GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 December, 14:27

Liknande nyheter

Taggar: Patient, glömdes, bortfick , försämrad, syn
News55 - 16 mar 16 kl. 10:56

Personalen väntade ett dygn med att skicka boende till sjukhus – dog av hjärnblödning

Det var på morgonen den 18 december i fjol som en person på ett äldreboende i Norrköping hittades på golvet i sitt rum efter vad som bedömdes vara ett epileptiskt anfall. Ingen vet hur länge personen hade varit liggande innan denne hittades av personalen. Först mer än ett dygn senare skickades personen till sjukhus där hen efter två dygn avled till följd av hjärnblödning.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ny regering tidigast nästa år

S-ledaren Stefan Löfven och M-ledaren Ulf Kristersson får jul- och nyårshelgerna på sig för att komma framåt i regeringsfrågan. Målet är att ha nästa statsministeromröstning den 16 januari..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Filmrecension: Shoplifters

Årets Guldpalmsvinnare ställer frågan om vad som egentligen utgör en familj. Det blir en omtumlande filmupplevelse full av oväntade vändningar och ångande nudlar..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Saab får order på vapensystem

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Misstänkt för mord i Enskede häktas

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Grace Mugabe eftersöks för överfall

GöteborgsPosten - 2 minuter sedan

Blåvitt lockar med gratis futsalmatch i Angered

IFK Göteborg Futsal flyttar en match till Angered arena och en sponsor står för inträdet. Förhoppningen är att hitta nya fans till sporten som dras med svaga publiksiffror..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Volvo i miljardaffär med Volkswagen

AB Volvo säljer majoriteten av aktierna i det helägda dotterbolaget Wireless Car. Tyska fordonsjätten Volkswagen är köpare..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

"Rhenguldet" blir sagoopera i Dalamiljö

Efter succéer med flera nyskrivna svenska kammaroperor sätter Vattnäs Konsertlada i sommar upp "Siljansringen" – en tolkning av Wagners opera "Rhenguldet" med den uttalade ambitionen att locka en yngre publik..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Gärna en ny regering – men först ett rejält jullov

Talmannen säger att det är hög tid att vi får en ny regering – ändå blir nästa statsministeromröstning först om en månad. Ulf Kristersson och Stefan Löfven får jul och nyår på sig att lösa krisen. Misslyckas de väntar extra val..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

GZA från Wu-Tang Clan till MalmöOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.