Sydsvenskan > Kultur

Friday, 14 December, 09:04

Liknande nyheter

Taggar: Nu är kronhjortsbrunsteni , gång
Helsingborgs Dagblad - 23 sep 18 kl. 12:00

Nu är kronhjortsbrunsten i gång

Fotograf Ingemar D Kristansen har dokumenterat de majestätiska djuren..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Italiensk exkommunist ska gripas i Brasilien

En domare i Brasilien har beordrat att den vänsterradikala aktivisten Cesare Battisti ska gripas och utvisas till Italien, där han är dömd för fyra mord på 1970-talet. Italien har länge krävt att 63-åringen ska utlämnas till sitt hemland. Brasiliens exp.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Migrantbarn avled vid USA:s gräns

En sjuårig flicka från Guatemala har avlidit av uttorkning och chock några timmar efter att hon frihetsberövats av USA:s gränsmyndighet Border Patrol, rapporterar Washington Post. Flickan och hennes far hade kvarhållits av myndigheterna i början av dece.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

En halv miljon danskar får skulder avskrivna

I dagarna får 484 000 danskar brev från skattemyndigheten med beskedet att hela eller delar av deras skulder till staten efterskänks. Totalt handlar det om 5,8 miljarder danska kronor, rapporterar tidningen Politiken. Det är framför allt personer med lå.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Nästan färdigt avtal diskuteras på klimatmöte

Ministrarna på FN:s klimatmöte i Katowice i Polen diskuterar delar av ett slutavtal. Huvuduppgiften på mötet är att få ihop ett regelverk för att kunna få Parisavtalet från 2015 att fungera. Under natten mot fredagen har delar av ett slutavtal presenter.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Mångkonstnären Tori Wrånes till Göteborg

Norska Tori Wrånes använder sig av performance, skulptur, video och installation för att skapa verkligheter utanför norm och standard. Under våren tar den uppmärksammade konstnären med sig några av sina verk till Göteborgs konstmuseum för sin första mus.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

EU kräver släppta sjömän i Azovska sjön

Släpp omedelbart alla gripna ukrainska sjömän och deras fartyg, kräver EU:s stats- och regeringschefer av Ryssland. "Det finns inget rättfärdigande i Rysslands användande av militärt våld", skriver ledarna i ett gemensamt uttalande från torsdagens toppm.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Fifa öppnar för utökning och spridning 2022

Gianni Infantino, ordförande i Internationella fotbollsförbundet, menar att en majoritet av nationsförbunden är positiva till en utökning av herr-VM redan till Qatar om fyra år. Om 32 lag blir 48 öppnar Infantino för att låta några matcher spelas i andr.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Keith Richards har börjat spotta i glaset

The Rolling Stones berömda gitarrist Keith Richards har praktiskt taget slutat dricka alkohol. Richards, som har gripits flera gånger för narkotikainnehav, är inte precis känd för att festa med måtta. Nu berättar han för musikmagasinet Rolling Stone att.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Läsartext: Jag låter mig inte skrämmas av våldet

Malmö är min trygghet, en vacker stad med mycket kärlek, skriver Lisa Lindberg..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Sampaoli har hittat nytt tränarjobb

Han lämnade jobbet som argentinsk förbundskapten efter sommarens fiaskoartade VM, där Argentina bara vann en enda match och åkte ut i åttondelsfinal. Nu har emellertid Jorge Sampaoli hittat ett nytt tränarjobb. 58-åringen är nära att ta över brasiliansk.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.