köpenhamn. .

DI - 1 timme sedan

Trumps tidigare advokat Michael Cohen döms till fängelse

Domaren dömer Michael Cohen till totalt tre års fängelse för de olika brott han åtalats för, rapporterar Reuters och AFP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.