YLE > Finland

Saturday, 20 October, 10:23

YLE - 23 sep 18 kl. 15:58

Granne överraskades av 40 beväpnade män i ribbåtar: ”Jag önskade god morgon till killarna”I Åboland fortsätter Centralkriminalpolisens jätteinsats mot ett företag som misstänks för omfattande ekonomiska brott. För de som bor i området har operationen bjudit på spänning i vardagen. Leo Gästgivar följde med en räd på ön Säckilot från grannholmen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Åboland, Centralkriminalpolisens, Gästgivar, Säckilot

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Granne, överraskadesav 40 , beväpnade, mäni , ribbåtarJag , önskade god morgon till killarna
BT - 12 apr 14 kl. 14:02

Beväpnade män intar polisstation

Beväpnade män har intagit en polisstation i Slaviansk, i östra Ukraina. Samtliga länder i G7-gruppen kommer att ge sitt stöd till utökade sanktioner mot Ryssland om krisen i Ukraina eskalerar. Det sade USA:s finansminister Jack Lew efter ett möte med representanter för de sju kapitalstarka nationerna under det pågående IMF-mötet i Washington.

Expressen - 05 mar 14 kl. 16:13

Beväpnade personer attackerade fartyg

Ett ukrainskt marinfartyg har attackerats av beväpnade personer, uppger det ukrainska försvarsministeriet på sin hemsida. Men uppgifterna är svårbedömda under det pågående propagandakriget mellan Ukraina och Ryssland. – Beväpnade personer i en båt kom mot skeppet men besättningen avvärjde attacken, säger kapten Vitaliy Zvyahintsev..

Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 10:21

Beväpnade män intog polisstation


En polisstation i den östukrainska staden Slaviansk har intagits av beväpnade män, uppger landets inrikesminister Arsen Avakov på sin Facebook-sida."Beväpnade män i kamouflageuniform har intagit polisstationen i Slaviansk. Svaret kommer att bli mycket hårt, för det är skillnad på demonstranter och terrorister", skriver Avakov enligt Reuters.

BT - 12 apr 14 kl. 10:21

Beväpnade män intog polisstation

En polisstation i den östukrainska staden Slaviansk har intagits av beväpnade män, uppger landets inrikesminister Arsen Avakov på sin Facebook-sida. "Beväpnade män i kamouflageuniform har intagit polisstationen i Slaviansk. Svaret kommer att bli mycket hårt, för det är skillnad på demonstranter och terrorister", skriver Avakov enligt Reuters.

Barometern - 12 apr 14 kl. 12:22

Beväpnade män intog polisstation

En polisstation i den östukrainska staden Slaviansk har intagits av beväpnade män, uppger landets inrikesminister Arsen Avakov på sin Facebook-sida. "Beväpnade män i kamouflageuniform har intagit polisstationen i Slaviansk. Svaret kommer att bli mycket hårt, för det är skillnad på demonstranter och terrorister", skriver Avakov enligt Reuters.

DN - 09 jun 14 kl. 07:56

Söker beväpnade män efter mordförsök

Sent i söndags kväll bröt sig beväpnade rånare in i en lägenhet i Åstorp i Skåne. En man som var i lägenheten har berättat för polisen att det var det två eller tre beväpnade män. De misstänks nu för mordförsök och försök till grovt rån..

DN - 27 okt 14 kl. 19:05

Beväpnade clowner gripna i Frankrike

Tidigare rapporterade DN om beväpnade clowner i Kalifornien. Nu har trenden spridit sig till Europa och Frankrike. I lördags natt grep polisen i kuststaden Agde 14 beväpnade ungdomar utklädda till clowner..

Nyhetsverket - 02 dec 14 kl. 10:40

Beväpnade män dödade 36 i Kenya

Minst 36 arbetare dödades då beväpnade män stormade ett stenbrott i Kenya, uppger Röda korset. Steinbruddet ligger 15 kilometer från staden Mandera i nordöstra Kenya, precis vid gränsen till Somalia. Angreppet skedde natten till tisdagen.

