Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 February, 16:11

Expressen - 23 sep 18 kl. 19:42

Flera fel har begåtts i rösträkningen i StockholmFler fel har begåtts i rösträkningen i Stockholm. Det finns flera frågetecken hur räkningen har gått till, rapporterar SVT. Hittills är det bara Stockholms läns riksdagsröster som har rapporterats in till valmyndigheten. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, SVT, Stockholms

Dela artikeln

6942 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera felhar , begåttsi , rösträkningeni , Stockholm
Magazin24 - 05 jul 12 kl. 09:12

Veterinär i Strömsholm frias

En veterinär på Strömsholms djursjukhus frias från en anmälan om disciplinansvar. En Strömsholmsveterinär blev anmäld till ansvarsnämnden för felbehandling i samband med en avlivning av en hund. Nu frikänns hon från alla anklagelser eftersom ansvarsnämnden bedömer att inget fel begåtts vid varken undersökningen eller behandlingen..

Kristianstadsbladet - 23 apr 13 kl. 11:00

"Kommunen har gjort fel"

Foto: Tommy Svensson
Xuan tvingades stänga Restaurang Modesto. Hon fick en period godkänt serveringstillstånd utan att anses lämplig. Ett beslut som tillfälligt gynnade men som sedan ledde till problem.

Cornucopia - 25 aug 14 kl. 11:32

Hur skulle du klara mer än två veckor utan ström, vatten, avlopp och transporter?

Med anledning av att min nya undergångsroman Stjärnklart släpptes idag kan det vara på sin plats att ställa frågan hur du och ditt hushåll skulle klara ett längre avbrott i infrastrukturen? Den privata klubben Civilförsvarsförbundet rekommenderar som bekant att man ska ha beredskap för två veckor, men vad händer om avbrottet blir långvarigare än så och omfattande?

Tänkbara scenarion kan t ex vara en solstorm, där visserligen stamnätet klarar sig i enlighet med Svenska Kraftnäts uppgifter, men där de lokala elnäten slås ut för överskådlig framtid och mycket elektronisk utrustning skadas.

Skånskan - 27 dec 18 kl. 13:23

Sex åtalas för planerat terrorbrott

Inrikes Sex personer med kopplingar till Islamiska staten åtalas på torsdagen i Solna tingsrätt misstänkta för förberedelse till terrorbrott i Sverige, meddelar åklagarmyndigheten i ett pressmeddelade.Enligt åklagaren så ska tre av de åtalade ha skaffat och förvarat ”stora mängder kemikalier och annan utrustning” med avsikt att döda och skada andra människor. Syftet ska ha varit att genomföra ett terrorattentat i Sverige.

BT - 11 apr 14 kl. 13:51

Vänsterextremister från Borås åtalas

Två unga boråsare är bland de åtta vänsterextremister som nu åtalas för grov misshandel och andra dåd mot politiska motståndare. Enligt åklagaren Malin Arentoft har brotten kopplingar till Revolutionära fronten. Boråsarna, 20 och 23 år, anklagas för att tillsammans med andra ha misshandlat två slovakiska gästarbetare i samband med en demonstration som Svenskarnas parti genomförde i Stockholm i september förra året.

BT - 26 sep 14 kl. 14:38

Olsson (S) om krysskaoset: "Det är stor omfattning"

– Det gör mig mycket förvånad. Det är flera valdistrikt som berörs och väldigt många röster, säger Ulf Olsson (S) om krysskaoset. När Olsson först hörde av sig till länsstyrelsen var det i försiktiga ordalag.

YLE - 10 dec 13 kl. 15:34

Försvarsmakten nekar till att ha överskridit sina budgetfullmakter

Chefen för huvudstaben, viceamiral Juha Rannikko, efterlyser en diskussion om klarare spelregler mellan försvarsmakten, statens revisionsverk och riksdagen om vilket förfarande som är korrekt när det gäller att göra affärer och upphandlingar. -Vi har inte överskridit våra befogenheter, sägr Rannikko. Vi är ytterst noggranna med hur vi använder de gemensamma skattemedlen.

BT - 20 mar 14 kl. 20:24

Sverige skickar valobservatörer

Sverige kommer att skicka ett 30-tal valobservatörer för att bevaka presidentvalet i Ukraina. – Det handlar om att stabilisera situationen så att inte ryska påtryckningar leder till att valet inte kan genomföras på ett korrekt sätt, säger biståndsminister Hillevi Engström. Det är Organisationen för säkerhet och fred i Europa (OSSE) som har skickat en begäran till medlemsstaterna om bidrag med valobservatörer.

