DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 00:09

DI - 23 sep 18 kl. 20:08

På måndag börjar striden om regeringsmaktenStriden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: måndagbörjar , stridenom , regeringsmakten
GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 19:48

Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

UNT - 23 sep 18 kl. 19:48

Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman..

NSD - 23 sep 18 kl. 10:54

Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman..

SmålandsPosten - 23 sep 18 kl. 20:00

Politik: Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

Cornucopia - 06 feb 15 kl. 12:01

Alliansen gav upp regeringsmakten för migrationspolitiken - ändrar sig i opposition

Alliansen kunde ha fortsatt att regera som minoritetsregering, alternativt fällt Löfvénregeringen och fått till av lögnaren Löfvén utlovat nyval, men gjorde inte detta för att Sverigedemokraterna inte skulle gås till mötes inom migrations- och integrationspolitik. Nu när man är i permanent stödläge för (s)va(mp)regeringens politik börjar man göra utspel inom migrations- och integrationspolitik, som hade säkrat Sverigedemokraternas alliansregeringsstöd.

Moderaterna med Anna Kinberg Batra i spetsen är nu beredda att riva upp den migrationspolitiska överenskommelsen man tidigare haft med Miljöpartiet, vilket skulle innebära en dämpad invandring.

YLE - 02 maj 16 kl. 06:26

Manés hattrick höll CL-striden vid liv

Manchester City bommade ett utmärkt läge att avgöra striden om den sista Champions League-platsen i Premier League. Southampton vann med 4–2 efter Sadio Manés uppvisning. Efter att grannen Manchester United kryssade hemma mot Leicester hade City på söndag chansen att rycka borta mot Southampton.

Skånskan - 19 maj 16 kl. 21:47

Sista striden i EAI

BORDTENNIS En SM-final på fredagskvällen, förhoppningsvis en till på måndag och därefter Champions League-finalen nere i Frankrike på söndag i nästa vecka. Sedan talar det mesta för att det slutspelat i Eslövs AI för Mattias Översjö.– Oavsett hur det går i de återstående finalerna så har jag haft sex fantastiska säsonger i EAI, säger Mattias.

Expressen - 29 jan 18 kl. 16:48

Stor guide: Så ser du Superbowl 52 på söndag

På söndag är det dags. Finalen i den amerikanska fotbollen, Super Bowl 52.Matchen spelas alltid en söndag i slutet av januari eller början av februari.

DN - 21 sep 18 kl. 13:39

Striden hårdnar om talmansvalet

Striden fortsätter inför talmansvalet på måndag. När både Alliansen och Socialdemokraterna lanserar varsin kandidat kan avgörande ligga hos SD.  – Vi hade önskat en situation där Sverigedemokraterna inte fick avgörande inflytande över talmansvalet, säger Anders Ygeman (S)..

NSD - 02 apr 13 kl. 15:35

LO-bas: S ska återta regeringsmakten

S-kongressen i Göteborg ska bli mötet där partiet tar sig samman och tar sats inför att återta regeringsmakten, hoppas LO-basen och S-ledningens Karl-Petter Thorwaldsson. Han jämför med kongressen i Göteborg 1993, inför valet 1994 då S nådde över 45 procent i riksdagsvalet och Ingvar Carlsson åter blev statsminister i en minoritetsregering..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Tysk miljöorganisation vill bromsa autobahn

Den tyska miljöorganisationen DUH, som under året fått igenom dieselstopp i flera storstäder, siktar nu in sig på Tysklands hjärta: autobahn. DUH vill få bort den fria farten och införa hastighetsbegränsning..

DI - 1 timme sedan

Trump beordrar Pentagon att skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DI - 1 timme sedan

Transportbolaget Fedex slår analytikernas förväntningar

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 4,03 dollar för räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 2 timmar sedan

Wall Street vände upp igen under sista handelstimmen

New York-börsen rörde sig under nollan inför den sista handelstimmen men lyckades kravla sig upp lagom till stängning. S&P 500 avslutade precis på nollan medan Dow Jones och Nasdaq stängde upp 0,4 respektive 0,5 procent..

DI - 2 timmar sedan

Betssons vd är med i budet på konkurrenten

Betssons vd Pontus Lindwall ingår i konsortiet som lägger bud på Cherry – ett bolag som är en av Betssons konkurrenter. Cherrys styrelseledamot och tillförordnade vd Gunnar Lind avfärdar dock att Pontus Lindwall är aktuell för vd-posten i Cherry..

DI - 2 timmar sedan

Dunkelt spel om Cherry

Ett privat konsortium lägger bud på spelbolaget Cherry – och bland annat ingår Cherrys styrelseordförande och storägare Morten Klein i konsortiet. Di granskar spelet om Cherry..

DI - 2 timmar sedan

Stor oenighet om avtalslös brexit i brittiska regeringen

Ministrarna hade svårt att enas kring hur den brittiska regeringen ska hantera en avtalslös brexit. Arbetsmarknadsministern Amber Rudd liknande ett utträde utan avtal vid en bilkrasch enligt Financial Times..

DI - 2 timmar sedan

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i Q-linea

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i medicinteknikbolaget Q-linea efter noteringen på Stockholmsbörsen. .

DI - 2 timmar sedan

Daiwa sänker Autoliv till neutral, skriver ned riktkursen

Japanska Daiwa har sänkt Autoliv från tidigare outperform till neutral. Riktkursen sänks samtidigt från 89 till 76 dollar, motsvarande 689,7 kronor..

DI - 2 timmar sedan

Skuggdirektionen: Räntan bör höjas – trots marknadsstöket

Marknadsstöket håller i sig, konjunkturoron ökar och de senaste inflationsutfallen har varit en besvikelse. Ändå är det ingen tvekan om att räntan ska höjas. Det är budskapet från Skuggdirektionen som inte är så orolig för konjunkturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.