Expressen > Nyheter

Friday, 19 October, 19:21

Expressen - 23 sep 18 kl. 19:42

Flera fel har begåtts i rösträkningen i StockholmFler fel har begåtts i rösträkningen i Stockholm. Det finns flera frågetecken hur räkningen har gått till, rapporterar SVT. Hittills är det bara Stockholms läns riksdagsröster som har rapporterats in till valmyndigheten. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, SVT, Stockholms

Dela artikeln

6939 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera felhar , begåttsi , rösträkningeni , Stockholm
Magazin24 - 05 jul 12 kl. 09:12

Veterinär i Strömsholm frias

En veterinär på Strömsholms djursjukhus frias från en anmälan om disciplinansvar. En Strömsholmsveterinär blev anmäld till ansvarsnämnden för felbehandling i samband med en avlivning av en hund. Nu frikänns hon från alla anklagelser eftersom ansvarsnämnden bedömer att inget fel begåtts vid varken undersökningen eller behandlingen..

Kristianstadsbladet - 23 apr 13 kl. 11:00

"Kommunen har gjort fel"

Foto: Tommy Svensson
Xuan tvingades stänga Restaurang Modesto. Hon fick en period godkänt serveringstillstånd utan att anses lämplig. Ett beslut som tillfälligt gynnade men som sedan ledde till problem.

Cornucopia - 25 aug 14 kl. 11:32

Hur skulle du klara mer än två veckor utan ström, vatten, avlopp och transporter?

Med anledning av att min nya undergångsroman Stjärnklart släpptes idag kan det vara på sin plats att ställa frågan hur du och ditt hushåll skulle klara ett längre avbrott i infrastrukturen? Den privata klubben Civilförsvarsförbundet rekommenderar som bekant att man ska ha beredskap för två veckor, men vad händer om avbrottet blir långvarigare än så och omfattande?

Tänkbara scenarion kan t ex vara en solstorm, där visserligen stamnätet klarar sig i enlighet med Svenska Kraftnäts uppgifter, men där de lokala elnäten slås ut för överskådlig framtid och mycket elektronisk utrustning skadas.

BT - 11 apr 14 kl. 13:51

Vänsterextremister från Borås åtalas

Två unga boråsare är bland de åtta vänsterextremister som nu åtalas för grov misshandel och andra dåd mot politiska motståndare. Enligt åklagaren Malin Arentoft har brotten kopplingar till Revolutionära fronten. Boråsarna, 20 och 23 år, anklagas för att tillsammans med andra ha misshandlat två slovakiska gästarbetare i samband med en demonstration som Svenskarnas parti genomförde i Stockholm i september förra året.

BT - 26 sep 14 kl. 14:38

Olsson (S) om krysskaoset: "Det är stor omfattning"

– Det gör mig mycket förvånad. Det är flera valdistrikt som berörs och väldigt många röster, säger Ulf Olsson (S) om krysskaoset. När Olsson först hörde av sig till länsstyrelsen var det i försiktiga ordalag.

YLE - 10 dec 13 kl. 15:34

Försvarsmakten nekar till att ha överskridit sina budgetfullmakter

Chefen för huvudstaben, viceamiral Juha Rannikko, efterlyser en diskussion om klarare spelregler mellan försvarsmakten, statens revisionsverk och riksdagen om vilket förfarande som är korrekt när det gäller att göra affärer och upphandlingar. -Vi har inte överskridit våra befogenheter, sägr Rannikko. Vi är ytterst noggranna med hur vi använder de gemensamma skattemedlen.

BT - 20 mar 14 kl. 20:24

Sverige skickar valobservatörer

Sverige kommer att skicka ett 30-tal valobservatörer för att bevaka presidentvalet i Ukraina. – Det handlar om att stabilisera situationen så att inte ryska påtryckningar leder till att valet inte kan genomföras på ett korrekt sätt, säger biståndsminister Hillevi Engström. Det är Organisationen för säkerhet och fred i Europa (OSSE) som har skickat en begäran till medlemsstaterna om bidrag med valobservatörer.

NT - 07 mar 13 kl. 09:53

Odinga hävdar valfusk i Kenya

Premiärminister Raila Odinga, en av de två huvudkandidaterna i det kenyanska presidentvalet, hävdar att valfusk begåtts och att rösträkningsprocessen "saknar integritet". Anklagelserna framfördes på torsdagen. Den utdragna rösträkningen - som inleddes när vallokalerna stängde i måndags - pågår fortfarande..

