DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 16:11

DI - 24 sep 18 kl. 06:10

Citianalytiker: Varning för falsk trygghetNEW YORK. Donald Trump tror att han vinner handelskonflikterna. Därför kommer de att fortsätta även nästa år, säger storbanken Citis politiska chefsanalytiker Tina Fordham till Di. Under hösten är mellanårsvalen i USA den största politiska risken, enligt henne..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NEW YORK, Trump, Citis, Tina Fordham, Di, USA

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citianalytiker, Varningför , falsk, trygghet
BT - 02 jan 13 kl. 09:30

Falsk trygghet farligare

Har alla rätt att veta var dömda pedofiler bor? Självklart, anser höjdhoppsstjärnan Patrik Sjöberg, och tar klar ställning i den debatt som nu blossat upp igen. Sjöberg berättade i sin bok att han själv utsatts för övergrepp och är sedan dess en flitig föreläsare och debattör i frågan.

Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 11 kl. 07:30

Skapa en falsk trygghet

Efter Anders Behring Breiviks terrordåd i Norge har det rests krav på både ökad reglering av handeln med konstgödsel och skärpt vapenlagstiftning. Det är förståelig reaktion efter de fruktansvärda händelserna men är något som bara skulle skapa en falsk trygghet..

Kristianstadsbladet - 12 feb 13 kl. 12:33

"Egna varumärken falsk trygghet"

Skandalen med nötkött som bytts ut mot hästkött som är under upprullning i Europa visar på baksidan med en internationell livsmedelsindustri. Det menar EU-parlamentariker Carl Schlyter (MP), som arbetar med matfrågor.
Carl Schlyter jämför med klädbranschen.

Barometern - 10 apr 14 kl. 08:26

?Registerutdrag kan ge en falsk trygghet?

Förskolan har uppgett att den begärt ett registerutdrag på 21-åringen, och han är inte straffad tidigare. De flesta som begår övergrepp mot barn har aldrig gjort det förut, enligt Börje Svensson, psykoterapeut som behandlat både offer och förövare.
– På så sätt är det ett trubbigt verktyg med registerutdrag, det kan ge en falsk trygghet, säger han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens varning: Falsk polis lurar äldre

Polisen i Västernorrland har gått ut med en varning på Facebook. Enligt dem ska det ska vara en person som utger sig vara polis för att lura äldre personer. Än så länge har de fått in tre anmälningar.

GöteborgsPosten - 15 nov 11 kl. 20:48

Falsk trygghet på övergångsställen

När du korsar gatan på ett övergångsställe känner du dig rätt trygg. Men tryggheten är falsk ? vart tredje övergångsställe håller inte måttet enligt en undersökning som gjorts av Motormännen..

BT - 15 okt 12 kl. 07:39

Övergångställe - en falsk trygghet

Många upplever det säkrare att gå över vägen vid ett övergångsställe än en plats som saknar övergångsställe. Faktum är att det är precis tvärt om. Det visar statistik och ett flertal studier som gjorts.

BT - 04 dec 12 kl. 13:50

Klass 2-varning i östra Sverige

Kraftigt snöväder, hala vägar och många trafikolyckor i stora delar av landet.
Nu gäller klass 2-varning för östkusten.
- Det är en svår situation, säger vakthavande befälet Reine Johansson i Kronoberg och Kalmar.

PrivataAffärer - 13 jun 13 kl. 06:00

Varning för falsk trygghet

Att spara i en räntefond kan låta tryggt. Men faktum är att många räntefonder fallit relativt kraftigt på kort tid. Särskilt en kategori sticker ut i mängden....

DN - 30 maj 11 kl. 10:47

Fondspararna sökte trygghet

Oron på världens börser gjorde att många fondsparare sökte sig till räntefonder under maj. Men risken är att spararna invaggas i en falsk trygghet..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ekonomistudion podd: ”Svårt för Bonnesen att sitta kvar”

Nu finns Di TV:s Ekonomistudion även som podd.  Lyssna på dagens avsnitt i spelaren här intill – och glöm inte att prenumerera på podden här..

DI - 4 minuter sedan

Bolund om Swedbank: “Helt oacceptabelt”

Finansmarknadsminister Per Bolund är allvarligt bekymrad över den skandal som uppdagats i Swedbank. “Det handlar om förtroende”, säger han. .

DI - 10 minuter sedan

EMU: Stigande konfidensindikator för hushållen i februari

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till minus 7,4 i februari, jämfört med oreviderade minus 7,9 föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

Irlands premiärminister varnar för ”instabil” brexit-situation

Brexitsituationen är mycket instabil och svår att förutsäga..

DI - 15 minuter sedan

FI: Ser allvarligt på uppgifter om penningtvätt i svenska banker

Det är av högsta vikt att bankernas ledningar och styrelser tar uppgifter om penningtvätt och andra regelöverträdelser i svenska banker på allvar, skriver Finansinspektionen i ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Prime Living: Rörelsekapitalet räcker till slutet av mars

Studentbostadsbolaget Prime Living bedömer att bolagets rörelsekapital räcker hela mars, utan att beakta eventuella framtida lån, tillskott eller emissioner..

DI - 45 minuter sedan

1930-talet är DN:s enda argument

Vad anser Dagens Nyheters politiska redaktör Per Svensson om Sveriges inträde i euro-zonen? Vad anser han om svenskt deltagande i bankunionen? Vad tycker han om energiunionens konsekvenser?

DI - 1 timme sedan

Investor nära miljardaffär i portföljbolaget

Efter mer än tio år i Investors portfölj kan ögonlaserbolaget Memira vara på väg att få nya ägare. .

DI - 1 timme sedan

New York går mot försiktig öppning – press på apotekskedjan CVS

USA-börserna såg på onsdagseftermiddagen ut att börja dagen med nära nog oförändrade index. Uppmärksamhet riktades fortsatt mot den globala handeln, då högt uppsatta företrädare för USA och Kina senare i veckan väntas ta nya tag för att lösa upp knutarna i handelskonflikten mellan länderna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.