YLE > Finland

Friday, 22 February, 13:16

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, berom , ursäkt, dödsbud, skickadestill , fel, familj
Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud


Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra.Polisen hade förväxlat två familjer med samma efternamn, och polischefen Bryce Johnson har bett om ursäkt för det inträffade.

BT - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra. Polisen hade förväxlat två familjer med samma efternamn, och polischefen Bryce Johnson har bett om ursäkt för det inträffade.

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 14 kl. 23:40

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra. Polisen hade förväxlat två familjer med samma efternamn, och polischefen Bryce Johnson har bett om ursäkt för det inträffade..

UNT - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka..

SVT - 11 okt 14 kl. 01:09

Polisen gav fel familj dödsbud

Föräldrarna fick veta att sonen var död - men polisen hade förväxlat familjen med en annan..

SvD - 10 okt 14 kl. 23:38

Polisen gav fel familj dödsbud

Ett föräldrapar i staden Juneau i Alaska underrättades av polisen att deras son omkommit i en trafikolycka. Några timmar senare förbyttes deras sorg i glädje: de upptäckte att sonen i själva verket var vid liv och mådde bra..

GöteborgsPosten - 10 okt 14 kl. 23:40

Polisen gav fel familj dödsbud

YLE - 04 jan 13 kl. 15:52

Pojkar gav falska dödsbud per telefon

Tre minderåriga pojkar misstänks för att ha ringt samtal om falska dödsbud. Pojkarna är mellan 15 och 17 år gamla. En av pojkarna är gripen medan polisen undersöker händelsen.

YLE - 04 jan 13 kl. 16:44

Minderåriga bakom falska dödsbud

Tre minderåriga pojkar misstänks för att ha ringt samtal om falska dödsbud. Pojkarna är mellan 15 och 17 år gamla. En av pojkarna är gripen medan polisen undersöker händelsen.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 14:45

Skolstarten präglades av sorg efter dödsbud

STEHAG Sorg och förstämning har präglat terminsstarten på Stehagskolan efter ett tragiskt dödsbud. När en av skolans lärare var på väg till terminens första arbetsdag omkom hon i en trafikolycka.
Eleverna på skolan har fyllt den 66-åriga kvinnans arbetsrum med kort och hälsningar för att hedra hennes minne.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Grundlagsutskottet behöver mer tid - ett utlåtande väntas under eftermiddagen

Riksdagens grundlagsutskott fortsätter sina ansträngningar att få ihop ett utlåtande om de lagar som social- och hälsovårdsreformen förutsätter. Utskottet blev inte klart med arbetet under förmiddagen..

YLE - 1 timme sedan

En misstänkt för tjuvjakt i Virkby - sällsynt att polisen får veta om liknande fall

Endast ett fåtal av de fall där djur fälls olagligt kommer till polisens kännedom. Det uppskattar kriminalkommissarie Rauli Salonen vid Lojopolisen..

YLE - 3 timmar sedan

Är det här dagen då vårdreformen ros i hamn eller faller? Grundlagsutskottet väntas bli klart med sitt avgörande utlåtande

Riksdagens grundlagsutskott fortsätter sina ansträngningar att få ihop ett utlåtande om de lagar som social- och hälsovårdsreformen förutsätter..

YLE - 3 timmar sedan

Senast i början av mars börjar naturisarna ruttna: "Man vågar ännu gå ut på isen om man rör sig på rätt ställe"

Istäcket har inte fått växa till sig jämnt den här vintern, säger isforskare Patrick Eriksson från Lovisa. Den här årstiden gör solljuset dessutom isarna tunnare under klara dagar som väderprognosen nu utlovar..

YLE - 4 timmar sedan

"Chauffören beräknade att han hinner korsa övergångsstället innan ljusen slår till rött" – bussbolag vidtog åtgärder mot busschaufför som nästan körde på skolbarn

Bussbolaget Nobina har vidtagit disciplinära åtgärder mot den busschaufför som i slutet av januari körde mot rött och var nära att köra på skolbarn i Grankulla. Chauffören säger sig ha kört mot gult ljus och ansåg att han hinner förbi innan barnen stiger ut på övergångsstället..

YLE - 6 timmar sedan

Maaseudun Tulevaisuus: Stödet för Centern har rasat bland jordbrukarna

Jordbrukarnas stöd för statsministerpartiet Centern har minskat rejält under den pågående valperioden, [link:https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.

YLE - 7 timmar sedan

Mammor lockas i en fälla - hemvårdsstödet gör att de stannar hemma längre

Den som är länge borta är inte lika attraktiv på arbetsmarknaden. Lösningen skulle vara att förlänga föräldraledigheten så att papporna får en egen kvot..

YLE - 7 timmar sedan

Ellen, 10 år: "Det smälter och börjar kittla när man kommer inomhus" - det kyliga men soliga vädret lockar många till slalombacken i Hirvensalo

Naturen och det soliga vädret lockar många besökare till slalombacken i Hirvensalo. Tack vare den fina vintern siktar Åbo slalomförening på att kunna ha öppet 100 dagar i vinter, fram till sista mars..

YLE - 8 timmar sedan

En kappsäck full med konst reser i väg från Hangö

Hangö kommer att delta i ett konstutbyte med hjälp av en kappsäck. En gammal kappsäck kommer att starta sin färd i Hangö och åka till olika kommuner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.