DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 22:20

Liknande nyheter

Taggar: Assa, Abloy, förvärvar, amerikanskt, bolag
Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 08:34

Assa Abloy förvärvar två bolag

Låskoncernen Assa Abloy förvärvar låsbolaget Silvana och branddörrsföretaget Metalika..

SvD - 11 dec 14 kl. 08:20

Assa abloy: fÖrvÄrvar kinesiskt bolag inom digitala dÖrrlÅs

Assa Abloy förvärvar Digi Electronic Lock som det svenska bolaget betecknar som "den ledande kinesiska tillverkaren av digitala dörrlås"..

Realtid - 18 apr 17 kl. 08:38

Assa Abloy förvärvar

Assa Abloy förvärvar den amerikanska leverantören Jerith Aluminum Fence..

DI - 14 jan 19 kl. 08:04

Assa Abloy förvärvar amerikanska Keyper Systems

Låsjätten Assa Abloy förvärvar amerikanska Keyper Systems som förväntas ha en försäljning på 195 miljoner kronor under 2019 med en god ebit-marginal. .

DI - 11 dec 14 kl. 08:07

Assa Abloy förvärvar kinesisk dörrlåstillverkare

Låskoncernen Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av Digi Electronic Lock, en kinesisk tillverkare av digitala dörrlås.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 maj 15 kl. 08:19

Assa Abloy förvärvar bolag i Belgien

Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av det belgiska bolaget L-Door, verksamt inom takskjutportportar..

DI - 21 dec 15 kl. 08:06

Assa Abloy förvärvar schweiziskt bolag

Låskoncernen Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av det schweiziska bolaget Cedes, som är verksamt inom sensorteknologi för dörr-, port- och hissindustrin och som sysselsätter 340 anställda..

DI - 29 dec 15 kl. 08:09

Assa Abloy förvärvar bolag i Brasilien

Låskoncernen Assa Abloy har ingått avtal om förvärv av de brasilianska låsbolaget Papaiz och Udinese, en tillverkare av beslag för skjutdörrar och fönster. Förvärven utökar koncernens verksamhet i Brasilien väsentligt..

DI - 15 mar 16 kl. 08:27

Assa Abloy förvärvar Lighthouse

Låskoncernen Assa Abloy har förvärvat Lighthouse, en distributör av portar och dockningssystem med verksamhet i North Carolina, South Carolina och Tennessee..

DI - 19 maj 16 kl. 08:06

Assa Abloy förvärvar bulgariska Mauer

Låskoncernen Assa Abloy har förvärvat Mauer, en tillverkare av cylindrar och lås samt leverantör av låsprodukter i Bulgarien..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 1 timme sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 1 timme sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 1 timme sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 1 timme sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 2 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 2 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 2 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 2 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 3 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.