DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 09:07

Liknande nyheter

Taggar: Assa, Abloy, förvärvar, amerikanskt, bolag
Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 08:34

Assa Abloy förvärvar två bolag

Låskoncernen Assa Abloy förvärvar låsbolaget Silvana och branddörrsföretaget Metalika..

SvD - 11 dec 14 kl. 08:20

Assa abloy: fÖrvÄrvar kinesiskt bolag inom digitala dÖrrlÅs

Assa Abloy förvärvar Digi Electronic Lock som det svenska bolaget betecknar som "den ledande kinesiska tillverkaren av digitala dörrlås"..

Realtid - 18 apr 17 kl. 08:38

Assa Abloy förvärvar

Assa Abloy förvärvar den amerikanska leverantören Jerith Aluminum Fence..

DI - 11 dec 14 kl. 08:07

Assa Abloy förvärvar kinesisk dörrlåstillverkare

Låskoncernen Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av Digi Electronic Lock, en kinesisk tillverkare av digitala dörrlås.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 maj 15 kl. 08:19

Assa Abloy förvärvar bolag i Belgien

Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av det belgiska bolaget L-Door, verksamt inom takskjutportportar..

DI - 21 dec 15 kl. 08:06

Assa Abloy förvärvar schweiziskt bolag

Låskoncernen Assa Abloy har tecknat avtal om förvärv av det schweiziska bolaget Cedes, som är verksamt inom sensorteknologi för dörr-, port- och hissindustrin och som sysselsätter 340 anställda..

DI - 29 dec 15 kl. 08:09

Assa Abloy förvärvar bolag i Brasilien

Låskoncernen Assa Abloy har ingått avtal om förvärv av de brasilianska låsbolaget Papaiz och Udinese, en tillverkare av beslag för skjutdörrar och fönster. Förvärven utökar koncernens verksamhet i Brasilien väsentligt..

DI - 15 mar 16 kl. 08:27

Assa Abloy förvärvar Lighthouse

Låskoncernen Assa Abloy har förvärvat Lighthouse, en distributör av portar och dockningssystem med verksamhet i North Carolina, South Carolina och Tennessee..

DI - 19 maj 16 kl. 08:06

Assa Abloy förvärvar bulgariska Mauer

Låskoncernen Assa Abloy har förvärvat Mauer, en tillverkare av cylindrar och lås samt leverantör av låsprodukter i Bulgarien..

Realtid - 04 jul 17 kl. 08:29

Assa Abloy förvärvar Arjo

Assa Abloy har förvärvat Arjo Systems SAS i Frankrike, en  leverantör av fysiska och digitala identitetslösningar för nationella ID-handlingar..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Bundesbank skriver ned förväntningarna på den tyska tillväxten

Den tyska centralbanken skriver ned prognoserna för landets tillväxt både i år och nästa år. Nu väntas Tysklands ekonomi växa 1,5 procent i år och 1,6 procent 2019..

DI - 15 minuter sedan

Svag börs gav mindre substans i Svolder

Investmentbolaget Svolder redovisar ett resultat efter skatt på -441 miljoner kronor (44,2) för det första kvartalet 2019, som avser perioden september-november. Resultatet per aktie uppgick till -17:20 kronor (-1:70)..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att öppna nedåt på fredagen. .

DI - 15 minuter sedan

Wallenstam vill öka substansvärdet med 50 procent på fem år

Fastighetsbolaget Wallenstam vill höja substansvärdet med 40 kronor i en ny femårig affärsplan. Det motsvarar en ökning med drygt 50 procent från dagens nivåer..

DI - 30 minuter sedan

Rekar: Deutsche Bank sätter sälj på Autoliv och Veoneer

Både Autoliv och avknoppningen Veoneer får säljrekommendationer när Deutsche Bank inleder bevakningen av aktierna. SEB och H&M får sänkta riktkurser..

DI - 30 minuter sedan

Swedols försäljning steg med 4 procent i november

Järnhandelskedjan Swedols försäljning i november uppgick till 344 miljoner kronor, en ökning med 4,0 procent jämfört med motsvarande period föregående år (331). .

DI - 30 minuter sedan

Följ fredagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag får programledaren Anna Ekelund sällskap av Anders Borg, investerare och före detta finansminister, Johan Thorén, förvaltare på Strand kapitalförvaltning, och Johan Wendel, analytiker på Di..

DI - 30 minuter sedan

Riksdagen röstar om Löfven

I dag, fredag, ska riksdagen rösta om Stefan Löfven som statsminister – en omröstning han sannolikt kommer att förlora eftersom de borgerliga partierna och SD tänker rösta nej. Följ direktrapporteringen här.

DI - 30 minuter sedan

Fraktkostnaden mellan USA och Kina har mer än fördubblats

Det har blivit dyrare att skeppa containrar mellan Kina och USA. Fraktpriserna har mer än fördubblats på ett år enligt siffror från Freightos som refereras av CNBC. .

DI - 45 minuter sedan

Grönt ljus för Bioarctics utlicensiering till Abbvie i USA

Forskningsbolaget Bioarctics partner Abbvie har fått grönt ljus från amerikanska konkurrensmyndigheter för licensieringen av Bioarctics portfölj med antikroppar mot alfa-synuklein för Parkinsons sjukdom. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.