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 19:10

Valhemligheten värnas bäst bakom tygskärm. Inte egen datorskärm.

Valdagen kan kännas som en högtid och röstningen bakom tygskärmen som en demokratisk ceremoni. Många känner så – men inte alla. Enkla och tillgängliga alternativ måste finnas även för dem som inte har lust eller möjlighet att ta sig till vallokalen en söndag i september vart fjärde år.

Skånskan - 28 jan 16 kl. 06:00

Konsult underkänner gammalt museiavtal

MALMÖ Det gamla avtalet var otydligt. Ett nytt avtal mellan Moderna museet, Malmö stad och Region Skåne måste bli mer konkret och bli lättare att tolka.Det säger den konsultfirma som på uppdrag av Region Skåne granskat verksamheten vid Moderna museet Malmö och hur samarbetet mellan parterna som finansierat verksamheten fungerat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Zazzis känslosamma samtal med Moraeus

Alexandra Zazzi, 52, och Kalle Moraeus, 55, fann varandra under ”Biggest Loser VIP”.Deras vänskap är fortsatt stark även efter programmets slut.– Vi öppnade upp oss för varandra, säger hon..

Expressen - 3 minuter sedan

Larm: Här hotar Malmömoskén regimkritiker i Sverige

Svensk-turkar larmar att de hotas av en Malmömoské.Hoten drabbar kritiker till regimen i Turkiet, som är oroliga att de ska gripas om de återvänder till sitt hemland.Detta sedan det framkommit att moskéer i Sverige rapporterar regimkritiker.

Expressen - 5 minuter sedan

SMHI:s iskalla prognos – se upp för blixthalkan

Mitt i den finaste och varmaste oktobermånaden sedan 1949 tränger sig kylan på. Under helgen blir det så kallt på sina håll att blixthalkan kan dyka upp på de sydsvenska vägarna. Här får du expertens bästa tips för hur du undviker att råka illa ut på vägarna.

Expressen - 45 minuter sedan

Knarkpåverkad buss- förare frias från rattfylla

En narkotikapåverkad bussförare stoppades vid Öresundsbron. Nu har chauffören friats från åtalet om rattfylleri, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Efter 34 år - nu berättar de om sanningen bakom tystnaden

1984 försvann två tjejer, 19 år, efter att ha varit ute på en dagstur med sin eka.Efter två dygn återfinns de unga kvinnorna av ett sovjetiskt handelsfartyg.Nu berättar Helena af Klercker och Lou Åberg för DN om vad de såg på Ålands hav – för första gången på 34 år..

Expressen - 1 timme sedan

Spåren klarnar efter misstänkta mordet på Jamal Khashoggi

De 15 anklagade för mordet på journalisten Jamal Khashoggi knyts allt mer till platsen, uppger Reuters.Övervakningsbilder visar att de befunnit sig på flera av platserna som knutits till Khashoggis försvinnande.Nu håller turkiska utredare förhör med flera anställda på konsulatet, erfar AP..

Expressen - 1 timme sedan

Meghan om sin graviditet – som att vara "jetlaggad"

Det brittiska prinsparet väntar sitt första barn nästa år.Nu avslöjar Meghan att graviditeten gör henne sömnlös.– Hon sa att det var som att vara jetlaggad och att hon gick upp vid halvfem eftersom hon inte kunde sova, säger Charlotte Waverley, 35, som fick en pratstund med Meghan, till Sky News..

Expressen - 1 timme sedan

Leif GW:s nya satsning: ”Är väl bara några 100 000 kr?”

Leif GW Persson tar nya tag på börsen. Kriminalprofessorn har nyligen köpt in sig i ett tidigare innehav och har nu satsat dryga 364 000 kronor.– Det är inga mängder, det är ju skitlitet.

Expressen - 1 timme sedan

Efter barnbeskedet: Namnen som favorittippas hos bettingbolagen

Så sent som i måndags offentliggjordes nyheten att Meghan Markle och prins Harry väntar sitt första barn nästa år. Redan nu har namnet på den framtida prinsen eller prinsessan börjat diskuteras, skriver tidningen People..

Expressen - 1 timme sedan

Nationell varning: Falska myndighetssajter tar dina pengar

Konsumenter blir blåsta på pengar för tjänster på nätet som är helt gratis.Konsumentverket går nu ut med en nationell varning för försöka stoppa de falska myndighetssajter.– Samma företeelse fanns i våras och då gick 1000-tals personer på det, säger ger Carolina Andersson, processråd vid myndigheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.