Sydsvenskan > Kultur

Tuesday, 19 February, 19:45

Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 16:41

Jönsson åtta i hoppfinalen: "Jättenöjd"Svenska utropstecknet Fredrik Jönsson på Cold Play tog en åttondeplats i den individuella hoppfinalen i VM. Precis som i första omgången blev det ett nedslag och ett tidsfel. Debutanten slutade på 17,23 fel och klättrade en placering under slutomgången..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Fredrik Jönsson, Cold Play, VM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jönsson, åttai , hoppfinalen, Jättenöjd
Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 16:41

Jönsson nia hoppfinalen: "Jättenöjd"

Svenska utropstecknet Fredrik Jönsson på Cold Play tog en åttondeplats i den individuella hoppfinalen i VM. Precis som i första omgången blev det ett nedslag och ett tidsfel. Debutanten slutade på 17,23 fel och klättrade en placering under slutomgången..

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 18 kl. 16:41

Jönsson nia hoppfinalen: "Jättenöjd"

Svenska utropstecknet Fredrik Jönsson på Cold Play tog en åttondeplats i den individuella hoppfinalen i VM. Precis som i första omgången blev det ett nedslag och ett tidsfel. Debutanten slutade på 17,23 fel och klättrade en placering under slutomgången..

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 19:23

Jönsson nia hoppfinalen: "Jättenöjd"

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 13:08

Kidnappare inför rätta i hovrätten


Den 25-årige man som dömdes till fängelse för att ha kidnappat en nioårig flicka på väg till skolan i november i fjol i Göteborg hade inte någon allvarlig psykisk störning vid tiden för brottet.I sin granskning av det rättspsykiatriska utlåtandet från Rättsmedicinalverket kom Socialstyrelsens rättsliga råd fram till samma sak när det gäller mannens tillstånd.Utlåtandet är av stor betydelse för straffet vid en fällande dom.

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 19:30

Jönsson åtta i hoppfinalen: "Jättenöjd"

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 12 kl. 07:17

Hovrätten skärpte straff med fem år

En 55-årig man från Kinna fick sitt fängelsestraff förlängt med fem år sedan hovrätten för västra Sverige dömt i målet. Enligt hovrätten var mannen skyldig till mordförsök och ska sitta inne i åtta år. Tingsrätten dömde för grov misshandel och satte straffet till tre år.

Sydsvenskan - 20 feb 18 kl. 04:21

Akilov i rätten för att berätta – eller inte

Han har varit strängt bevakad dygnet runt och riskerar att tillbringa resten av livet bakom galler. I dag visar det sig om Rakhmat Akilov orkar och vill berätta i rätten om sitt dåd i centrala Stockholm i fjol. När förhandlingen inleddes vid 9-tiden var.

GT - 20 jan 14 kl. 09:13

Spårvägens vd ställs än en gång inför rätta

GÖTEBORG. Säkerhetsbrister upptäcktes på 26 bussar, men trots det användes de i trafik. Nu ställs Spårvägens vd Lars-Börje Björfjäll åter inför rätta i hovrätten..

Nya Wermlands Tidningen - 03 dec 15 kl. 10:02

Sovande inbrottstjuv inför rätta

I morgon ställs en 43-årig man inför rätta vid tingsrätten i Vänersborg för grov stöld. Dalslänningen har skrivit om fallet nyligen..

Sydsvenskan - 20 feb 18 kl. 04:21

Dags för Akilov att berätta – eller inte

Han har varit strängt bevakad dygnet runt och riskerar att tillbringa resten av livet bakom galler. I dag visar det sig om Rakhmat Akilov orkar och vill berätta i rätten om sitt dåd i centrala Stockholm i fjol. – Tanken är att han ska svara på frågor, a.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Tre räddade man ur brinnande hus – belönas

Tre unga personer sprang in i en brinnande villa och räddade livet på mannen som bodde där. Nu har trion och två anhöriga belönats med plaketter från räddningstjänsten. – Man är ju i chock, säger Patricia Downes om känslan när de fått ut mannen.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Brandingenjör: Tänk på riskerna innan

De tre unga personerna trotsade faran och räddade livet på en man ur ett brinnande hus. Men det gäller att tänka sig för och överväga riskerna i situationen. – Om sikten är så dålig att man inte ser genom ett rum ska man definitivt inte ge sig in, säger.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Potato Potato startar filial i Stockholm

Hyllade teatergruppen har svårt att få verksamheten att funka från enbart Skåne..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Förseningar i tågtrafiken mellan Lund och Hässleholm

På tisdagseftermiddagen fick ett tåg mellan Eslöv och Stehag ett tekniskt fel..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Starkt resultat för HD och Sydsvenskan

HD-Sydsvenskan gör ett bra år. Resultatet för 2018 landar på 38,5 miljoner kronor. Bakom de positiva siffrorna ligger stora framgångar med nya digitala prenumerationer..

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Malmö stadsteater och Potato Potato vinnare på Scenkonstgalan

Hederspriset gick till grundaren av en skånsk sommarklassiker..

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Nallekonsert med ljuva toner för Malmö Redhawks

Behövs inte poängkungar för att hänga med i toppen..

Sydsvenskan - Igår: 19:30

Sadlade om till korvgubbe — nu säljer han kiosken

”Det har varit sjukt roligt, förmodligen det roligaste jag gjort”..

Sydsvenskan - Igår: 17:37

Tufft för EU-sossar i valprognos

De socialdemokratiska partierna i EU väntas tappa mer än vart fjärde mandat i EU-valet i vår, visar en ny samlad prognos från EU-parlamentet. Enligt prognosen väntas den socialdemokratiska partigruppen S&D landa på 135 mandat jämfört med 186 just nu. St.

Sydsvenskan - Igår: 17:00

Äldre kvinna skrämde bort misstänkt inbrottstjuv

Frågade smygande man om han behövde hjälp med något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.