YLE > Finland

Monday, 18 February, 02:51

YLE - 23 sep 18 kl. 15:58

Granne överraskades av 40 beväpnade män i ribbåtar: ”Jag önskade god morgon till killarna”I Åboland fortsätter Centralkriminalpolisens jätteinsats mot ett företag som misstänks för omfattande ekonomiska brott. För de som bor i området har operationen bjudit på spänning i vardagen. Leo Gästgivar följde med en räd på ön Säckilot från grannholmen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Åboland, Centralkriminalpolisens, Gästgivar, Säckilot

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Granne, överraskadesav 40 , beväpnade, mäni , ribbåtarJag , önskade god morgon till killarna
BT - 12 apr 14 kl. 14:02

Beväpnade män intar polisstation

Beväpnade män har intagit en polisstation i Slaviansk, i östra Ukraina. Samtliga länder i G7-gruppen kommer att ge sitt stöd till utökade sanktioner mot Ryssland om krisen i Ukraina eskalerar. Det sade USA:s finansminister Jack Lew efter ett möte med representanter för de sju kapitalstarka nationerna under det pågående IMF-mötet i Washington.

Expressen - 05 mar 14 kl. 16:13

Beväpnade personer attackerade fartyg

Ett ukrainskt marinfartyg har attackerats av beväpnade personer, uppger det ukrainska försvarsministeriet på sin hemsida. Men uppgifterna är svårbedömda under det pågående propagandakriget mellan Ukraina och Ryssland. – Beväpnade personer i en båt kom mot skeppet men besättningen avvärjde attacken, säger kapten Vitaliy Zvyahintsev..

Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 10:21

Beväpnade män intog polisstation


En polisstation i den östukrainska staden Slaviansk har intagits av beväpnade män, uppger landets inrikesminister Arsen Avakov på sin Facebook-sida."Beväpnade män i kamouflageuniform har intagit polisstationen i Slaviansk. Svaret kommer att bli mycket hårt, för det är skillnad på demonstranter och terrorister", skriver Avakov enligt Reuters.

BT - 12 apr 14 kl. 10:21

Beväpnade män intog polisstation

En polisstation i den östukrainska staden Slaviansk har intagits av beväpnade män, uppger landets inrikesminister Arsen Avakov på sin Facebook-sida. "Beväpnade män i kamouflageuniform har intagit polisstationen i Slaviansk. Svaret kommer att bli mycket hårt, för det är skillnad på demonstranter och terrorister", skriver Avakov enligt Reuters.

Barometern - 12 apr 14 kl. 12:22

Beväpnade män intog polisstation

En polisstation i den östukrainska staden Slaviansk har intagits av beväpnade män, uppger landets inrikesminister Arsen Avakov på sin Facebook-sida. "Beväpnade män i kamouflageuniform har intagit polisstationen i Slaviansk. Svaret kommer att bli mycket hårt, för det är skillnad på demonstranter och terrorister", skriver Avakov enligt Reuters.

DN - 09 jun 14 kl. 07:56

Söker beväpnade män efter mordförsök

Sent i söndags kväll bröt sig beväpnade rånare in i en lägenhet i Åstorp i Skåne. En man som var i lägenheten har berättat för polisen att det var det två eller tre beväpnade män. De misstänks nu för mordförsök och försök till grovt rån..

DN - 27 okt 14 kl. 19:05

Beväpnade clowner gripna i Frankrike

Tidigare rapporterade DN om beväpnade clowner i Kalifornien. Nu har trenden spridit sig till Europa och Frankrike. I lördags natt grep polisen i kuststaden Agde 14 beväpnade ungdomar utklädda till clowner..

Nyhetsverket - 02 dec 14 kl. 10:40

Beväpnade män dödade 36 i Kenya

Minst 36 arbetare dödades då beväpnade män stormade ett stenbrott i Kenya, uppger Röda korset. Steinbruddet ligger 15 kilometer från staden Mandera i nordöstra Kenya, precis vid gränsen till Somalia. Angreppet skedde natten till tisdagen.

