Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 February, 22:37

Liknande nyheter

Taggar: Africa, Energy, borrar, torrt
DI - 14 jul 14 kl. 09:36

Africa Oil borrar torrt

Africa Oils samarbetspartner Tullow Oil uppges ha borrat torrt i den fjärde prospekteringsborrningen, Gardim-1, i det etiopiska South Omo-området..

DI - 07 maj 18 kl. 07:03

Lundinbolag köper 145 miljoner aktier i Africa Energy

Lundinsfärens oljebolag Africa Oil har genomfört ett köp om cirka 145 miljoner aktier i Africa Energy Corp. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 25 okt 12 kl. 09:00

Lundin borrar torrt utanför Malaysia

Lundin Petroleum borrar torrt i prospekteringsborrningen Merawan Batu-1 i Block PM308B, offshore Malaysia..

DI - 13 sep 17 kl. 13:10

Africa Energy köper in sig i licens

Africa Energy har köpt en tredjedel av aktierna i Pancontinental Oil & Gas dotterbolag som äger 30 procent i PEL 37-licensen, offshore Namibia. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 16 apr 18 kl. 08:54

Lundingruppens Africa Energy noteras på First North

Lundingruppens oljeprospekteringsbolag Africa Energy planerar en notering på First North under våren..

DI - 27 apr 18 kl. 19:24

Africa Energy godkänt för listning på First North

Lundingruppens oljeprospekteringsbolag Africa Energy har godkänts för listning på First North. Första dag för handel beräknas bli fredagen den 4 maj. .

Affärsvärlden - 08 feb 19 kl. 12:34

Analyshus ser stor uppsida i Africa Energy

Pareto återupprepar sin köprekommendation för Africa Energy med en ny riktkurs..

Affärsvärlden - 14 jul 14 kl. 12:53

Tullow borrar torrt i Etiopien

Oljebolaget Africa Oils samarbetspartner Tullow Oil har borrat torrt i brunnen Gardim 1 i South Omo, Etiopien..

DI - 25 jan 12 kl. 14:44

Africa Oil borrar i Kenya

Africa Oil meddelar att borrning har påbörjats i Ngamia-1-brunnen i block 10BB i Kenya. Tullow Oiil är operatör med 50 procent i projektet medan Africa Oil har 50 procent.  .

DI - 07 nov 13 kl. 10:09

Africa Oil borrar vidare i Kenya

Africa Oils och Tullows borrningsarbetet i Kenya vad gäller block 10BB och 13T återupptas i morgon, torsdag. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:19

Börsplus: Sportamore-aktien lär pressas ytterligare - sälj

I hela e-handelssegmentet har förhoppningarna om högre lönsamhet skruvats ned rejält under hösten. När den synen sprider sig till Sportamore lär aktien pressas ytterligare..

Affärsvärlden - Igår: 15:29

”Det står högst på agendan”

INTERVJU. Rejlers vd Viktor Svensson ligger inte på latsidan. Efter ett år av städande går hans åtgärdsprogram nu in i fas två.

Affärsvärlden - Igår: 13:41

Ingves: Bankerna var för naiva

Bankerna var för naiva när de klev in i Baltikum, anser riksbankschefen Stefan Ingves. Det gick helt enkelt för fort efter bankkrisen där för tio år sedan, säger han..

Affärsvärlden - Igår: 15:12

Kraft Heinz rasar i förhandeln på Wall Street

Handeln på New York-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att inleda med något högre index, efter att samtliga tre huvudindex fallit 0,4 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:49

Fullvärderad förvärvare

ANALYS Addtech-avknoppningen Addlife har utvecklats starkt under bolagets knappa tre år på börsen. Från dagens nivåer är uppsidan begränsad..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp. Dagens förlorare var strålknivstillverkaren Elekta som föll tungt efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - Igår: 10:05

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - Igår: 13:45

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - Igår: 10:27

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - Igår: 10:15

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.