DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 09:27

DI - 23 sep 18 kl. 11:05

Anna Kinberg Batra ny Di-krönikör: Måste gå att förhandla med SDAnna Kinberg Batra blir ny krönikör i Dagens industri. Politik och företagande blir några av de ämnen hon kommer ta sig an.  ”Det ska bli roligt. Di är en bra tidning. Där förs debatten om hur jobben skapas, både ur politikens och företagens perspektiv”, säger hon.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kinberg Batra, Di, SD, Dagens

Dela artikeln

1355 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anna, Kinberg, Batrany , Di-krönikörMåste , att , förhandla, med SD
News55 - 30 jan 17 kl. 13:27

Jonas Gardell och Anna Kinberg Batra i ny Twitter-tvist

News55 har tidigare rapporterat om komikern Jonas Gardell och Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batras hårresande debatter på Twitter. Vid det tillfället hamnade just Anna Kinberg Batras hår i blåsväder, men den här gången är tongångarna betydligt mer allvarliga. “Ja det är ofattbart att när den demokratiska världen på allvar hotas vänder sig Anna Kinberg Batra till de i Sverige som mest liknar Trump.

Dalarnas tidningar - 21 okt 16 kl. 06:30

Henrik Johansson, Lena Lönnqvist och Anna Forsberg är nya krönikörer i Avesta Tidning

När Avesta Tidning i dag delas ut till samtliga hushåll i kommunen så är det i ny tappning med bland annat en egen oberoende liberal ledarsida med fast placering i papperstidningen varje utgivningsdag. Politisk redaktör blir Jens Runnberg som innehar samma befattning i DT:s övriga tidningar. Där kommer också ledarskribent Gabriel Ehrling från Åsgarn/Fors att skriva..

Dagens PS - 06 jun 17 kl. 08:00

Krönika: En röst på SD är en röst på sossarna

Det är högkonjunktur i Sverige. Trots det ökar den totala arbetslösheten. Trots det höjer Magdalena Andersson (S) skatterna och belånar Sverige.

Skånskan - 23 okt 15 kl. 14:00

Vem är kompetent som lärare

Krönika Det har seglat upp en debatt i Svenska Dagbladet om lärarlegitimationen. Ledarsidans krönikör, Inger Enkvist, professor i spanskspråkig litteratur och specialiserad på utbildningsfrågor, tycker att legitimationen ska avskaffas.
Så här skriver hon (SvD 19/10): ”Införandet av lärarlegitimation innebär att en mediokert utbildad person går före en person som är inspirerande och når bra resultat men inte vill underkasta sig ett och ett halvt år av den starkt kritiserade lärarutbildningen.

News55 - 07 jul 17 kl. 12:02

Marianne Rundström: ”Jag har aldrig sett fram emot att jobba mindre”

Efter 22 år på SVT har nu Marianne Rundström genomfört sitt sista avsnitt av ”Gomorron Sverige”. I dagens avsnitt intervjuade Marianne moderaternas Anna Kinberg Batra och innan sändningens slut kom några av hennes gamla kollegor in med ett stort fång blommor och tackade Marianne för den tid som varit, något som rörde programledaren till tårar. – Hela inspelningen kändes precis som vanligt men när de om in blev det väldigt påtagligt allting, säger Marianne till News55.

Expressen - 31 aug 18 kl. 15:29

”Kristersson har gjort en misslyckad valrörelse”

Moderaterna fortsätter tappa och är nere på 17,1 i Expressen/Demoskops senaste mätning – samma låga nivå som när Anna Kinberg Batra avgick.– Det är uppenbart att Ulf Kristersson hittills har gjort en misslyckad valrörelse, säger Expressens politiske krönikör K-G Bergström..

GT - 06 jun 13 kl. 18:15

Möt GT:s nya krönikör ? Anna-Lena Mann

GÖTEBORG. Hon brinner för Västkusten, familjen, jobbet som polis - och att skriva. I dag debuterar Anna-Lena Mann, 42, som ny GT- krönikör.