NT - 07 mar 13 kl. 09:53

Odinga hävdar valfusk i Kenya

Premiärminister Raila Odinga, en av de två huvudkandidaterna i det kenyanska presidentvalet, hävdar att valfusk begåtts och att rösträkningsprocessen "saknar integritet". Anklagelserna framfördes på torsdagen. Den utdragna rösträkningen - som inleddes när vallokalerna stängde i måndags - pågår fortfarande..

Skånskan - 28 jan 16 kl. 06:00

Konsult underkänner gammalt museiavtal

MALMÖ Det gamla avtalet var otydligt. Ett nytt avtal mellan Moderna museet, Malmö stad och Region Skåne måste bli mer konkret och bli lättare att tolka.Det säger den konsultfirma som på uppdrag av Region Skåne granskat verksamheten vid Moderna museet Malmö och hur samarbetet mellan parterna som finansierat verksamheten fungerat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ida nekades sjukpenning – sökte jobb på Försäkringskassan

Ida, 38, blev sjukskriven för utmattningssyndrom – men nekades sjukpenning från Försäkringskassan.Nu uppmärksammas hon för sin dräpande jobbansökan till myndigheten:”Ofokuserad, okoncentrerad och låg kognitiv förmåga är tre ord som beskriver mig väldigt bra i dagsläget.”.

Expressen - 15 minuter sedan

Danska politiker vill ha ny gränskontroll – mot Sverige

Dansk Folkeparti vill införa gränskontroller mot Sverige för att stoppa illegala invandrare och kriminella.Förslaget har redan väckt kritik.– Gränskontroller handlar om att ta hand om sitt land och det tycker vi i Dansk Folkeparti är vår plikt.

Expressen - 30 minuter sedan

Galleria utrymd efter brandlarm

Liljeholmsgallerian i Liljeholmen i södra Stockolm har utrymts efter ett brandlarm, rapporterar tidningen Mitt i..

Expressen - 30 minuter sedan

Mördade 90 kvinnor – målar av dem i fängelset

Samuel Little, 78, är USA:s värsta seriemördare genom tiderna då han erkänt att han mördat 90 kvinnor. Hittills har 34 kvinnor identifierats men nu vill FBI ha hjälp att identifiera fler – genom att publicera Littles målningar av kvinnorna, skriver BBC. .

Expressen - 30 minuter sedan

Mördade Englas anhöriga kritiska mot SVT: ”Bedrövligt”

Dokumentärfilmaren Tom Alandh har träffat Anders Eklund som avtjänar livstids fängelse för två mord.Men anhöriga till Engla kände inte till dokumentären – och riktar skarp kritik mot SVT.– Det är bedrövligt att man glömmer bort brottsoffer, säger mamman Carina Höglund..

Expressen - 45 minuter sedan

Trumps utspel mot Bernie Sanders

När Bernie Sanders meddelade att han skulle ställa upp i nästa presidentval gav han samtidigt en känga till presidenten Donald Trump.Nu svarar Trump och skriver ”galna Bernie har just gått in i loppet” på sin Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Bebisprodukt återkallas

Våtservetter från Libero Touch Wet Wipes återkallas då en förhöjd halt av bakterier kan finnas i produkterna, uppger Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Man anhållen misstänkt för våldtäkt

På tisdagen greps en man som misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i Malmö.Den misstänkta våldtäkten ska skett i en bostad under natten till tisdagen.– Det är en man som är född på 90-talet som anhållits, säger åklagare Caroline Carlqvist..

Expressen - 1 timme sedan

Elevernas insjuknande fortfarande en gåta

De första analyssvaren på chokladpuddingen som misstänktes ha fått flera elever på en skola på Lidingö att insjukna har kommit. Sjukdomsfallen är fortfarande en gåta. .

Expressen - 1 timme sedan

Leverantör sparkas efter läckan på 11717

Med Help, som tar emot patientsamtal via 11717 Vårdguiden, säger nu upp avtalet med underleverantören som svarat för teleoperatörstjänster.Bakgrunden är skandalen där miljontals inspelade samtal till 11717 legat öppna på nätet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.