DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 23:59

DI - 24 sep 18 kl. 06:10

Citianalytiker: Varning för falsk trygghetNEW YORK. Donald Trump tror att han vinner handelskonflikterna. Därför kommer de att fortsätta även nästa år, säger storbanken Citis politiska chefsanalytiker Tina Fordham till Di. Under hösten är mellanårsvalen i USA den största politiska risken, enligt henne..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NEW YORK, Trump, Citis, Tina Fordham, Di, USA

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citianalytiker, Varningför , falsk, trygghet
BT - 02 jan 13 kl. 09:30

Falsk trygghet farligare

Har alla rätt att veta var dömda pedofiler bor? Självklart, anser höjdhoppsstjärnan Patrik Sjöberg, och tar klar ställning i den debatt som nu blossat upp igen. Sjöberg berättade i sin bok att han själv utsatts för övergrepp och är sedan dess en flitig föreläsare och debattör i frågan.

Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 11 kl. 07:30

Skapa en falsk trygghet

Efter Anders Behring Breiviks terrordåd i Norge har det rests krav på både ökad reglering av handeln med konstgödsel och skärpt vapenlagstiftning. Det är förståelig reaktion efter de fruktansvärda händelserna men är något som bara skulle skapa en falsk trygghet..

Kristianstadsbladet - 12 feb 13 kl. 12:33

"Egna varumärken falsk trygghet"

Skandalen med nötkött som bytts ut mot hästkött som är under upprullning i Europa visar på baksidan med en internationell livsmedelsindustri. Det menar EU-parlamentariker Carl Schlyter (MP), som arbetar med matfrågor.
Carl Schlyter jämför med klädbranschen.

Barometern - 10 apr 14 kl. 08:26

?Registerutdrag kan ge en falsk trygghet?

Förskolan har uppgett att den begärt ett registerutdrag på 21-åringen, och han är inte straffad tidigare. De flesta som begår övergrepp mot barn har aldrig gjort det förut, enligt Börje Svensson, psykoterapeut som behandlat både offer och förövare.
– På så sätt är det ett trubbigt verktyg med registerutdrag, det kan ge en falsk trygghet, säger han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens varning: Falsk polis lurar äldre

Polisen i Västernorrland har gått ut med en varning på Facebook. Enligt dem ska det ska vara en person som utger sig vara polis för att lura äldre personer. Än så länge har de fått in tre anmälningar.

GöteborgsPosten - 15 nov 11 kl. 20:48

Falsk trygghet på övergångsställen

När du korsar gatan på ett övergångsställe känner du dig rätt trygg. Men tryggheten är falsk ? vart tredje övergångsställe håller inte måttet enligt en undersökning som gjorts av Motormännen..

BT - 15 okt 12 kl. 07:39

Övergångställe - en falsk trygghet

Många upplever det säkrare att gå över vägen vid ett övergångsställe än en plats som saknar övergångsställe. Faktum är att det är precis tvärt om. Det visar statistik och ett flertal studier som gjorts.

BT - 04 dec 12 kl. 13:50

Klass 2-varning i östra Sverige

Kraftigt snöväder, hala vägar och många trafikolyckor i stora delar av landet.
Nu gäller klass 2-varning för östkusten.
- Det är en svår situation, säger vakthavande befälet Reine Johansson i Kronoberg och Kalmar.

PrivataAffärer - 13 jun 13 kl. 06:00

Varning för falsk trygghet

Att spara i en räntefond kan låta tryggt. Men faktum är att många räntefonder fallit relativt kraftigt på kort tid. Särskilt en kategori sticker ut i mängden....

DN - 30 maj 11 kl. 10:47

Fondspararna sökte trygghet

Oron på världens börser gjorde att många fondsparare sökte sig till räntefonder under maj. Men risken är att spararna invaggas i en falsk trygghet..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trump: Ser ut som att Khashoggi är död

Den amerikanske presidenten Donald Trump sade på torsdagen att det verkar som att journalisten Jamal Khashoggi är död.  Det rapporterar CNBC. .

DI - 1 timme sedan

Skräckbesked från Taiwan inför Atlas Copcos rapport

TSMC, världsledande halvledarbolag från Taiwan och kund till Atlas Copcos vakuumverksamhet, spådde på torsdagen intäkter som understeg analytikernas estimat i skuggan av en svag smartphonemarknad. Därmed ökar nervositeten till bristningsgränsen inför den svenska verkstadsjättens rapport, som serveras till fredagslunchen..

DI - 1 timme sedan

Nedgraderad USA-diplomati hos palestinierna

De amerikansk-palestinska kontakterna är mycket frostiga och nu nedgraderar USA sin diplomatiska närvaro i de palestinska områdena och flyttar generalkonsulatets uppgifter till den nya kontroversiella ambassaden i Jerusalem. Washington talar om en effektiviseringsåtgärd men palestinierna fördömer åtgärden som en belöning till Israel för "kränkningar och brott"..

DI - 1 timme sedan

Skräcken kopplade åter greppet om Wall Street

New York-börserna tappade på torsdagen med tekniksektorn i förarsätet, och "skräckindexet" Vix på de högsta nivåerna sedan förra veckans turbulens..

DI - 2 timmar sedan

Qliro sätter nya finansiella mål inför rapporten

E-handelsbolaget Qliro har fastställt nya finansiella mål för dotterbolagen Qliro Financial Services, CDON Marketplace samt Nelly inför delårsrapporten på fredag.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 2 timmar sedan

Visselblåsare: Myndigheten mörkade kritik om självkörande fordon

En visselblåsare anklagar Transportstyrelsens ledning för att ha mörkat kritik i ett remissvar om självkörande fordon – en utredning som skrevs av dess chef. Infrastrukturminister Tomas Eneroth har frågor om hur remissvaret hanterades..

DI - 3 timmar sedan

Här är årets Gaseller i Norrbottens län

Totalt 29 företag kvalade in som Gaseller i Norrbottens län. Här är hela listan. .

DI - 3 timmar sedan

Gasellerna övergav Hexagon – nu gör deras mätbolag succé

LULEÅ. Inom gruvindustrin och byggbranschen pågår en snabb digitalisering. Luleåföretaget L5 Navigation Systems, som säljer och installerar avancerad positioneringutrustning, känner en kraftig medvind.

DI - 3 timmar sedan

Restaurangföretaget investerar i det som ska rivas

Entreprenörerna bakom restaurangföretaget Spis i Kiruna bygger bolag i nuet när allt har ett slutdatum. ”Vissa tycker att vi är galna som investerar i något som måste rivas senast 2022, men vi har alltid sagt att vi kör här och nu”, säger vd:n Johan Stålnacke..

DI - 3 timmar sedan

Skanska byter ut hög USA-chef efter vinstvarning

Skanskas chef för den amerikanska anläggningsverksamheten Richard Cavallaro, tidigare högsta chef i USA-byggverksamheten, får gå i samband med torsdagskvällens vinstvarning. Han ersätts med Don Fusco, som arbetat 16 år i den verksamhet han nu blir chef över..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.