Expressen - 31 jan 16 kl. 10:21

Beväpnade rånare slog till i Avesta

Maskerade och beväpnade rånare jagas efter ett tillslag i centrala Avesta. Gärningsmännen ska ha varit beväpnade med pistolliknande föremål, uppger polisen..

Expressen - 15 aug 16 kl. 15:28

Två beväpnade män rånade guldbutik

Två beväpnade män rånade på måndagseftermiddagen en guldbutik i centrala Sjöbo. Männen som var beväpnade med pistol och hammare fick med sig smycken och flydde på en motorcykel..

Expressen - 09 sep 17 kl. 11:18

Beväpnade rånare slog till mot butik

Beväpnade rånare har slagit till mot en Lidl-butik.Två i personalen uppges ha fått någon typ av skador.– Flertal personer som är maskerade och beväpnade har lämnat platsen, säger Carina Skagerlind vid polisen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Issmed gav seger i FM i isskulptur

Veijo Oinonen smidde en smed i is i dagarna två. Det var mödan värt, Oinonen åker hem med en FM-titel..

YLE - 9 timmar sedan

Svingård brann i Sastmola: “Största delen av djuren har förmodligen dött”

Hundratals svin fanns i en byggnad som brann under söndagseftermiddagen. Byggnaden totalförstördes..

YLE - 9 timmar sedan

Ingåbon Emil Lindholm tolfte i svenska VM-rallyt: ”Jag ville köra säkert”

Emil Lindholm från Ingå gjorde en bra tävling och kom i mål på tolfte plats i det svenska VM-rallyt som avslutades på söndagen. Lindholm med kartläsaren Mikael Korhonen placerade sig på andra plats i sin klass..

YLE - 12 timmar sedan

En torr sommar är bra för skogshuggaren - inte ens en grund tjäle stoppar skogsmaskinen

Det har gått rätt så bra att avverka skog den här vintern. Hösten och sommaren var torra, vilket gör att marken för det mesta håller de tunga skogsmaskinerna trots att tjälen inte är lika djup som normalt..

YLE - 12 timmar sedan

Finländarna köper mer men billigare kläder - få tänker aktivt på hur ekologisk produkten är

Finländarna köper mer och billigare kläder, skor och idrottsprylar än tidigare. Få tänker på hur pass ekologiska de varor de köper är..

YLE - 14 timmar sedan

Femtonårig Pargaspojke omkom i skidolycka - församlingen erbjuder samtalsstöd

Väståbolands svenska församling erbjuder samtalsstöd efter att en femtonårig Pargaspojke omkommit på församlingens skriftskoleläger i Himos på lördag..

YLE - 14 timmar sedan

Nu finns det pengar att tjäna på ryska sopor - och finländska företag håller sig väl framme

I Finland betraktas avfall som råvara eller potentiell energi medan soporna i Ryssland bara anses vara stinkande högar av värdelöst skräp. I Ryssland lämpas 95 procent av allt avfall på soptippar, i Finland återvinns eller återanvänds 99 procent av allt avfall..

YLE - 15 timmar sedan

Skadat vildsvin sköts ihjäl i Borgå - Polisen: utgjorde en fara för människor

Det skadade vildsvin som rört sig i trakten av Borgå under veckoslutet har nu avlivats, uppger polisinrättningen i Östra Nyland..

YLE - 17 timmar sedan

Fibernätet byggs ut på sju områden i Pargas - men bara om tillräckligt många är intresserade

Pargas stad investerar 600 000 i fasta nätförbindelser. Fibernätet kan byggas ut i bland annat Nagu, Korpo och Lielax i Pargas. Projektet blir av på de områden där minst hälften av fastighetsägarna är intresserade..

YLE - 18 timmar sedan

Karis är Finlands Paris söker hus att visa upp - funkis och trädgårdar i fokus i år

Det populära evenemanget där Karis- och Billnäsbor öppnar dörrarna för allmänheten ordnas i år för tredje gången. I år vill man särskilt visa upp ortens vackra trädgårdar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.