DN > Nyheter

Monday, 22 October, 10:07

Liknande nyheter

Taggar: Över 200, drunknadei , färjeolyckani , Tanzania
GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 16:04

Över 200 drunknade – man räddad ur luftficka

Över 200 människor har bekräftats drunknade i färjekatastrofen i Victoriasjön i Tanzania. En mekaniker, som stängde in sig och lyckades hamna i en luftficka i den förlista färjan, har mirakulöst överlevt..

UNT - 22 sep 18 kl. 16:04

Över 200 drunknade – man räddad ur luftficka

Över 200 människor har bekräftats drunknade i färjekatastrofen i Victoriasjön i Tanzania..

Sydsvenskan - 21 sep 18 kl. 11:54

Drunknade på väg hem från marknaden

Dödssiffran stiger efter färjeolyckan i Victoriasjön i Tanzania. Hittills har över 100 kroppar hittats, enligt lokala medier. Hoppet om att rädda överlevande minskar, och totalt befaras över 200 människor ha drunknat.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 18 kl. 11:54

Drunknade på väg hem från marknaden

Dödssiffran stiger efter färjeolyckan i Victoriasjön i Tanzania. Hittills har över 100 kroppar hittats, enligt lokala medier. Hoppet om att rädda överlevande minskar, och totalt befaras över 200 människor ha drunknat.

UNT - 21 sep 18 kl. 11:36

Drunknade på väg hem från marknaden

Dödssiffran stiger efter färjeolyckan i Victoriasjön i Tanzania..

BT - 21 jun 12 kl. 10:51

Illegala migranter drunknade i sjö

Minst 47 etiopier, som tros ha varit illegala migranter, drunknade tidigare i veckan i Malawi-sjön när båten de färdades i kapsejsade, uppgav polis på torsdagen.
Davie Chingwalu, talesman för Malawis rikspolis, säger att olyckan skedde på måndagskvällen men upptäcktes först på tisdagen då bybor och polis såg "lik som flöt i sjön och en upp- och nedvänd båt".
Polis sökte på torsdagen efter eventuella överlevande och efter fler kvarlevor.

Kristianstadsbladet - 26 sep 13 kl. 21:06

Elva barn drunknade när båt välte


Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras.Tio av de 30 passagerarna på båten simmade i land och räddades.

NSD - 26 sep 13 kl. 21:06

Elva barn drunknade när båt välte

Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras..

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 13 kl. 21:08

Elva barn drunknade när båt välte

Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras. Tio av de 30 passagerarna på båten simmade i land och räddades..

BT - 26 sep 13 kl. 21:08

Elva barn drunknade när båt välte

Minst 13 personer, elva av dem små barn, drunknade efter att en båt kapsejsat på Tanganyika-sjön, sade polis i Tanzania på torsdagen. Olyckan skedde dagen före, då barnen som var mellan två och fem år gamla var på väg med båt till en klinik för att vaccineras. Tio av de 30 passagerarna på båten simmade i land och räddades.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Nytt alliansstyre med lokala inslag i Nynäshamn

Socialdemokraterna tappar styret i Nynäshamn. I stället tar alliansen över makten. Partierna kommer att styra med stöd av lokalpartierna Pensionärspartiet och Sorundanet Nynäshamns parti..

DN - 15 minuter sedan

Språkkrönika: Språket kan få läsare att se rödt

SPRÅKKRÖNIKA. ”Usch, fy och skäms!” var rubriken på ett av många upprörda mejl som jag fick efter min senaste krönika i DN.

DN - 30 minuter sedan

The Plan tillbaka med musik som söker det sanna

Grammisbelönade The Plan är tillbaka – som duo. Den forne Broder Daniel-gitarristen Theo Jensen och keyboardisten Mikael Furugärde har återförenats för en skiva om värdet av det alldeles sanna. DN:s Georg Cederskog har mött dem i deras högkvarter på Söder..

DN - 30 minuter sedan

Live: Löfven efter samtal med talmannen

Stefan Löfven (S) håller pressträff efter dagens samtal med talmannen..

DN - 30 minuter sedan

Dammbygge hotar sällsynt orangutang

Det finns bara omkring 800 tapanuliorangutanger i världen. Men nu hotar ett vattenkraftsprojekt på den indonesiska ön Sumatra djurets tillvaro, varnar naturvårdsaktörer..

DN - 30 minuter sedan

Lärare om nya avtalet: För lite fokus på arbetsbelastningen

Lärarnas arbetsbörda är för tung och alltför obegränsad – och det nya läraravtalet  ställer inte tillräckliga krav på kommunerna att göra något åt det. Det tycker lågstadieläraren Johanna Karlsson på Vällingbyskolan och Björn Dahlman, historie- och idrottslärare vid Blackebergs gymnasium..

DN - 30 minuter sedan

Så bra är superhajpade AR-glasögonen

Svindyra glasögon som kryddar verkligheten. DN:s Linus Larsson testar superhajpade augmented reality-glasögonen som ger en vision om vad tekniken kan bli i framtiden..

DN - 1 timme sedan

Vinstfall för Ryanair

Det irländska flygbolaget Ryanair redovisar en vinst på 1,2 miljarder euro för sexmånadersperioden som avslutades i september, ett vinstfall på 7 procent jämfört med motsvarande period ett år tidigare..

DN - 1 timme sedan

”Vuxna med Downs syndrom hamnar lätt i kläm”

En del personer med Downs syndrom har också andra diagnoser, som autism och asperger. Det är något som Veronica Magnusson Hallberg, ordförande i Svenska Downföreningen, tycker måste uppmärksammas mer så att alla får rätt stöd. Här följer också några läsarreaktioner efter DN:s artikelserie..

DN - 1 timme sedan

John Ajvide Lindqvist släpper Bamse-novell

Skräckförfattaren John Ajvide Lindqvist släpper sin första novell riktad till barn. Det är en serie som först publicerades i tidningen Bamse som nu görs om till skönlitteratur i thrillertappning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.