Expressen - 31 jan 16 kl. 10:21

Beväpnade rånare slog till i Avesta

Maskerade och beväpnade rånare jagas efter ett tillslag i centrala Avesta. Gärningsmännen ska ha varit beväpnade med pistolliknande föremål, uppger polisen..

Expressen - 15 aug 16 kl. 15:28

Två beväpnade män rånade guldbutik

Två beväpnade män rånade på måndagseftermiddagen en guldbutik i centrala Sjöbo. Männen som var beväpnade med pistol och hammare fick med sig smycken och flydde på en motorcykel..

Expressen - 09 sep 17 kl. 11:18

Beväpnade rånare slog till mot butik

Beväpnade rånare har slagit till mot en Lidl-butik.Två i personalen uppges ha fått någon typ av skador.– Flertal personer som är maskerade och beväpnade har lämnat platsen, säger Carina Skagerlind vid polisen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Var tjugonde av oss är så ensam att det definierar hela personen: "Ensamhet är det som försämrar vår hälsa mest"

Den som är isolerad från omvärlden löper en nästan fördubblad risk att dö i förtid. Var fjärde ensam har haft självmordstankar och de ensamma använder sig oftare av hälsovårdstjänster än andra. Ensamhet borde lyftas politiskt, säger ensamhetsforskare..

YLE - 30 minuter sedan

Finland kräver utredning av Khashoggis död

De som är skyldiga till den saudiska journalisten Jamal Khashoggis död måste ställas inför rätta. Det kräver Finlands utrikesministerium efter att saudierna nu erkänt att Khashoggi miste livet på konsulatet i Instanbul..

YLE - 1 timme sedan

Hjältehunden Lily räddade matte från kvävningsdöd

Matte fick en brödbit i halsen och fick ingen luft. Chihuahuan Lily skällde rabiat tills husse vaknade och kunde hjälpa..

YLE - 1 timme sedan

Lagman Anders Cederberg: Svenskans ställning är hotad då tingsrättens kundtjänst i Borgå stänger

Vid årsskiftet slås tingsrätten i Borgå ihop med tingsrätterna i Vanda, Hyvinge och Tusby. Rättegångarna i Borgå fortsätter men kundtjänsten stänger. Samtidigt blir det svårare för östnylänningarna att få svensk service..

YLE - 3 timmar sedan

Anställd omkom i olycka vid Valios fabrik

En anställd har omkommit i en arbetsolycka vid Valios fabrik i Vanda..

YLE - 4 timmar sedan

Lapporörelsen ville kuva vänstern med våld och terror

Lapporörelsen grundades 1929 av Vihtori Kosola. Under de tre år rörelsen var aktiv samlade den tusentals anhängare. Personer som ansågs vara vänster utsattes för fascistisk förföljelse och våld.

YLE - 4 timmar sedan

När Finland var fem före att bli fascistiskt - ny podd om Lapporörelsens skjutsning av president Ståhlberg

Det var ett våldets och orons år i Finland. Den högerradikala Lapporörelsen var stark och samlade 12.000 personer till en demonstration som synligt togs emot av Finlands statsledning i Helsingfors..

YLE - 18 timmar sedan

”Raseborg har nu Finlands finaste stadshus” - se de första bilderna

Raseborgs nya stadshus på Ekåsenområdet i Ekenäs är nu så gott som inflyttningsklart. På fredagsmorgonen visades det nya renoverade huset för första gången för pressen..

YLE - 19 timmar sedan

Operationer av kvinnosjukdomar kan flytta bort från Raseborg

Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt vill koncentrera den gynekologiska kirurgin till sjukhus som sköter förlossningar. Det betyder att Raseborgs sjukhus kan bli av med den delen av kirurgin..

YLE - 19 timmar sedan

Pargas- och Kimitoöbarn får mat under strejken, Åbobarn ska ha egen matsäck

Kimitoön berörs inte alls av strejken, Pargas har lyckats ordna skolmat på olika sätt, medan daghemsbarnen och skoleleverna i Åbo måste ta med sig egen mat på måndag och tisdag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.