Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 December, 00:01

Expressen - 23 sep 18 kl. 19:42

Flera fel har begåtts i rösträkningen i StockholmFler fel har begåtts i rösträkningen i Stockholm. Det finns flera frågetecken hur räkningen har gått till, rapporterar SVT. Hittills är det bara Stockholms läns riksdagsröster som har rapporterats in till valmyndigheten. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, SVT, Stockholms

Dela artikeln

6941 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera felhar , begåttsi , rösträkningeni , Stockholm
Magazin24 - 05 jul 12 kl. 09:12

Veterinär i Strömsholm frias

En veterinär på Strömsholms djursjukhus frias från en anmälan om disciplinansvar. En Strömsholmsveterinär blev anmäld till ansvarsnämnden för felbehandling i samband med en avlivning av en hund. Nu frikänns hon från alla anklagelser eftersom ansvarsnämnden bedömer att inget fel begåtts vid varken undersökningen eller behandlingen..

Kristianstadsbladet - 23 apr 13 kl. 11:00

"Kommunen har gjort fel"

Foto: Tommy Svensson
Xuan tvingades stänga Restaurang Modesto. Hon fick en period godkänt serveringstillstånd utan att anses lämplig. Ett beslut som tillfälligt gynnade men som sedan ledde till problem.

Cornucopia - 25 aug 14 kl. 11:32

Hur skulle du klara mer än två veckor utan ström, vatten, avlopp och transporter?

Med anledning av att min nya undergångsroman Stjärnklart släpptes idag kan det vara på sin plats att ställa frågan hur du och ditt hushåll skulle klara ett längre avbrott i infrastrukturen? Den privata klubben Civilförsvarsförbundet rekommenderar som bekant att man ska ha beredskap för två veckor, men vad händer om avbrottet blir långvarigare än så och omfattande?

Tänkbara scenarion kan t ex vara en solstorm, där visserligen stamnätet klarar sig i enlighet med Svenska Kraftnäts uppgifter, men där de lokala elnäten slås ut för överskådlig framtid och mycket elektronisk utrustning skadas.

BT - 11 apr 14 kl. 13:51

Vänsterextremister från Borås åtalas

Två unga boråsare är bland de åtta vänsterextremister som nu åtalas för grov misshandel och andra dåd mot politiska motståndare. Enligt åklagaren Malin Arentoft har brotten kopplingar till Revolutionära fronten. Boråsarna, 20 och 23 år, anklagas för att tillsammans med andra ha misshandlat två slovakiska gästarbetare i samband med en demonstration som Svenskarnas parti genomförde i Stockholm i september förra året.

BT - 26 sep 14 kl. 14:38

Olsson (S) om krysskaoset: "Det är stor omfattning"

– Det gör mig mycket förvånad. Det är flera valdistrikt som berörs och väldigt många röster, säger Ulf Olsson (S) om krysskaoset. När Olsson först hörde av sig till länsstyrelsen var det i försiktiga ordalag.

YLE - 10 dec 13 kl. 15:34

Försvarsmakten nekar till att ha överskridit sina budgetfullmakter

Chefen för huvudstaben, viceamiral Juha Rannikko, efterlyser en diskussion om klarare spelregler mellan försvarsmakten, statens revisionsverk och riksdagen om vilket förfarande som är korrekt när det gäller att göra affärer och upphandlingar. -Vi har inte överskridit våra befogenheter, sägr Rannikko. Vi är ytterst noggranna med hur vi använder de gemensamma skattemedlen.

BT - 20 mar 14 kl. 20:24

Sverige skickar valobservatörer

Sverige kommer att skicka ett 30-tal valobservatörer för att bevaka presidentvalet i Ukraina. – Det handlar om att stabilisera situationen så att inte ryska påtryckningar leder till att valet inte kan genomföras på ett korrekt sätt, säger biståndsminister Hillevi Engström. Det är Organisationen för säkerhet och fred i Europa (OSSE) som har skickat en begäran till medlemsstaterna om bidrag med valobservatörer.

NT - 07 mar 13 kl. 09:53

Odinga hävdar valfusk i Kenya

Premiärminister Raila Odinga, en av de två huvudkandidaterna i det kenyanska presidentvalet, hävdar att valfusk begåtts och att rösträkningsprocessen "saknar integritet". Anklagelserna framfördes på torsdagen. Den utdragna rösträkningen - som inleddes när vallokalerna stängde i måndags - pågår fortfarande..

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 19:10

Valhemligheten värnas bäst bakom tygskärm. Inte egen datorskärm.

