GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 16 October, 18:32

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 07:24

Kom hem från semestern – tio främlingar bodde i lägenhetenEn man i Göteborg kom hem efter tre månaders resa och fann att tio personer hade skrivit sig på hans adress och flyttat in i hans lägenhet. Mannen blev sedan misshandlad av de oinbjudna husgästerna..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

512 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kom, hemfrån , semestern, tio, främlingar, boddei , lägenheten
GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 07:42

Kom hem från semestern – tio främlingar bodde i lägenheten

En man i Göteborg kom hem efter tre månaders resa och fann att tio personer hade skrivit sig på hans adress och flyttat in i hans lägenhet. Mannen blev sedan misshandlad av de oinbjudna husgästerna..

NT - 05 jan 12 kl. 19:59

Kom hem till brottsplats

En familj kom hem från semestern till villan i Hagaområdet. Väl där möttes de av en tråkig överraskning..

Expressen - 23 aug 18 kl. 09:00

Steven kom hem efter semestern – möttes av stinkande mardröm

När 44-årige Steven kom hem efter en månads semester  till sin lägenhet möttes han av en stinkande mardröm.– Jag öppnade dörren och det var överallt. Lukten var fruktansvärd, säger han..

Nyheter 24 - 26 jul 13 kl. 15:46

"Död" man kom hem ? polisen hade redan gripit sex misstänkta för mordNy utredning

VIJAYNAGAR. När sonen varit borta i fyra dagar anmälde hans pappa honom som saknad till polisen. Pappan, Jasodhar Gadtia.

GT - 20 mar 16 kl. 17:09

"Det enda de ville var att jag kom hem tryggt"

Felicia Stenberg var inte ensam på busshållsplatsen – en alkoholiserad man gjorde allt för att få hennes uppmärksamhet. Hon var skärrad och rädd – då kom fyra främmande killar och följde henne hela vägen hem. – Jag vet inte ens vad de hette, det enda de ville var att jag kom hem tryggt.

Västerbottens Folkblad - 06 maj 16 kl. 07:19

Kom hem till trashad lägenhet

En lägenhetsinnehavare kom hem och upptäckte att någon har förstört inredningen och stulit kontanter. Inbrottet anmäldes till polisen klockan 19.17 på torsdagen.

Kristianstadsbladet - 29 maj 14 kl. 02:08

Kerry till Snowden: Kom hem!


- Visa att du är en man! Kom hem och ställ dig inför domstol, uppmanar USA:s utrikesminister John Kerry visselblåsaren Edward Snowden efter att han i en tv-intervju på tisdagen hävdat att han utbildats till spion av USA och sedan jobbat för de båda underrättelseorganen CIA och NSA.I intervjun sade Snowden också att han inte själv valt att gömma sig i Moskva, utan blivit fast där när USA beslöt att dra in hans pass.

BT - 29 maj 14 kl. 02:08

Kerry till Snowden: Kom hem!

- Visa att du är en man! Kom hem och ställ dig inför domstol, uppmanar USA:s utrikesminister John Kerry visselblåsaren Edward Snowden efter att han i en tv-intervju på tisdagen hävdat att han utbildats till spion av USA och sedan jobbat för de båda underrättelseorganen CIA och NSA. Det förnekas av Kerry som sade att USA gärna flyger hem honom "i dag om han så önskar".

Barometern - 29 maj 14 kl. 15:49

Kerry till Snowden: Kom hem!

Förre underrättelseagenten Edward Snowdens senaste utspel om sin bakgrund väcker ny ilska i USA. Utrikesminister John Kerry kräver att han återvänder från exilen i Moskva, "beter sig som en man" och tar sitt straff. Utrikesminister John Kerry kräver att han återvänder från exilen i Moskva.

DN - 02 maj 15 kl. 10:10

Hyrde ut via Airbnb – kom hem till förödelse

En familj i Kanada som hyrde ut sitt hus till fyra turister via bostadsförmedlingssajten Airbnb fick sitt hem totalkvaddat. ”När vi kom hem önskade vi att huset brunnit ned till grunden – det skulle känts mycket bättre”, säger Star King till CBC News. .

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Google "måste överväga" en Kina-sökmotor

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Göteborgarna som vill in – mina tio framtidsnamn

Bilden av ”förr” är att alla i Göteborg hette Glenn, Gunnar Gren avgjorde OS-finaler, Agne Simonsson målade i VM-diton och Torbjörn Nilsson var bäst i hela Europa. Det är inte riktigt så längre, har kanske aldrig varit – men det finns hopp. Här är tio göteborgare som gör anspråk på landslagsuppmärksamhet..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ödesstund för hårt pressad Theresa May

Partiledarjobbet, regeringsmakten och Storbritanniens framtid. Mycket står på spel för premiärminister Theresa May när hon hårt pressad från alla håll går sitt öde till mötes i Bryssel..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Enat EU trött på bångstyriga britter

EU-förhandlaren Michel Barnier kan vara nöjd. Han har lyckats ena 27 medlemsländer i brexitfrågan. Men inför veckans toppmöte i Bryssel återstår fortfarande att knäcka den hårdaste nöten: gränskontrollproblematiken mellan Irland och Nordirland..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

London vs Bryssel

På onsdagskvällen avgörs det. Ska London och Bryssel ha ett öppet förhållande? Eller ska de ta ut skilsmässa, klippa banden helt och gå vidare var och en för sig?.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Släkting: Sentsov kanske inte överlever

Den ukrainske filmregissören Oleg Sentsov som är fängslad i Ryssland och som nyligen avslutade sin hungerstrejk efter 145 dagar, är så illa däran att han kanske inte överlever, säger Sentovs kusin Natalya Kaplan..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Neneh Cherry klar för Stockholm

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sahlin förlänger med Öis

Hannes Sahlin, 30, har förlängt sitt kontrakt med Öis. Nu blir publikfavoriten kvar i rödblått..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

EU avvaktar om Polen och Ungern

EU:s granskning av rättsläget i Polen ska gå vidare – men först i vinter. Vad gäller Ungern grubblas fortsatt på proceduren..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Bistra miner inför brexitmöte

Flera veckor till behövs innan förhandlingarna om Storbritanniens utträde ur EU kan gå i mål. Starkt tvivel råder kring om förhandlarna kommit tillräckligt långt för att kunna kalla in till ett avgörande möte i november..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.