Sydsvenskan > Kultur

Monday, 10 December, 07:08

Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 16:41

Jönsson åtta i hoppfinalen: "Jättenöjd"Svenska utropstecknet Fredrik Jönsson på Cold Play tog en åttondeplats i den individuella hoppfinalen i VM. Precis som i första omgången blev det ett nedslag och ett tidsfel. Debutanten slutade på 17,23 fel och klättrade en placering under slutomgången..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Fredrik Jönsson, Cold Play, VM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jönsson, åttai , hoppfinalen, Jättenöjd
Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 16:41

Jönsson nia hoppfinalen: "Jättenöjd"

Svenska utropstecknet Fredrik Jönsson på Cold Play tog en åttondeplats i den individuella hoppfinalen i VM. Precis som i första omgången blev det ett nedslag och ett tidsfel. Debutanten slutade på 17,23 fel och klättrade en placering under slutomgången..

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 18 kl. 16:41

Jönsson nia hoppfinalen: "Jättenöjd"

Svenska utropstecknet Fredrik Jönsson på Cold Play tog en åttondeplats i den individuella hoppfinalen i VM. Precis som i första omgången blev det ett nedslag och ett tidsfel. Debutanten slutade på 17,23 fel och klättrade en placering under slutomgången..

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 19:23

Jönsson nia hoppfinalen: "Jättenöjd"

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 13:08

Kidnappare inför rätta i hovrätten


Den 25-årige man som dömdes till fängelse för att ha kidnappat en nioårig flicka på väg till skolan i november i fjol i Göteborg hade inte någon allvarlig psykisk störning vid tiden för brottet.I sin granskning av det rättspsykiatriska utlåtandet från Rättsmedicinalverket kom Socialstyrelsens rättsliga råd fram till samma sak när det gäller mannens tillstånd.Utlåtandet är av stor betydelse för straffet vid en fällande dom.

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 19:30

Jönsson åtta i hoppfinalen: "Jättenöjd"

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 12 kl. 07:17

Hovrätten skärpte straff med fem år

En 55-årig man från Kinna fick sitt fängelsestraff förlängt med fem år sedan hovrätten för västra Sverige dömt i målet. Enligt hovrätten var mannen skyldig till mordförsök och ska sitta inne i åtta år. Tingsrätten dömde för grov misshandel och satte straffet till tre år.

Sydsvenskan - 20 feb 18 kl. 04:21

Akilov i rätten för att berätta – eller inte

Han har varit strängt bevakad dygnet runt och riskerar att tillbringa resten av livet bakom galler. I dag visar det sig om Rakhmat Akilov orkar och vill berätta i rätten om sitt dåd i centrala Stockholm i fjol. När förhandlingen inleddes vid 9-tiden var.

GT - 20 jan 14 kl. 09:13

Spårvägens vd ställs än en gång inför rätta

GÖTEBORG. Säkerhetsbrister upptäcktes på 26 bussar, men trots det användes de i trafik. Nu ställs Spårvägens vd Lars-Börje Björfjäll åter inför rätta i hovrätten..

Nya Wermlands Tidningen - 03 dec 15 kl. 10:02

Sovande inbrottstjuv inför rätta

I morgon ställs en 43-årig man inför rätta vid tingsrätten i Vänersborg för grov stöld. Dalslänningen har skrivit om fallet nyligen..

Sydsvenskan - 20 feb 18 kl. 04:21

Dags för Akilov att berätta – eller inte

Han har varit strängt bevakad dygnet runt och riskerar att tillbringa resten av livet bakom galler. I dag visar det sig om Rakhmat Akilov orkar och vill berätta i rätten om sitt dåd i centrala Stockholm i fjol. – Tanken är att han ska svara på frågor, a.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Så når Sverige EM-finalspelet i Paris

Hoppet om en EM-semifinal lever för Sverige, men det krävs seger mot Ryssland och hjälp av andra lag i mellanrundan. Här är två tänkbara scenarion som kan föra handbollslandslaget till Paris. Sverige måste under alla förutsättningar vinna mot Ryssland i.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Saudi vägrar lämna ut mordmisstänkta

Saudiarabiens utrikesminister Adel al-Jubeir meddelar att kungadömet inte kommer att lämna ut sina medborgare. Beskedet kommer sedan han fått frågan om Turkiets arresteringsorder för två saudiska män som misstänks för inblandning i mordet på den regimkr.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Här är några av guldkornen i "Musikhjälpen"

Det har blivit dags för "Musikhjälpen". Under måndagskvällen öppnar buren, där programledarna Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz får besök under hela veckan. Jamie xx, First Aid Kit och Astrid S är några av artisterna som dyker upp.

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

Tomtar tog över huvudgata i Madrid

Över 7 000 spanjorer, iklädda tomtedräkter, har tagit över en av de viktigaste huvudgatorna i Madrid. Också barn deltog i det fem kilometer långa motionsloppet längs med avenyn Paseo de la Castellana. En del av deltagaravgiften för loppet kommer att gå.

Sydsvenskan - Igår: 06:30

Curling-EM stänger ute klubbarna från eget bo

900 barn och ungdomar drabbas när Olympiarinken hyrs ut i drygt två veckor..

Sydsvenskan - Igår: 06:01

Triangelbyte ska ge Jimmy en frisk njure

Jimmy Kring är sjuk och är i stort behov av en ny njure. Hans fru, Eleanore Kring, är villig att donera en av sina. Hennes njure passar dock inte Jimmy.

Sydsvenskan - Igår: 06:00

Matematiken som gör njurbytet möjligt

Nyligen genomfördes det första njurbytet i Sverige där tre för varandra okända donatorer gav bort var sin njure till lika många mottagare. Bytet var möjligt tack vare en unik algoritm som matchar rätt donator med rätt mottagare. För många njursjuka är e.

Sydsvenskan - Igår: 02:01

Elitserien i "Counter-strike" avgjord

Laget Lotb från Kalmar har vunnit den svenska elitseriefinalen i datorspelet "Counter-strike: Global offensive" i Stockholm, rapporterar SVT Nyheter Småland. De besegrade Gävlelaget Frillkammare med 2–1. Därmed avslutades den första säsongen av den sven.

Sydsvenskan - Igår: 00:27

Sjöräddningsbåt i brand – två till sjukhus

Två personer fick föras till sjukhus efter att en av Sjöräddningssällskapets båtar i Västernorrland fattade eld under färd på lördagen, rapporterar SVT Nyheter Västernorrland. – De släckte med en pulversläckare, stängde ner luckorna och gick mot land, s.

Sydsvenskan - Igår: 18:21

Lag Edin klart för final i World Cup

Lag Niklas Edin är klart för final i curlingens World Cup i Omaha, USA..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.