Expressen - 02 feb 13 kl. 14:07

Läs chatten med Anna Friberg ? tv-krönikör

SPORT-Expressens tv-krönikör Anna Friberg svarade på läsarnas frågor. Läs hela chatten här!.

GT - 12 maj 15 kl. 11:05

GT:s krönikör kan få sommarprata i P1

Från GT-krönikör till Sommarpratare i P1 - Anna-Lena Mann, 44, hoppas att hon går segrande ur striden. Åtta kandidater tävlar nämligen om att få leda Lyssnarnas sommar i P1 i sommar, enligt Sveriges Radio. – Det vore skitkul, säger Anna-Lena Mann..

Nyan - 15 sep 17 kl. 13:05

”Frippe” Granlund ny krönikör i Nyan

– Det ska bli intressant att se vad jag får för reaktioner. Nya Ålands nyaste krönikör Fredrik ”Frippe” Granlund är tekniknörden som brinner för lokaljournalistik och som älskar att provocera.
För den som följer med i åländska medier är Fredrik Frippe Granlund ingen ny bekantskap.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Eurocine handelsstoppad på Spotlight

Eurocine har handelsstoppats på Spotlight, efter att ha meddelat att bolaget avbrutit utvecklingen av influensavaccinet Immunose Flu tills vidare..

DI - 15 minuter sedan

Philips rasar efter resultatmiss

Den holländska elektronikjätten Philips rasade med som mest 9,9 procent i måndagens öppningshandel efter att ha presenterat ett överraskande svagt resultat för det tredje kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Stefan Löfven träffar talmannen

Det har varit tyst kring Stefan Löfven efter att han tog över försöken att bilda en ny regering. Nu har Löfvens sonderingsuppdrag nått halvtid och i dag är det dags att ge talmannen en lägesrapport. Följ rapporteringen från Löfvens pressträff här!.

DI - 15 minuter sedan

Ratosägda Hent får miljardkontrakt

Ratos portföljbolag Hent har fått i uppdrag att bygga delar av nya Livsvitenskapsbygget vid Oslo Universitet. Uppdraget kommer från Statsbygg och är värt 1 miljard norska kronor enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

May: Brexit klart till 95 procent

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att meddela det brittiska parlamentet att 95 procent av landets skilsmässoavtal med EU nu är klart, enligt Reuters. Men frågan om gränsen till Nordirland fortsätter att sätta käppar i hjulet för landets utträde..

DI - 15 minuter sedan

Efterfrågan på begbilar stiger fortare i år än i fjol

Efterfrågan på begagnade bilar är hittills i år upp tre procent, vilket kan jämföras med en uppgång på knappt en procent under fjolåret..

DI - 30 minuter sedan

AB Fastator löser in samtliga utestående obligationer med förfall 2019

AB Fastator (publ) (”Fastator”) skickar underrättelse till innehavare av Fastators företagsobligationslån 2016/2019 med ISIN: SE0008405831 (”Obligationerna”) om att Fastator utnyttjar optionen att förtidsinlösa samtliga utestående Obligationer. Underrättelsen skickas till direktregistrerade ägare och registrerade behöriga förvaltare av Obligationerna enligt skuldboken per den 22 oktober 2018..

DI - 30 minuter sedan

Zeniths och Varennes vd lämnar efter oenighet med Tommy Jacobson

Andreas Bladh lämnar vd-posterna i investeringsbolagen Zenith Group och Varenne. Han är inte överens med Varennes huvudägare och ordförande Tommy Jacobson om den strategiska vägen framåt. .

DI - 30 minuter sedan

Sommarvärmen gav nordiskt rekord för kylbolaget Beijer Ref

Den ovanligt varma sommaren gav en organisk omsättningsökning på 30 procent i Norden för Beijer Ref – och fördubblat resultat..

DI - 45 minuter sedan

Sänkta riktkurser för Atlas efter rapportras

Atlas Copco får sänkta riktkurser efter fredagens branta fall efter att kvartalsrapporten blivit en besvikelse. Di har gått igenom måndagens rekommendationsförändringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.