DI > Ekonomi

Tuesday, 18 December, 13:47

DI - 24 sep 18 kl. 06:10

Citianalytiker: Varning för falsk trygghetNEW YORK. Donald Trump tror att han vinner handelskonflikterna. Därför kommer de att fortsätta även nästa år, säger storbanken Citis politiska chefsanalytiker Tina Fordham till Di. Under hösten är mellanårsvalen i USA den största politiska risken, enligt henne..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NEW YORK, Trump, Citis, Tina Fordham, Di, USA

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citianalytiker, Varningför , falsk, trygghet
BT - 02 jan 13 kl. 09:30

Falsk trygghet farligare

Har alla rätt att veta var dömda pedofiler bor? Självklart, anser höjdhoppsstjärnan Patrik Sjöberg, och tar klar ställning i den debatt som nu blossat upp igen. Sjöberg berättade i sin bok att han själv utsatts för övergrepp och är sedan dess en flitig föreläsare och debattör i frågan.

Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 11 kl. 07:30

Skapa en falsk trygghet

Efter Anders Behring Breiviks terrordåd i Norge har det rests krav på både ökad reglering av handeln med konstgödsel och skärpt vapenlagstiftning. Det är förståelig reaktion efter de fruktansvärda händelserna men är något som bara skulle skapa en falsk trygghet..

Kristianstadsbladet - 12 feb 13 kl. 12:33

"Egna varumärken falsk trygghet"

Skandalen med nötkött som bytts ut mot hästkött som är under upprullning i Europa visar på baksidan med en internationell livsmedelsindustri. Det menar EU-parlamentariker Carl Schlyter (MP), som arbetar med matfrågor.
Carl Schlyter jämför med klädbranschen.

Barometern - 10 apr 14 kl. 08:26

?Registerutdrag kan ge en falsk trygghet?

Förskolan har uppgett att den begärt ett registerutdrag på 21-åringen, och han är inte straffad tidigare. De flesta som begår övergrepp mot barn har aldrig gjort det förut, enligt Börje Svensson, psykoterapeut som behandlat både offer och förövare.
– På så sätt är det ett trubbigt verktyg med registerutdrag, det kan ge en falsk trygghet, säger han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens varning: Falsk polis lurar äldre

Polisen i Västernorrland har gått ut med en varning på Facebook. Enligt dem ska det ska vara en person som utger sig vara polis för att lura äldre personer. Än så länge har de fått in tre anmälningar.

GöteborgsPosten - 15 nov 11 kl. 20:48

Falsk trygghet på övergångsställen

När du korsar gatan på ett övergångsställe känner du dig rätt trygg. Men tryggheten är falsk ? vart tredje övergångsställe håller inte måttet enligt en undersökning som gjorts av Motormännen..

BT - 15 okt 12 kl. 07:39

Övergångställe - en falsk trygghet

Många upplever det säkrare att gå över vägen vid ett övergångsställe än en plats som saknar övergångsställe. Faktum är att det är precis tvärt om. Det visar statistik och ett flertal studier som gjorts.

BT - 04 dec 12 kl. 13:50

Klass 2-varning i östra Sverige

Kraftigt snöväder, hala vägar och många trafikolyckor i stora delar av landet.
Nu gäller klass 2-varning för östkusten.
- Det är en svår situation, säger vakthavande befälet Reine Johansson i Kronoberg och Kalmar.

PrivataAffärer - 13 jun 13 kl. 06:00

Varning för falsk trygghet

Att spara i en räntefond kan låta tryggt. Men faktum är att många räntefonder fallit relativt kraftigt på kort tid. Särskilt en kategori sticker ut i mängden....

DN - 30 maj 11 kl. 10:47

Fondspararna sökte trygghet

Oron på världens börser gjorde att många fondsparare sökte sig till räntefonder under maj. Men risken är att spararna invaggas i en falsk trygghet..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Alfa Laval köper ny värmeväxlarteknik

Alfa Laval köper en patenterad teknologi för värmeväxlare från Malmöbaserade Airec. Omsättningen i det som köps uppgår till för Alfa Laval marginella 14 Mkr..

DI - 15 minuter sedan

Creandum minskar i Edgeware

Creandum, näst största ägare i streamingbolaget Edgeware, minskar sitt innehav från 10 till 8,8 procent, enligt ett flaggningsmeddelande från Finansinspektionen..

DI - 30 minuter sedan

Hoists ordförande Ingrid Bonde har köpt 7.000 aktier

Hoist Finance ordförande Ingrid Bonde köpte på tisdagen 7.000 aktier i Hoist Finance för cirka 0,3 miljoner kronor. Köpet gjordes till kursen 45,01 kronor per aktie, enligt Finansinspektionens insynslista..

DI - 15 minuter sedan

Kristersson punkterar Åkessons dröm

Moderaterna hör inte hemma i något konservativt block, enligt Moderatledaren Ulf Kristersson, som samtidigt tillbakavisar den växande budgetkritiken. .

DI - 45 minuter sedan

Sdiptech förvärvar Pure Water Scandinavia

Investeringsbolaget Sdiptech, som har fokus på "urban infrastruktur", har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i det svenska bolaget Pure Water Scandinavia som är ett produktbolag i nischen ultrarent vatten. Bolaget omsätter cirka 32 miljoner kronor "med god lönsamhet"..

DI - 1 timme sedan

Hoist: Nya kraven kan komma att få effekt på utdelningen

FI:s krav på en riskvikt på 150 procent på förfallna lån kommer att få en tillfällig negativ effekt på bolagets finanser, säger Hoist Finance vd Klaus-Anders Nysteen vid en telefonkonferens på tisdagsförmiddagen. Det kan också få effekt på utdelningen till aktieägarna, men det är för tidigt att säga exakt hur mycket i så fall, säger han..

DI - 1 timme sedan

FI:s nya kapitaltäckningskrav påverkar Collector – men inte Intrum

Stockholmsbörsens dominant i inkassobranschen, Intrum, påverkas inte av FI:s nya krav på högre riskvikter på förfallna lån eftersom man inte bedriver bankverksamhet. Däremot påverkas Collector men i mindre grad än Hoist Finance..

DI - 1 timme sedan

Svensk second hand-konsumtion minskar

Svenskarnas second hand-konsumtion och köp av reparationer minskade under 2017. .

DI - 1 timme sedan

Återhämtning på Stockholmsbörsen med industribolag i täten

Stockholmsbörsen inledde tisdagen på lägre nivåer men vände upp efter några timmars handel och var vid lunchtid oförändrad..

DI - 1 timme sedan

G5 Entertainments vd har sålt 10.000 aktier

G5 Entertainments vd Vladislav Suglobov har sålt 10.000 aktier i mobilspelbolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.