Valdagen kan kännas som en högtid och röstningen bakom tygskärmen som en demokratisk ceremoni. Många känner så – men inte alla. Enkla och tillgängliga alternativ måste finnas även för dem som inte har lust eller möjlighet att ta sig till vallokalen en söndag i september vart fjärde år.

Skånskan - 28 jan 16 kl. 06:00

Konsult underkänner gammalt museiavtal

MALMÖ Det gamla avtalet var otydligt. Ett nytt avtal mellan Moderna museet, Malmö stad och Region Skåne måste bli mer konkret och bli lättare att tolka.Det säger den konsultfirma som på uppdrag av Region Skåne granskat verksamheten vid Moderna museet Malmö och hur samarbetet mellan parterna som finansierat verksamheten fungerat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Larm om brand i skola: ”Man har sett lågor”

Räddningstjänst är på väg med åtta enheter till en skola på Västra Varvsgatan i Malmö.Enligt larmet ska skolan stå i brand.– Uppringaren säger att man har sett lågor från skolan, säger Charlotte, teamledare på SOS Alarm..

Expressen - 30 minuter sedan

Katarina Frostensons ord efter utredningen

Katarina Frostenson pekas ut för att ha läckt Nobelpristagare i förtid. Sedan oktober förhandlar hon om utträde – med förutsättningen att inte anklagas för att ha brutit mot Svenska Akademiens stadgar. – Hon har rent samvete och har inte brutit mot stadgarna i Akademien, säger hennes advokat Per E Samuelson.

Expressen - 30 minuter sedan

Trumps hälsning – efter skämten om julgranarna

Donald och Melania Trump följer den årliga jultraditionen i Vita huset. Presidentparet har släppt sitt julkort för året – och valde att inte inkludera de röda julgranarna som mötts av retsamma kommentarer på sociala medier, skriver Daily Mail. ”God jul önskar president Donald Trump och presidentfrun Melania Trump”, skriver Melania i en tweet.

Expressen - 30 minuter sedan

Tusentals protesterar mot nya ”slaverilagen”

Efter att ”slavlagen” röstats igenom har oppositionen slutit samman.I huvudstaden Budapest har flera protester ägt rum för att visa sitt missnöje mot den sittande regeringen och president Viktor Orbán.  – Jag är orolig för att jag inte kommer att kunna gå på ett bra universitet här, säger Dora, 16, till Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Leif GW om bluffläkaren: ”En bedrövlig verksamhet”

"Bluffläkaren" Wardi Sanchez, 46, lurade äldre svenska kvinnor på långt över en miljon kronor och dömdes till ett långt fängelsestraff.– Han lurade tusentals skyddslösa offer. En bedrövlig verksamhet, konstaterar Leif GW Persson i torsdagens avsnitt av ”Brottsjournalen”.

Expressen - 1 timme sedan

Familjen utvisas från Sverige – till olika länder

Mahmood Hammed och Ouarda Maatouk har byggt ett liv tillsammans med barnen i Sverige.Nu ska de utvisas – till olika länder.– Det är inte mänskligt att göra så.

Expressen - 3 timmar sedan

Här var Nathalie på julfest sista kvällen hon sågs

STOCKHOLM/EKSJÖ. Här, på anrika Eksjö stadshotell, var 21-åriga Nathalie på personalfest kvällen innan hon försvann. På hotellet befann sig cirka 300 gäster under kvällen och det finns övervakningsfilm som polisen kan granska.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisbil i olycka – omständigheterna oklara

En polisbil uppges vara inblandad i en olycka på tisdagskvällen.Händelsen ska ha skett på Axel Danielssons väg i Malmö.– Det har varit någon form av trafikolycka där en polisbil ska vara involverad, säger Filip Annas, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 3 timmar sedan

Här är de nya lagarna 2019 – så påverkas du

Det här är sju av de nya lagar som träder i kraft 1 januari 2019. Så påverkar de dig som privatperson. .

Expressen - 3 timmar sedan

Chris och Madeleine är tillbaka i Sverige

Prinsessan Madeleine flög till Sverige med sin familj för att vara med och hylla drottning Silvia, 75, och sedan fira en traditionell jul.Tillsammans med maken Chris O´Neill närvarade hon vid tisdagens hyllningsföreställning på Oscarsteatern i Stockholm.– Naturligtvis är det viktigt för prinsessan Madeleine och barnen, att Chris kommer med på en så här viktig familjesammankomst, säger Karin Lennmor, kunglig krönikör i Expressen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.