Expressen > Opinion

Monday, 22 October, 10:58

Expressen - 24 sep 18 kl. 07:10

Sluta klaga på korna – de är klimathjältarDet är en utbredd, total missuppfattning att kor och nötkött i sig är dåligt för klimatet – och även att gris och kyckling skulle vara bättre, skriver docent Artur Granstedt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Artur Granstedt

Dela artikeln

10318 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sluta, klaga, kornade är , klimathjältar
Expressen - 24 apr 18 kl. 14:55

Sju smarta tricks som gör dig och ditt barn till klimathjältar

Vill du och ditt barn engagera er i kampen för att rädda planeten?Här är sju tips på hur ni kan göra lite skillnad – och samtidigt ha ganska roligt..

Barometern - 04 okt 13 kl. 23:44

TID FÖR HJÄLTAR(((eller)))TID FÖR SVARTVITA HJÄLTAR

Vad är en hjälte, egentligen?
?En beundransvärd person som utför stordåd, och som på så sätt vinner stor heder och ära?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Årets bästa hjältar 2014 – vi har listan

Vi på Nyheter24 hylla människor som på ett eller annat sätt har hjälpt eller räddat andra människor.
Här är Årets hjältar 2014 – helt utan inbördes ordning. 
♥ Sandra var den enda som ingrep när en flicka med Downs syndrom mobbades
Det brast för Sandra Hallén när en flicka med Downs syndrom mobbades av ett gäng tjejer.

Expressen - 30 dec 17 kl. 19:01

"Sluta attackera våra hjältar – backa upp räddningstjänsten"

Hela julhelgen har brandmän beskjutits med raketer och bangers.Imorgon vill jag se att personalen på räddningstjänsten bemöts som de hjältar de är..

SVT Debatt - 30 jan 14 kl. 15:55

När blir romer hjältar på vita duken?

ROMER PÅ FILM Rasismen mot romer breder ut sig – polisens register är ett exempel. Filmbranschen måste ta sitt ansvar och måste sluta porträttera romer som ohygieniska, obildade och rotlösa. Idag diskuteras rasismen mot romer på seminarium på Göteborgs Filmfestival.

Resume - 04 mar 15 kl. 10:34

”Sluta lura dina kunder – de går ändå inte på det”

Att reklam ska uppfattas som journalistik verkar vara varje företags våta dröm. Tyvärr är det ett galet mål att ha, skriver Tobias Welander, projektledare på chefsutbildningen Digitala Hjältar och Content Manager på Mynewsdesk i en spaning..

Expressen - 04 jul 16 kl. 00:56

Islands hjältar hyllar Lars Lagerbäck stort

Island är utslaget ur EM efter 2-5 mot Frankrike. Lars Lagerbäck kommer med största sannolikhet sluta som förbundskapten för Island – men svensken lär bli ihågkommen för alltid. – Han har gjort mycket och betytt väldigt mycket för nationen, säger Arnor Traustasson – Det är väldigt sorgligt att han lämnar, säger storstjärnan Gylfi Sigurdsson..

BT - 26 feb 17 kl. 04:00

Sluta snåla! Fredagsfralla ersätter inte högre lön

Att snålheten bedrar visheten är en gammal sanning. Borås stads lönepolicy är ett levande bevis för detta. Det kan inte bara lärare, socialsekreterare, omsorgsarbetare och andra välfärdshjältar vittna om..

Sydöstran - 17 maj 17 kl. 06:00

Vardagshjältar räddade Tommys liv

Den trevliga jazz-kvällen höll på att sluta med katastrof. Men tack vare rådigt ingripande av allmänheten och en hjärtstartare överlevde Lisbets man en farlig hjärtsjukdom..

HBL - 18 jul 14 kl. 08:57

Industrin ska bromsa klimatförändringen

Företagsvärlden börjar se klimatförändringen som en chans att göra goda affärer snarare än som ett hinder. Näringslivet måste bidra om vi ska hantera den globala utmaningen, säger de som förstår sig på.Tunga namn inom industrin ska göra Finland till ett kolsnålt och klimatsmart samhälle.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Reglera människors flygresor i en motbok

Det behövs långt mer än subventionerade elcyklar för att rädda planeten. Samtidigt beter vi oss som alkoholister som inte kan sluta.Ge varje person ett flygkonto med ett begränsat antal flygtimmar per år, skriver miljöaktivisten Paula Grossman..

Expressen - Igår: 07:15

Lärare: Allt kan inte handla om era barns diagnoser

Så fort det kommer kritik mot barn eller föräldrar med normbrytande beteende i skolan, står NPF-grupperna i farstun och ropar hej.Snälla, ta inte över alla debatter om ordning och reda, skriver läraren Ola Alfredsson..

Expressen - I förrgår: 07:15

S talar inte sanning om antisemitismen

Lars Adaktusson (KD) listar exemplen på att Ingvar Carlsson och partitopparna förskönar S-historien och tränger undan snedstegen. .

Expressen - 19 okt 18 kl. 06:30

Miljardnota: Så gömmer S de nyanlända i låtsasjobb

Istället för att ohämmat spendera miljarder av skattebetalarnas pengar på att gömma undan människor i låtsasjobb måste vi ta bort de hinder som försvårar för människor att få anställning, skriver Gulan Avci (L). .

Expressen - 18 okt 18 kl. 19:00

Rädda oss från Unni Drougges genusfascism

Unni Drougge bevisar att det inte alls är en garanti att ett tredje världskrig inte skulle kunna äga rum om det bara var kvinnor som styrde världen.Att kastrera män kan aldrig vara lösningen, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 18 okt 18 kl. 06:30

Lägg inte skulden för antisemitismen på S

Som vänner till Israel är vi djupt bekymrade över i vilken riktning landet håller på att utvecklas.Samtidigt förgiftas samhällsklimatet av tonläget i debatten, skriver ex-statsministern Ingvar Carlsson med flera tunga S-profiler..

Expressen - 17 okt 18 kl. 16:18

Eberhard tjänar pengar på antifeministisk gubbröra

Hade genusvetenskapen varit relevant skulle män födas utan penis. Ungefär så kan psykiatern David Eberhards uppgörelse med "genusflummet" sammanfattas.Oj, vad synd det är om killarna plötsligt – det är ju skitjobbigt att vara ett svin, skriver författaren Unni Drougge..

Expressen - 17 okt 18 kl. 06:30

Gui Minhai måste släppas – använd kungen mot Kina

Vi kan inte låta den svenske medborgaren Gui Minhai fortsätta att plågas i fångenskap dag efter dag. Ge instruktioner till kungen att verka för en omedelbar frigivning, skriver Kurdo Baksi och Magnus Fiskesjö på årsdagen av gripandet..

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sig

Vad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..

Expressen - 16 okt 18 kl. 06:30

Din självupptagenhet kan bli en dödlig drog

En genomsnittlig person beräknas ta 25 000 selfies under en livstid. Mycket tyder på att detta inte är ett helt sunt beteende. Här är tre frågor du måste ställa dig innan du lägger ut en bild, skriver beteendeterapeuten Patrik Wincent från "Lyxfällan"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.