DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 10:07

DI - 23 sep 18 kl. 11:05

Anna Kinberg Batra ny Di-krönikör: Måste gå att förhandla med SDAnna Kinberg Batra blir ny krönikör i Dagens industri. Politik och företagande blir några av de ämnen hon kommer ta sig an.  ”Det ska bli roligt. Di är en bra tidning. Där förs debatten om hur jobben skapas, både ur politikens och företagens perspektiv”, säger hon.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kinberg Batra, Di, SD, Dagens

Dela artikeln

1360 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anna, Kinberg, Batrany , Di-krönikörMåste , att , förhandla, med SD
News55 - 30 jan 17 kl. 13:27

Jonas Gardell och Anna Kinberg Batra i ny Twitter-tvist

News55 har tidigare rapporterat om komikern Jonas Gardell och Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batras hårresande debatter på Twitter. Vid det tillfället hamnade just Anna Kinberg Batras hår i blåsväder, men den här gången är tongångarna betydligt mer allvarliga. “Ja det är ofattbart att när den demokratiska världen på allvar hotas vänder sig Anna Kinberg Batra till de i Sverige som mest liknar Trump.

Dalarnas tidningar - 21 okt 16 kl. 06:30

Henrik Johansson, Lena Lönnqvist och Anna Forsberg är nya krönikörer i Avesta Tidning

När Avesta Tidning i dag delas ut till samtliga hushåll i kommunen så är det i ny tappning med bland annat en egen oberoende liberal ledarsida med fast placering i papperstidningen varje utgivningsdag. Politisk redaktör blir Jens Runnberg som innehar samma befattning i DT:s övriga tidningar. Där kommer också ledarskribent Gabriel Ehrling från Åsgarn/Fors att skriva..

Dagens PS - 06 jun 17 kl. 08:00

Krönika: En röst på SD är en röst på sossarna

Det är högkonjunktur i Sverige. Trots det ökar den totala arbetslösheten. Trots det höjer Magdalena Andersson (S) skatterna och belånar Sverige.

Skånskan - 23 okt 15 kl. 14:00

Vem är kompetent som lärare

Krönika Det har seglat upp en debatt i Svenska Dagbladet om lärarlegitimationen. Ledarsidans krönikör, Inger Enkvist, professor i spanskspråkig litteratur och specialiserad på utbildningsfrågor, tycker att legitimationen ska avskaffas.
Så här skriver hon (SvD 19/10): ”Införandet av lärarlegitimation innebär att en mediokert utbildad person går före en person som är inspirerande och når bra resultat men inte vill underkasta sig ett och ett halvt år av den starkt kritiserade lärarutbildningen.

News55 - 07 jul 17 kl. 12:02

Marianne Rundström: ”Jag har aldrig sett fram emot att jobba mindre”

Efter 22 år på SVT har nu Marianne Rundström genomfört sitt sista avsnitt av ”Gomorron Sverige”. I dagens avsnitt intervjuade Marianne moderaternas Anna Kinberg Batra och innan sändningens slut kom några av hennes gamla kollegor in med ett stort fång blommor och tackade Marianne för den tid som varit, något som rörde programledaren till tårar. – Hela inspelningen kändes precis som vanligt men när de om in blev det väldigt påtagligt allting, säger Marianne till News55.

Expressen - 31 aug 18 kl. 15:29

”Kristersson har gjort en misslyckad valrörelse”

Moderaterna fortsätter tappa och är nere på 17,1 i Expressen/Demoskops senaste mätning – samma låga nivå som när Anna Kinberg Batra avgick.– Det är uppenbart att Ulf Kristersson hittills har gjort en misslyckad valrörelse, säger Expressens politiske krönikör K-G Bergström..

GT - 06 jun 13 kl. 18:15

Möt GT:s nya krönikör ? Anna-Lena Mann

GÖTEBORG. Hon brinner för Västkusten, familjen, jobbet som polis - och att skriva. I dag debuterar Anna-Lena Mann, 42, som ny GT- krönikör.

