DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 09:21

Liknande nyheter

Taggar: TalmansvaletMP , stöderS och , väljerV , framförSD
DN - 24 sep 18 kl. 05:39

Talmansvalet liknar ingenting tidigare

På måndagen avgörs det vem som ska inneha landets högsta valda ämbete de närmaste fyra åren. Talmansvalet visar på den splittring som råder i den nya riksdagen och väntas pågå i flera timmar. Att det delvis blir slutna omröstningar öppnar för att ledamöter inte följer partilinjen..

Skånskan - 24 sep 18 kl. 16:43

Centerpartist på plats vid talmansvalet: Väljer mellan att jobba politiskt i riksdagen eller kommunalt

SKÅNE På måndagen var Centerpartiets Niels Paarup-Petersen från Malmö på plats i riksdagen under talmansvalet.
Samtidigt är han mitt uppe i förhandlingarna för att med sitt parti försöka ta över makten i Malmö tillsammans med Alliansen.– Jag har ännu inte bestämt mig för om jag enbart ska satsa på riksdagen eller kombinera posten som ledamot med att även vara aktiv i kommunpolitiken i Malmö, säger Niels Paarup-Petersen till Skånskan på måndagen.

DN - 24 sep 18 kl. 09:52

Live: Riksdagen väljer talman

I dag avgörs det vem som ska inneha landets högsta valda ämbete. Talmansvalet visar på den splittring som råder i den nya riksdagen och väntas pågå i flera timmar. DN rapporterar direkt under måndagens omröstning..

DN - 25 sep 18 kl. 07:34

Åkesson besviken på Moderaterna

Sverigedemokraten Björn Söder förlorade talmansvalet. Partiledaren Jimmie Åkesson är besviken på Alliansen och framförallt Moderaterna som släppte fram vänsterpartiets kandidat till andre vice talman..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Zetadisplay ökar vinsten och omsättningen

Det digitala tjänste- och mjukvarubolaget Zetadisplays nettoomsättning ökade till 131 miljoner kronor (69,3) under det fjärde kvartalet 2018..

DI - 2 minuter sedan

Besqabs styrelseordförande har köpt aktier i bolaget för 890.000 kronor

Bostadsutvecklaren Besqabs styrelseordförande Olle Nordström har på torsdagen köpt 10.000 aktier i bolaget för totalt 890.000 kronor.

DI - 2 minuter sedan

Vinslyft för Wise Group

Bemannings- och rekryteringsbolaget Wise Group redovisar ett resultat efter skatt för det fjärde kvartalet 2018 på 12,6 miljoner kronor (6,8). Resultatet per aktie ökade till 1:71 kronor (0:96)..

DI - 15 minuter sedan

Bokslutskommuniké Quartiers Properties – januari till december 2018

Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers Properties” eller ”Bolaget”) offentliggör idag Bolagets bokslutskommuniké för verksamhetsåret 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Franska bankjätten varslar tusentals

Den franska banken Société Générale överväger att varsla tusentals inom sin investmentbankverksamhet, skriver Bloomberg med hänvisning till källor..

DI - 15 minuter sedan

Nya färjor ska säkra framtidens trafik till Helsingör

Rederiet Forsea vill köpa in nya fartyg och säkra färjetrafiken mellan Helsingborg och Helsingör under lång tid framöver. Det rör sig om investeringar på 100-tals miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Anders Kottenauer ny vd för Piezomotor

Mikromotorbolaget Piezomotor har utsett Anders Kottenauer till ny vd med tillträde den 8 april 2019. Från och med fredagen går bolagets styrelseordförande Adam Dahlberg in i rollen som tillförordnad vd. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna ned något

Stockholmsbörsen ser ut att inleda veckans sista dag försiktigt med en dragning mot minus. På torsdagen pressades index ned av framför allt banksektorn på och därmed bröts den åtta dagar långa uppgångssviten för OMXS30-indexet..

DI - 30 minuter sedan

Bure stärker substansvärdet – höjer utdelningen

Investmentbolaget Bure redovisar ett resultat efter skatt på 824 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (-1.030). Resultatet per aktie uppgick till 11:91 kronor (-14:85)..

DI - 45 minuter sedan

Anoto får pennorder från koreansk förlag värd drygt 6 miljoner kronor

Anoto, som tillverkar digitala läspennor, har fått en order på pennor från värd 650.000 dollar från Kyowon, som är ett förlag och utbildningsleverantör i Sydkorea. Det framgår av ett pressmeddelande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.