DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 18:35

DI - 24 sep 18 kl. 08:03

Assa Abloy förvärvar amerikanskt bolagLåsbolaget Assa Abloy förvärvar amerikanska Crossmatch som är verksamt inom lösningar för biometriska identiteter och säker autentisering. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Abloy, Assa Abloy, Crossmatch

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Assa, Abloy, förvärvar, amerikanskt, bolag
Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 08:34

Assa Abloy förvärvar två bolag

Låskoncernen Assa Abloy förvärvar låsbolaget Silvana och branddörrsföretaget Metalika..

SvD - 11 dec 14 kl. 08:20

Assa abloy: fÖrvÄrvar kinesiskt bolag inom digitala dÖrrlÅs

Assa Abloy förvärvar Digi Electronic Lock som det svenska bolaget betecknar som "den ledande kinesiska tillverkaren av digitala dörrlås"..

Realtid - 18 apr 17 kl. 08:38

Assa Abloy förvärvar

Assa Abloy förvärvar den amerikanska leverantören Jerith Aluminum Fence..

DI - 11 dec 14 kl. 08:07

Assa Abloy förvärvar kinesisk dörrlåstillverkare

Låskoncernen Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av Digi Electronic Lock, en kinesisk tillverkare av digitala dörrlås.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 maj 15 kl. 08:19

Assa Abloy förvärvar bolag i Belgien

Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av det belgiska bolaget L-Door, verksamt inom takskjutportportar..

DI - 21 dec 15 kl. 08:06

Assa Abloy förvärvar schweiziskt bolag

Låskoncernen Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av det schweiziska bolaget Cedes, som är verksamt inom sensorteknologi för dörr-, port- och hissindustrin och som sysselsätter 340 anställda..

DI - 29 dec 15 kl. 08:09

Assa Abloy förvärvar bolag i Brasilien

Låskoncernen Assa Abloy har ingått avtal om förvärv av de brasilianska låsbolaget Papaiz och Udinese, en tillverkare av beslag för skjutdörrar och fönster. Förvärven utökar koncernens verksamhet i Brasilien väsentligt..

DI - 15 mar 16 kl. 08:27

Assa Abloy förvärvar Lighthouse

Låskoncernen Assa Abloy har förvärvat Lighthouse, en distributör av portar och dockningssystem med verksamhet i North Carolina, South Carolina och Tennessee..

DI - 19 maj 16 kl. 08:06

Assa Abloy förvärvar bulgariska Mauer

Låskoncernen Assa Abloy har förvärvat Mauer, en tillverkare av cylindrar och lås samt leverantör av låsprodukter i Bulgarien..

Realtid - 04 jul 17 kl. 08:29

Assa Abloy förvärvar Arjo

Assa Abloy har förvärvat Arjo Systems SAS i Frankrike, en  leverantör av fysiska och digitala identitetslösningar för nationella ID-handlingar..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Festen i västsvenska verkstadssektorn på väg att ta slut

Verkstadsindustrin i Västsverige har flera starka år bakom sig, och 2018 blir inget undantag. Men redan 2019 kan festen gå mot sitt slut, visar en ny rapport. .

DI - 15 minuter sedan

USA-börser: Tesla och McDonald´s rusar

De ledande New York-börserna inledde med breda nedgångar under tisdagens första handelstimmar. .

DI - 10 minuter sedan

Bostadsutvecklaren backar från fem projekt i Stockholm

Bostadsutvecklaren SSM lägger ned planerna på att förvärva sammantaget fem industrifastigheter i Täby, Segeltorp, Sollentuna samt Bromsten..

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörser: Danske Bank föll tungt

De nordiska börserna backade ordentligt på tisdagen efter stora nedgångar i dagens asiatiska handel, vilket spred sig till hela Europa. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 1,9 procent till 879. Oslobörsens OBX-index sjönk 2,1 procent till 805..

DI - 15 minuter sedan

Europabörser: Guld- och silverbolaget rusade

De ledande börserna i Europa sjönk rejält på tisdagen i spåren av de kraftiga fallen i Asien som präglade både Europa och USA under handelsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 1,6 procent..

DI - 30 minuter sedan

Möjlighet att teckna aktier i Finepart vilka ligger i framkant inom industrin

Finepart AB tillverkar och säljer mikrovattenskärnings-maskiner samt tillbehör, vilket används vid komponenttillverkning där hög precision är efterfrågad. Bolagets huvudprodukt, Finecut, har flera fördelar gentemot konkurrerande produkter. Maskinen är enkel att komma igång med maskinen vilken kan bearbeta stort sett alla material och utan värmepåverkan, vilket är en betydande fördel jämfört konkurrerande metoder..

DI - 30 minuter sedan

Handelsbanken - detta har hänt efter Di:s avslöjanden

På tisdagskvällen stod det klart att Handelsbankens vd Anders Bouvin kommer att sluta. Di har under 2018 rapporterat om stora brister i verksamheten, bankens ned-pressade värdering och växande intern oro, personalavhopp samt att trakasserier och kränkningar har sopats under mattan av bankledningen. Här är de viktigaste händelserna.

DI - 1 timme sedan

Handelsbankens vd slutar i augusti nästa år

Anders Bouvin har meddelat Handelsbankens styrelse att han önskar gå i pension den 31 augusti 2019 och då lämna sin befattning som bankens VD och koncernchef. Nyheten kommer dagen innan Handelsbanken lämnar kvartalsrapport..

DI - 1 timme sedan

Stort kompetenssvinn bland akademiker som en följd av åldersdiskriminering

Svenska akademiker blir allt mer diskriminerade på arbetsmarknaden på grund av sin ålder. Åldersdiskrimineringen slår mot lägre åldrar än tidigare och är dessutom ännu en kvinnofälla i arbetslivet. Detta enligt en rapport från bemannings- och rekryteringsbolaget Jurek som också pekar på att resultatet blir att en väldigt stor mängd kompetens försvinner från arbetsmarknaden i förtid.

DI - 1 timme sedan

Nybörjare är Sveriges mest älskade mäklare

Efter bara ett år i yrket är Adrian Javaher Sveriges mest rekommenderade mäklare. Vinnarreceptet: Att han inte var med under glansdagarna då allt gick att sälja. ”Många vill kanske skylla på andra faktorer, att det är dåligt väder och så vidare, jag har hört allt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.