DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 16:20

Liknande nyheter

Taggar: måndagbörjar , stridenom , regeringsmakten
GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 19:48

Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

UNT - 23 sep 18 kl. 19:48

Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman..

NSD - 23 sep 18 kl. 10:54

Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman..

SmålandsPosten - 23 sep 18 kl. 20:00

Politik: Talmansvalet inleder kamp om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

Cornucopia - 06 feb 15 kl. 12:01

Alliansen gav upp regeringsmakten för migrationspolitiken - ändrar sig i opposition

Alliansen kunde ha fortsatt att regera som minoritetsregering, alternativt fällt Löfvénregeringen och fått till av lögnaren Löfvén utlovat nyval, men gjorde inte detta för att Sverigedemokraterna inte skulle gås till mötes inom migrations- och integrationspolitik. Nu när man är i permanent stödläge för (s)va(mp)regeringens politik börjar man göra utspel inom migrations- och integrationspolitik, som hade säkrat Sverigedemokraternas alliansregeringsstöd.

Moderaterna med Anna Kinberg Batra i spetsen är nu beredda att riva upp den migrationspolitiska överenskommelsen man tidigare haft med Miljöpartiet, vilket skulle innebära en dämpad invandring.

YLE - 02 maj 16 kl. 06:26

Manés hattrick höll CL-striden vid liv

Manchester City bommade ett utmärkt läge att avgöra striden om den sista Champions League-platsen i Premier League. Southampton vann med 4–2 efter Sadio Manés uppvisning. Efter att grannen Manchester United kryssade hemma mot Leicester hade City på söndag chansen att rycka borta mot Southampton.

Skånskan - 19 maj 16 kl. 21:47

Sista striden i EAI

BORDTENNIS En SM-final på fredagskvällen, förhoppningsvis en till på måndag och därefter Champions League-finalen nere i Frankrike på söndag i nästa vecka. Sedan talar det mesta för att det slutspelat i Eslövs AI för Mattias Översjö.– Oavsett hur det går i de återstående finalerna så har jag haft sex fantastiska säsonger i EAI, säger Mattias.

Expressen - 29 jan 18 kl. 16:48

Stor guide: Så ser du Superbowl 52 på söndag

På söndag är det dags. Finalen i den amerikanska fotbollen, Super Bowl 52.Matchen spelas alltid en söndag i slutet av januari eller början av februari.

DN - 21 sep 18 kl. 13:39

Striden hårdnar om talmansvalet

Striden fortsätter inför talmansvalet på måndag. När både Alliansen och Socialdemokraterna lanserar varsin kandidat kan avgörande ligga hos SD.  – Vi hade önskat en situation där Sverigedemokraterna inte fick avgörande inflytande över talmansvalet, säger Anders Ygeman (S)..

NSD - 02 apr 13 kl. 15:35

LO-bas: S ska återta regeringsmakten

S-kongressen i Göteborg ska bli mötet där partiet tar sig samman och tar sats inför att återta regeringsmakten, hoppas LO-basen och S-ledningens Karl-Petter Thorwaldsson. Han jämför med kongressen i Göteborg 1993, inför valet 1994 då S nådde över 45 procent i riksdagsvalet och Ingvar Carlsson åter blev statsminister i en minoritetsregering..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Estland undersöker penningtvättsanklagelserna mot Swedbank

Estland utreder anklagelserna om penningtvätt som riktats mot Swedbank. Det uppger Estlands åklagarmyndighet enligt nyhetsbyrån Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Ekonomistudion podd: ”Svårt för Bonnesen att sitta kvar”

Nu finns Di TV:s Ekonomistudion även som podd.  Lyssna på dagens avsnitt i spelaren här intill – och glöm inte att prenumerera på podden här..

DI - 15 minuter sedan

Bolund om Swedbank: “Helt oacceptabelt”

Finansmarknadsminister Per Bolund är allvarligt bekymrad över den skandal som uppdagats i Swedbank. “Det handlar om förtroende”, säger han. .

DI - 15 minuter sedan

EMU: Stigande konfidensindikator för hushållen i februari

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till minus 7,4 i februari, jämfört med oreviderade minus 7,9 föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Irlands premiärminister varnar för ”instabil” brexit-situation

Brexitsituationen är mycket instabil och svår att förutsäga..

DI - 30 minuter sedan

FI: Ser allvarligt på uppgifter om penningtvätt i svenska banker

Det är av högsta vikt att bankernas ledningar och styrelser tar uppgifter om penningtvätt och andra regelöverträdelser i svenska banker på allvar, skriver Finansinspektionen i ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Prime Living: Rörelsekapitalet räcker till slutet av mars

Studentbostadsbolaget Prime Living bedömer att bolagets rörelsekapital räcker hela mars, utan att beakta eventuella framtida lån, tillskott eller emissioner..

DI - 1 timme sedan

1930-talet är DN:s enda argument

Vad anser Dagens Nyheters politiska redaktör Per Svensson om Sveriges inträde i euro-zonen? Vad anser han om svenskt deltagande i bankunionen? Vad tycker han om energiunionens konsekvenser?

DI - 1 timme sedan

Investor nära miljardaffär i portföljbolaget

Efter mer än tio år i Investors portfölj kan ögonlaserbolaget Memira vara på väg att få nya ägare. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.