DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 15:29

Liknande nyheter

Taggar: Peab, tar, norsk, mångmiljonorder
E24 - 07 jun 16 kl. 12:35

Peab får norsk mångmiljonorder

Peab har fått uppdraget att bygga tre bostadshus i Bardufoss, Norge. Ordervärde är cirka 103 miljoner norska kronor och bokförs under det andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 06 nov 17 kl. 12:38

Ratosbolaget Aibel får norsk mångmiljonorder

Ratosbolaget Aibel, verksamt inom oljeservice, tilldelas ett kontrakt på över 600 miljoner norska kronor av Statoil med partners..

Barometern - 28 mar 18 kl. 20:14

Press Kogyo tar hem mångmiljonorder – och byter vd

Press Kogyo har fått en jätteorder på 50 miljoner kronor per år i flera år. Samtidigt passar företaget på att byta vd. Shunsuke Takagi heter den nye vd:n som efterträder Peter Sandström.

DI - 18 jul 18 kl. 15:09

Saab tar estnisk mångmiljonorder

Försvarsbolaget Saab har fått en beställning från den estniska inköpsmyndigheten Centre for Defence Investment på ammunition för det bärbara vapensystemet Carl-Gustaf. .

SvD - 13 okt 16 kl. 11:47

Peab får svensk mångmiljonorder

Peab har fått uppdraget att bygga företagslägenheter i Lund, med en kontraktssumma på 111 miljoner kronor som orderanmäls under det fjärde kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 23 maj 18 kl. 11:08

Peab landar mångmiljonorder för vägunderhåll

Byggbolaget Peab har fått i uppdrag från Trafikverket att sköta vägunderhåll på allmänna vägar i Hudiksvall, Borlänge, Rättvik och Avesta. Den sammantagna kontraktssumman uppgår till omkring 520 miljoner kronor. Samtliga projekt orderanmäls i det andra kvartalet 2018.

Sydsvenskan - 03 jun 16 kl. 10:59

Mångmiljonorder till mjukvarubolaget Ortelius

Malmöföretaget ska leverera en "digital hjärna" till byggbolaget Peab..

ÖstersundsPosten - 28 nov 17 kl. 10:08

Gelab i Gäddede får mångmiljonorder

Gäddedebaserade teknikbolaget Gelab tar hem en order på 70 miljoner kronor från Inresol..

Länstidningen i Jämtland - 28 nov 17 kl. 10:08

Gelab i Gäddede får mångmiljonorder

Gäddedebaserade teknikbolaget Gelab tar hem en order på 70 miljoner kronor från Inresol..

DI - 09 sep 13 kl. 14:05

Systemair tar mångmiljonorder

Systemair har valts ut av CMT, Copenhagen Metro Team, som leverantör av tunnelfläktar och övrig utrustning för säkerhetsventilation för den nya tunnelbanelinjen i Köpenhamn, Cityringen. Totalt ordervärde är cirka 4,5 miljoner euro, enligt ett pressmeddelande. "Det här är den största ordern vi har fått inom tunnelventilation", säger Gerald Engström, koncernchef för Systemair, i en kommentar..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

AB Fastator har framgångsrikt emitterat seniora säkerställda obligationer om 350 mkr samt avser genomföra inlösen av befintligt obligationslån

AB Fastator (publ) (”Fastator”) har beslutat att emittera nya seniora säkerställda obligationer om 350 mkr (rambelopp om 700 mkr) med en löptid om 3 år. .

DI - 10 minuter sedan

Handelshögskolans rektor till Engelska skolans styrelse

Nuvarande ordförande i Engelska skolan Per Båtelson och bolagets grundare och storägare Barbara Bergström har båda avböjt omval till styrelsen..

DI - 5 minuter sedan

Här är Leif GW Perssons senaste aktieköp – och tips på högutdelare

Leif GW Persson har gått in på nytt i ett tidigare innehav på börsen. För Di förklarar han varför, och lyfter samtidigt fram fler utdelningsbolag att titta på. “Tacka fan för att den aktien blir jävligt intressant”, säger den börsroade kriminologen..

DI - 15 minuter sedan

New York-börsen på väg återhämta sig enligt terminerna

USA-terminerna indikerade på fredagseftermiddagen viss återhämtning på Wall Street efter säljtrycket dagen före. En del positiva bolagsresultat i USA förbättrade stämningen samtidigt som orosmoln som handelskrig, relationerna mellan USA och Saudiarabien och ränteläget finns kvar..

DI - 15 minuter sedan

Akelius byter styrelseordförande

Fastighetsbolaget Akelius meddelar i ett pressmeddelande att Leif Norburg efter nio år som styrelseordförande lämnar posten på egen begäran av åldersskäl. .

DI - 30 minuter sedan

Baltikum väntas skymma stabilt Swedbank-kvartal

Swedbanks intäktsutveckling förväntas överlag ha varit solid i det tredje kvartalet. Bland annat bedöms räntenettot fortsatt ha stötts av en ökad svensk bolånebok. Samtidigt utgör oron för felsteg inom den baltiska verksamheten ett hinder för attraktion..

DI - 30 minuter sedan

Daimler vinstvarnar – vinsten faller med 27 procent

Den tyska fordonsjätten Daimler vinstvarnar. Enligt ett pressmeddelande väntas resultatet för tredje kvartalet landa "väsentligt under förväntningarna". .

DI - 45 minuter sedan

Seamless Distribution Systems köper Invuo Eproducts för 200.000 kronor

Invuo Technologies, tidigare Seamless Distribution, lämnade under förra veckan in en konkursansökan för holdingbolaget samt serviceverksamheten. Nu säljer konkursförvaltaren dotterbolaget Invuo Eproducts till Seamless Distribution Systems som handlas på First North. .

DI - 1 timme sedan

Storbank tror att Tesla kan komma med stark utsiktsprognos

Teslas guidning för det fjärde kvartalet kan bli extremt stark vad gäller utsikterna för vinsten och kassaflödet, bedömer analytiker på Morgan Stanley..

DI - 1 timme sedan

Sparproffset: Börsfrossan ger köpläge i kvalitetsbolag

Fredagens sura börs går att spåra till en tung rapport, som drar med sig de flesta branschkollegorna i fallet. Men  lugn - det skapar köplägen i kvalitetsbolag, enligt Danske Banks sparekonom Maria Landerborn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.