DN > Nyheter

Wednesday, 12 December, 02:00

DN - 23 sep 18 kl. 09:55

Över 200 drunknade i färjeolyckan i TanzaniaÖver 200 människor har bekräftats drunknade i färjekatastrofen i Victoriasjön i Tanzania. En mekaniker, som lyckades hamna i en luftficka, har mirakulöst överlevt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Tanzania, Victoriasjön

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 200, drunknadei , färjeolyckani , Tanzania
GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 16:04

Över 200 drunknade – man räddad ur luftficka

Över 200 människor har bekräftats drunknade i färjekatastrofen i Victoriasjön i Tanzania. En mekaniker, som stängde in sig och lyckades hamna i en luftficka i den förlista färjan, har mirakulöst överlevt..

UNT - 22 sep 18 kl. 16:04

Över 200 drunknade – man räddad ur luftficka

Över 200 människor har bekräftats drunknade i färjekatastrofen i Victoriasjön i Tanzania..

Sydsvenskan - 21 sep 18 kl. 11:54

Drunknade på väg hem från marknaden

Dödssiffran stiger efter färjeolyckan i Victoriasjön i Tanzania. Hittills har över 100 kroppar hittats, enligt lokala medier. Hoppet om att rädda överlevande minskar, och totalt befaras över 200 människor ha drunknat.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 18 kl. 11:54

Drunknade på väg hem från marknaden

Dödssiffran stiger efter färjeolyckan i Victoriasjön i Tanzania. Hittills har över 100 kroppar hittats, enligt lokala medier. Hoppet om att rädda överlevande minskar, och totalt befaras över 200 människor ha drunknat.

UNT - 21 sep 18 kl. 11:36

Drunknade på väg hem från marknaden

Dödssiffran stiger efter färjeolyckan i Victoriasjön i Tanzania..

BT - 21 jun 12 kl. 10:51

Illegala migranter drunknade i sjö

Minst 47 etiopier, som tros ha varit illegala migranter, drunknade tidigare i veckan i Malawi-sjön när båten de färdades i kapsejsade, uppgav polis på torsdagen.
Davie Chingwalu, talesman för Malawis rikspolis, säger att olyckan skedde på måndagskvällen men upptäcktes först på tisdagen då bybor och polis såg "lik som flöt i sjön och en upp- och nedvänd båt".
Polis sökte på torsdagen efter eventuella överlevande och efter fler kvarlevor.

Kristianstadsbladet - 26 sep 13 kl. 21:06

Elva barn drunknade när båt välte


Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras.Tio av de 30 passagerarna på båten simmade i land och räddades.

NSD - 26 sep 13 kl. 21:06

Elva barn drunknade när båt välte

Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras..

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 13 kl. 21:08

Elva barn drunknade när båt välte

Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras. Tio av de 30 passagerarna på båten simmade i land och räddades..

BT - 26 sep 13 kl. 21:08

Elva barn drunknade när båt välte

Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras. Tio av de 30 passagerarna på båten simmade i land och räddades.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Stormy Daniels ska böta till Trump

En domare i Kalifornien har beslutat att den tidigare porrstjärnan Stormy Daniels ska böta närmare 300.000 dollar, ungefär 2,7 miljoner kronor, för att ha stämt USA:s president Donald Trump i ett fall som avvisades i rätten..

DN - 2 timmar sedan

Medelålders plus

DN - 2 timmar sedan

Ernie

DN - 2 timmar sedan

Dramatiska avancemang för Liverpool och Spurs

Två engelska lag stod på tröskeln till avsked. Två italienska lag likaså. Det blev England som lade beslag på hela åttondelsfinalskakan i slutomgången av Champions Leagues gruppspel.

DN - 3 timmar sedan

BBC: Misstroendeomröstning om May blir av

Det kommer bli en misstroendeomröstning gällande den brittiske premiärministern Theresa May, det rapporterar BBC under tisdagskvällen..

DN - 4 timmar sedan

Fredrick Federley: ”Dundrade in polisbilar”

EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) bekräftar att parlamentet har stängts ner. Själv befann han sig i närheten när skottlossningen bröt ut på Place Kleber i centrala Strasbourg..

DN - 4 timmar sedan

Dagens skiva: Atomic gör frijazz av Messiaen och Beach Boys

För första gången gör den svensknorska supergruppen Atomic covers i stället för egna låtar, men syntesen av amerikansk frijazz och europeisk impro är densamma..

DN - 5 timmar sedan

Pilsen straffade Skellefteå i CHL

Skellefteå är utslaget i Champions Hockey League. Tjeckiska Pilsen vann den andra kvartsfinalen efter straffavgörande..

DN - 6 timmar sedan

Bradford – den glömda läktarkatastrofen

Den 11 maj 1985 miste 56 människor livet när hela ena långsidan brann ner till grunden på Valley Parade i Bradford.  Det är den glömda tragedin i brittisk fotboll. En händelse som kunde ändrat historieskrivningen om efterspelet hanterats bättre.

DN - 6 timmar sedan

Rebecka Kärde: Hur ska våldtäktsoffer bete sig för att bli trodda, Lena Andersson?

Kulturprofilen Jean-Claude Arnaults försvarare i debatten är så självgoda att de inte drar sig för att göra honom till martyr i slaget mellan upplysning och tyranni, skriver Rebecka Kärde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.