Dagens Media > Ekonomi

Friday, 14 December, 08:25

Dagens Media - 24 sep 18 kl. 07:52

"Jag hyrde ut halva min säng"PODD. "Under 15" träffar Daniel Redgert, pr-geniet och influencern som sadlade om till företagare och idag driver kommunikationsbyrån Redgert Comms..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
PODD, Daniel Redgert, Redgert Comms

Dela artikeln

109 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag hyrdeut halva min , säng
Expressen - 28 aug 11 kl. 08:06

Hon hyrde ut i andra hand - till en vandal

Marina Dahlin, 27, ångrar bittert att hon hyrde ut sin lägenhet i andra hand. Tjejen hon hyrde ut till vandaliserade lägenheten och struntade i att betala hyran. - Jag får troligen aldrig tillbaka mina pengar, men jag vill varna andra för vad som kan hända, säger hon.

Barometern - 07 jul 14 kl. 06:47

Nya rutiner efter att SvP hyrde lokal

På nationaldagen hyrde Svenskarnas parti Klockaregården. När de hyrde lokalen berättade de inte vilka som skulle komma dit. Nu har föreningen Klockargården i Högsrum sett över sina rutiner.

Nyan - 31 aug 16 kl. 06:00

Åtalad ålänningen hyrde smuggelgömma

Ålänningen som försökte smuggla cigaretter till Sverige från Kina är åtalad för grovt tullbrott och i andra hand grov olovlig befattning med smuggelgods.

Han har samarbetat med en av de män som dömdes för det grova inbrottsförsöket i TipsEttan sommaren 2014.
Nya Åland skrev i fredags att en ålänning är inblandad i en smuggelliga som misstänks för att olagligt ha försökt ta in åtta miljoner cigaretter från Kina till Sverige.

Corren - 08 apr 11 kl. 21:05

Hoflund hyrde ut fiskestugan till sig själv

Björn Hoflund hyrde ut sin stuga till sig själv och betalade hyra till sitt eget företag. "En tillfällig lösning", skriver han i ett yttrande till länsstyrelsen. Den "tillfälliga lösningen" varade från hösten 2009 till Jordbruksverkets avslöjande i februari 2011..

SVT - 19 apr 11 kl. 14:31

Förvaltare hyrde ut hus gratis

När David Sjöstrands svärmor blev för gammal och sjuk för att klara sig själv, fick hon en förvaltare som skulle ta tillvara hennes rättigheter. Men istället för att hjälpa henne hyrde han ut hennes hus gratis och fick arvode på nästan 135 000 kronor. Intervjuade: David Sjöstrand svärson Katia Ostrowska reporter Fotograf Linnea Werlid.

Västerbottens Folkblad - 19 apr 11 kl. 21:22

Hyrde bil ? ljög om skador

UMEÅ Två män, 26 och 30 år gamla, åtalas för bedrägeri efter att ha hyrt en lastbil. Männen hyrde lastbilen från Preem på Östra kyrkogatan i maj 2008. När de lämnade tillbaka den uppgav de att den inte hade några skador.

Eurosport - 05 maj 11 kl. 11:31

Fotboll - La Liga - Christiano Ronaldo hyrde ut till brottslingar

Christiano Ronaldo hyrde ut sin lägenhet i portugisiska Alcochete till brottslingar, rapporterar the Sun. I går stormade polisen lägenheten..

Expressen - 26 maj 11 kl. 07:57

September tog överpris när hon hyrde ut

September tog ut ett överpris när hon hyrde ut sin lägenhet i andra hand. Nu tvingas hon betala tillbaka 13 000 kronor till sin före detta hyresgäst. - Jag hade ingen tanke på att jag hade satt ett överpris, säger Petra "September" Marklund till Hem och Hyra.

Nya Wermlands Tidningen - 04 aug 11 kl. 09:13

Bedragare hyrde ut annans lägenhet

Mannen skrev på kontrakt, betalade förskott, fick en nyckel och flyttade in i lägenheten i Karlstad. Det var bara ett problem: den som hyrde ut lägenheten var en bedragare. ?

Expressen - 03 okt 11 kl. 21:27

American pie-stjärna hyrde hora - med frun

"American pie"-stjärnan Jason Biggs fru tyckte att sexlivet gick på sparlåga. Då hyrde hon en prostituerad åt sig och maken. Det skriver Mail online..

Expressen - 04 okt 11 kl. 00:11

American pie-stjärna hyrde escort - med frun

"American pie"-stjärnan Jason Biggs fru tyckte att sexlivet gick på sparlåga. Då hyrde hon en prostituerad åt sig och maken. Det skriver Mail online..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 minuter sedan

Youtubes årskrönika 2018 – det mest ogillade klippet någonsin

Över 11 miljoner användare har tyckt tillräckligt illa om klippet för att trycka tumme ner. Det historiskt mest ogillade klippet på Youtube är det dessutom plattformen själv som står bakom..

Dagens Media - 1 timme sedan

Här är finalisterna i Årets Marknadschef

Marknadsföreningens umärkelse "Årets Marknadschef" står 2018 mellan Tengbloms Emelie Mannheimer, Per Carleö på Volvo, Coops Marie Wedin och Emma Stjernlöf på Adidas..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Printutgåvan läggs ner och Irena Pozar tar över driften av Veckorevyn

Bonnier fortsätter äga namnet, men Irena Poznar tar över driften av Veckorevyn. Samtidigt dumpas papperstidningen: "Det är alltid tråkigt när print läggs ner, men detta är slutet på en era", säger Irena Pozar..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Prinutgåvan läggs ner och Irena Pozar tar över driften av Veckorevyn

Bonnier fortsätter äga namnet på varumärket, men Irena Poznar tar över driften av Veckorevyn samtidigt som papperstidningen läggs ner: Det är alltid tråkigt när print läggs ner, men detta är slutet på en era", säger Irena Pozar..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Rapport från Slush: "Inget är nytt - allt är nytt"

Popfenomenet Slush är avslutat för 2018, det kanske mest händelserika året inom tech på ett decennium. Ivrigt och förväntansfullt sökte vi oss igenom de neonupplysta hallarna för att studera startup-scenen inom just vår industri - media. Där fanns inte mycket att se, skriver Jacob Lovén och Daniel Weilar..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Medierådgivarna om julen: "Det kostar att synas den här tiden"

Rådgivarna ger sina recept på hur du som annonsör lyckas bäst när julbruset står för dörren..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Bannerflow norpar Salesforce marknadschef

Lotta Laurin lämnar rollen som nordisk marknadschef på Salesforce för en liknande roll på Bannerflow..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Gina Tricot lanserar i Kina

Gina Tricot går in i den kinesiska sociala medier-jätten Wechat: "Att ta oss in på den kinesiska marknaden blir ett naturligt steg för oss", säger vd:n Magnus Månsson..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Martina Bonnier slutar på Damernas Värld

Jonna Bergh blir chefredaktör på Damernas Värld när Martina Bonnier hoppar av..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Martina Bonnier slutar på Damernas Värd

Jonna Bergh blir chefredaktör på Damernas Värld när Martina Bonnier vid årskiftet hoppar av..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.