Expressen - 02 feb 13 kl. 14:07

Läs chatten med Anna Friberg ? tv-krönikör

SPORT-Expressens tv-krönikör Anna Friberg svarade på läsarnas frågor. Läs hela chatten här!.

GT - 12 maj 15 kl. 11:05

GT:s krönikör kan få sommarprata i P1

Från GT-krönikör till Sommarpratare i P1 - Anna-Lena Mann, 44, hoppas att hon går segrande ur striden. Åtta kandidater tävlar nämligen om att få leda Lyssnarnas sommar i P1 i sommar, enligt Sveriges Radio. – Det vore skitkul, säger Anna-Lena Mann..

Nyan - 15 sep 17 kl. 13:05

”Frippe” Granlund ny krönikör i Nyan

– Det ska bli intressant att se vad jag får för reaktioner. Nya Ålands nyaste krönikör Fredrik ”Frippe” Granlund är tekniknörden som brinner för lokaljournalistik och som älskar att provocera.
För den som följer med i åländska medier är Fredrik Frippe Granlund ingen ny bekantskap.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

DNB ser fortsatt styrka i Betsson men oroas av utvecklingen i Holland

Betssons resultat för det fjärde kvartalet uppvisar styrka i den operationella driften av bolaget, men framtidsutsikterna grumlas av det holländska förslaget om en "cooling off"-period på två år i samband med licensansökan under den nyligen godkända spellagen..

DI - 15 minuter sedan

Doxa faller efter lägre försäljning och större förlust

First North-listade Doxa faller 7,9 procent efter att bolaget redovisat en försäljningsminskning om 10 procent på årsbasis under det fjärde kvartalet. Samtidigt fördubblades förlusten efter finansnetto och skatt till 2,2 miljoner..

DI - 30 minuter sedan

Industrins kapacitetsutnyttjande sjönk i det fjärde kvartalet

Kapacitetsutnyttjandet i industrin sjönk med 0,6 procentenheter till 90,4 procent, mellan tredje och fjärde kvartalet, enligt statistik från SCB. Beräkningarna är säsongsrensade och preliminära. .

DI - 30 minuter sedan

Nacka kommun startar digital testpilot för lokal kompetensförsörjning

Nacka kommun och Arbetsförmedlingen startar idag en testpilot för att underlätta matchningen mellan lokala företag och lokal kompetens i Nacka. Piloten består av en kostnadsfri digital tjänst, Rekryteringsguiden, riktad till Nackaföretag som vill rekrytera Nackakompetens..

DI - 45 minuter sedan

Sätt inte krokben för småföretagare

…inse istället deras värde för välfärden.

DI - 45 minuter sedan

Proffsen gick på pumpen – Sobi rasar efter rapporten

Den schweiziska storbanken Credit Suisse spådde ett rapportrally efter att Sobi visat siffrorna för det fjärde kvartalet. Men så blev inte fallet.   En bit in i onsdagens handel har Sobi-aktien rasat över 5 procent.

DI - 45 minuter sedan

Swedbank rasar efter misstankar om penningtvätt

Stockholmsbörsen vänder upp efter den svaga öppningen på onsdagen. När klockan närmar sig 9.30 är OMXS30 upp 0,1 procent..

DI - 1 timme sedan

AAK acquires Dutch vegetable oils refinery

To increase capacity, support existing production facilities and enable continued growth, AAK has acquired Dutch company MaasRefinery B.V., specialized in toll refining of vegetable oils and fats for the food industry.

DI - 1 timme sedan

AAK förvärvar nederländsk tillverkare av vegetabiliska oljor

För att öka kapaciteten, stödja befintliga produktionsanläggningar och möjliggöra fortsatt tillväxt har AAK förvärvat MaasRefinery B.V., ett nederländskt företag specialiserat på kontraktstillverkning av vegetabiliska oljor och fetter till livsmedelsindustrin.

DI - 1 timme sedan

Brakförlust för bostadsutvecklaren Prime Living

Studentbostadsbyggaren Prime Living redovisar ett rörelseresultat om minus 407 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (22), det framgår av bokslutet för 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.